NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties


In de kijker
- Geld lenen zonder vragen
- Top3 Vlaamse datingsitesNoodzakelijk

2News.be / Trefwoorden / Noodzakelijk

Volgens Mark Rutte is liegen af en toe noodzakelijk. Gewoon omdat het goed is voor de mensen
27 April, 00:30 Volkskrant
Mark Rutte is de man, zo liet ik mij ooit vertellen door een VVD'er die nauw met hem heeft samengewerkt, bij wie 'het verdienvermogen van het bedrijfsleven centraal staat'. Want: 'Daar moet het van komen, niet van taxpayers' money, niet van de overheid, die compact moet zijn. Dat is de rode draad door zijn politiek-maatschappelijk denken.' Hij voegde er 'uiteraard' aan toe, want je eigen opvatting


"Uitbreiding tot volledig wagenpark noodzakelijk, schaf BIV en verkeersbelasting af"
24 April, 15:48 Skynet
Een uitbreiding van de kilometerheffing voor vrachtwagens naar het volledige wagenpark blijft noodzakelijk. Dat heeft Pieter Timmermans, gedelegeerd bestuurder van het Verbond van Belgische Ondernemingen (VBO), gezegd naar aanleiding van de cijferpresentatie van Viapass, het publieke orgaan dat de kilometerheffing voor vrachtwagens coördineert in België.


Robots in hotels ? gasten vinden het leuk maar niet noodzakelijk
23 April, 14:00 Emerce
Het blijft nieuwswaardig, een hotel die robots inzet om gasten te assisteren. De hotelschool van Cornell University heeft onderzoek gedaan naar wat hotelgasten hiervan vinden.


Luik-Rome-Luik: De nacht die niet noodzakelijk angst moet inboezemen
20 April, 00:42 Autosport
Het was een van de typische eigenschappen van de vroegere Marathon de la Route: de deelnemers reden zowel overdag als ?s nachts en dat maakte van de proef een ware helletocht. Uiteraard kan dat vandaag niet meer, maar toch wordt er ook deze editie nog ?s nachts gereden. In de Liège-Rome-Liège 2018 wordt de start zaterdagavond 9 juni om 21u30 in Spa gegeven, voor een rit die de dag erop, op zondag, eindigt rond de klok van 17u00. Er staat nog zo?n ?donkere? etappe op het menu, met start na het diner op de legendarische Col du Turini op woensdag 13 juni en die finisht even na middernacht naast Sanremo.


Is de status aparte voor de telecomsector noodzakelijk, of onvervalst protectionisme?
19 April, 22:06 Volkskrant
Het kabinet wil met een nieuwe wet de infrastructuur voor telefonie en internet beschermen tegen overnames die nationale belangen in gevaar brengen. Kapers krijgen een meldplicht. Een nobel streven, maar het verwijt van protectionisme kan op de loer liggen. In de Verenigde Staten bestaat de gewoonte wetten te vernoemen naar personen die een beslissende rol hebben gespeeld in de totstandkoming daar

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be