NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Noodzakelijk

2News.be / Trefwoorden / Noodzakelijk

Hot yoga niet noodzakelijk beter dan de gewone variant
19 Januari, 15:30 Gazet v. Antwerpen

Wie bikram hot yoga beoefent, rekt en strekt het lichaam in een ruimte met een temperatuur van veertig graden. Onder meer zangeressen Karen Damen en Natalia werken zich op deze manier graag in het zweet. Maar of je nu in de hitte zit of niet: tussen bikram hot yoga en de gewone variant is er weinig verschil, zo blijkt uit een nieuw onderzoek.
VBO: "Puntensysteem geen fetisj, maar globale pensioenhervorming blijft noodzakelijk"
16 Januari, 00:36 Skynet Economie
Werkgevers en vakbonden hebben vandaag een verdeeld advies uitgebracht over de eventuele invoering van het pensioensysteem met punten. Voor werkgeversorganisatie VBO is het pensioen met punten geen fetisj of een doel op zich, maar moet er wel een globale hervorming van de pensioenen komen om het systeem betaalbaar te houden. Dat laat ze na afloop van het mislukte sociaal overleg weten.


President TsjechiŽ haalt geen meerderheid, tweede ronde noodzakelijk
13 Januari, 17:06 NOS nieuws

De eerste ronde van de presidentsverkiezingen in TsjechiŽ is gewonnen door de zittende president Milos Zeman, met bijna 40 procent van de stemmen. Omdat hij ruim onder de 50 procent bleef, is een tweede ronde noodzakelijk. Die wordt op 26 en 27 januari gehouden

Zeman neemt het dan op tegen Jiri Drahos, een partijloze hoogleraar scheikunde. Drahos kreeg ruim een kwart van de stemmen. De andere zeven kandidaten eindigden ver achter Zeman en Drahos.

Volgens opiniepeilers is de tweede ronde, ondanks de ruime zege voor Zeman vandaag, nog lang geen gelopen race.

Populist

De 73-jarige Zeman is een rechtse populist, die in zijn verkiezingscampagne opkwam voor de gewone man en prat gaat op zijn goede band met Rusland en China. Hij heeft plannen voor referenda over het Tsjechische lidmaatschap van de NAVO en de Europese Unie. In de afgelopen jaren sprak Zeman zich duidelijk uit tegen de komst van veel migranten naar TsjechiŽ.

Drahos (68) wil juist dat TsjechiŽ een meer pro-Westerse koers gaat varen.

Uit een opiniepeiling kwam naar voren dat de Tsjechen Zeman respecteren om zijn sterke persoonlijkheid en daadkracht, en Drahos om zijn eerlijkheid en ontwikkeling.

Het presidentschap is geen louter ceremoniŽle functie in TsjechiŽ. De president deelt taken met de premier.
Toezichthouder: Code rood voor Groningen na aardbeving, flinke gasproductieverlaging noodzakelijk
11 Januari, 17:00 Volkskrant
De gaswinning in Groningen moet flink worden verminderd omwille van de veiligheid. Dat stelt het Staatstoezicht op de Mijnen (SodM). Na de aardbeving bij Zeerijp, afgelopen maandag, is voor het aardbevingsgebied 'code rood' van kracht, het hoogste alarmeringsniveau. De toezichthouder reageert op voorstellen van de Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM). Daartoe aangespoord door het SodM stelde he


Nieuws: Nazicht remmen Alfa Giulia en Stelvio noodzakelijk
3 Januari, 16:30 Auto55
De Italiaanse autobouwer moet voertuigen van het type Stelvio en Giulia terugroepen naar de dealer voor een probleem met de remmen. Het gaat om een klein volume wagens, allen gebouwd tussen 14 en 23 november 2017.Bij de voertuigen in kwestie kan de remvloeistof verontreinigd zijn. Dat kan de remwerking beÔnvloeden en het remsysteem zelfs beschadigen. De betrokken voertuigen zullen d...

Lees meer


'Een harde Europese buitengrens is noodzakelijk'
30 December 2017, 02:06 Volkskrant
Schrijver Tommy Wieringa (50) veranderde van opvatting over grenzen. En dat doet hem zeer. 'Ik ben de kleinzoon van een douanier die bij Lobith de scheepvaart op de Rijn bewaakte. Mijn moeder was als reactie daarop zeer tegen grenzen. Grenzen beschouwde ze als een achterlijk en beperkend verschijnsel. Ze hinderden haar. Ik heb dat eigenlijk ook altijd zo gevoeld. 'In mijn jeugd woonde ik aan de Du


"Mislopen van EK 2020 niet noodzakelijk doodsteek voor stadiondossier"
7 December 2017, 17:00 Skynet
De UEFA heeft Brussel definitief geschrapt als speelstad voor Euro 2020. Brussel krijgt dus geen nieuw uitstel om de nodige vergunningen voor de bouw van het Eurostadion te bekomen. "Wij hebben er tot op het laatste moment alles aan gedaan om bij de UEFA nog uitstel te bekomen maar we respecteren hun beslissing", reageert Koen De Brabander, CEO van de KBVB.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be