NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties


In de kijker
- Geld lenen zonder vragen
- Top3 Vlaamse datingsitesNintendo

2News.be / Trefwoorden / Nintendo

Nintendo verkoopt Switch zonder dock in Japan voor lagere prijs
Donderdag, 07:54 Tweakers
Nintendo verkoopt voortaan zijn console Switch zonder dock in Japan. Ook de grip voor de Joy-Con en het snoer om de console op te laden ontbreken in de goedkopere versie. De variant lijkt bedoeld voor huishoudens die al een Switch hebben en graag een tweede willen.


Team Xecuter kondigt betaalde SX-mod aan voor custom firmware Nintendo Switch
16 Mei, 19:54 Tweakers
Team Xecuter heeft de SX-producten aangekondigd voor custom firmware op de Nintendo Switch. Met die custom firmware wordt onder meer het realtime wisselen tussen games mogelijk, wat niet kan met de normale firmware.


Vacature lijkt te wijzen op komst van Fortnite naar Nintendo Switch
14 Mei, 13:18 Tweakers
In een vacature van ontwikkelstudio Iron Galaxy lijkt een vermelding van een Switch-versie van Fornite te staan. De studio werkte eerder al aan de mobiele versie van Fortnite. Ontwikkelaar Epic Games heeft de Switch-versie nog niet bevestigd.


Nintendo brengt NES Classic Mini op 29 juni opnieuw uit
14 Mei, 08:30 Tweakers
Nintendo brengt de NES Classic Mini op 29 juni opnieuw uit. De Japanse consolemaker had al aangekondigd dat het in de november 2016 uitgebrachte mini-versie van de klassieke console opnieuw aan zou gaan bieden.


Nintendo brengt compacte standaard uit die Switch kan laden
10 Mei, 12:36 Tweakers
Nintendo brengt een kleine standaard voor zijn Switch uit, die gelijk gebruikt kan worden om de console te laden. De verstelbare standaard moet het makkelijker maken om te spelen en te laden tegelijkertijd.


Nintendo Switch krijgt geen Virtual Console
8 Mei, 18:36 Tweakers
De Nintendo Switch krijgt in tegenstelling tot voorgangers Wii U, 3DS en Wii geen Virtual Console. Dat zegt de Japanse consolefabrikant. Er komen wel oude games uit voor de nieuwe console, maar dat gebeurt niet in een aparte downloadwinkel.


Nintendo kondigt back-up van save games aan voor Switch Online-dienst
8 Mei, 07:48 Tweakers
Nintendo heeft meer details bekendgemaakt van zijn Nintendo Switch Online-dienst, die in september uitkomt. Zo komt er een functie om save games online op te slaan en maakt Nintendo de eerste tien launchtitels bekend.


Nintendo Labo - Lekker knutselen met de kids
5 Mei, 06:36 Tweakers
Nintendo heeft met Labo een origineel product op de markt gebracht dat zeer geschikt is voor ouders en kinderen. Ze kunnen samen lekker knutselen en nog een beetje gamen ook.


Bčta Steam-client krijgt ondersteuning voor Nintendo Switch Pro-controller
3 Mei, 10:12 Tweakers
Gebruikers van Steam kunnen de Switch Pro-controller van Nintendo gebruiken om games te spelen. Daarvoor is vooralsnog wel de bčtaversie van de client van de gamedienst nodig, zegt Valve.


Nieuwe Nintendo-ceo wil vooral groeien met smartphonegames
2 Mei, 12:36 Tweakers
Shuntaro Furukawa, de nieuwe ceo van Nintendo die in juni aan de slag gaat, wil vooral uitbreiden op het gebied van smartphonegames. Hij is van plan om van mobiele games een 'miljardenbusiness' te maken.


Nintendo werkt wellicht aan verbeterde linker Joy-Con-controller
30 April, 18:00 Tweakers
Nintendo heeft verschillende documenten naar de FCC gestuurd, waaruit valt op te maken dat de fabrikant waarschijnlijk aan een nieuwe linker Joy-Con-controller werkt. Het bedrijf wil hiermee vermoedelijk de connectiviteitsproblemen oplossen, die bij sommige controllers de kop op steken.


Nintendo brengt deze zomer nieuwe smartphone-rpg Dragalia Lost uit
27 April, 17:24 Tweakers
Nintendo brengt deze zomer de smartphonegame Dragalia Lost uit. Het is een actie-rpg in een nieuwe serie. De game wordt samen met het Japanse Cygames gemaakt en komt eerst in Japan uit. Een release in Europa volgt daarna.


Spelconsole Switch stuwt winst Nintendo
26 April, 13:42 De Tijd
13:30 De Japanse spelletjesreus Nintendo kan profiteren van de goede verkoopcijfers van de Switch-console en legt mooie winstcijfers voor. Tegelijkertijd vervangt Nintendo de huidige topman in het kader van...


Ceo Nintendo vertrekt nu Switch-console een succes is
26 April, 12:00 Tweakers
Nintendo krijgt vanaf 28 juni een nieuwe ceo. Het gamebedrijf vervangt de huidige directeur, de 68-jarige Tatsumi Kimishima, voor de 46-jarige Shuntaro Furukawa. Nintendo wilde al langer de directie verjongen, maar wachtte op een moment dat het goed ging met verkopen.


Nieuwe topman en goede cijfers voor Nintendo
26 April, 11:36 Skynet
Nintendo heeft de 46-jarige Shuntaro Furukawa tot nieuwe topman benoemd. Dat maakte de Japanse maker van spelcomputers en spelletjes donderdag bekend na de presentatie van de cijfers over het gebroken boekjaar. In de periode die liep tot en met maart, verdubbelde de omzet en nam de nettowinst eveneens flink toe.


Wolfenstein II: The New Colossus komt eind juni uit voor Nintendo Switch
24 April, 18:00 Tweakers
Bethesda brengt de Nintendo Switch-versie van Wolfenstein: The New Colossus op 29 juni uit. Samen met de bekendmaking van de releasedatum heeft de uitgever een gameplayvideo van het spel op de Switch vrijgegeven.


Fail0verflow en andere hacker maken details bekend bootrom-lek Nintendo Switch
24 April, 07:48 Tweakers
De Nvidia Tegra X1-soc uit de Nintendo Switch heeft een lek in de bootrom. Twee verschillende hackers publiceren details over het lek. Nintendo en Nvidia kunnen het lek niet dichten, omdat de bootrom read-only is.


Nintendo geeft pdf-bestanden van Labo-onderdelen vrij
23 April, 10:48 Tweakers
Nintendo heeft de mallen beschikbaar gesteld van alle onderdelen die zijn opgenomen in de Variety- en Robot-kits van Labo. Daarmee kunnen de kartonnen onderdelen vervangen worden die bij de knutselsoftware horen.


Battlezone-remake wordt speelbaar zonder vr-headset en komt naar Nintendo Switch
20 April, 11:24 Tweakers
Ontwikkelaar Rebellion heeft bekendgemaakt dat de moderne versie van Battlezone deze zomer naar de Nintendo Switch komt. Ook krijgt de game op de PlayStation 4 en pc een update, die het mogelijk maakt om het spel zonder vr-headset te spelen.


Bandai Namco stelt Nintendo Switch-versie Dark Souls: Remastered uit tot zomer
17 April, 18:00 Tweakers
Uitgever Bandai Namco stelt de Nintendo Switch-versie van Dark Souls: Remastered uit. De game komt niet meer gelijktijdig met de versies voor pc en andere consoles uit op 25 mei, maar zal ergens in de zomer verschijnen.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be