NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Niemand

2News.be / Trefwoorden / Niemand

Hamilton mag niemand meenemen naar Ferrari
12 Februari, 00:01 AutoBlog

De kans dat we in 2025 nog een keer ‘Bono, these tyres are gone man’ horen, is minder groot dan verwacht. Hamilton mag namelijk niemand meenemen naar Ferrari. Er is echter wel een caveat… Lewis Hamilton gaat gewoon nog even voor een nieuwe fase in zijn leven, met een transfer naar Ferrari. Het lijkt ‘het […]

Dit artikel Hamilton mag niemand meenemen naar Ferrari verscheen eerst op Autoblog.nl.




NU+ | Schaatssite Ekkel.com zorgt al vijftien jaar dat niemand goed natuurijs mist
10 Januari, 00:21 NU.NL - Tech
Het gaat komende week flink vriezen. Erik Ekkel merkt het al op zijn website die mensen naar schaatsplekken wijst: er heerst schaatskoorts in het land.


Hugh Grant vond rol van Oempa Loempa vreselijk: 'Niemand praatte met me'
15 December 2023, 00:06 NU.NL - Film
De meeste acteurs spreken tijdens het promoten van hun nieuwste film vol lof over de rol die ze spelen. Maar Hugh Grant, in Wonka te zien als Oempa Loempa, vond de opnames maar niks, vertelt hij in gesprek met NU.nl.


NU+ | Instagram-abonnementen zorgen voor verwarring: 'Niemand gaat betalen'
16 November 2023, 00:12 NU.NL - Tech
Voortaan krijg je de keuze op Facebook en Instagram: betalen voor een versie zonder reclames, of gratis doorgaan met gerichte advertenties. Deze optie kwam er na bemoeienis van Europa. Toch blijft er verwarring. Leeft Meta de regels nu wel correct na?


Herstelde Henk de Jong terug bij Cambuur: 'Zal voor niemand een verrassing zijn'
11 Oktober 2023, 00:05 NU.NL - Sport
Henk de Jong staat de rest van het seizoen voor de groep bij SC Cambuur. De ervaren oefenmeester begint aan zijn derde periode bij de Keuken Kampioen Divisie-club, die maandag afscheid nam van coach Sjors Ultee.


In Europa zegt niemand meer: 'Wir schaffen das'
23 September 2023, 00:00 De Tijd
21:51 De aankomst van naar verwachting 1 miljoen migranten dit jaar doet een rechtser stemmend Europa verkrampen. Politici willen grip krijgen op de instroom, maar botsen op bedenkelijke regimes, de grenzen...


Parket vervolgt niemand in onderzoek naar hart Antwerpse diamant
15 Augustus 2023, 00:06 Skynet Economie
Het gerechtelijk onderzoek naar HRD Antwerp, een van de belangrijkste diamantcertificeerders ter wereld, is afgerond. Het Antwerps parket besluit dat niemand voor de strafrechter moet komen. Dat schrijft De Tijd vrijdag.


Niemand tankt meer in de grensstreek
1 Augustus 2023, 00:02 AutoBlog

Tankstations in de Nederlandse grenstreek hebben last van de accijnsverhogingen. Tanken doet men over de grens Nou ja, ‘niemand’ is wat overdreven. Maar het staat vast dat de tankstations in de Nederlandse grensstreek beduidend minder klanten hebben. En dat is logisch, waarom zou je het volle pond betalen als je een paar kilometer verder dezelfde […]

Dit artikel Niemand tankt meer in de grensstreek verscheen eerst op Autoblog.nl.




INTERVIEW. Aster Nzeyimana maakt vanavond zijn debuut als voetbalcommentator bij VTM: ?Ik ben voor niemand en tegen niemand?
27 Juli 2023, 00:00 HLN.BE
Een interview op een afgebladderd bankje langs de Ankerrui in Antwerpen op woensdagmorgen ? het is eens wat anders. Het koffiehuis waar was afgesproken, blijkt immers gesloten. ?Dan maar een beetje rock ?n roll?, grijnst Aster Nzeyimana (29), die vanavond bij Club Brugge-Aarhus zijn debuut maakt als voetbalcommentator bij VTM.


31 Mei 2023, 00:06 Volkskrant
31 Mei 2023, 00:06 Volkskrant
NU+ | Niemand zong zo krachtig (en schreeuwend) als Tina Turner
28 Mei 2023, 00:06 NU.NL - Muziek
De kranten staan er vol mee en aan de talkshowtafels gaat het over weinig anders. Tina Turner is op 83-jarige leeftijd overleden. Wat maakte haar muzikaal gezien zo bijzonder dat haar overlijden zo'n impact heeft?


24 Mei 2023, 00:05 Volkskrant
Elektrische vrachtwagen maakt opmars, maar niemand wil rijden op waterstof
16 April 2023, 00:03 NU.NL - Economie
Er rijden steeds meer elektrische vrachtwagens rond. Maar rijden op waterstof is niet populair: bij een recente subsidieronde heeft niemand geld aangevraagd om een waterstoftruck aan te schaffen. Toch blijft het kabinet miljoenen steken in het aanleggen van waterstoftankstations voor vrachtwagens.


Niemand keek om naar meisje (8) dat jarenlang in Duits huis gevangen zat
8 November 2022, 00:01 HLN.BE
De Duitse plaats Attendorn is in de ban van een horrorverhaal over een meisje dat jarenlang thuis zat opgesloten. Ondanks eerdere vermoedens bevrijdde de politie haar onlangs pas. Het meisje kon praten en lopen, maar had bijvoorbeeld nooit geleerd om een trap te gebruiken.


21 Oktober 2022, 00:08 Volkskrant
Drukte op Schiphol houdt aan, maar niemand staat buiten in de rij
19 September 2022, 00:03 NU.NL - Economie
Het is voor de vierde dag op rij druk op Schiphol. Wederom staan er rijen voor de beveiligingscontrole, maar mensen hoeven niet buiten aan te schuiven, meldt een woordvoerder van de luchthaven desgevraagd.


Ypres: Neuville kijkt naar niemand om
20 Augustus 2022, 00:03 Autosport
?De wil is er? opende Thierry Neuville moedig zijn voorbeschouwing op de Ypres Rally, manche negen van het WRC. De Belg start als favoriet aan de manche in zijn thuisland en zijn klinkende overwinning van vorig jaar.

Lees meer: Ypres: Neuville kijkt naar niemand om


Harde grappen over gevoelige thema's: South Park buigt al 25 jaar voor niemand
15 Augustus 2022, 00:11 NU.NL - Film
Lachen om stereotypes en grove grappen over minderheden; niet elke komiek wil zijn vingers er nog aan branden. Toch leunen de makers van South Park al sinds de eerste aflevering - zaterdag precies 25 jaar geleden - op hun aanstootgevende humor. Waarom blijven die grappen zo goed aanslaan?


Video | Wiegman: 'Wij hoeven voor niemand bang te zijn'
1 Augustus 2022, 00:03 NU.NL - Sport
Engeland kruist zondagavond de degens met Duitsland in de EK-finale. Bondscoach Sarina Wiegman en captain Leah Williamson blikken op de laatste persconferentie vooruit.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn