NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Nick


Diana Ross treedt komende zomer weer op in Ziggo Dome
Diana Ross komt op 11 augustus weer naar de Ziggo Dome. De zangeres, die deze week tachtig wordt, stond afgelopen oktober met haar The Music Legacy Tour 2024 ook al in de Amsterdamse concertzaal.


Simon Keizer brengt eerste solowerk uit na breuk met Nick Schilder
12 Maart, 00:07 NU.NL - Muziek
Simon Keizer brengt op 10 april een single uit. Het nummer Ik Zeg Het Te Weinig is het eerste solowerk van de zanger sinds de breuk van Nick & Simon.


Nick Cave maakt soundtrack voor film over leven van Amy Winehouse
13 Februari, 00:05 NU.NL - Muziek
Nick Cave heeft de soundtrack voor de film over het leven van Amy Winehouse gemaakt. De Australische artiest werkte daarvoor samen met zijn vaste muzikale partner Warren Ellis.


Diriyah: Nick Cassidy controlerend richting winst
28 Januari, 00:00 Autosport
Nick Cassidy heeft zijn eerste overwinning voor Jaguar beet. Tijdens de tweede wedstrijd in Diriyah moest de Kiwi nog vanaf plek drie vertrekken, maar kon zich al snel naar de leiding werken. Van daaruit controleerde hij de wedstrijd en bleef daarmee Robin Frijns (Envision Racing) en Oliver Rowland (Nissan) voor. Voor Stoffel Vandoorne (DS Penske) had er meer in kunnen zitten, maar ondanks een gemiste Attack Mode wist de Rumbekenaar toch nog een mooie vijfde plaats in de wacht te slepen.

Lees meer: Diriyah: Nick Cassidy controlerend richting winst


Familie van Joe (37) spreekt voor het eerst nadat hij onder auto van Nick Bril terechtkwam: "De schade is enorm?
10 Januari, 00:29 HLN.BE
Hij hield van zijn zoontje, zijn partner en koken. Joe Claridge (37), zelf chef in een hoogstaand gastronomisch restaurant, zou een maand stage lopen in de tweesterrenkeuken van Nick Bril, maar na een week liep het noodlottig mis. Het leven van de jonge vader hangt nu aan een zijden draadje. ?Het was nog vroeg toen de telefoon rinkelde, het was de Antwerpse politie. Joe had een ongeval gehad. Het zag er echt niet goed uit.? We hebben een emotioneel en moeilijk gesprek met zijn familie over het ongeval, zijn huidige toestand en de liefdes van zijn leven.


Italiaanse kogelstoter Nick Ponzio staat achttien maanden aan de kant met dopingschorsing
21 December 2023, 00:02 Skynet Buitenland
De Italiaanse kogelstoter Nick Ponzio heeft van het Italiaanse Antidopingtribunaal een schorsing van anderhalf jaar opgelegd gekregen wegens het missen van drie controles, zo maakte de Italiaanse Atletiekfederatie woensdag bekend.


Simon Keizer geeft eerste optreden na afscheid Nick & Simon
15 December 2023, 00:05 NU.NL - Muziek
Simon Keizer treedt voor het eerst sinds de afscheidsconcerten van Nick & Simon weer op. De Volendamse zanger heeft een rol in de muzikale kerstshow Santa Claus is coming to town op 23 en 24 december in de Amsterdamse Ziggo Dome.


Valencia: Nick Cassidy sluit de testdagen af als snelste
31 Oktober 2023, 00:01 Autosport
De preseason testen in Valencia voor de Formule E zitten er op en het was wederom een Jaguar die de snelste tijd van de dag afklokte. Niet Mitch Evans, maar nieuwbakken teamgenoot Nick Cassidy kreeg ditmaal de eer om de snelste tijd neer te zetten. Het werd overigens een drukke dag, want er werd ook een simulatiewedstrijd afgewerkt. Deze werd overigens ook gewonnen door een Jaguar-aangedreven wagen, namelijk door Robin Frijns voor Envision Racing.

Lees meer: Valencia: Nick Cassidy sluit de testdagen af als snelste


Backstreet Boy Nick Carter opnieuw aangeklaagd wegens seksueel misbruik
6 September 2023, 00:08 NU.NL - Muziek
Nick Carter wordt opnieuw beschuldigd van seksueel misbruik. De Backstreet Boys-zanger wordt aangeklaagd door een vrouw die zegt dat ze meerdere malen door hem is aangerand.


Exit Sam Bird, welkom Nick Cassidy
14 Augustus 2023, 00:01 Autosport
Het transferseizoen in de Formule E is nu officieel geopend. Net na de finale werd er al bekend gemaakt dat Sam Bird bij Jaguar vertrokken is. Al was dit voor niemand een verrassing, gezien de geruchten rond gingen dat Nick Cassidy de overstap zou maken van Envision Racing richting het Britse team. Dat werd nu bevestigd en krijgen we dus volgend jaar een complete Kiwi rijdersbezetting bij het team, gezien Mitch Evans wel aanblijft.

Lees meer: Exit Sam Bird, welkom Nick Cassidy


Londen: Nick Cassidy neemt weerwraak op Mitch Evans met pole
31 Juli 2023, 00:01 Autosport
Tijdens de laatste kwalificatie van het Formule E-seizoen in Londen kregen we een heruitgave van de finale van gisteren met een duel tussen Mitch Evans (Jaguar) en Nick Cassidy (Envision Racing). Gisteren mocht Evans met de drie punten lopen, maar vandaag was het de beurt aan Cassidy, die zijn landgenoot met een zeer miniem verschil kon verslaan. Overigens was dit een zeer belangrijk duel, want hiermee heeft Envision Racing een lichte voorsprong inzake het teamkampioenschap. Ook Stoffel Vandoorne (DS Penske) deed het niet onaardig met een vijfde startplek.

Lees meer: Londen: Nick Cassidy neemt weerwraak op Mitch Evans met pole


Rome: Jake Dennis verslaat Nick Cassidy nipt voor pole
18 Juli 2023, 00:01 Autosport
Rome en Formule E blijft toch een speciaal iets. Zo ook weer in de kwalificaties, waar de top twee in het klassement, Nick Cassidy en Jake Dennis, het uitvochten voor pole. Daar was het de Brit in de Avalanche Andretti die de Nieuw-Zeelander van Envision Racing achter zich hield en zo ook drie punten terug dichter kruipt in de tussenstand. Dat terwijl Mitch Evans (Jaguar) op de tweede startrij mag plaatsnemen, waarmee de titelstrijd deze namiddag nog eens een twist kan krijgen. Voor Stoffel Vandoorne (DS Penske) wordt het starten van een negende startrij als achttiende.

Lees meer: Rome: Jake Dennis verslaat Nick Cassidy nipt voor pole


Nick Schilder brengt vrijdag zijn eerste single zonder Simon uit
28 Mei 2023, 00:07 NU.NL - Muziek
Nick Schilder brengt vrijdag voor het eerst als soloartiest een single uit. Shatterproof is het eerste nummer dat de 39-jarige Volendammer zonder zangpartner Simon Keizer heeft gemaakt.


Nick Schilder kondigt zijn eerste solotournee aan
23 April 2023, 00:05 NU.NL - Muziek
Zanger Nick Schilder heeft donderdag zijn eerste solotournee aangekondigd. Met zijn The Singer Songwriter Show zal hij vanaf volgend jaar de Nederlandse theaters afgaan.


Nick & Simon nemen afscheid in Ahoy, maar zien we ze echt niet meer samen?
9 April 2023, 00:08 NU.NL - Muziek
Hebben ze ruzie of is de muzikale rek er simpelweg uit? Nick & Simon zijn de komende dagen in Rotterdam Ahoy voor het laatst samen op het podium te zien. Maar betekent dat echt het einde van het Volendamse duo?


24H Le Mans: Nick Tandy en Mathieu Jaminet vervoegen Felipe Nasr op derde Porsche 963
1 April 2023, 00:07 Autosport
Porsche Team Penske zet in de 24 Heures du Mans drie Hypercars in, naast de twee vaste wagens in het WEC komt er daar een derde Porsche 963 aan de start. Tot nu toe was enkel Felipe Nasr bevestigd als rijder op deze derde wagen. Nu kennen we ook de namen van zijn twee teamgenoten, Nick Tandy en Mathieu Jaminet.

Lees meer: 24H Le Mans: Nick Tandy en Mathieu Jaminet vervoegen Felipe Nasr op derde Porsche 963


Nick Frost en Alicia Silverstone te zien in nieuwe film van New Kids-makers
19 Februari 2023, 00:56 NU.NL - Film
Internationale filmsterren Nick Frost, Alicia Silverstone en Kevin Connolly spelen de hoofdrollen in Krazy House, de nieuwe film van de makers van New Kids. De opnames van de eerste Engelstalige comedy van regisseurs Steffen Haars en Flip van der Kuil zijn half januari van start gegaan.


Nick Carter klaagt vrouwen die hem van misbruik beschuldigden aan voor smaad
6 Februari 2023, 01:08 NU.NL - Muziek
Nick Carter heeft een aanklacht ingediend tegen twee vrouwen die hem hebben beschuldigd van seksueel geweld, meldt entertainmentwebsite TMZ donderdag. De zanger van de Backstreet Boys ontkent de beschuldigingen en zegt dat de vrouwen zich schuldig maken aan smaad.


Nick Schilder zegt dat band met Simon Keizer weer goed is: 'Sfeer is prima'
25 December 2022, 00:05 NU.NL - Muziek
Volgens Nick Schilder is zijn band met Simon Keizer weer goed, nadat het duo eerder op initiatief van Keizer bekend had gemaakt te stoppen. In gesprek met LINDA. vertelt Schilder dat hij aanvankelijk moeite had met het besluit van zijn zangpartner, maar dat hij er inmiddels berusting in heeft gevonden.


Nick Carter spreekt beschuldigingen van seksueel misbruik tegen
11 December 2022, 00:09 NU.NL - Muziek
De beschuldigingen van seksueel misbruik aan het adres van Nick Carter zijn "volkomen onwaar en juridisch waardeloos", zegt de Backstreet Boys-zanger via zijn advocaat tegen TMZ.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn