NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Neymar

2News.be / Trefwoorden / Neymar

Kwal. WK 2026 - Neymar loopt gescheurde kruisband op en staat voor maandenlange revalidatie
19 Oktober 2023, 00:00 Skynet Sport
Het verdict van de blessure die Neymar dinsdagavond opliep in de 2-0 nederlaag tegen Uruguay in de Zuid-Amerikaanse kwalificatieronde voor het WK van 2026 is niet min: de Braziliaanse sterspeler heeft zijn voorste kruisband en de meniscus in zijn linkerknie afgescheurd. Met dat nieuws kwamen zijn Saudische werkgever Al-Hilal en de Braziliaanse voetbalbond woensdagavond naar buiten.


Messi, Neymar en Ramos helpen PSG met mooie goals aan Franse supercup
1 Augustus 2022, 00:03 NU.NL - Sport
Paris Saint-Germain heeft zondag voor de elfde keer in de clubhistorie de Franse supercup gewonnen. Neymar (tweemaal), Messi en Sergio Ramos zorgden met overwegend mooie doelpunten voor een 4-0-zege op FC Nantes.


Messi en Neymar uitgefloten door PSG-publiek: 'Dit is voor niemand leuk'
15 Maart 2022, 00:07 NU.NL - Sport
Een deel van de aanhang van Paris Saint-Germain zorgde zondag voor een pijnlijk tafereel door sterspelers Lionel Messi en Neymar uit te fluiten tijdens de gewonnen competitiewedstrijd tegen Girondins de Bordeaux. Trainer Mauricio Pochettino baalt flink van de situatie.


Messi en Neymar terug in selectie PSG voor CL-duel met Club Brugge
15 September 2021, 00:07 NU.NL - Sport
Lionel Messi kan woensdag weer in actie komen voor Paris Saint-Germain. De Argentijnse sterspeler is dinsdag opgenomen in de wedstrijdselectie voor het Champions League-duel met Club Brugge, evenals de weer fitte Neymar.


Neymar dreigt voor vijfde jaar op rij verstek te geven voor eerste match na zijn verjaardag: ?Hij zit met een maag-darmontsteking?
6 Februari 2021, 13:39 Gazet v. Antwerpen

Neymar heeft zaterdag vanwege een maag-darmontsteking niet kunnen meetrainen bij Paris Saint-Germain. Dat zegt de Franse kampioen. Daardoor is hun Braziliaanse sterspeler, die vrijdag zijn 29e verjaardag vierde, onzeker voor de topper van zondag in en tegen Marseille.




Een gedragen truitje van Messi, Neymar of De Bruyne kopen? Nederlandse broers maken het mogelijk
18 Januari 2021, 16:36 HLN.BE
Het gesigneerde wedstrijdshirt van Kevin De Bruyne of Eden Hazard? Dat van Neymar? Of toch liever Lionel Messi? Zelfs voor de Belgische voetballiefhebber is zo?n relikwie voortaan slechts enkele muisklikken verwijderd. Via de website matchwornshirt.com verkopen twee Nederlandse broers wekelijks tientallen ?wedstrijdgedragen? truitjes uit topcompetities aan de hoogstbiedende: ?Ons record? Wel 10.000 euro voor een shirt van Tottenham-spits Harry Kane. Al werd ook al 6.000 euro neergeteld voor het truitje van Vincent Kompany.?


Neymar op weg naar Man City?
26 Mei 2018, 11:06 Skynet
Neymar Junior wordt vaak in verband gebracht met een transfer naar Real Madrid. In de Braziliaanse pers verklaart de ster van PSG echter dat hij wel eens graag zou willen samenwerken met... Pep Guardiola!


CR7 over Neymar: "De beste spelers spelen bij Real"
23 Mei 2018, 12:44 Skynet
Real Madrid hield dinsdag zijn 'mediadag' in aanloop naar de finale van de Champions League in Kiev van zaterdag. Cristiano Ronaldo kreeg een vraag over... Neymar.


"Neymar bij Real zou vreselijk zijn"
16 Mei 2018, 22:24 Skynet Sport
Lionel Messi zou Neymar, zijn vroegere maatje bij Barça, niet graag zien vertrekken van PSG naar Real Madrid. Het zou een ramp zijn volgens La Pulga.


Lionel Messi maakt duidelijk wanneer WK geslaagd is voor Argentinië en wat hij vindt van Neymar bij Real
15 Mei 2018, 20:48 Gazet v. Antwerpen

Hoewel Lionel Messi met zijn Argentinië het WK wil winnen, beschouwt de kapitein een plek bij de laatste vier ook als een succes. Dat verklaarde de stervoetballer dinsdag in een interview met TyC Sports.




Neymar maakt deel uit van definitieve Braziliaanse WK-selectie, Peruviaanse vedette geweigerd door TAS
14 Mei 2018, 21:24 Gazet v. Antwerpen

Braziliaans bondscoach Tite heeft zijn selectie voor het WK in Rusland al op papier gezet. PSG-vedette Neymar is van de partij, ook al is hij nog revaliderend van een breuk van een middenvoetsbeentje.




Unai Emery kan PSG verlaten met titel van beste coach in Frankrijk, Neymar speler van het jaar
13 Mei 2018, 22:00 Gazet v. Antwerpen

Paris Saint-Germain-trainer Unai Emery is zondag door de Franse Profliga UNFP verkozen tot beste coach in Frankrijk van dit seizoen. De 46-jarige Spanjaard verlaat PSG deze zomer. Neymar, de ster van het Parijse team, is zonder grote verrassing speler van het jaar bij onze zuiderburen.




PSG-voorzitter Al-Khelaifi is duidelijk: ?Ik ben 2000 procent zeker dat Neymar blijft?

Neymar wordt in de Spaanse media nadrukkelijk gelinkt aan een terugkeer naar de Primera Division. Volgens sommige bronnen zou Real Madrid een monsterbod voorbereiden op de voormalige Barcelona-aanvaller. Voor PSG-voorzitter Nasser Al-Khelaifi zijn het loze geruchten en zal de Braziliaanse ster, die al maanden revalideert van een voetbreuk, ook volgend seizoen in het Parc des Princes voetballen.




Na de opdoffer van Alves nu goed nieuws voor Brazilië: Neymar mag weer met bal trainen
12 Mei 2018, 14:12 Gazet v. Antwerpen

Neymar mag opnieuw met de bal trainen na een maandenlange revalidatie. Dat meldt zijn club Paris Saint-Germain zaterdag op zijn website.




Neymar praat met Real Madrid
9 Mei 2018, 11:24 Skynet
Neymar is terug in Frankrijk. Dinsdagavond vierde hij met zijn ploegmaats van PSG de winst in de Franse beker. Ondertussen blijft het wel gonzen van de geruchten over een transfer naar Real Madrid.


Neymar zit op schema voor WK, zegt Braziliaanse bondsdokter
28 April 2018, 07:48 Skynet
Neymar herstelt goed van de voetoperatie die hij begin maart onderging. De 26-jarige topspits zit op schema om fit te raken voor het WK in Rusland, zo verzekert de arts van de Braziliaanse nationale ploeg, die hem ook opereerde.


Franse voetbalbond: ?Vrijgaveclausule in contract Neymar is onzin?
20 April 2018, 18:18 Gazet v. Antwerpen

Er is geen vrijgaveclausule in het contract tussen de Braziliaanse ster Neymar en zijn club PSG. Dat bevestigde de Franse voetbalbond aan het Franse persagentschap AFP. Daarmee ontkracht de LFP de berichtgeving van het Spaanse dagblad El Pais over het bestaan van een dergelijke clausule.




Neymar verrast met nieuws over blessure dat PSG en vooral Brazilië graag zullen horen
13 April 2018, 14:36 Gazet v. Antwerpen

PSG-vedette Neymar heeft vrijdag op het Braziliaanse tv-station Globo TV laten weten nog ?een kleine maand out te zijn?. Neymar werd zes weken geleden geopereerd aan zijn rechtervoet.




Neymar zal over een "kleine maand" opnieuw fit zijn
13 April 2018, 13:42 Skynet
PSG-vedette Neymar heeft vandaag op het Braziliaanse tv-station Globo TV laten weten nog "een kleine maand out te zijn". Neymar werd zes weken geleden geopereerd aan zijn rechtervoet.


Voor dit bedrag wil Neymar wel bij PSG blijven
18 Maart 2018, 12:06 Skynet
Blijft Neymar bij PSG of vertrekt hij deze zomer? Over die vraag is de voorbije weken heel wat inkt gevloeid. De Braziliaan zou alleen overwegen in Parijs te blijven als hij een flinke salarisverhoging krijgt.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn