NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties


In de kijker
- Geld lenen zonder vragen
- Top3 Vlaamse datingsitesNeuville

2News.be / Trefwoorden / Neuville

Portugal: Neuville leidt halfweg WRC-seizoen
Woensdag, 21:24 Autosport
Met de Rally van Sardinië zijn we volgende maand halfweg het WRC-seizoen en het is een Belg die als leider naar Alghero trekt. Thierry Neuville mocht al een paar keer proeven van het leiderschap in het WRC, maar dit keer is het toch iets anders. Nooit eerder had de Belg zo'n riante voorsprong.


Thierry Neuville pakt de zege en wordt nieuwe WK-leider

Thierry Neuville (Hyundai i20) heeft zondag de Rally van Portugal, de zesde manche in het wereldkampioenschap, op zijn naam geschreven. Voor Neuville is het na de rally van Zweden de tweede zege dit seizoen. Dankzij deze zege komt de Belg aan de leiding in de WK-tussenstand.
Rally van Portugal - Thierry Neuville autoritair leider
20 Mei, 00:24 Skynet Sport
Na afloop van de derde wedstrijddag in de Rally van Portugal blijft Thierry Neuville (Hyundai i20) autoritair aan de leiding. De Belg heeft in de tussenstand 39.8 sec voorsprong op eerste achtervolger Elfyn Evans (Ford Fiesta). Teamgenoot Dani Sordo is derde op 57.2.


Portugal: Neuville leidt, Ogier lijdt
Thierry Neuville is na zeven proeven in de Rally van Portugal de nieuwe leider. De Belg kan een gouden zaak doen in de WK-stand want Sébastien Ogier parkeerde zijn Ford Fiesta WRC tussen de bomen.


Tänak wint superspecial Rally van Portugal, Neuville zesde

Ott Tänak (Toyota Yaris) heeft donderdag de openingsrit van de Rally van Portugal gewonnen. In de 3,36 kilometer lange klassementsrit uitgetekend op het rallycrosscircuit van Lousada was de Est 0.4 neller dan de Fin Teemu Suninen (Ford Fiesta) en diens teamgenoot Sébastien Ogier. Kris Meeke (Citroën C3) en Andreas Mikkelsen (Hyundai i20) reden de vierde tijd, op 1.4. Thierry Neuville (Hyundai i20) werd op 1.5 zesde.
Portugal: Neuville en Tänak zetten jacht verder
15 Mei, 20:00 Autosport
Met de Rally van Portugal is het WRC komend weekend al toe aan de zesde manche van het kampioenschap. Sébastien Ogier verdedigt nog altijd zijn koppositie in de WK-tussenstand, maar in Argentinië hebben Thierry Neuville en Ott Tänak de achtervolging ingezet.


Est houdt Thierry Neuville van zege in Rally van Argentinië

Ott Tänak (Toyota Yaris) heeft zondag de Rally van Argentinië gewonnen. De 30-jarige Est had in de vijfde van dertien WK-rally?s 37.7 voorsprong op eerste achtervolger Thierry Neuville (Hyundai i20). De Spanjaard Dani Sordo (Hyundai i20) werd derde, net voor wereldkampioen en WK-leider Sébastien Ogier (Ford Fiesta).
Argentinië: Neuville rukt verder op
28 April, 17:30 Autosport
Op zaterdagmiddag, na twaalf van de achttien klassementsproeven, blijft Ott Tänak de autoritaire leider in de rally van Argentinië. Thierry Neuville is naar de tweede plaats opgeklommen terwijl Sébastien Ogier nog altijd vijfde is.


WRC: Neuville eerste leider
27 April, 07:54 Autosport
Thierry Neuville mag als leider naar de eerste dag van de Rally van Argentinië, manche vijf alweer van het WRC. De Belg klokte in de straten van Villa Carlos Paz de beste tijd, voor Ott Tänak en Sébastien Ogier.


Thierry Neuville trekt met motorupgrade naar Rally van Argentinië

Donderdag omstreeks middernacht Belgische tijd begint in Villa Carlos Paz de Rally van Argentinië, de vijfde van in totaal dertien rally?s in het wereldkampioenschap. Het WK 2018 wordt beheerst door vijfvoudig wereldkampioen Sébastien Ogier (Ford Fiesta). De Fransman won drie van de vier gereden rally?s en heeft in de tussenstand zeventien punten voorsprong op eerste achtervolger Thierry Neuville (Hyundai i20 Coupe).
WRC: Ogier laat Neuville verweesd achter
10 April, 18:36 Autosport
Er was maar één grote winnaar afgelopen weekend en dat was Sébastien Ogier. Niet enkel schreef hij voor de tweede keer de mythische Tour de Corse op zijn naam, maar vooral, hij sloeg een stevige slag in de strijd om de titel. Thierry Neuville heeft er opnieuw een weekend opzitten om niet al te lang te heugen.


WRC: Ogier op weg naar winst, Neuville bikkelt om podium
7 April, 21:30 Autosport
Sébastien Ogier mag zondag als leider beginnen aan de slotdag van de Tour de Corse, manche vier van het WRC. Hij heeft een geruststellende voorsprong van driekwartminuut op Ott Tänak en Thierry Neuville.


Neuville zakt naar derde plaats in Corsica, Ogier blijft autoritair leider

Vijfvoudig wereldkampioen Sébastien Ogier (Ford Fiesta) gaat ook na de tweede dag autoritair aan de leiding in de Rally van Corsica, de vierde manche in het wereldkampioenschap. De Franse WK-leider kon zaterdag rustig controleren en vergrootte zijn voorsprong tot 44.5 op zijn eerste achtervolger. Dat is niet Thiery Neuville (Hyunday i20), maar de Estlander Ott Tänak (Toyota Yaris). Neuville is na een frustrerende dag derde.
Neuville ziet achterstand op Ogier steeds groter worden

Halfweg de tweede wedstrijddag van de Rally van Corsica behoudt Sébastien Ogier (Ford Fiesta WRC) de leiding. De Fransman heeft na zeven klassementsritten 41.6 voorsprong op eerste achtervolger Thierry Neuville (Hyundai i20 Coupe WRC). Kris Meeke (Citroën C3 WRC) volgt als derde op 46.8 van de leider.
Corsica: Neuville rukt op naar plaats twee
6 April, 17:18 Autosport
Na de openingsdag in de Rally van Corsica, de vierde manche van het WRC, ment Sébastien Ogier autoritair de troepen. Thierry Neuville kende een goede namiddag en springt van drie naar twee ten koste van Kris Meeke. De rally eindigt zondag.


Neuville zet derde tijd neer in shakedown Rally van Corsica

Thierry Neuville (Hyundai i20) heeft donderdag de derde tijd neergezet in de shakedown voor de Rally van Corsica, dat is de vierde manche van het seizoen in het WRC-kampioenschap.
Corsica: Neuville op jacht op zíjn Corsica
3 April, 16:36 Autosport
Komend weekend is het WRC met de Rally van Corsica al aan zijn vierde manche toe. Thierry Neuville gaat na een moeilijke Rally van Mexico opnieuw op zoek naar de leiding in de WK-tussenstand. De Belg zal zeker vertrouwen puren uit zijn overwinning van vorig jaar. Het wordt ook uitkijken naar de prestaties van Citroën en Sébastien Loeb.


Thierry Neuville start ondanks crash met vertrouwen aan Rally van Corsica: ?Het wordt een zware strijd?
3 April, 14:00 Gazet v. Antwerpen

Thierry Neuville (Hyundai i20) crashte vorige week woensdag tijdens testritten voor de Rally van Corsica (6-8 april), de vierde manche van het wereldkampioenschap rally (WRC). ?Maar dat ongeval verandert niets aan de manier waarop we de race zullen aanvatten, we weten dat het een zware strijd wordt?, verklaarde de 29-jarige Belg dinsdag op de WRC-website.
Neuville stort van brug
28 Maart, 19:00 Autosport
Thierry Neuville is woensdag tijdens een test voor de komende rally van Corsica hard van de baan gegaan. Dat bevestigt het team via sociale media. Neuville gaf later te kennen dat alles "oké" is met hem en co-rijder Nicolas Gilsoul.


WRC Mexico: Loeb als vanouds
10 Maart, 21:18 Autosport
Sébastien Loeb staat na dertien van de 22 proeven in de Rally van Mexico op zijn vertrouwde plaatsje, namelijk de leiding. De Fransman heeft een beperkte voorsprong op Dani Sordo. Thierry Neuville rijdt in het ijle op de zesde plaats.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be