NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Neuville

2News.be / Trefwoorden / Neuville

Acropolis: Neuville pakt de leiding
11 September 2023, 00:02 Autosport
Thierry Neuville leidt vrijdagmiddag na drie van de vijftien proeven in de Rally van Griekenland, de tiende manche van het WRC. Hij gaat twee Toyota's vooraf.

Lees meer: Acropolis: Neuville pakt de leiding


Portugal: Neuville krijgt herkansing
12 Mei 2023, 00:03 Autosport
Komend weekend staat met de Rally van Portugal reeds de vijfde manche van het WRC op het programma. Elfyn Evans besluit het eerste kwartaal als WK-leider en met een hete zomer voor de boeg, is het tijd om te scoren. Thierry Neuville kan zijn slechte ranking in het WRC met een goede startpositie terug ombuigen, maar er zijn (veel) kapers op de kust.

Lees meer: Portugal: Neuville krijgt herkansing


Ypres: Neuville kijkt naar niemand om
20 Augustus 2022, 00:03 Autosport
?De wil is er? opende Thierry Neuville moedig zijn voorbeschouwing op de Ypres Rally, manche negen van het WRC. De Belg start als favoriet aan de manche in zijn thuisland en zijn klinkende overwinning van vorig jaar.

Lees meer: Ypres: Neuville kijkt naar niemand om


Thierry Neuville toont Peugeot 306 Maxi voor Eifel Rally Festival 2022
23 Juli 2022, 00:03 Autosport
Daags na z?n vierde plaats in de WRC Rally Estonia onthulde Thierry Neuville de decoratie van de Peugeot 306 Maxi waarmee hij vanaf donderdag 21 juli zal aantreden in het Eifel Rally Festival, een demo rally in de buurt van Daun.

Lees meer: Thierry Neuville toont Peugeot 306 Maxi voor Eifel Rally Festival 2022


Eifel Rallye Festival: Neuville animeert shakedown - Harri Toivonen sleutelt
23 Juli 2022, 00:02 Autosport
Donderdag was het al over de koppen lopen in Daun; een sfeer impressie. In de namiddag was het tijd voor de shakedown. Thierry Neuville verzorgde de show met z?n Peugeot 306 Maxi en verwende de oren met het huilende geluid van de kitcar tegen de toerentalbegrenzer.

Lees meer: Eifel Rallye Festival: Neuville animeert shakedown - Harri Toivonen sleutelt


WRC: Thierry Neuville leider in Zweden na openingsdag
27 Februari 2022, 00:04 Autosport
Thierry Neuville is de fiere leider na de openingsdag in de Rally van Zweden, de tweede manche van het WRC. De Belg ging op de slotproef nog voorbij Elfyn Evans. Achter de Belg volgt een trio Toyota's.

Lees meer: WRC: Thierry Neuville leider in Zweden na openingsdag


Neuville: "Ik had op het podium kunnen staan"
27 Januari 2022, 00:04 Autosport
Thierry Neuville kende zaterdag in de Rally van Monte-Carlo heel wat problemen. Hij is voorlopig zesde in de seizoensopener, wat al een klein wonder mag genoemd worden. "Ik had op het podium kunnen staan", blikte hij terug vanuit Monaco.

Lees meer: Neuville: "Ik had op het podium kunnen staan"


Opinie: Monte-Carlo leidt Neuville naar tranendal
27 Januari 2022, 00:02 Autosport
Terwijl de Toyota Yaris en vooral de Ford Puma ontzettend goed geboren blijken, zou hetzelfde zeggen van de Hyundai i20 Rally 1, de waarheid oneer aan doen. Het werd een calvarietocht voor het Koreaanse team zonder leiding uit Alzenau. Thierry Neuville en het volledige team ging tussen de vele kloven en ravijnen van Zuid-Frankrijk door een tranendal.

Lees meer: Opinie: Monte-Carlo leidt Neuville naar tranendal


WRC: Neuville met voorsprong naar heimat in Ypres Rally
16 Augustus 2021, 00:01 Autosport
Thierry Neuville gaat als leider naar de slotdag van de Ypres Rally, manche acht van het WRC. De Belg gaat met een kleine voorgift op Craig Breen naar zijn eigen provincie. De strijd om de derde stek ligt nog helemaal open tussen de Toyota's.

Lees meer: WRC: Neuville met voorsprong naar heimat in Ypres Rally


WRC: Neuville kan voorsprong verder uitdiepen in Safari Rally Kenya
28 Juni 2021, 00:04 Autosport
We zijn aanbeland aan de derde en voorlaatste dag van deze loodzware rally in Kenia die voor het eerst sinds een kleine 20 jaar terug is opgenomen op de WRC kalender. Een stap in het duister voor alle teams en rijders wegens geen voorbereiding terwijl reeds een pak protagonisten de handdoek moesten gooien. Een gezonde dosis geluk is nodig om in Kenia ongeschonden uit het avontuur te komen. Vooral de banden krijgen het zwaar te verduren en daar heeft onze landgenoot en leider Thierry Neuville reeds een joker op tafel gelegd na twee lekke banden tijdens de slotproef gisteren.

Lees meer: WRC: Neuville kan voorsprong verder uitdiepen in Safari Rally Kenya


Thierry Neuville en Martijn Wydaeghe meteen op het podium in Monte Carlo
24 Januari 2021, 13:06 Gazet v. Antwerpen

Thierry Neuville wist zijn eerste rally met nieuwe corijder Martijn Wydaeghe meteen op het podium te besluiten. Een uitstekende slotdag in de Rally van Monte Carlo bezorgde het duo een derde plaats, op 1'13 van winnaar Ogier.




Ensors - Maaike Neuville wint Ensor voor beste actrice in "All Of Us"
23 Januari 2021, 22:50 Skynet
De Ensor voor beste actrice ging zaterdagavond naar Maaike Neuville voor haar rol in de film "All Of Us". Neuville nam het beeldje in ontvangst tijdens de coronaproof versie van het Gala van de Ensors in Oostende.


Thierry Neuville sluit langer verblijf bij Hyundai niet uit
20 Januari 2021, 21:06 HLN.BE
Thierry Neuville vindt het een goede zaak dat de Monte Carlo gereden wordt, ook in moeilijke omstandigheden met heel veel regels en het vroege startuur. Over zijn eigen toekomst en die van Hyundai spreekt de Belg zich niet uit. Maar als Hyundai volgend jaar deelneemt aan het WK, sluit hij een langer verblijf niet uit. Onze landgenoot ligt sinds 2014 onder contract bij het Zuid-Koreaanse merk.


Neuville start vol ambitie, maar zonder co-piloot Gilsoul, aan het nieuwe rallyseizoen
20 Januari 2021, 11:49 Skynet
De Monte Carlo is ook dit jaar de traditionele openingswedstrijd van het WK rally, dat uit twaalf wedstrijden bestaat waaronder voor het eerst de Ypres Belgium Rally. Ook dit jaar doet de Belg Thierry Neuville een gooi naar de wereldtitel bij de rijders, maar moet hij dat zonder zijn vaste co-piloot Nicolas Gilsoul doen.


Gedumpte co-piloot Thierry Neuville reageert: ?Einde is een beetje abrupt?
16 Januari 2021, 10:12 Gazet v. Antwerpen

?Mijn telefoon stopte niet met rinkelen sinds het nieuws deze ochtend bekend raakte: Thierry Neuville en ik vormen dit seizoen geen team meer?, zo reageerde Nicolas Gilsoul vrijdagavond in een persbericht. Eerder op de dag kondigde Thierry Neuville (Hyundai) aan dat hij het komende seizoen in het WRC-kampioenschap, dat binnen minder dan een week van start gaat, zal aanvatten met Martijn Wijdaeghe als copiloot.




Thierry Neuville breekt met zijn copiloot Nicolas Gilsoul
15 Januari 2021, 16:20 Skynet
Thierry Neuville (Hyundai) heeft vrijdag op de sociale media aangekondigd dat hij het komende seizoen in het WRC-kampioenschap zal aanvatten met Martijn Wijdaeghe als copiloot. Wijdaeghe vervangt Nicolas Gilsoul, met wie Neuville tien jaar samenwerkte en 13 WRC-rally's won.


Neuville kijkt uit naar seizoensstart: "In de Monte Carlo wil je finishen"
15 Januari 2021, 10:43 Skynet
Volgende week donderdag gaat met de Monte Carlo een nieuw seizoen van het WK rally van start. Een seizoen met in augustus een Belgische rally en met Thierry Neuville (Hyundai i20 WRC) opnieuw op het hoogste niveau. Vorig jaar won Neuville de Monte Carlo. Ook dit jaar is dat zijn ambitie, al beseft hij dat de Monte Carlo een wedstrijd is waar je vooral wil finishen om zo goed aan je seizoen te beginnen. Neuville kondigde vandaag onverwacht aan dat hij afscheid neemt van zijn copiloot Nicolas Gilsoul en voortaan zal samenwerken met Martijn Wydaeghe.


Neuville heeft duidelijk doel in 2021: "Wereldtitel blijft de ambitie"
15 Januari 2021, 10:43 Skynet
Thierry Neuville eindigde vorig seizoen als vierde in het WRC-kampioenschap. De Belg werd al vijf keer tweede in het wereldkampioenschap en had met zijn zeges van de voorbije twee jaar een groot aandeel in de wereldtitel van Hyundai bij de constructeurs. Maar die individuele wereldtitel is er nog steeds niet.


Thierry Neuville denkt nog lang niet aan stoppen
15 Januari 2021, 10:43 Skynet
Eind dit jaar loopt het contract van Thierry Neuville bij Hyundai Motorsport af. De Belg is al sinds 2014 aan de slag bij de Zuid-Koreaanse constructeur en hij won 13 rally's. Ook de volgende jaren wil Neuville aan de slag blijven op het hoogste niveau.


WRC: Martijn Wydaeghe neemt zitje Nicolas Gilsoul in naast Thierry Neuville
15 Januari 2021, 09:12 Autosport
Als een donderslag bij heldere hemel. Nicolas Gilsoul ruimt plaats voor Martijn Wydaeghe. En dat minder dan een week voor de start van het WRC-seizoen. Gilsoul was sinds 2011 de vaste co-rijder van Thierry Neuville.

Lees meer: WRC: Martijn Wydaeghe neemt zitje Nicolas Gilsoul in naast Thierry Neuville





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn