NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Netflix

2News.be / Trefwoorden / Netflix

Netflix leent weer megabedrag voor content
Dinsdag, 12:12 Emerce
Netflix heeft wederom 1,5 miljard dollar aan leningen afgesloten voor de aankoop van content en de eventuele overname van bedrijven.


Netflix wil 1,5 miljard ophalen
Maandag, 17:54 De Tijd
17:35 In de strijd om goede content is Netflix van plan zich nog dieper in de schulden te steken.


Netflix-serie The Witcher krijgt acht afleveringen en komt mogelijk in 2020 uit
Zondag, 10:48 Tweakers
De dramaserie van The Witcher die door Netflix wordt geproduceerd, krijgt acht afleveringen en komt mogelijk in 2020 uit. De opnames zullen in Oost-Europa plaatsvinden. De serie is gebaseerd op de boeken die ook als inspiratie voor de games van CD Projekt Red dienden.


Zo loodst Netflix u naar uw nieuwe favoriete serie
Zaterdag, 07:06 De Tijd
07:00 Wereldwijd vergapen 300 miljoen mensen zich aan series en films op Netflix. Zij moeten allemaal de weg vinden door het eindeloze aanbod, waar Netflix jaar op jaar miljarden in investeert. Welkom bij ?...


Netflix overweegt overname bioscoopketen om films naar Oscars te loodsen
Vrijdag, 09:48 Skynet Economie
Netflix overweegt de overname van een bioscoopketen, zodat films geproduceerd door het streamingplatform ook kunnen meedingen naar een Oscar. Dat meldt de Amerikaanse krant The LA Times. Om genomineerd te kunnen worden voor een Oscar moet een film minstens één week in een bioscoop in Los Angeles of New York City vertoond worden, maar de meeste bioscopen staan weigerachtig tegenover Netflix-producties. Het bedrijf wil daar nu een mouw aan passen door zelf bioscopen uit te baten.


Gerucht: Netflix overwoog bioscopen te kopen
Vrijdag, 07:48 Tweakers
Streamingdienst Netflix heeft overwogen om bioscopen te kopen, om zo zijn films te kunnen laten zien op een groot scherm. Het zou interesse hebben gehad in een Amerikaanse bioscoopketen, maar die deal gaat niet door.


Apple werkt aan 'Netflix voor magazines'
19 April, 17:18 De Tijd
16:58 Het Amerikaanse techbedrijf Apple zou van plan zijn Texture, een platform dat het vorige maand overnam, in Apple News te integreren. Zo zou Apple News een ?Netflix voor magazines? kunnen worden.


Netflix-CEO: ?Commerciële televisie is onze concurrent'
19 April, 14:54 De Tijd
14:41 Netflix trekt dit jaar een miljard dollar uit voor Europese producties, voor een agressieve expansie in onze regio. De Tijd sprak met CEO Reed Hastings. ?Dit is nog maar het begin.?


Netflix overweegt overname bioscoopketen om films naar Oscars te loodsen
19 April, 14:36 Skynet
Netflix overweegt de overname van een bioscoopketen, zodat films geproduceerd door het streamingplatform ook kunnen meedingen naar een Oscar. Dat meldt de Amerikaanse krant The LA Times. Om genomineerd te kunnen worden voor een Oscar moet een film minstens één week in een bioscoop in Los Angeles of New York City vertoond worden, maar de meeste bioscopen staan weigerachtig tegenover Netflix-producties. Het bedrijf wil daar nu een mouw aan passen door zelf bioscopen uit te baten.


Netflix lanceert thrillerreeks van Antwerpenaar: ?Duistere kantjes fascineren me het meest?
18 April, 17:54 Gazet v. Antwerpen

LOS ANGELES ? Op donderdag 19 april lanceert Netflix de psychologische-thrillerserie ?The Alienist?, geregisseerd en mede-geproduceerd door onze eigen Belgische trots Jakob Verbruggen. De 37-jarige Antwerpenaar verdiende zijn sporen in de regisseursstoel met topseries als ?The Fall?, ?London Spy?, ?Black Mirror? en ?House of Cards?.
Netflix zendt eerste Nederlandstalige ?Original' uit in 2019
18 April, 14:18 De Tijd
13:56 Dat maakte de snelgroeiende online streamdienst bekend op een Europees evenement in Rome.


Nederlandse Netflix-serie gaat over studenten en demonen uit Gouden Eeuw
18 April, 12:30 NOS nieuws

De allereerste Nederlandse Netflix-serie heeft vooralsnog geen naam, maar de streamingdienst heeft vandaag wel nieuwe details bekendgemaakt. De show, die begin vorige maand werd aangekondigd, bestaat uit acht afleveringen van een half uur.

De serie hint volgens de makers naar de meedogenloze Nederlandse geschiedenis waarop onze welvaart deels is gebaseerd. "In het vrijgevochten Amsterdam geniet een groep jonge studenten van alles wat het leven ze biedt: rijkdom, seks en macht, tot ze een verborgen toegang naar een demonische wereld uit de Gouden Eeuw openen", schrijft Netflix in een persbericht.

Het verhaal is bedacht door filmregisseur Pieter Kuijpers (Riphagen, Van God Los). Kuijpers vindt het een eer om met Netflix samen te werken. "Het is een van de grootste en beste spelers in de wereld van drama en film", zegt hij. Schrijverscollectief Winchester McFly, bekend van onder meer de filmhit Bankier van het Verzet, zal zich buigen over het script.

Netflix telt wereldwijd meer dan 125 miljoen abonnees in ruim 190 landen. Gezamenlijk kijken zij meer dan 140 miljoen uur series en films per dag. In Nederland hebben naar schatting zo'n twee miljoen mensen een Netflix-abonnement.
Netflix blijft boomen op de beurs
17 April, 19:06 De Tijd
18:44 Netflix wordt na indrukwekkende resultaten gretig opgepikt op de beurs.


Netflix groeit ondanks prijsverhoging naar 125 miljoen abonnees
17 April, 09:30 NOS nieuws

Streamingdienst Netflix overtreft opnieuw de verwachtingen van beleggers. De afgelopen drie maanden kreeg het bedrijf er wereldwijd ruim 7,4 miljoen klanten bij. Dat is een miljoen meer dan het bedrijf zelf had voorspeld. In totaal zijn er nu 125 miljoen abonnees.

Eind vorig jaar voerde het bedrijf nog een prijsverhoging door. Sommige abonnementen werden 1 tot 2 euro per maand duurder. Die verhoging lijkt weinig impact te hebben op de groei van het aantal klanten.

De omzet steeg, mede dankzij de prijsverhoging, met 43 procent naar 2,9 miljard euro. Het is de grootste stijging van de omzet sinds het bedrijf zich met videostreaming bezighoudt.

La Casa de Papel

Toch gaat er bij Netflix meer geld uit dan er binnenkomt. Dat komt door de miljardeninvesteringen in nieuwe films, series en tv-shows. Dit jaar investeert het bedrijf meer dan 6 miljard euro in nieuwe producties. Ook de komende jaren verwacht het bedrijf meer geld te investeren dan te verdienen.

De producties van afgelopen kwartaal hadden wisselend succes. De film The Cloverfield Paradox werd als verrassing op de dag van de Superbowl gelanceerd. Recensenten kraakten de film massaal af. Wel een succes is de Spaanstalige serie La Casa de Papel. Het is de meest bekeken niet-Engelstalige serie op Netflix.

Volgens topman Reed Hastings moet zijn bedrijf het tempo van de miljardeninvesteringen volhouden. "Als we lui worden of sloom, dan worden we overreden net als de rest."

Hoge verwachtingen

Bij beleggers zijn de verwachtingen van Netflix torenhoog. In een jaar tijd is de waarde van het aandeel meer dan verdubbeld. Na publicatie van de nieuwste resultaten steeg de koers nabeurs met ruim 5 procent.

Beleggers rekenen erop dat de groei van Netflix de komende jaren doorzet en dat het bedrijf de dominante speler op het gebied van videostreaming blijft.

Er zijn ook analisten die sceptisch zijn. Zij wijzen erop dat concurrent Disney aan een eigen concurrerende streamingdienst werkt. Ook betwijfelen ze of Netflix de vele miljarden die in films en series worden geïnvesteerd kan terugverdienen.
Netflix blijft groeien
17 April, 00:18 Skynet Belgie
Netflix heeft er opnieuw een goed kwartaal opzitten. De streamingdienst zag zowel zijn omzet en winst als het aantal gebruikers sterker dan verwacht toenemen, zo maakte het Amerikaanse bedrijf maandag bekend.


Netflix: abonnees buiten de VS zijn goed voor helft van de omzet
17 April, 07:48 Tweakers
Streamingdienst Netflix heeft bij de bekendmaking van zijn kwartaalcijfers laten weten dat de omzet uit internationale abonnees inmiddels gelijk is aan die in de VS. Het bedrijf zegt dat er in het afgelopen kwartaal meer nieuwe leden dan verwacht zijn bijgekomen.


Boomend Netflix gooit bloemetje naar Proximus
16 April, 22:42 De Tijd
22:36 De streamingdienst Netflix pakt met uitstekende kwartaalresultaten uit. Onder meer dankzij de samenwerking met Proximus.


Wall Street: Merck beslist longkankerstrijd
16 April, 20:54 De Tijd
20:50 Merck wordt beloond voor een belangrijke doorbraak in het longkankeronderzoek,


Onze Netflix bingetip: Op survival in de ruimte met de Robinsons
15 April, 03:24 Gazet v. Antwerpen

Vrijdag de dertiende wordt door velen als een ongeluksdag beschouwd. Het is precies op die dag dat Netflix de reboot van de sciencefictionserie Lost in Space uit de jaren 60 lanceerde. Een gepaste datum, want veel geluk hebben de personages niet.
Netflix trekt zich terug uit Cannes
12 April, 12:24 De Tijd
11:56 'Het establishment keert zich tegen ons', zegt de streamingservice.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be