NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties


In de kijker
- Geld lenen zonder vragen
- Top3 Vlaamse datingsitesNederlandse

2News.be / Trefwoorden / Nederlandse

Nederlandse rechtbank buigt zich over rol overheid bij CO2-uitstoot
Vandaag, 06:24 Skynet
De uitspraak in 2015 was opzienbarend: de rechtbank in Den Haag oordeelde dat de overheid ervoor moet zorgen dat de uitstoot van het broeikasgas CO2 in Nederland in 2020 met zeker 25 procent is teruggedrongen ten opzichte van 1990. Maandag dient het hoger beroep van de staat voor het gerechtshof in Den Haag.


Staatssecretaris Rwanda tegen Nederlandse Kamerleden: bemoei je met je eigen zaken
Gisteren, 17:54 Volkskrant
Nederlandse Kamerleden moeten zich niet bemoeien met het sponsorcontract dat Rwanda heeft afgesloten met de Engelse voetbalclub Arsenal. ?Dat zijn jullie zaken niet?, twittert de staatssecretaris van Buitenlandse Zaken, Olivier Nduhungirehe, van het Afrikaanse land.


Overtreft segregatie op Nederlandse basisscholen die van de ergste steden in de VS?
Vrijdag, 19:54 Volkskrant
Berichten verspreiden zich vaak razendsnel, of ze nu kloppen of niet. Wij proberen de zin van de onzin te scheiden. Vandaag: de verdeling tussen arme, gekleurde scholen en rijke witte scholen is hier groter dan in de sterkst verdeelde Amerikaanse steden.


Crash MH17 - Nederlandse minister Blok vraagt geduld van nabestaanden
Vrijdag, 12:30 Skynet
Nederland en AustraliŽ eisen van Rusland dat het volledig meewerkt aan het MH17-onderzoek en "recht doet aan het enorme leed en de schade" die het neerhalen van het toestel teweeg heeft gebracht. Maar de Nederlandse minister van Buitenlandse Zaken, Stef Blok, verwacht dat het lang zal duren voor het zover is. Hij vroeg de nabestaanden vrijdag om geduld te hebben. De Nederlandse regering zal volgens hem niet rusten "voor de feiten boven tafel zijn".


'Ruzies en uittocht personeel maken Nederlandse privacywaakhond vleugellam'
Vrijdag, 11:06 Tweakers
De Autoriteit Persoonsgegevens heeft te maken met bestuursruzies en ervaren personeelsleden verlaten de organisatie op een moment dat de privacywaakhond juist hard aan de slag moet door de invoering van de AVG. Dat schrijft het FD.


Wullaert gaat met 1-4 onderuit tegen Lyon in Champions League-finale na fantastische invalbeurt van Nederlandse
Donderdag, 20:48 Gazet v. Antwerpen

Een knotsgekke eerste verlenging besliste over de finale van de Champions League bij de vrouwen. Wolfsburg kwam op voorsprong, maar enkele minuten later wordt Popp van het veld gestuurd met een tweede gele kaart. Het betekende de ommekeer van de wedstrijd, want Lyon buitte het numerieke overtal uitstekend uit. Op iets meer dan vijf minuten tijd ging de Franse club op en over Wolfsburg. Uiteindelijk werd het zelfs nog 1-4.
Nederlandse overheid start Cyber Security Alliantie met bedrijfsleven
Donderdag, 19:36 Tweakers
De Nederlandse minister van Justitie en Veiligheid Ferd Grapperhaus heeft het startsein gegeven voor de inrichting van een landelijk dekkend stelsel van samenwerkingsverbanden op het gebied van ict-beveiliging.


Nederlandse jihadist in Irak veroordeeld tot acht jaar cel
Donderdag, 16:54 NOS nieuws
Voor zover het ministerie van Buitenlandse Zaken weet, zitten er niet meer Nederlanders vast in Irak.


BelgiŽ krijgt Nederlandse cellen voor gesloten centrum
Donderdag, 15:06 De Tijd
14:47 Het Tilburgse cellencomplex moet dienen voor een nieuw gesloten centrum in Zandvliet, waar vooral criminele illegalen zullen verblijven in afwachting van hun repatriŽring.


Nederlandse politie gebruikt AI om moeilijke zaken op te lossen
Donderdag, 12:07 Techzine
De Nederlandse politie werkt aan de digitalisering van 1.500 rapporten en 30 miljoen pagina?s aan materiaal. Via een machine learning algoritme wil het de juiste zaken voorstellen voor dieper onderzoek met de meeste bewijslast. De politie in Nederland is volop bezig met AI om 1.500 rapporten te analyseren volgens The Next Web. Het wil ?koude […]


Nederlandse politie gebruikt AI om moeilijke zaken op te lossen
Donderdag, 12:07 Techzine
De Nederlandse politie werkt aan de digitalisering van 1.500 rapporten en 30 miljoen pagina?s aan materiaal. Via een machine learning algoritme wil het de juiste zaken voorstellen voor dieper onderzoek met de meeste bewijslast. De politie in Nederland is volop bezig met AI om 1.500 rapporten te analyseren volgens The Next Web. Het wil ?koude […]


Kleine Nederlandse organisaties worden ontzien bij handhaving AVG
Donderdag, 10:54 Tweakers
De Nederlandse minister voor Rechtsbescherming, Sander Dekker, heeft gezegd dat kleine organisaties in Nederland niet bang hoeven te zijn voor snelle boetes als ze de bescherming van persoonsgegevens voor de Europese privacywetgeving AVG nog niet goed op orde hebben.


Miljardenbeursgang in Amsterdam, betaaldienst Adyen naar de beurs
Donderdag, 08:12 NOS nieuws

De Nederlandse betaaldienst Adyen gaat binnen enkele weken naar de beurs. Het bedrijf is in 12 jaar tijd gegroeid naar een miljardenomzet. Naar schatting is het bedrijf 5 tot 10 miljard euro waard.

Het bedrijf is niet bekend onder consumenten, toch hebben veel Nederlanders al eens producten afgerekend via het platform van Adyen. Het levert technologie voor het verwerken van betalingen aan webwinkels. Het zorgt ervoor dat het geld dat je uitgeeft ook bij het bedrijf terechtkomt.

Grote internationale bedrijven zijn klant, waaronder eBay, Facebook, Netflix en Spotify. In Nederland zijn de klanten bijvoorbeeld De Bijenkorf, Coolblue en Rituals. Adyen groeit hard. In 2017 steeg de omzet naar meer dan 1 miljard euro.

Verkopen

Adyen wil met de beursgang investeerders en andere aandeelhouders de mogelijkheid geven hun stukken te verkopen. 15 procent van de bestaande aandelen worden verkocht. Het bedrijf hoeft geen nieuw geld op te halen voor investeringen. Er zijn al genoeg middelen voorhanden.

Beleggers die straks in het aandeel stappen, moeten het vooral hebben van de groei van het bedrijf. Het bedrijf keert voorlopig geen winst uit.

Geen feest

Oprichter Pieter van der Does zegt in het Financieele Dagblad dat er geen groot feest wordt gebouwd rond de beursgang. Traditioneel slaat de hoogste baas van het bedrijf op de gong op de beursvloer om de handel te openen. Dat gebeurt nu niet.

"Wij hebben elke vrijdag 'company drinks'. We zullen die vrijdag in plaats van bier champagne schenken, daar houdt het wel bij op. Wij vieren liever nieuwe releases of functionaliteiten op ons platform", aldus de oprichter.
Vermiste Nederlandse tieners teruggevonden in Antwerpen
Woensdag, 21:48 Gazet v. Antwerpen

Twee vermiste Nederlandse tieners uit Almere werden woensdagavond goed en wel teruggevonden in Antwerpen. C. (15) en B. (17) waren sinds zondag vermist. Toen al werd vermoed dat het duo richting Antwerpen was getrokken, daar werden ze woensdag door de politie opgepakt.
Politie zit Nederlandse bruut op de hielen die Belgische concertganger in coma sloeg in Sportpaleis
Woensdag, 19:24 Gazet v. Antwerpen

De Nederlandse en Belgische politie hopen snel de krachtpatser te arresteren die vorig jaar in het Sportpaleis in Antwerpen een Belgische concertganger zonder reden in coma sloeg. Na het opsporingsprogramma ?Opsporing Verzocht? op de Nederlandse tv kwamen er twaalf nieuwe tips binnen. Daarbij is ook de naam genoemd van de vermoedelijke dader.
Fiets! verkoopt zijn Nederlandse keten
Dinsdag, 19:48 De Tijd
19:26 Het Belgisch familiebedrijf Fiets! wil groeien in Vlaanderen en verkoopt zijn Nederlandse onderdeel, fietsenketen Hans Struijk.


Nederlandse opsporingsdiensten vroegen in 2017 vaker gegevens op bij providers
Dinsdag, 16:18 Tweakers
Nederlandse opsporingsdiensten hebben, in vergelijking met twee jaar geleden, in 2017 meer informatie opgevraagd over personen bij telecom- en internetproviders. Sinds 2012 daalde dit aantal, maar in 2017 was er voor het eerste sinds vier jaar weer sprake van een stijging.


Smart Parks: Nederlandse startup gebruikt IoT om dieren te beschermen
Dinsdag, 13:30 Emerce
Stichting ShadowView en The Internet of Life hebben de krachten gebundeld en gaan voortaan door het leven als Smart Parks. Deze Nederlandse tech startup zet IoT in om bedreigde diersoorten te beschermen.


Nederlandse mkb-groothandel Europees koploper in online verkoop
Dinsdag, 12:18 Emerce
Nederlandse mkb-groothandels zijn Europese koplopers in e-commerce. In totaal haalt de sector veertig procent van de omzet uit online verkopen. Dit is twee keer zoveel als andere Europese landen. Om de marges op online inkomsten te vergroten, zet de handelssector in op integratie van hun webshop en voorraadsysteem. Dit zijn uitkomsten uit de mkb-barometer 2018, […]


Nederlandse OFYR nieuwste barbecuehype: bakken op een ring van vuur
Dinsdag, 12:00 Gazet v. Antwerpen

De nieuwe hype in outdoor cooking is de OFYR, een kunstzinnig kooktoestel met een kegelvormige vuurschaal en een platte rand die meteen ook werkt als bakplaat.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be