NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Nacht


Antwerps viertal maakt het te bont en moet nacht in Leuvense cel doorbrengen
Dinsdag, 16:24 Gazet v. Antwerpen

Enkele leden van een studentenclub in Leuven die het maandagavond te bont maakten, brachten de nacht door in de politiecel. Dat meldt de Leuvense politie. Het gaat om vier Antwerpenaars.
Moeder van MaŽlys (9) richt zich tot dader: ?Ze zal je dag en nacht achtervolgen tot je naar de hel gaat?
15 Februari, 10:48 Gazet v. Antwerpen

Zes maanden leefden ze tussen hoop en vrees. Al wisten ze dat de kans miniem was dat ze hun dochtertje nog levend zouden terugzien. Maar nu haar dood bevestigd is, heeft de mama van MaŽlys (9) hard uitgehaald naar de dader.
Tientallen gezinnen zitten hele nacht zonder stroom na doorgebrande kabel
13 Februari, 18:00 Gazet v. Antwerpen

Enkele tientallen gezinnen uit de Boniverlei hebben maandag de hele nacht zonder stroom gezeten. Oorzaak was een laagspanningskabel in de Posdijk die doorgebrand was.
Italiaanse wielerploeg beleeft slapeloze nacht: ?We werden omsingeld door mensen met wapens, zeiden ze?
10 Februari, 19:48 Gazet v. Antwerpen

De Italiaanse wielerploeg Nippo-Vini Fantini heeft een bange nacht beleefd in aanloop naar de koninginnenrit in de Franse rittenkoers Tour La Provence. Toen het hotelalarm afging, werd er verteld dat er mensen met wapens het hotel hadden omsingeld. Uiteindelijk bleek het een grap, maar slapen deden de renners niet meer.
Weerbericht - Ardennen krijgen verse sneeuw in de loop van de nacht
10 Februari, 13:00 Skynet Belgie
Het blijft deze namiddag in vele streken droog met opklaringen. Vooral over het zuidoosten van het land verwacht het KMI wel nog een paar winterse buitjes. Over het westen neemt de bewolking stilaan opnieuw toe. De maxima liggen tussen 0 graden in de Hoge Venen en 6 of 7 graden over het westen. Aan zee waait een vrij krachtige wind met pieken tot 50 km/u.


Koudste nacht van de winter op komst en mogelijk ook sneeuw in Vlaanderen

Het kan woensdagnacht onder een fonkelende sterrenhemel flink afkoelen. Met minima rond - 5 graden in Vlaanderen wordt het zelfs de (voorlopig) koudste nacht van de winter. Vanaf vanavond tot vrijdagnacht houdt het KMI over het ganse land trouwens code geel aan, wat betekent dat er gladheid op de grond wordt verwacht.
Sneeuwval in Parijs: 'nacht van de chaos', maar ook skiŽn bij Sacrť-Coeur
7 Februari, 13:12 NOS nieuws

Sneeuwval heeft het openbare leven in met name het noordelijke deel van Frankrijk stilgelegd. Vooral in Parijs zijn de problemen groot: 1500 mensen konden gisteravond niet naar huis en moesten worden opgevangen.

Scholen blijven vandaag massaal dicht, bussen en treinen rijden niet of met vertraging en de bewoners van de Franse hoofdstad zijn opgeroepen om vooral niet de auto te nemen en thuis te blijven. "Zelfs de spoorwegen hebben mensen opgeroepen om thuis te blijven", zegt NOS-correspondent Frank Renout. "En de Eiffeltoren ging dicht, maar dat is maar een kleinigheid."

Gisteravond stond rond Parijs een record-avondspits van ruim 700 kilometer file. Op een snelweg ten zuiden van Parijs konden gestrande automobilisten geen kant meer op, zegt Renout. "Die hebben vanaf 16.00 uur gistermiddag de hele avond en nacht in de vrieskou vastgezeten. Vanochtend om 06.00 uur kwamen daar pas de eerste hulpverleners. Veertien uur in de vrieskou, zonder eten, zonder dekens."

Voor andere gestrande reizigers werd opvang geregeld in sporthallen en winkelcentra, waar bedden werden neergezet. "Afgelopen nacht wordt inmiddels de 'nacht van de chaos' genoemd", zei de correspondent.

Er zijn massaal strooiploegen ingezet om de problemen te verminderen. Ook zijn wegen uit voorzorg gesloten en duizenden vrachtwagen zijn verplicht langs de kant gezet.

De overheid houdt de mensen regelmatig op de hoogte met updates over de sneeuw. "Er zijn van tijd tot tijd boodschappen waarin verteld wordt wat mensen wel en niet mogen doen."

Maar het is niet alleen maar ellende. Bij de Sacrť-Coeur wordt zelfs geskied. "Er wordt dus ook enorm genoten van het winterse weer", zegt Renout.
Antwerpse gedetineerde snurkt te hard in cel: ?Elke nacht krijg ik slaag?
3 Februari, 07:48 Gazet v. Antwerpen

Andrť Drabs (60), een Antwerpenaar in de gevangenis van Brugge, krijgt naar eigen zeggen elke dag een pak slaag van zijn celgenoten. De reden: hij snurkt vreselijk hard. Op piekmomenten haalt hij 93 decibel, het equivalent van een drilboor. Daarom eist de man via de rechtbank een privťcel. ?Elke nacht krijgt mijn cliŽnt een vuistslag in zijn gezicht omdat hij te veel lawaai maakt?, zegt zijn advocaat.
De aanval van Turkije op Afrin maakt Koerden in Nederland ongerust: 'Ik slaap misschien drie uur per nacht'
3 Februari, 03:36 Volkskrant
Sinds Turkije op 20 januari de aanval heeft geopend op de Syrische provincie Afrin, doen de Koerden in Nederland uit die regio geen oog meer dicht. Met smartphones zitten ze voor de televisie te wachten op elke snipper nieuws. Amina laat een filmpje zien op haar smartphone. Ze heeft het toegestuurd gekregen van haar familie in het dorpje Mirkan in de Syrisch-Koerdische regio Afrin, aan de zuidgren


Die nacht is een spookbeeld dat me is blijven achtervolgen
2 Februari, 23:24 Volkskrant
Medische experts over de patiŽnt die hun kijk op het vak veranderde. Deze week: internist Peter de Leeuw (69). 'Het was een decembernacht in 1977, ik had weekenddienst. Het moet mijn gebrek aan ervaring zijn geweest, en de extreme vermoeidheid. Ik was arts-assistent, derdejaars, ik had veel patiŽnten onder mijn hoede, ook van andere afdelingen. Het was toen nog gebruikelijk dat je drie dagen en na


Politie ontvangt tips over ?nacht met veertien inbraken?: ?Ze hadden die beelden eerder moeten vrijgeven?
2 Februari, 08:24 Gazet v. Antwerpen

De politie kreeg al meerdere tips binnen over de veertien inbraken, of pogingen daartoe, in de nacht van 9 op 10 november 2017 in handelszaken in het centrum van Zandhoven. De beelden van twee bewakingscamera?s werden dinsdagavond in het VTM-programma Faroek getoond.
Dieven proberen op ťťn nacht in te breken in 14 winkels
31 Januari, 09:36 Gazet v. Antwerpen
In de nacht van 9 op 10 november hebben twee mannen proberen in te breken in maar liefst veertien winkels in Zandhoven. Slechts twee keer geraakten ze voorbij de toegangsdeur. ?Faroek? zond dinsdagavond de beelden uit.


Feest en Nacht van de sport
30 Januari, 21:36 Gazet v. Antwerpen
In zaal De Sneppe ontvangen het gemeentebestuur en de sportraad op 2 februari alle Boechoutse sportievelingen. Ook alle sportkampioenen worden die avond in de bloemen gezet.


KMI waarschuwt maandagnacht voor aanvriezende mist

Tijdens de nacht van maandag op dinsdag wordt het snel kouder en vooral ten zuiden van Samber en Maas kan er aanvriezende mist ontstaan. Elders blijft dit hoogst waarschijnlijk beperkt tot wat nevel. Dat meldt het KMI maandagavond.
Zes inbraken in wagens in ťťn nacht tijd: ?Ik kocht mijn BMW pas vlak voor Kerstmis?
26 Januari, 17:24 Gazet v. Antwerpen

In Putte en Onze-Lieve-Vrouw-Waver werd in de nacht van donderdag op vrijdag ingebroken in zes wagens. Volgens de politie gaat het allicht om een rondtrekkende bende die internationaal opereert en ook in ons land al meermaals toesloeg. Vooral onderdelen van BMW's worden geviseerd, maar ook andere luxueuze merken blijven niet gespaard.
Vanaf 5 euro per nacht: dit zijn de beste hostels ter wereld
25 Januari, 13:12 Gazet v. Antwerpen

De wereld rondreizen hoeft je niet altijd een rib uit je lijf te kosten. Steeds meer reizigers kiezen daarom voor een hostel. Maar wanneer u boekt weet u niet altijd of het om een groezelige slaapzaal gaat of om een miniparel in het midden van de stad. Hostelworld.com reikt net daarom elk jaar de ?Hoscars? uit: prijzen voor de beste hostels ter wereld, waar de budgetreiziger zich thuisvoelt.
Koeriers bezetten gebouwen van Deliveroo

Een twintigtal koeriers van maaltijdbezorger Deliveroo bezet dinsdagavond de gebouwen van Deliveroo in Elsene en eist een ontmoeting met een directielid voor een gesprek. Dat meldt het collectief van koeriers, dat de steun krijg van de vakbonden.
Koppel kan overlast Airbnb niet meer aan: ?Elke nacht 25 brallende toeristen in de hal, dat maakt je gek?
16 Januari, 17:42 Gazet v. Antwerpen

Een Gents koppel gaat al vier jaar lang gebukt onder overlast veroorzaakt door Airbnb-toeristen in hun flatgebouw. ?Wij wonen naast een kraakpand voor toeristen.? De stad staat voorlopig machteloos.
Tom Meeuws opnieuw in opspraak
16 Januari, 08:42 De Tijd
08:08 Tom Meeuws, de voorzitter van sp.a Antwerpen, is opnieuw in opspraak gekomen na berichten dat hij bij De Lijn moest opstappen na financieel geknoei. Hij ontkent dat.


Nekka Nacht verhuist naar De Roma
8 Januari, 19:24 Gazet v. Antwerpen

De Nekka Nacht vindt dit jaar plaats in De Roma in Borgerhout.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be