NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Nac


Jong Ajax mede door wereldgoal pijnlijk onderuit, NAC viert weer eens een zege
27 Februari, 00:03 NU.NL - Sport
Na de hoofdmacht heeft ook Jong Ajax maandag niet voor vrolijke gezichten gezorgd in Amsterdam. De beloftenploeg verloor met 0-3 van Telstar. Youssef El Kachati maakte met afstand het mooiste doelpunt van de wedstrijd. NAC won bij Jong AZ (2-3).


NAC wil coach Van Gastel niet aan Besiktas afstaan en zit Van Bronckhorst dwars
3 Januari, 00:03 NU.NL - Sport
NAC Breda wil niet meewerken aan een tussentijds vertrek van Jean-Paul van Gastel naar Besiktas. De Turkse topclub wil de 51-jarige trainer aanstellen als assistent van de beoogde nieuwe hoofdcoach Giovanni van Bronckhorst.


Vitesse pas in slotfase langs amateurs, NAC struikelt over Quick Boys
2 November 2023, 00:07 NU.NL - Sport
Vitesse heeft dinsdag moeizaam gewonnen in de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker. De Eredivisie-club scoorde tegen amateurclub Groene Ster pas in de slotfase: 0-1. De amateurs van Quick Boys stuurden NAC Breda verrassend naar huis.


FC Groningen-spits Van Veen overweegt aangifte tegen provocerende NAC-fan
11 Oktober 2023, 00:06 NU.NL - Sport
FC Groningen-spits Kevin van Veen overweegt aangifte te doen na een provocerende actie van een NAC-supporter. Volgens de spits maakte de toeschouwer een gebaar van een wiegende baby gevolgd door een knakbeweging.


NAC blijft bij debuut trainer Van Gastel steken op gelijkspel bij Jong FC Utrecht
4 Oktober 2023, 00:03 NU.NL - Sport
NAC Breda heeft maandag ook onder de nieuwe trainer Jean-Paul van Gastel niet kunnen winnen in de Keuken Kampioen Divisie. De kwakkelende 'Parel van het Zuiden' kwam op bezoek bij Jong FC Utrecht niet verder dan 1-1.


Willem II neemt vlak na dreun tegen NAC afscheid van trainer Robbemond
6 September 2023, 00:06 NU.NL - Sport
Willem II heeft dinsdag trainer Reinier Robbemond ontslagen. Vlak na de 1-4-nederlaag tegen NAC Breda meldt de Keuken Kampioen Divisie-club dat er geen vertrouwen meer is in sportieve verbetering onder Robbemond.


4 Juni 2023, 00:07 NU.NL - Sport
Eredivisie - Emmen houdt na zege op NAC uitzicht op nog een jaar Eredivisie
4 Juni 2023, 00:00 Skynet Sport
FC Emmen heeft zaterdag de eerste horde op weg naar handhaving in de Eredivisie genomen. De club uit Drenthe won ook de thuiswedstrijd tegen NAC Breda (2-0). Richairo Zivkovic (ex-KV Oostende) opende de score met een wonderschone treffer. Jasin-Amin Assehnoun tekende in blessuretijd voor de eindstand. Bij de thuisploeg bleven Mohamed Bouchouari en Michael Heylen de hele wedstrijd op de bank.


28 Mei 2023, 00:04 NU.NL - Sport
NAC Breda bereikt met veldspeler op doel volgende ronde van play-offs
28 Mei 2023, 00:03 NU.NL - Sport
NAC Breda heeft zich zaterdag in een spektakelstuk geplaatst voor de halve finales van de play-offs voor promotie/degradatie. De ploeg van Peter Hyballa won het tijdelijk gestaakte duel met MVV Maastricht met 1-4. NAC sloot de wedstrijd af met veldspeler Jort van der Sande op doel.


MVV is enkele maatjes te klein voor NAC in return kwartfinale om promotie
28 Mei 2023, 00:00 Skynet Sport
De Nederlandse tweedeklasser MVV Maastricht moet zijn hoop om te promoveren naar de Eredivisie met nog minstens een jaar opbergen.


NAC mikt op terugkeer: dit is het schema van de play-offs om promotie/degradatie
21 Mei 2023, 00:09 NU.NL - Sport
Nu het reguliere seizoen in de Keuken Kampioen Divisie ten einde is, staan de play-offs om promotie naar de Eredivisie voor de deur. Onder meer NAC Breda en Willem II mikken op een terugkeer op het hoogste niveau. Dit is het schema van de nacompetitie.


NAC zet in doelpuntenfestijn tegen Roda JC reuzenstap richting play-offs
30 April 2023, 00:07 NU.NL - Sport
NAC Breda heeft zaterdag mede dankzij twee prachtgoals in een doelpuntenfestijn gewonnen van Roda JC. In de 35e speelronde van de Keuken Kampioen Divisie zette de thuisploeg met een 4-2-zege een grote stap richting de play-offs. Voor De Graafschap zijn de play-offs na een 3-2-nederlaag bij Willem II juist ver weg.


Hyballa hekelt 'ongedisciplineerde' NAC-fans, ongeloof en begrip bij Willem II
16 April 2023, 00:05 NU.NL - Sport
NAC Breda-trainer Peter Hyballa baalt van de supporters die vrijdag tijdens de derby tegen Willem II eerst vuurwerk op het veld gooiden en later bekers bier. Vanwege de voorwerpen op het veld werd de wedstrijd definitief gestaakt.


Gestaakt duel tussen NAC en Willem II wordt zonder publiek uitgespeeld
16 April 2023, 00:05 NU.NL - Sport
Het gestaakte duel tussen NAC Breda en Willem II wordt uitgespeeld zonder publiek. De Brabantse derby werd vrijdag definitief stilgelegd nadat er voor de tweede keer voorwerpen op het veld waren gegooid.


NAC boos op eigen fans na gestaakte derby: 'Volkomen idioot en ondoordacht'
16 April 2023, 00:05 NU.NL - Sport
NAC Breda heeft in een verklaring woedend gereageerd op de eigen fans die met vuurwerk en bier gooiden in de derby tegen Willem II. Als gevolg daarvan werd het duel vrijdagavond definitief gestaakt.


NAC legt druk bij Almere City in strijd om periodetitel, nipte zege koploper PEC
11 Maart 2023, 01:20 NU.NL - Sport
NAC Breda heeft vrijdag de druk neergelegd bij Almere City in de strijd om de derde periodetitel in de Keuken Kampioen Divisie. De Brabanders versloegen MVV Maastricht met 4-1, terwijl Almere City door het winterse weer niet in actie kon komen. Koploper PEC Zwolle won nipt met 2-3 bij Willem II.


NAC zet Hilterman uit selectie vanwege uitlatingen bij titelfeest FC Emmen
2 Mei 2022, 00:04 NU.NL - Sport
NAC Breda heeft Jeredy Hilterman uit de selectie gezet, omdat hij zich zaterdag bij de huldiging van kampioen FC Emmen in de Drentse stad laatdunkend uitliet over de Bredase club. De aanvaller werd afgelopen winter door NAC overgenomen van de Emmenaren.


Juniper Networks koopt NAC-leverancier WiteSand
18 Februari 2022, 00:09 Techzine
Juniper Networks heeft de leverancier van cloudgebaseerde Network Access Control (NAC)-diensten WiteSand overgenomen. Het porfolio moet het klanten makkelijker maken op basis van zero trust de toegang tot hun netwerken te bewaken. De oplossingen van WiteSand zijn cloudgebaseerd, zodat securityspecialisten makkelijker de NAC-diensten kunnen uitrollen en beheren. Ook kunnen zij hiermee de kosten verlagen en […]


NAC klopt VVV na strafschoppen in bekerkraker, Heracles ontsnapt in slotfase
27 Oktober 2021, 00:03 NU.NL - Sport
NAC Breda heeft dinsdag de tweede ronde van het TOTO KNVB Beker-toernooi bereikt door na strafschoppen te winnen van VVV-Venlo. Heracles Almelo kwam met de schrik vrij tegen amateurclub ASWH (1-3), PEC Zwolle boekte tegen De Graafschap de tweede zege van het seizoen (4-1) en FC Utrecht kende geen problemen met SteDoCo (0-5).





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn