NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Nabeschouwing

2News.be / Trefwoorden / Nabeschouwing

Monte-Carlo: Nabeschouwing van Guillaume de Mévius
29 Januari, 15:48 Autosport
Guillaume de Mévius en Louis Louka startten hun seizoen ? en dat van het RACB National Team ? op mooist mogelijke manier, door in de Rally van Monte-Carlo beslag te leggen op de tweede plaats in de WRC2-categorie. Samen met een 13de plaats algemeen vormde dat een opmerkelijk resultaat voor het duo van de zwart-geel-rode Peugeot 208 T16, zeker omdat het pas hun eerste deelname aan de legendarische rally was.


Hankook 24H DUBAI: Nabeschouwing van Dries Vanthoor
15 Januari, 20:18 Autosport
De Audi R8 LMS onder de banner van MS7 by WRT, met aan het stuur Mohamed Bin Saud, Saoedisch GT-kampioen met WRT in 2017, Christopher Mies, Michaël Vergers en Dries Vanthoor leek lange tijd op weg om op zijn minst mee te strijden voor de podiumplaatsen in de 24 Uur van Dubai, de opener van het internationale uithoudingsseizoen. Terwijl in Europa de motoren nog zwijgen, is Dubai traditiegetrouw de eerste grote afspraak voor de Europese topteams uit GT3 en WRT en Audi behoren daar absoluut toe. Na de winst in 2015, voor onder meer de oudere broer van Dries, Laurens Vanthoor, wilde het Belgische team die zege nog eens overdoen en daar zette het de grote middelen voor in. Echter onder meer een laat probleem met de aandrijving zorgde voor een finish in mineur en een zevende plaats in de eindrankschikking.


Rustdag: Nabeschouwing van Tim en Tom Coronel
13 Januari, 23:18 Autosport
Het eerste deel van de Dakar Rally 2018 zit erop voor Tim en Tom Coronel. De eerste week werd door velen bestempeld als de zwaarste Dakar in Zuid-Amerika ooit, maar de tweeling sloeg zich daar zonder al te grote problemen doorheen. Eén nacht moesten ze doorbrengen in de woestijn maar de overige dagen kwam het duo mooi op tijd over de finish. De eerste dagen werden gekenmerkt door wat opstartproblemen met de imposante Jefferies Buggy, maar ook die werden vrij snel verholpen. De laatste dagen voor de rustdag kon het tweetal eindelijk echt lekker gas geven.


Nieuwjaarsrace: Nabeschouwing van BoDa Racing
7 Januari, 23:06 Autosport
Zoals de jarenlange Nederlandse autosporttraditie vereist, wordt het autosportseizoen altijd in het eerste weekend van het nieuwe jaar geopend met de Nieuwjaarsrace. De vier uur durende endurance wedstrijd werd verreden op zaterdag 6 januari. Het nieuw geformeerde team BoDa Racing (Bob Herber en Daan Meijer) schreef zich met de dikke Mercedes SLS AMG GT3 in om een gooi te doen naar de zege in de hoogste divisie. Het duo pakte een prachtig podium.


Etappe 1: Nabeschouwing van Tim en Tom Coronel
7 Januari, 17:06 Autosport
De veertigste editie van de Dakar Rally is officieel van start gegaan. Na een hartverwarmend welkom van de dolenthousiaste Dakar-fans op het podium in Lima stond een lange verbinding op het programma, gevolgd door een kort opwarmertje: slechts 31 kilometer special door de enorme zandduinen van Lima. Tim en Tom Coronel konden zo lekker wennen aan hun beestachtige bolide, al verliep de etappe niet geheel probleemloos. Het tweetal moest enkele malen stoppen vanwege vastgeslagen remmen en een heetgelopen motor. Toch stond de tweeling nog voor het donker in het bivak in Pisco.


Etappe 3: Nabeschouwing van team de Rooy
5 Januari, 10:18 Autosport
Wuf van Ginkel slaat morgen de vierde etappe van de Africa Eco Race over. Van Ginkel en de monteurs van Petronas Team De Rooy Iveco zijn al onderweg naar het volgende bivak, waar ze morgen bij daglicht de motor van de Iveco hopen te kunnen repareren. ?Het is niet terminaal, maar het is wel meer werk dan het team in een nacht kan doen?, liet Gerard de Rooy weten.


Africa Eco Race: Etappe 1: Nabeschouwing van team De Rooy
2 Januari, 20:36 Autosport
Gerard de Rooy en Wuf van Ginkel hebben meteen in de eerste etappe van de Africa Eco Race hun stempel gedrukt. In de proef van 92 kilometer zette De Rooy de derde tijd algemeen neer, 5.25 achter de Rus Vladimir Vasilyev met Mini, en Van Ginkel de zesde (+8.56).

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be