NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Munchen

2News.be / Trefwoorden / Munchen

BMW Neue Klasse wordt gebouwd in Munchen
15 Januari, 00:00 Autozine
Een nieuw tijdperk breekt aan voor BMW Group Fabriek M?nchen: in de loop van 2026 start de productie van de Neue Klasse Sedan in deze iconische eerste fabriek van BMW. Een jaar later zullen er alleen nog elektrische modellen van de band rollen. Daarmee is de fabriek in M?nchen de eerste productielocatie van BMW Group waar eind 2027 met succes de transformatie naar E-mobility voltooid zal zijn.


Bayern München wordt op eigen titelfeest in verlegenheid gebracht (maar toch vloeit het bier rijkelijk)
12 Mei 2018, 16:36 Gazet v. Antwerpen

Bayern München heeft zaterdag op de slotspeeldag van de Bundesliga zijn eerste thuisnederlaag van het seizoen geleden. Tegen het Stuttgart van Orel Mangala ging der Rekordmeister in de afscheidsmatch van coach Jupp Heynckes met 1-4 pijnlijk onderuit. Nog op de slotspeeldag verzekerden Hoffenheim en Dortmund zich van de groepsfase van de Champions League, Bayer Leverkusen grijpt net naast een ticket voor het kampioenenbal.




Arjen Robben jaar langer bij Bayern München

Arjen Robben heeft zijn contract bij Bayern München voor een jaar verlengd. Dat meldt de Duitse kampioen op zijn website. Het contract van de Nederlander liep deze zomer af, maar vrijdag tekende hij bij tot eind juni 2019. Ook rechtervleugelverdediger Rafinha verlengde zijn contract tot eind volgend seizoen.




Sander Gille en Joran Vliegen eruit in dubbelspel München, Coppejans verliest in Tsjechië
2 Mei 2018, 15:18 Gazet v. Antwerpen

Sander Gille en Joran Vliegen hebben zich niet kunnen plaatsen voor de kwartfinales van het dubbelspel op het ATP-toernooi in het Duitse München (gravel/501.000 euro). In hun achtste finale (eerste ronde) verloren ze van de Kroaat Ivo Karlovic en de Serviër Nenad Zimonjic met 6-7 (4/7), 6-4 en 10/8.




Bekijk de samenvatting van Real Madrid - Bayern München
2 Mei 2018, 09:06 Skynet Sport
Real Madrid heeft voor het derde jaar op rij de finale van de UEFA Champions League bereikt. Bayern München maakte het nog spannend in de terugwedstrijd, maar een blunder van doelman Ulreich en een niet-gekregen penalty zorgde voor de doodsteek: 2-2.


Er staat een Belg in de finale van de Champions League
29 April 2018, 19:30 Gazet v. Antwerpen

De voetbalvrouwen van Wolfsburg hebben hun ticket voor de finale van de Champions League beet. Het Duitse team klopte zondag in de return van de halve finales Chelsea met 2-0, nadat het ook al de heenwedstrijd in Londen met 3-1 gewonnen had. Tessa Wullaert viel bij Wolfsburg tien minuten voor tijd in.




Beckenbauer vreest dat Bayern ?een Real-complex? heeft
27 April 2018, 11:06 Gazet v. Antwerpen

Volgens Franz Beckenbauer, erevoorzitter van Bayern München, wordt Real Madrid langzaamaan het zwarte beest van zijn club. Dat zegt hij in de Duitse krant Bild. ?Ik ben bang dat Bayern een Real-complex heeft.?




Roma rekent op Nainggolan in halve finale Champions League tegen Liverpool, ook clash tussen Bayern en Real
23 April 2018, 12:54 Gazet v. Antwerpen

Liverpool en AS Roma trappen dinsdag op Anfield de heenwedstrijden van de halve finales van de Champions League op gang. Daags nadien staat in München de kraker tussen Bayern en titelverdediger Real Madrid op de agenda.




Knieoperatie voor Chileens international van Bayern Munchen
16 April 2018, 11:42 Gazet v. Antwerpen

Bayern München moet het nog even zonder Arturo Vidal (30) stellen. Er is een stukje kraakbeen losgekomen in de rechterknie van de Chileense middenvelder, die onder het mes moet. Dat maakte de Duitse landskampioen bekend.




Bayern München stelt Niko Kovac aan als hoofdcoach voor volgend seizoen
13 April 2018, 11:36 Gazet v. Antwerpen

Bayern München heeft vrijdag officieel bevestigd dat de Kroaat Niko Kovac volgend seizoen de nieuwe T1 van de Rekordmeister wordt. Kovac komt over van Eintracht Frankfurt en tekende in de Allianz Arena een contract voor drie seizoenen. Het was sportief directeur Hasan Salihamidzic die het nieuws bekendmaakte op BayernTV.




?Bayern München heeft vervanger voor Jupp Heynckes beet?
12 April 2018, 21:12 Gazet v. Antwerpen

Niko Kovac (46) wordt na dit seizoen de opvolger van de 72-jarige Jupp Heynckes als coach van Bayern München. Dat beweert de Duitse krant Bild. De in Berlijn geboren Kroaat coacht Eintracht Frankfurt, momenteel knap vijfde in de Bundesliga. Een bevestiging van één van de clubs is er nog niet.




Bundesliga - Duits vakblad ziet 35-jarige vedette ook volgend seizoen bij Bayern München spelen
12 April 2018, 11:36 Gazet v. Antwerpen

Franck Ribéry heeft met Bayern München een akkoord om zijn aflopende contract met een jaar te verlengen. Dat schrijft het Duitse vakblad Kicker.




Bekerhouder Real Madrid overleeft spannende kwartfinale Champions League tegen Juventus
11 April 2018, 21:48 Volkskrant
Zo voorspelbaar als de Champions League is in de groep, zo ongelooflijk spectaculair is het toernooi in de tweede fase, zeker vanaf de kwartfinales. Een dag na de in Italië als wonder beschreven opstanding van AS Roma tegen Barcelona, ging ook bekerhouder Real Madrid op zeldzame wijze onderuit tegen Italianen, die van Juventus. Het was 0-3 na 93 minuten, de verlenging zou beginnen. De drie minuten


Champions League - Bayern naar halve finales na doelpuntenloos duel tegen Sevilla
11 April 2018, 21:36 Skynet Sport
Bayern München heeft zich woensdag verzekerd van een plaats bij de laatste vier van de Champions League. Doordat het in de heenwedstrijd met 1-2 was gaan winnen op het veld van Sevilla, had het genoeg aan een doelpuntenloos gelijkspel om door te stoten.


Geen verrassingen in München: Bayern heeft genoeg aan gelijkspel tegen Sevilla en staat in halve finales
11 April 2018, 21:12 Gazet v. Antwerpen

Bayern München heeft zijn goede uitgangspositie van in de heenmatch verzilverd en staat in de halve finales van de Champions League. De kersverse Duitse landskampioen verdedigde in eigen huis een 1-2 voorsprong tegen Sevilla en kwam nooit in de problemen. Het werd 0-0 in de Allianz Arena, Bayern schaart zich bij de laatste vier.




Eindelijk goed nieuws voor doelman Bayern Munchen en Mannschaft: einde van de tunnel is in zicht
10 April 2018, 15:12 Gazet v. Antwerpen

De lijdensweg van Manuel Neuer lijkt stilaan ten einde. De doelman van Bayern München en de Duitse nationale ploeg is quasi volledig hersteld van de voetbreuk die hem al sinds september aan de kant houdt.




Kapitale blunder heeft geen gevolgen: Bayern München wint overtuigend en pakt zesde titel op rij
7 April 2018, 15:42 Gazet v. Antwerpen

Bayern München is opnieuw Duits kampioen. Der Rekordmeister deed wat het mest doen op het veld van Augsburg. Bayern kwam wel vroeg op achterstand na een zware blunder van Boateng en een owngoal van Süle. Maar de troepen van trainer Jupp Heynckes freewheelden nadien alsnog naar de zege en wonnen overtuigend met 1-4. Het verschil met eerste achtervolger is zesde titel op rij is een feit.




Wat een demonstratie: Bayern München vernedert aartsrivaal Dortmund en kan volgende week kampioen worden
31 Maart 2018, 18:36 Gazet v. Antwerpen

Bayern München heeft eventjes duidelijk gemaakt wie de plak zwaait in de Duitse Bundesliga. In de topper rekende het met aartsrivaal Borussia Dortmund af met een zware 6-0. Bij de rust stond de forfaitscore al op het bord. Rode Duivel Michy Batshuayi kon niet anders dan lijdzaam toezien hoe Robert Lewandowski, zijn collega aan de overkant, een hattrick maakte. Der Rekordmeister kan volgende week kampioen spelen als het wint op bezoek bij FC Augsburg.




Geen snelste titel ooit voor Bayern München, integendeel: derde nederlaag voor Rekordmeister
18 Maart 2018, 19:36 Gazet v. Antwerpen

Bayern München kon op de 27e speeldag in de Duitse Bundesliga mits wat meeval het (eigen) record van de snelste titel in Duitsland evenaren, maar dat draaide helemaal anders uit. Nog voor de aftrap wist de Rekordmeister al dat die titel er nog niet inzat aangezien achtervolgers Borrusia Dortmund en Schalke 04 hun wedstrijd al hadden gewonnen. Bovendien ging het zelf ook onderuit tegen RB Leipzig. Goed voor de derde nederlaag van het seizoen.




Bayern München vlot richting kwartfinales Champions league
14 Maart 2018, 19:24 Skynet Sport
Bayern München staat in de kwartfinales van de Champions League. Na de 5-0 tegen Besiktas uit de heenwedstrijd in München, werd het in Istanboel 1-3 voor de Duitsers. De wedstrijd moest in de 50e minuut even onderbroken worden toen een kat plots het veld opliep.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn