NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Moreno

2News.be / Trefwoorden / Moreno

Moreno Moser rondt solo succesvol af en wint Trofeo Laigueglia, Ben Hermans beste Belg

Moreno Moser heeft zondag in eigen land de 55e editie van de Trofeo Laigueglia (cat. 1.BC) gewonnen. De 27-jarige renner van Astana, die in LiguriŽ voor een Italiaanse selectie reed, had na 203,7 kilometer bijna driekwart minuut voor op het sprintende peloton. Paolo Toto en Matteo Busato kleurden het podium volledig Italiaans. Ben Hermans was met een negende plaats beste Belg.
Kenny De Ketele en Michael Morkov koploper op Zesdaagse in Kopenhagen

De Deen Michael Morkov, die de Tour Down Under afwerkte, had de eerste dag in de Super Ballerup Arena wat last van jetlag. Vrijdagavond was er daar geen spoor meer van te bekennen. Morkov won met Kenny De Ketele ploegenafvalling en de ploegkoers over 60?.
Veel tegenwind voor Kenny De Ketele en Moreno De Pauw in Berlijnse Velodrom
29 Januari, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Na de vierde dag van de zesdaagse van Berlijn hebben de Nederlanders Yoeri Havik en Wim Stroetinga de koppositie opnieuw overgenomen van Kenny De Ketele en Moreno De Pauw. Met nog twee dagen te gaan, staan zes ploegen in de nulronde. De Zwitsers Selenati en Marguet lonken net als de Denen Hester-Morkov en de Duitsers Kluge-Reinhardt naar een winstronde.
Zieke ploegmakker van Moreno De Pauw haakt af op Zesdaagse Bremen
12 Januari, 23:36 Gazet v. Antwerpen

De Duitsers Leif Lampater en Lucas Liss, die ziek zijn, werden op de tweede wedstrijddag van de Zesdaagse geneutraliseerd. Moreno De Pauw kreeg de Zwitser Tristann Marguet als ploegmakker. De korte jacht werd gewonnen door Achim Burkart en Yoerie Havik.
Van ploegmaats naar concurrenten: in Bremen staan De Ketele en De Pauw plots tegenover elkaar

Donderdag begint in Bremen (11-16/1/18) de zesdaagse. In de stad aan de Weser zorgt men voor een bijzonder deelnemersveld. Vaste teams werden uit elkaar gehaald. Zo kan het dat Kenny De Ketele met Theo Reinthardt de baan opgaat. Moreno De Pauw krijgt de Duitser Leif Lampater, twee keer al winnaar in Bremen, als gezel.
Kenny De Ketele en Moreno De Pauw ook na derde dag aan kop in Zesdaagse Rotterdam

Kenny De Ketele en Moreno De Pauw voeren zaterdagavond na de derde dag nog altijd de Zesdaagse van Rotterdam aan. De Belgen verzamelden 127 punten, en houden de Nederlanders Niki Terpstra en Dylan van Baarle (103 punten) op een ronde.
Zesdaagse Rotterdam: Kenny De Ketele en Moreno De Pauw na tweede dag steviger aan kop
6 Januari, 10:30 Skynet Sport
Kenny De Ketele en Moreno De Pauw hebben gisteravond na de tweede dag hun voorsprong als leider van de Zesdaagse van Rotterdam vergroot. De Belgen verzamelden 84 punten en zetten de Nederlanders Niki Terpstra en Dylan van Baarle (58 punten) op twee rondes.


Kenny De Ketele en Moreno De Pauw delen klappen uit op Zesdaagse Rotterdam

Kenny De Ketele en Moreno De Pauw gooiden tijdens de eerste avond van de 36ste Wooning Zesdaagse Rotterdam hun troefkaarten meteen op tafel. Niki Terpstra en Dylan Van Baarle wonnen het eerste nummer, de korte ploegkoers met tussenspurten, met rondewinst. In de grote ploegkoers stond er geen maat op De Ketele-De Pauw.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be