NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties


In de kijker
- Geld lenen zonder vragen
- Top3 Vlaamse datingsitesMoeskroen

2News.be / Trefwoorden / Moeskroen

Jupiler Pro League - Moeskroen en Kortrijk winnen overbodige slotwedstrijden
18 Mei, 23:42 Skynet
Moeskroen en KV Kortrijk hebben vrijdag hun seizoen met een positieve noot afgesloten. Op de slotspeeldag van play-off 2a maakte Moeskroen brandhout van OH Leuven (5-0). De Kortrijkzanen ging met 1-3 winnen op het veld van Waasland-Beveren.


Jupiler Pro League - Zulte Waregem wint op Leuven, draw tussen Kortrijk en Moeskroen
11 Mei, 23:12 Skynet Sport
Zulte Waregem heeft vrijdag op de negende speeldag van groep A in Play-off 2 een 1-2 zege geboekt op bezoek bij Oud-Heverlee Leuven. De partij tussen Kortrijk en Moeskroen eindigde op 1-1.


Kortrijk raakt niet voorbij Moeskroen
11 Mei, 22:48 Gazet v. Antwerpen

KV Kortrijk is er in het eigen Guldensporenstadion niet in geslaagd Moeskroen te kloppen. Dorin Rotariu wiste het openingsdoelpunt van Thanasis Papazoglou uit: 1-1.
Moeskroen overweegt nog steeds juridische stappen tegen KV Mechelen
9 Mei, 21:12 Skynet
Moeskroen is de aanvallen van andere clubs op zijn proflicentie grondig beu. Ook al gaf het Belgische Arbitragehof voor de Sport (BAS) vandaag goed nieuws aan de Henegouwse club, Moeskroen is dit jaar niet van plan KV Mechelen er zomaar mee te laten wegkomen. "We zijn nog steeds aan het bekijken of we KVM niet kunnen vervolgen", zei Moeskroen-voorzitter Patrick Declerck.


BAS bevestigt licentie voor Moeskroen
9 Mei, 15:54 Skynet Sport
Het Belgisch Arbitragehof voor de Sport (BAS) heeft vandaag de licentie van eersteklasser Moeskroen bevestigd, zo meldde Moeskroen in een persmededeling.


KV Mechelen vangt bot bij BAS: Moeskroen heeft licentie beet
9 Mei, 15:30 Gazet v. Antwerpen

Het Belgisch Arbitragehof voor de Sport (BAS) heeft woensdag de licentie van eersteklasser Moeskroen bevestigd, zo meldde Moeskroen in een persmededeling.
LIVE. Met welke instelling verschijnen de spelers van Lierse aan de aftrap tegen Moeskroen?
8 Mei, 20:18 Gazet v. Antwerpen
Voor Moeskroen en Lierse staat er vanavond op Le Canonnier sportief niets meer op het spel. Beide ploegen verzamelden in zeven wedstrijden in Play-Off 2 amper zeven punten en zien groepsleider Zulte Waregem heel ver weglopen. Voor Lierse belooft het echter wel een heel emotionele pot voetbal te worden, nu de kans dat de traditieclub blijft bestaan gereduceerd is tot vrijwel nul. Enkele spelers, Frans, Wils, Buyens, Bourdin en Yagan, gaven woensdag al aan niet te willen spelen.


Bewoners springen uit brandende flat in Moeskroen
6 Mei, 08:42 Skynet Belgie
In Dottenijs bij Moeskroen hebben twee bewoners van een brandend appartement zichzelf in veiligheid kunnen brengen door een sprong uit hun flat, op een matras. Niemand raakte gewond.


KV Mechelen en Moeskroen onthouden zich van commentaar na zitting BAS
4 Mei, 21:30 Gazet v. Antwerpen

Het Belgisch Arbitragehof voor de Sport (BAS) heeft zich vrijdagnamiddag in Brussel gebogen over het beroep dat KV Mechelen had ingediend tegen de licentietoekenning aan Moeskroen. Na een zitting van bijna drie uur onthielden beide clubs zich van commentaar. Het BAS maakt voor 10 mei zijn uitspraak bekend.
Jupiler Pro League - Zulte Waregem verstevigt leidersplaats na zege op Moeskroen
28 April, 20:42 Skynet Sport
Zulte Waregem heeft zaterdag op de zesde speeldag in groep A van Play-off 2 de volle buit gepakt op het veld van Moeskroen. De wedstrijd op Le Canonnier eindigde op 1-2.


Moeskroen reageert furieus op gerechterlijk onderzoek: ?strafklacht KV Mechelen gaat in tegen reglement Pro League?

Moeskroen-voorzitter Patrick Declerck vraagt dat de Pro League zijn statuten naleeft. Dat doet de flamboyante zakenman in een open brief gericht aan CEO Pierre François en aan bondsvoorzitter Gérard Linard, zo bevestigden de Henegouwers donderdag. Moeskroen maakt na een strafklacht met burgerlijke partijstelling van KV Mechelen het voorwerp uit van een gerechtelijk onderzoek.
Brussels parket bevestigt onderzoek naar voetbalclub Moeskroen
25 April, 14:06 Skynet Sport
Het Brusselse parket bevestigt dat er een gerechtelijk onderzoek loopt naar voetbalclub Moeskroen. Vandaag had de krant De Tijd al gemeld dat onderzocht wordt of de club in handen is van de buitenlandse voetbalmakelaars Pini Zahavi en Fali Ramadani. Dat onderzoek kwam er volgens De Tijd na een klacht met burgerlijke partijstelling door voetbalclub KV Mechelen. "Een gerechtelijk onderzoek is lopende, wij geven geen verdere commentaar", klinkt het bij het parket.


Parket voert onderzoek naar sterke man(nen) achter Moeskroen. Mogelijk 17 clubs in 1A

De Brusselse onderzoeksrechter vlooit uit of de voetbalclub Moeskroen in handen is van de buitenlandse voetbalmakelaars Pini Zahavi en Fali Ramadani. Het parket buigt zich over de zaak nadat KV Mechelen een strafklacht met burgerlijke partijstelling had ingediend, schrijft De Tijd woensdag.
Gerecht onderzoekt fraude bij voetbalclub Moeskroen
25 April, 01:06 De Tijd
01:02 De ondernemers Dieter Penninckx en Olivier Somers zetten het grof geschut in om hun club KV Mechelen in eerste klasse te houden. Ze dienen een strafklacht voor fraude in tegen de ?makelaarsclub? Moesk...


Griekse Panathinaikos valt in handen Thaise eigenaar Moeskroen
23 April, 20:18 De Tijd
20:03 De noodlijdende Griekse topclub Panathinaikos wordt overgenomen door Pairoj Piempongsant. Dat is ook de nieuwe sterke man bij eersteklasser Moeskroen.


OH Leuven veegt Moeskroen van de grasmat in swingende tweede helft
21 April, 20:18 Gazet v. Antwerpen

Fijne voetbalmiddag aan Den Dreef in Leuven. Na een matige eerste helft kreeg het publiek een aangename tweede periode waarin Moeskroen de score opende waarna Leuven het heft in handen nam. Twee keer Agueymon en Kehli zorgden voor de ommekeer en een verdiende zege voor de Leuvenaren. En dat is vooral goed nieuws voor Zulte Waregem dat alleen leider blijft in groep A van play-off 2.
LIVE. Kan Waasland-Beveren tegen Moeskroen de nul van de tabellen vegen?
17 April, 20:18 Gazet v. Antwerpen
Play-off 2 draaide tot dusver uit op een serieuze ontgoocheling voor Waasland-Beveren. De Waaslanders gingen vorig weekend voor de derde keer onderuit en tellen na drie speeldagen dus ook 0 punten. De troepen van Sven Vermant krijgen vandaag wel al een herkansing, want op deze midweekspeeldag staat een verplaatsing naar Moeskroen op het programma. Pakt Waasland-Beveren voor het eerst in PO2 punten? Volg het hier LIVE vanaf 20u30!


Voorzitter Moeskroen niet opgezet met juridische actie van KV Mechelen en gaat zelf stappen ondernemen
17 April, 14:18 Gazet v. Antwerpen

Moeskroen-voorzitter Patrick Declerck is boos, omdat zijn club voor het vierde seizoen op rij haar licentiedossier moet gaan verdedigen voor het Belgisch Arbitragehof voor de Sport (BAS). Na Cercle Brugge en Lierse in 2015 en Westerlo vorig seizoen, vecht degradant KV Mechelen dit jaar de proflicentie van de Henegouwers aan. ?Het wordt traditie, maar we kijken met vertrouwen uit naar de zitting?, reageerde Declerck.
Moeskroen-voorzitter is boos: "Beroep van KV Mechelen hypothekeert ons nieuwe seizoen"
17 April, 14:00 Skynet
Moeskroen-voorzitter Patrick Declerck is boos, omdat zijn club voor het vierde seizoen op rij haar licentiedossier moet gaan verdedigen voor het Belgisch Arbitragehof voor de Sport (BAS). Na Cercle Brugge en Lierse in 2015 en Westerlo vorig seizoen, vecht degradant KV Mechelen dit jaar de proflicentie van de Henegouwers aan. "Het wordt traditie, maar we kijken met vertrouwen uit naar de zitting", reageerde Declerck vandaag bij Belga.


Jupiler Pro League - Charleroi en Genk delen punten na spektakelrijk duel
13 April, 23:30 Skynet
Op de derde speeldag in Play-Off I heeft het duel tussen Charleroi en Genk geen winnaar opgeleverd, al werd het publiek wel verwend: na een flitsende eerste helft en een nerveuze tweede helft, waarbij vooral Genk aanspraak maakte op de zege, stond de 2-2 eindstand op het bord. Charleroi-doelman Parfait Mandanda kroonde zich tot man van de match met enkele knappe saves. Door het gelijkspel blijft Genk met een punt achter Charleroi op de vijfde plaats.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be