NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Mobile

2News.be / Trefwoorden / Mobile

AMD en Qualcomm combineren Ryzen Mobile met lte-modem voor laptops
Woensdag, 12:00 Tweakers
AMD en Qualcomm bieden fabrikanten van laptops referentieplatforms aan met Ryzen Mobile-processors en lte-modems van Qualcomm. De samenwerking is onderdeel van Qualcomms strategie om zijn lte-modems naar meer laptops te brengen.


Mobile Cowboys losgekoppeld van Dutch Cowboys
29 November, 10:54 Emerce
Na ruim twaalf jaar verhuist nieuwsblog Mobile Cowboys van Dutch Cowboys naar Allekabels, Nederlands grootste webwinkel voor kabels en technische producten waaronder ook smartphone accessoires.


?Niks doen met Accelerated Mobile Pages is geen optie?
27 November, 08:00 Emerce
Accelerated Mobile Pages (AMP) worden de trend van 2018. Ze werden in februari 2016 door Google geÔntroduceerd met als doel uitgevers te helpen met het verbeteren van de browse ervaring op mobiele apparaten. AMP zorgt namelijk voor een snellere laadtijd van rijke content zoals video?s, animaties en advertenties. Tevens zorgt AMP voor een betere plek in Google?s ?top stories? box.


Nedap en T-Mobile in proef met slimme parkeersensoren
25 November, 07:12 Emerce
Technologiebedrijf Nedap, bouwbedrijf Dura Vermeer en T-Mobile zijn een proef gestart met slimme parkeersensoren. Eerst start een proef van drie maanden, waarbij tien parkeerplekken bij De Gruyter Fabriek in ?s Hertogenbosch zijn voorzien van slimme sensoren. Deze meten welke plekken vrij en welke plekken bezet zijn.


Ryzen Mobile met Vega 8 presteert tussen Intel UHD 620 en Nvidia MX150
24 November, 11:48 Tweakers
De geÔntegreerde Vega 8-videochip van de AMD Ryzen 5 2500U presteert beter dan de Intel UHD 620-igp, maar moet het afleggen tegen de losse GeForce MX150-videochip voor laptops van Nvidia. De HP Envy x360 15z met de Ryzen-processor heeft Freesync-ondersteuning.


Storing T-Mobile in midden van Nederland
24 November, 02:06 NOS nieuws

Telecomaanbieder T-Mobile kampt met een storing waardoor veel klanten in het midden van Nederland niet kunnen bellen en internetten.

Op de website allestoringen.nl is te zien dat er duizenden meldingen zijn binnengekomen uit Utrecht, Amersfoort en Hilversum. De meeste meldingen werden gedaan tussen 23.00 uur en middernacht.

T-Mobile zei rond 01.50 uur dat de oorzaak van het probleem gevonden is, maar dat klanten nog steeds last kunnen hebben van de storing. Het bedrijf biedt zijn excuses aan voor het ongemak.
Wileyfox-smartphone met Windows 10 Mobile komt over twee weken uit
22 November, 21:48 Tweakers
De Wileyfox Pro met Windows 10 Mobile komt over twee weken uit. Dat blijkt uit de listing van het toestel bij een grote Britse webwinkel. Het toestel kost inclusief verzending naar de Benelux rond 229 euro. Wileyfox presenteerde het toestel eerder dit jaar.


Robin Mobile biedt vanaf 15 januari 4g-connectiviteit bij alle abonnementen
15 November, 16:30 Tweakers
Robin Mobile gaat vanaf 15 januari 4g-connectiviteit bieden bij de abonnementen Junior, Gewoon Snel, Zakelijk en Klein Zakelijk. Ook verdubbelt het de snelheden van Junior en Gewoon Snel per 14 december. De genoemde zakelijke abonnementen worden goedkoper.


Proximus verhoogt prijs 'Internet+TV+Mobile' bij halvering mobiele data
14 November, 10:42 Tweakers
Proximus heeft maandag een nieuw abonnement onder de naam Minimus aangekondigd. Het pakket is vrijwel identiek aan dat van Internet+TV+Mobile, maar bevat een halvering van de mobiele bundel voor een hogere prijs. Bestaande klanten behouden hun oude pakket.


T-Mobile krijgt er 66.000 abonnees bij in drie maanden
9 November, 12:12 Tweakers
T-Mobile heeft er in de afgelopen drie maanden 66.000 abonnees bijgekregen. Omdat er ook 20.000 prepaidklanten weggingen, lag de nettogroei van het aantal klanten bij de Nederlandse tak van de provider op 46.000. T-Mobile heeft nu 3,88 miljoen klanten in Nederland.


Amerikaanse tak T-Mobile en concurrent Sprint gaan definitief niet fuseren
5 November, 10:54 Tweakers
De fusie tussen de Amerikaanse tak van T-Mobile en concurrent Sprint gaat definitief niet door. De twee bedrijven maakten op zaterdag gezamenlijk bekend dat ze niet tot overeenstemming konden komen wat betreft de details van de samenvoeging.


T-Mobile en Sprint staken fusiegesprekken
4 November, 22:42 De Tijd
22:09 Het komt niet tot een miljardendeal in de Amerikaanse mobilofoonsector omdat T-Mobile en Sprint hun maandenlange fusiegesprekken afblazen.


Generatie Z: niet mobile-first maar mobile-only
1 November, 12:24 Emerce
Ze zijn 19 jaar of jonger, beÔnvloeden de aankopen van hun ouders en bepalen zeer binnenkort zelf waarvoor de hand van de (elektronische) knip gaat. Generatie Z is meer dan ?always on? ? ze maken geen onderscheid tussen off- en online, schakelen razendsnel tussen touchpoints en worden niet snel lid van een spaarprogramma. Hoe creŽer je loyaliteit bij dez


?Fusie T-Mobile US en Sprint dreigt te mislukken?
31 Oktober, 10:30 Techzine
De Amerikaanse telecomproviders T-Mobile US en Sprint leken na een poging om te fuseren een aantal jaar geleden, dichtbij een deal te zijn om samen te gaan. Eerder strandde de poging nog omdat de toezichthouder vier grote telecomproviders wilde houden. Nu moest een speciale lobby die banden heeft met president Donald Trump de fusie wel […]


Microsoft lijkt Surface-hardware vanuit Microsoft Store te willen verkopen
30 Oktober, 09:42 Tweakers
De Microsoft Store bevat een verborgen sectie waar Microsoft zijn Surface-producten aanbiedt. De winkel lijkt daarmee een nieuwe hardwarecategorie te krijgen, naast onderdelen voor apps, games, muziek, films en e-books.


Mobile World Congress eventueel later als onrust in CataloniŽ aanhoudt
30 Oktober, 08:06 Emerce
De onrust in CataloniŽ heeft mogelijk gevolgen voor het Mobile World Congress in Barcelona. Organisator GSMA houdt rekening met de mogelijkheid om het grootste congres voor mobiele telefonie enkele maanden later te houden. Het congres staat nu gepland voor eind februari 2018. Zaterdag riep de door de Spaanse regering afgezette Catalaanse president Carles Puigdemont burgers […]


Bereid je voor op de mobile first index voor SEO: 7 tips
24 Oktober, 07:48 Emerce
Google gaat over van een desktop-first naar een† mobile-first-index. De deadline hiervoor komt steeds dichterbij en de nieuwe index gaat naar verwachting eind 2017 of begin 2018 live. Maar wat is de mobile first index? Hoe zorg je ervoor dat je goed voorbereid bent op deze nieuwe indexering?†


?T-Mobile en Sprint zullen fusie zonder activaverkoop bekendmaken?
16 Oktober, 11:30 Techzine
T-Mobile U.S. en Sprint zouden van plan zijn om een fusieovereenkomst bekend te maken waarbij bezittingen niet direct verkocht worden. Door de portfolio’s intact te houden willen beide bedrijven zoveel mogelijk activiteiten behouden. De twee partijen zijn de derde en vierde grootste telecomproviders van de Verenigde Staten. Reuters schrijft†over de nieuwste plannen van het bedrijf […]


T-Mobile start met 4g-bellen voor beperkte groep klanten met geschikt toestel
13 Oktober, 19:30 Tweakers
T-Mobile is gestart met het aanbieden van 4g-bellen, oftewel VoLTE, voor een beperkte groep klanten. Het gaat om mensen met een Unlimited-abonnement waar ook een VS-bundel aan vastzit. Daarnaast moeten ze een geschikt toestel bezitten.


Accountdata T-Mobile klanten waren in te zien met slechts een telefoonnummer
12 Oktober, 17:36 Techzine
Een bug in een Web application interface maakte het mogelijk om bij accountinformatie van T-Mobile klanten te komen. Door een telefoonnummer te leveren kon de kwaadwillende e-mailadressen, apparaat-identificatiedata en antwoorden op beveiligingsvragen†bemachtigen. T-Mobile dichtte de kwetsbaarheid nadat Motherboard contact opnam met het bedrijf naar aanleiding van een anonieme beveiligingsonderzoeker. Met de informatie werd het tevens […]

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be