NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Mobiele

2News.be / Trefwoorden / Mobiele

BlackBerry en Microsoft beveiligen samen mobiele Office-apps
Vandaag, 13:00 Techzine
BlackBerry en Microsoft kondigen een samenwerking aan om de gezamenlijke klanten veilig toegang te bieden tot Office-apps. Dit heeft onder meer betrekking op Excel, PowerPoint en Word op iOS- en Android-apparaten. De oplossing die uit de samenwerking voortkomt heet BlackBerry Enterprise Bridge. Enterprise Bridge moet gunstig zijn voor bijvoorbeeld banken, de gezondheidszorg, advocatenkantoren en overheidsorganisaties. […]


T-Mobile geeft lagere internetsnelheid op bij mobiele Go-abonnementen
13 Maart, 16:30 Tweakers
T-Mobile heeft ervoor gekozen om bij de mobiele Go-abonnementen de maximale, geraamde praktijkdownloadsnelheid te noemen in plaats van de theoretische maximale snelheid. Daarmee wordt in het contract niet meer 300Mbit/s, maar 225Mbit/s genoemd als downloadsnelheid.


Warner Bros. komt met een mobiele game van scifi-serie Westworld
12 Maart, 20:06 Tweakers
Op het South by Southwest-festival in het Amerikaanse Austin heeft Warner Brothers Interactive Entertainment een registratie aangekondigd voor een mobiele game die is gebaseerd op HBO's scifi-serie Westworld. De game zal in april uitkomen.


Spil Games haalt 300 miljoen mobiele installaties
12 Maart, 13:06 Emerce
De mobiele games van het Nederlandse Spil Games zijn zeker 300 miljoen keer geÔnstalleerd, zo meldt het bedrijf.


Toshiba kondigt mobiele edge computing pc dynaEdge DE-100 aan
12 Maart, 11:36 Techzine
Toshiba laat aan Techzine weten over de dynaEdge DE-100. Het gaat om een mobiele edge computing pc die samen met een slimme Assisted Reality bril geleverd wordt. Met dynaEdge DE-100 en de AR100 viewer belooft Toshiba gebruikers in een industriŽle omgeving een volwaardige pc op hun neus in de vorm van een werkbril. Daarmee heeft […]


Weyts zet mobiele trajectcontrole in bij snelwegwerven
9 Maart, 16:06 Skynet
Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken Ben Weyts (N-VA) zet voor het eerst mobiele trajectcontrole in bij snelwegwerven. Dat heeft de minister vandaag aangekondigd op een persconferentie in Leuven, waar hij toelichting gaf over de grote werven op de autosnelwegen, maar liefst 32 in totaal.


Netflix voegt in april videopreviews toe aan mobiele app
8 Maart, 10:54 Tweakers
Netflix gaat in april ook voor de mobiele app videopreviews beschikbaar maken. Dat maakte een leidinggevende van Netflix woensdag bekend tijdens een persevenement in CaliforniŽ. Het lijkt erop dat er geen sprake is van automatisch startende previews zoals op de tv-app van Netflix.


AZG toont mobiele chirurgische eenheid op Rogierplein in Brussel
2 Maart, 20:00 Skynet
Artsen zonder Grenzen (AZG) heeft vandaag zijn nieuwe mobiele chirurgische eenheid ontplooid op het Rogierplein in Brussel. De organisatie wil zo het publiek een inkijk geven op het werk op het terrein. De installatie kan tot zondag 4 maart bezocht worden.


Google: Booking.com heeft beste mobiele reissite, Kras het mooiste design
28 Februari, 16:24 Emerce
Booking.com heeft de gebruikersvriendelijkste mobiele reiswebsite van Nederland, blijkt uit onderzoek van Google. NS International staat op twee en HotelSpecials en KLM op een gedeelde derde plaats.


"Mobiele netwerken zullen bij nieuwe aanslagen opnieuw falen"
28 Februari, 10:24 Skynet
Aan de mobiele netwerken in ons land is niets veranderd sinds de aanslagen van 22 maart 2016, meent Saskia Van Uffelen, CEO van Ericsson Belux. Als er morgen zich opnieuw zo'n aanslag voordoet, dan zullen de netwerken opnieuw verzadigd raken zoals dat twee jaar geleden ook gebeurde. De netwerken weer beschikbaar maken, kan enkel op een geleidelijke manier gebeuren, waarschuwde Van Uffelen vanop het Mobile World Congress in Barcelona.


Hatch gaat met Qualcomm 'cloudgaming'-dienst voor mobiele apparaten aanbieden
20 Februari, 15:54 Tweakers
Hatch Entertainment gaat door middel van technologie van Qualcomm een cloudgamingdienst aanbieden voor mobiele apparaten. Daartoe wordt gebruikgemaakt van de Qualcomms serversoc Centriq 2400.


Wikimedia stopt met Wikipedia Zero voor toegang zonder mobiele datakosten
19 Februari, 09:06 Tweakers
Wikimedia staakt zijn Wikipedia Zero-programma om toegang tot de encyclopedie zonder datakosten te geven. Volgens de organisatie is de interesse in het programma gedaald, waarschijnlijk onder andere door dalende mobiele datakosten.


Overheid NL onderzoekt uitbreiding noodstroomvoorziening mobiele netwerken
16 Februari, 12:06 Tweakers
Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat laat onderzoeken wat de kosten zijn voor telecombedrijven als ze hun netwerken uren in de lucht moeten houden bij stroomuitval. De overheid wil dat alarmnummer 112 langdurig bereikbaar blijft.


ZiggoVodafone ziet mobiele omzet dalen
15 Februari, 09:54 Emerce
ZiggoVodafone doet het niet goed op het mobiele vlak. De consumentenomzet daalde in het vierde kwartaal met 7 procent, op jaarbasis zelfs met 8 procent, deels door verminderde inkomsten uit roaming en ook de kredietverplichtingen bij de aanschaf van smartphones helpen niet echt mee.


Handgetekende mobiele game Still Here van Nederlandse makers verschijnt 1 maart
14 Februari, 16:18 Tweakers
Still Here, een mobiele game voor Android en iOS, komt op 1 maart uit in Nederland en BelgiŽ. Het 2d-spel is gemaakt door de Nederlandse visual artist David Smit en ontwikkelaar Emiel Kampen.


Beenhouwer trekt met mobiele vleestoog langs dorpen zonder slager: ?Hopelijk komt hij wekelijks?
12 Februari, 20:24 Gazet v. Antwerpen

Met ?Verstappen on Tour? bezoekt ambachtelijk slager Verstappen uit Sint-Lenaarts vanaf deze week slagerarme of -loze dorpen in onze regio. De mobiele vleestoog stopte maandag in primeur in Viersel en werd meteen overrompeld.
Mobiele omzet gamebedrijf Zynga fors omhoog
8 Februari, 08:06 Emerce
Words With Friends 2 en een nieuwe versie van Zynga Poker hebben bijgedragen tot de beste mobiele omzet in jaren voor gamebedrijf Zynga. Die lag 32 procent hoger dan een jaar geleden. De volledige omzet over het vierde kwartaal, 233 miljoen dollar, was met 22 procent groei het beste in vijf jaar (pdf). Zynga heeft […]


Telenet verhuurt mobiele netwerk aan overnameprooi
6 Februari, 09:36 De Tijd
09:01 Het Mechelse kabelbedrijf zet daarmee een belangrijke stap naar de langverwachte overname van zijn Waalse tegenhanger VOO.


Dataverbruik Nederlandse Tele2-klanten verviervoudigde eind 2017
2 Februari, 11:30 Tweakers
Nederlandse klanten van Tele2 verbruikten in het vierde kwartaal van 2017 vier keer zoveel data als in dezelfde periode een jaar eerder. De aanbieder haalde ook meer omzet binnen met zijn abo's met onbeperkt data.


Antwerpse Mobiele Brigade schittert in roze tutu?s
25 Januari, 21:36 Gazet v. Antwerpen

Hilariteit alom donderdagavond in het Eťn-televisieprogramma ?Van Algemeen Nut?. Presentator Steven Van Herreweghe dook in de archieven van de VRT en rakelde een filmpje op waarin leden van de Antwerpse Mobiele Brigade in een roze tutu het beste van zichzelf geven. ?Onze commissaris vond dat we het korps belachelijk maakten?, zegt toenmalig agent Rik Goeminne.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be