NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties


In de kijker
- Geld lenen zonder vragen
- Top3 Vlaamse datingsitesMivb


Oprichter partij Islam vecht ontslag door MIVB aan

Redouane Ahrouch, oprichter van de omstreden partij Islam, stapt naar de arbeidsrechtbank om zijn ontslag bij de Brusselse openbaarvervoersmaatschappij MIVB aan te klagen. ?Ik ben ten onrechte ontslagen?, zegt hij. ?Ze hebben mij meer dan zeven maandlonen aangeboden om in stilte te vertrekken, maar zelfs voor al het geld in de wereld zou ik weigeren. Ik wil weer achter het stuur van mijn bus kruipen, liefst tot aan mijn pensioen. Ik ben nog maar veertien dagen ontslagen en mis de job nu al. Mijn ontslag was zonder twijfel een politieke beslissing. Maar toen ik mijn voorstellen voor Islam lanceerde, had ik vakantie en droeg ik zeker geen werkkledij.?
Islam-kopman Redouane Ahrouch reageert op zijn ontslag bij MIVB
3 Mei, 12:30 Gazet v. Antwerpen

Redouane Ahrouch, de voorzitter van de partij Islam, noemt zijn ontslag als buschauffeur bij de Brusselse openbaarvervoermaatschappij MIVB een politieke vergelding. ?Het is triest om politici te zien tussenkomen in het professionele en privéleven van een burger?, zegt hij.
Oprichter partij Islam aan de deur gezet door werkgever MIVB
2 Mei, 18:30 Gazet v. Antwerpen

Redouane Ahrouch, oprichter en sterke man van de partij Islam, is ontslagen door de Brusselse openbaarvervoersmaatschappij MIVB. Dat bevestigt woordvoerder An Van hamme aan Nieuwsblad.be.
Medeoprichter Partij Islam ontslagen door MIVB
2 Mei, 17:42 Skynet Belgie
Redouane Ahrouch, een van de gezichten van de omstreden Partij Islam, is vandaag ontslagen door de MIVB. De Brusselse vervoersmaatschappij bevestigt het bericht van RTBF.


MIVB opent tramdepot in zuiden van Brussel
27 April, 14:36 Skynet
De Brusselse openbaarvervoermaatschappij MIVB heeft vandaag haar nieuwe tramdepot, in het zuiden van Brussel, geopend. Er kunnen 75 trams worden gestald en nog eens 10 onderhouden, zo bleek tijdens een bezoek in aanwezigheid van Brussels minister van Mobiliteit Pascal Smet (sp.a) en MIVB-topman Brieuc de Meeûs.


Veiligheidspersoneel bij MIVB hervat het werk na akkoord
23 April, 18:54 Skynet Belgie
Er is een akkoord bereikt tussen de MIVB en het veiligheidspersoneel bij de Brusselse openbaarvervoersmaatschappij na de agressie tegen ticketcontroleurs in Anderlecht gisterenavond. In de loop van de avond gaan de interventie- en controleploegen opnieuw aan de slag.


Jeugdbende valt MIVB-controleurs aan in probleemwijk in Anderlecht

Een jeugdbende heeft zondagavond drie controleurs van de Brusselse vervoersmaatschappij MIVB aangevallen. Die liepen daarbij verwondingen op en moesten naar het ziekenhuis. ?Schandalig, we gaan het hier niet bij laten?, klinkt het bij de MIVB.
Vanaf 1 juni rijden nieuwe elektrische bussen op nieuwe MIVB-lijn
17 April, 12:12 Skynet
De Brusselse openbaarvervoersmaatschappij MIVB lanceert op 1 juni de nieuwe lijn 33, die de Brusselse bovenstad met de benedenstad verbindt. Op die lijnen zullen de nieuwe elektrische bussen rijden die de MIVB onlangs aanschafte. Vandaag stelden de MIVB en Brussels mobiliteitsminister Pascal Smet het eerste exemplaar van deze midibussen voor. Deze bussen zijn iets kleiner dan de andere MIVB-bussen: er zijn 22 zitplaatsen en een twintigtal staanplaatsen.


Buslijnen MIVB ondervinden steeds meer hinder door taxibetoging
27 Maart, 11:54 Skynet
De buslijnen van de Brusselse openbaarvervoersmaatschappij MIVB ondervinden steeds meer hinder van de taxibetoging. Ondertussen blijft het zowel op de grote als de kleine Ring aanschuiven.


Vakbonden Bombardier Brugge voeren druk op rond MIVB-contract
26 Maart, 12:00 Skynet Belgie
Sinds vrijdag voeren de vakbonden bij Bombardier in Brugge actie. Externe medewerkers en leveranciers worden geweerd uit de fabriek. De bonden willen dat er duidelijkheid komt over de productielocatie van een grote trambestelling voor de MIVB. De directie zou aan Wenen denken, terwijl Brugge volgens de bonden financieel de beste keuze zou zijn.


MIVB verhoogt komende drie jaar capaciteit en dekking
23 Maart, 12:06 Skynet
Van de 50 lijnen op het huidige MIVB-net krijgen er 30 een aangepaste reisweg, blijven er 17 onveranderd en verdwijnen er drie, waaronder twee vervangen worden door andere lijnen. Daarnaast komen er zes bijkomende lijnen, die worden uitgebaat door gelede bussen. Zo staat in het nieuwe busplan, dat vandaag werd voorgesteld nadat het woensdag groen licht kreeg van de Brusselse regering.


Aanslagen Brussel - twee jaar later - Meer ademruimte voor militairen, maar wel nog nijpend tekort aan jong personeel
14 Maart, 05:54 Skynet
Sinds het dreigingsniveau in België in januari is verlaagd van niveau 3 naar 2 is er meer ademruimte gekomen voor het militair personeel. Toch is er nog altijd een nijpend tekort aan jong personeel. Dat zeggen de legervakbonden naar aanleiding van de tweede verjaardag van de aanslagen in Brussel en Zaventem.


MIVB plant dit jaar 650 aanwervingen
1 Maart, 11:36 Skynet
De Brussels vervoersmaatschappij MIVB is van plan om dit jaar ruim 650 vacatures uit te schrijven. Er is personeel nodig om natuurlijke vertrekken te compenseren, maar er zijn ook extra medewerkers nodig om het openbaar vervoer te verbeteren. Dat zegt de MIVB in een persbericht.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be