NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Mini


Nieuwe Mini toont zijn neus
Zondag, 12:36 Skynet
Op het salon van Brussel heeft Mini een wereldpremière in petto, want de Britse BMW-dochter zet er de gefacelifte versie van de Mini onder de spots.


Battle retrogaming: Nintendo Classic Mini SNES vs. Raspberry Pi (RetroPie)
Woensdag, 09:30 Emerce
Nintendo heeft de rage van retrogaming weer flink aangewakkerd met de heruitgave van de Classic Mini NES in 2016 en dit jaar de komst van de Classic Mini Super NES. Een alternatief is de veel goedkopere Raspberry Pi die op RetroPie software draait. Een vergelijk.


Lichte facelift voor MINI hatchback en cabrio
Woensdag, 08:18 AutoBlog
Door en door Brits, of zoiets. De nieuwste generatie MINI’s bestaat pas enkele jaren, maar nu al heeft de autofabrikant voor zowel de 3-deurs, 5-deurs als de cabrio een facelift gemaakt. Niet gek dus dat deze er niet bijzonder ingrijpend uitziet. Desondanks beschikt de nieuwe MINI over genoeg nieuwtjes, op zowel technisch als esthetisch vlak. […]


Nieuws: Mini opgefrist en zuiniger met grotere motoren
Woensdag, 00:30 Auto55
Mini frist de drie modellen onder de lijn van de hatch op. Dat zijn respectievelijk de drie- en vijfdeursversie en de cabrio. Allen worden ze esthetisch een beetje bijgepunt. Het gaat om voor het overgrote deel om elementen die traditioneel bij een facelift horen. Nieuwe kleuren en velgen bijvoorbeeld. En nieuwe lichtunits. Die zijn nu achteraan uitgevoerd in een opvallend design da...

Lees meer


Twinkelveld opent mini-museum vol kinderkunst
9 Januari, 20:36 Gazet v. Antwerpen
Basisschool Twinkelveld in Kalfort heeft de leerlingen van het vijfde leerjaar op een opvallende manier laten kennismaken met kunst. Ze maakten zelf pop-art, pointillisme- of Mondriaanschilderijen.


Africa Eco Race: Rus Vladimir Vasilyev en MINI voorlopig ongenaakbaar
8 Januari, 23:48 Autosport
De Africa Eco Race, of de roots waar de Dakar rally raid zijn oorsprong kende, is aan een opwaartse mars bezig, maar staat letterlijk nog in de schaduw van de echte Dakar die sinds enkele edities verhuisde naar Zuid-Amerika. De Africa Eco Race wil terug naar de roots en koppelt het nuttige aan het aangename door allerlei propere projecten en hulp in de regio.


Dakar: Toyota en Mini leggen Peugeot vuur aan schenen
2 Januari, 15:12 Autosport
Op 6 januari wordt de 40ste editie van de Dakar Rally op gang getrokken in de Peruviaanse hoofdstad Lima. Na de heerschappij van Peugeot vorig jaar zijn de Fransen opnieuw favoriet maar Toyota komt sterker dan ooit voor de dag terwijl ook Mini op vinkenslag ligt. De finish ligt na veertien ritten en 9.000 kilometer, waarvan de helft tegen de chrono, in het Argentijnse Cordoba


Wetenschappers waarschuwen voor een mini-ijstijd: ?We moeten voorbereid zijn?
2 Januari, 13:12 Gazet v. Antwerpen

Het ziet ernaar uit dat we het in 2030 wel eens heel koud kunnen krijgen, volgens een internationaal team van wetenschappers is er namelijk een mini-ijstijd op komst. Dat komt door de schommelingen in de zonneactiviteit. Om de zoveel tijd wordt een absoluut minimum bereikt, en dat moment is bijna aangebroken. Onze aarde is daar met haar natuurlijke mechanismen op voorbereid, maar is de mens bestand tegen die plotse daling in temperaturen? Volgens wetenschappers moeten we ons dringend voorbereiden op de impact van deze koudegolf, en al zeker in voedselvoorziening.
MINI Yours Customised: auto naar eigen smaak maken
27 December 2017, 08:36 AutoBlog
Helemaal hip en past dus prima bij een merk als MINI. Naast crossovers en SUV’s is er een andere trend gaande. De trend van personalisatie. Stonden voorheen merken als Rolls-Royce en Bentley bekend als dé merken waar je de auto van een persoonlijke touch kon voorzien, tegenwoordig kan zelfs de Aygo van je oma wat […]


Nieuwe automaat bij MINI
21 December 2017, 19:18 Autozine
MINI introduceert een nieuwe transmissie: een Steptronic zeventrapsautomaat met dubbele koppeling. De voordelen: snel schakelen, een hoge mate van schakelcomfort en een geoptimaliseerde efficiency. De nieuwe automaat is leverbaar in de drie- en vijfdeurs MINI en de MINI Cabrio in combinatie met bepaalde motoriseringen als alternatief voor de standaard handgeschakelde zesversnellingsbak.


Mini krijgt facelift en 7-versnellingsbak
21 December 2017, 12:06 Skynet
Mini heeft heel wat nieuws in petto voor het komende Autosalon van Brussel met een facelift van zijn Hatch en Convertible modellen en een nieuwe gerobotiseerde 7-versnellingsbak met dubbele koppeling.


Deze versnellingsbak komt naar MINI
20 December 2017, 08:18 AutoBlog
De autofabrikant gaat met de tijd mee. Eindelijk krijgen MINI’s de DCT-techniek van BMW in huis. Modellen van de Britse autofabrikant waren al reeds met een automatische transmissie te verkrijgen, maar dit betrof niet de zeventraps automaat met dubbele koppeling. De bak die je wel terugziet in veel moderne BMW-modellen. De Steptronic kan worden aangevinkt […]


MINI krijgt nieuw logo
17 December 2017, 10:00 Autozine
MINI krijgt een nieuw logo. Het huidige merkembleem combineert stijlelementen van de beginjaren van de klassieke Mini met een toekomstgerichte designvorm gericht op de essentie. Het nieuwe logo zal zijn intrede doen op alle MINI modellen vanaf maart 2018: op de motorkap en de achterzijde, op het hart van het stuurwiel en op de afstandsbediening.


Mini kiest voor een ander logo
14 December 2017, 16:30 Skynet
De Mini zal volgend voorjaar een nieuw logo krijgen met een vernieuwde look. Dit nieuwe logo is volgens het merk "uitgerijpt en authentiek", maar het zal niet voor een revolutie zorgen.


Een korte geschiedenis van het MINI-logo
13 December 2017, 17:42 AutoBlog
Nee, niet zó kort, we gaan ook terug naar de dagen van het Mini-logo zonder hoofdletters. HEET NIEUWS! MINI gaat haar logo veranderen. Vanaf maart volgend jaar wordt het logo wat simpeler gemaakt dan het nu is. Het gaat zelfs terug naar twee dimensies in plaats van drie. Het nieuwe logo is een zwarte cirkel […]


Google maakt knoppen 'play' en 'pause' weer beschikbaar op Home Mini
10 December 2017, 11:42 Tweakers
Google maakt het weer mogelijk om audio af te spelen en te pauzeren met de druk op een knop, nadat deze mogelijkheid eerder werd gedeactiveerd omdat er door een fout permanent audio werd opgenomen. Niet alle knoppen zijn echter weer functioneel gemaakt.


De mini-wagen volgens PSA
7 December 2017, 13:24 Skynet
De PSA Groep toont een concept van een klein, licht voertuig dat het midden houdt tussen een motor en een auto.


Google Home Mini kan crashen bij afspelen audio op hoog volume
2 December 2017, 12:30 Tweakers
De Google Home Mini heeft last van een probleem waarbij de software crasht als er op hoog volume liedjes worden afgespeeld. Verscheidene gebruikers hebben gemeld dat zij last hebben van het probleem, en Google zegt op de hoogte te zijn.


Kapelse mini-onderneming beloftevol uit de startblokken
30 November 2017, 20:48 Gazet v. Antwerpen
In de Schouwburg Luchtbal werd woensdag de aftrap gegeven voor een nieuw schooljaar mini-ondernemen. Mini-oderneming Delta Print van het Kapelse Mater Salvatorisinstituut werd tweede.


Mini-Dodentocht voor goed doel: wandelen van station naar station
27 November 2017, 02:18 Gazet v. Antwerpen

Niet voor de Dodentocht, maar voor een Kempense variant onder de naam Steps On Fire trokken honderden wandelaars dit weekend hun beste stapschoenen aan. Ze wilden met plezier afzien voor Help Brandwonden Kids.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be