NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Miljoen

2News.be / Trefwoorden / Miljoen

Tekening van Kuifje en Bobbie onder de hamer voor half miljoen euro
Gisteren, 16:24 Skynet
Een tekening in kleur van Kuifje en Bobbie uit het verhaal "De scepter van Ottokar" die Hergé maakte voor Le Petit Vingtième, is vandaag op een veiling in Parijs onder de hamer gegaan voor 505.000 euro. De tekening in Chinese inkt en aquarel was geschat tussen 600.000 en 800.000 euro.


Terwijl u sliep, heeft Kim Kardashian elf miljoen euro verdiend
Vrijdag, 13:42 Gazet v. Antwerpen

Drie nieuwe parfums hebben Kim Kardashian elf miljoen euro opgebracht. Ze lanceerde ze op woensdag (donderdagnacht in Europa) en amper anderhalve dag later waren alle 300.000 flesjes uitverkocht. Zonder dat iemand de geur nog maar heeft geroken.
F1-bolide van Michael Schumacher voor recordbedrag onder de hamer in New York

Twee dagen nadat ?Salvator Mundi? van Leonardo Da Vinci in New York geveild werd voor een recordbedrag van maar liefst 450,3 miljoen dollar (382 miljoen euro), is er vrijdag ook een recordbedrag opgehaald voor een Formule 1. Een Ferrari van Michael Schumacher ging onder de hamer voor 7,5 miljoen dollar (6,35 miljoen euro).
Coucke keert zichzelf 50 miljoen uit
Vrijdag, 10:00 De Tijd
09:48 De investeringsmaatschappij Alychlo voert een kapitaalvermindering door.


Mercedes produceerde reeds 8 miljoen voertuigen in Bremen
Donderdag, 19:18 Skynet
Sinds 1978 rolden meer dan 8 miljoen Mercedessen van de band in de fabriek Bremen, in Noord-Duitsland.


Verkopen Zooplus groeien 22 procent tot 278 miljoen euro
Donderdag, 12:06 Emerce
De omzet over het derde kwartaal van online dierenwinkel Zooplus groeide met 22 procent tot 278 miljoen euro. De verlaagde winstprognose ligt nu op 1,1 miljoen euro voor heel 2017.


'Britten willen Iran 450 miljoen euro betalen voor vrijlating Britse'
Donderdag, 11:12 NOS nieuws

Groot-Brittannië is bereid Iran te betalen voor de vrijlating van de Iraans-Britse vrouw die in Iran tot vijf jaar gevangenisstraf werd veroordeeld. Dat schrijft de Britse krant The Telegraph op basis van bronnen rond de Britse regering.

Om niet de indruk te wekken dat er losgeld wordt betaald, willen de Britten 450 miljoen euro vrijgeven die Iran nog tegoed heeft als gevolg van een wapendeal uit de jaren 70. Dat geld staat als gevolg van internationale sancties tegen Iran geparkeerd op een bevroren bankrekening.

Het vrijgeven van dat geld zou de Iraniërs gunstig moeten stemmen en hen moeten bewegen om de vrouw te laten gaan, aldus de krant.

Boris Johnson

De 37-jarige Nazanin Zaghari-Ratcliffe werd in september vorig jaar door een Iraanse rechtbank tot vijf jaar veroordeeld, omdat ze de Islamitische Republiek zou ondermijnen met "cyber- en mediaprojecten". Zelf zei ze dat ze voor familiebezoek naar Iran was gereisd.

Begin deze maand liet de Britse minister van Buitenlandse Zaken Boris Johnson zich ontvallen dat Zaghari-Ratcliffe in Iran journalisten had opgeleid. Door die onhandigheid moest de vrouw opnieuw voor de rechter verschijnen, nu voor het verspreiden van propaganda, en blijft zij mogelijk langer vastzitten.

Haar echtgenoot Richard Ratcliffe had gisteren een gesprek van een uur met minister Johnson. Ratcliffe zei na afloop dat Teheran de gevangenschap van zijn vrouw misbruikt om de bevroren betaling voor de wapendeal alsnog te krijgen.

"Het zijn twee verschillende dingen, maar het zou goed zijn voor de verhoudingen als ze allebei worden opgelost", zei hij tegen The Times.

Minister Johnson reist op korte termijn naar Iran. Ratcliffe gaat dan waarschijnlijk mee. Ratcliffe gelooft dat Johnson er alles aan zal doen om zijn vrouw voor Kerstmis vrij te krijgen.
Deze Peugeot werd voor meer dan 7 miljoen dollar geveild
Donderdag, 08:18 AutoBlog
Het zijn niet alleen de oude Ferrari’s van deze wereld die grote bedragen opleveren. Meer dan zeven miljoen dollar voor een Peugeot. Tja, het was dan ook geen 206. Het gaat hier om een L45 Grand Prix Two-Seater uit 1914. Het was coureur Ralph Mulford die in 1916 als derde wist te eindigen tijdens de […]


Nooit eerder werd een schilderij voor zoveel geveild als dit van Da Vinci
Donderdag, 02:36 Volkskrant
Het schilderij Salvator Mundi van Leonardo Da Vinci is woensdagnacht bij Christie's in New York verkocht voor 450 miljoen dollar (380 miljoen euro). Het is het hoogste bedrag dat ooit bij een veiling voor een schilderij is betaald. Het was voor zover bekend het laatste schilderij van de Italiaanse meester dat nog in particuliere handen was. Het schilderij is een van de twintig die nog bestaan van


Grootste diamant ooit verkocht voor 34 miljoen dollar
Woensdag, 16:42 Skynet Buitenland
De grootste diamant ooit te koop aangeboden op een veiling, is verkocht voor bijna 34 miljoen dollar. Dat maakte veilinghuis Christie's in Genève bekend. Specialisten reageerden teleurgesteld op het opgehaalde bedrag.


Crevits legt meer dan 100 miljoen op tafel voor opslag leraren
Woensdag, 09:05 Gazet v. Antwerpen

Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits legt meer dan 100 miljoen euro op tafel voor de 200.000 mensen die in de sector werken. Gisteren werden de onderhandelingen voor een nieuw loonakkoord op gang getrokken en de CD&V-minister legde al van bij het begin een gevulde envelop op tafel.
Grote diamant geveild voor 28 miljoen euro
Dinsdag, 23:12 NOS nieuws

De ketting met een grote diamant die vandaag in Genève werd geveild, heeft 28 miljoen euro opgeleverd. De steen van 163 karaat is de grootste diamant die ooit onder de hamer ging.

De ketting zelf bevat smaragden, wit goud en andere diamantjes. Veilinghuis Christie's heeft niet bekendgemaakt wie het sieraad heeft gekocht.

De opbrengst was groter dan Christie's verwachtte, maar het is geen recordbedrag. Gisteren werd de diamant Pink Star geveild voor zo'n 70 miljoen euro. Die steen was vastgemaakt op een ring.
Humanitaire crisis treft 12 miljoen personen in Sahelregio
Dinsdag, 18:06 Skynet
Achter de aanhoudende onveiligheid in de Sahelregio in Afrika gaat een humanitaire crisis schuil die nu al 12 miljoen mensen in vijf landen treft. De transnationale criminaliteit, de gewapende conflicten en de klimatologische omstandigheden veroorzaken heel wat menselijk lijden in Mauritanië, Mali, Niger, Burkina Faso en Tsjaad en dwingen een groeiend aantal inwoners om naar andere regio's in Afrika of naar Europa te vluchten, waarschuwt het Internationaal Comité van het Rode Kruis (ICRC) vandaag in een mededeling.


Grootste bank van Europa betaalt 300 miljoen euro om rechtszaak te vermijden
Dinsdag, 17:30 Skynet
HSBC, de grootste bank van Europa, betaalt 300 miljoen euro om een fraudeproces in Frankrijk te vermijden. Dat heeft het Franse gerecht vandaag bekendgemaakt.


Sequoia investeert 50 miljoen dollar in Graphcore
Dinsdag, 17:12 Techzine
Het Engelse bedrijf Graphcore ontvangt een investering van 50 miljoen dollar. Spannend is dat de investering wordt gedaan door Sequoia Capital. Deze investeringsmaatschappij is, zeker voor IT-begrippen, een oudgediende. Het bedrijf staat bekend om gedegen investeringen en heeft onder andere in de beginfase van Google en Apple geïnvesteerd in deze bedrijven. Al met al lijken […]


Japanse supercomputer met twintig miljoen cores pakt vierde plek in Top500-lijst
Dinsdag, 11:54 Tweakers
Het Japanse Gyoukou-systeem is van de 69e naar de 4e plek gestegen in de Top500-lijst van supercomputers. Dat komt door de toevoeging van duizenden PEZY-SC2-chips, waarmee het totaal aantal cores nu op 19.860.000 staat.


DAF verzekert verankering in de Kempen met investering van 100 miljoen
Dinsdag, 04:36 Gazet v. Antwerpen

De toekomst van morgen aanschouwt u vandaag bij DAF: daar is de modernste cabinelakstraat ter wereld net in bedrijf. In een enorme fabriek zijn robots er in staat om truckcabines in 3.000 verschillende kleuren te spuiten. Ze werken er tot 300 per dag af, en daar zijn amper 65 werknemers voor nodig.
Acht miljoen doden minder door stoppen belastingontwijking - Klopt dit wel?
Maandag, 10:36 Volkskrant
Berichten verspreiden zich vaak razendsnel, of ze nu kloppen of niet. Wij proberen de zin van de onzin te scheiden. Vandaag: 'Stop de belastingontwijking en vermijd elk jaar acht miljoen doden.' 'Met eenderde van de 100 miljard dollar die bedrijven in ontwikkelingslanden aan belasting ontlopen, zou de sterfte van bijna acht miljoen moeders, baby's en kinderen voorkomen kunnen worden', stelt hulpor


?Nike en Janssen Pharmaceutica kregen afgelopen 10 jaar minstens 71 miljoen subsidies?

Nike en Janssen Pharmaceutica ontvingen afgelopen 10 jaar minstens 71 miljoen euro subsidies van de Vlaamse regering. Dat stelt sp.a-fractieleider in het Vlaams Parlement Joris Vandenbroucke naar aanleiding van de Paradise Papers. Hij eist maximale financiële transparantie en ethische, fiscale praktijken.
Van Gogh geveild voor ruim 25 miljoen euro meer dan verwacht
Dinsdag, 05:48 NOS nieuws

Een schilderij van Vincent van Gogh is voor bijna 70 miljoen euro (81,3 miljoen dollar) geveild. Laboureur dans un champ leverde daarmee bijna 25 miljoen euro meer op dan vooraf was geschat door veilinghuis Christie's in New York.

Het kunstwerk was afkomstig uit de collectie van de overleden miljardairs Perry en Nancy Lee Bass. In totaal ging er voor zo'n 410 miljoen euro aan moderne kunst onder de hamer. De nieuwe eigenaar van de Van Gogh bleef onbekend.

De Nederlandse impressionist schilderde het werk in het laatste jaar voor zijn dood in 1890. Van Gogh verbleef toen in de psychiatrische inrichting van Saint-Paul-de-Mausole in Frankrijk.

Laboureur dans un champ is niet de duurste Van Gogh ooit. Het record is voor Portrait du Dr. Gachet. Dat schilderij werd in 1990 geveild voor omgerekend 71,5 miljoen euro.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be