NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Miljoen

2News.be / Trefwoorden / Miljoen

Toyota investeert 190 miljoen in lithiummijnen
Vandaag, 09:18 De Tijd
08:48 Toyota neemt een belang van 15 procent in een Australisch mijnbedrijf om de bevoorrading van lithium als basisbestanddeel van autobatterijen te verzekeren.


Meer dan drie miljoen WK-tickets de deur uit
Vandaag, 00:06 Skynet Sport
150 dagen voor de start van het WK voetbal in Rusland (14 juni-15 juli) zijn er reeds meer dan drie miljoen tickets aangevraagd door fans, zo blijkt vandaag uit cijfers van de Wereldvoetbalbond FIFA.


Catalaanse onafhankelijkheidspartij ook niet vrij van corruptie - er werd 6,6 miljoen weggesluisd
Gisteren, 23:42 Volkskrant
De belangrijkste Catalaanse onafhankelijkheidspartij, jarenlang aan de macht in de Spaanse regio, is maandag veroordeeld voor stelselmatige corruptie. Het bouwbedrijf Ferrovial doneerde volgens de rechter minstens 6,6 miljoen euro aan de partijkas in ruil voor de toekenning van grote bouwprojecten, zoals de aanleg van de Barcelonese metrolijn 9. Het is een lelijke kras op het blazoen van de partij


Hamon: ?Slechte financiële situatie heeft ons 80 miljoen gekost'
Gisteren, 21:54 De Tijd
21:45 De engineeringgroep Hamon tracht een streep te trekken onder een verleden van zware verliezen. Met een serieuze versterking van de kapitaalstructuur hoopt de groep ook meer orders binnen te halen.


Meer dan drie miljoen WK-tickets gingen al de deur uit, maar Belgische fans lopen niet warm
Gisteren, 15:18 Gazet v. Antwerpen

150 dagen voor de start van het WK voetbal in Rusland (14 juni-15 juli) zijn er reeds meer dan drie miljoen tickets aangevraagd door fans, zo blijkt maandag uit cijfers van de Wereldvoetbalbond FIFA.
Awesome Games Done Quick haalt opnieuw meer dan 2 miljoen dollar op
Gisteren, 11:12 Tweakers
Awesome Games Done Quick heeft opnieuw meer dan 2 miljoen dollar opgehaald voor The Prevent Cancer Foundation, die zich inzet voor kankerpreventie. Het uiteindelijke bedrag, ongeveer 2,2 miljoen dollar, is weer een record.


Softbank steekt 460 miljoen euro in Auto1
Gisteren, 10:48 Emerce
De kogel is door de kerk: Softbank investeert 460 miljoen euro in het Duitse Auto1 Group tegen een waardering van 2,9 miljard euro. Bij die waardering is Auto1 Europa's op een na grootste start-up, na Spotify.


Lionel Messi breekt als eerste voetballer door grens van 100 miljoen salaris per seizoen
Zondag, 22:30 Volkskrant
Lionel Messi is de best betaalde sporter ter wereld sinds hij een half jaar geleden een nieuw contract tekende bij Barcelona. Hij is de eerste voetballer die de grens van 100 miljoen euro per seizoen aan salaris heeft overschreden. Dat blijkt uit documenten van Football Leaks, waarover het Duitse tijdschrift Der Spiegel beschikt. Messi tekende vorig jaar een contract dat hem tot 2021 bindt aan Bar


UNICEF wil half miljoen Rohingya-kinderen vaccineren

UNICEF wil bijna een half miljoen kinderen in het zuidoosten van Bangladesh vaccineren tegen difterie nadat de grote exodus vorig jaar van Rohingya-moslims uit Myanmar vorig najaar voor een uitbraak van de ziekte heeft gezorgd. Dat meldt het VN-kinderfonds zondag in een communiqué. Meer dan 475.000 kinderen in vluchtelingenkampen en omringende gebieden in Bangladesh worden in het kader van een rapid response-programma geviseerd.
Salmonella in babymelk: meer dan 21 miljoen loten in 83 landen teruggeroepen
Zondag, 09:18 Gazet v. Antwerpen

In totaal werden meer dan 21 miljoen loten babymelk in 83 landen teruggeroepen, nadat er salmonella was ontdekt in een aantal producten. Dat maakte de topman van het bedrijf Lactalis, Emmanuel Besnier, bekend in een interview met Journal du Dimanche. Het is de eerste keer dat de man van zich laat horen in het schandaal.
Tunesië belooft 60 miljoen voor arme gezinnen
Zondag, 00:54 NOS nieuws

De Tunesische regering stelt ongeveer 60 miljoen euro beschikbaar voor arme gezinnen en andere hulpbehoevenden in het land. De toezegging komt na een week van protest in het Noord-Afrikaanse land.

Volgens de minister van Sociale Zaken is de 60 miljoen bedoeld voor de armen en de middenklasse. Zo'n 250.000 huishoudens zullen ervan profiteren.

Sinds vorige week gaan dagelijks honderden mensen de straat op in Tunesië. De demonstranten zijn boos over de gestegen prijzen van brandstof en hogere belastingen op onder meer auto's, telefoonkosten en internet.

Traangas

Dinsdag viel bij de protesten een dode. In de stad Tebourba probeerden jonge betogers een overheidsgebouw in brand te steken, waarna de politie hen met traangas verjoeg. Volgens de regering werd het inademen van traangas het slachtoffer fataal.

Ongeveer 800 demonstranten zijn opgepakt. Onder hen zijn een aantal oppositieleiders.

Vandaag worden massale protesten verwacht. Het is precies zeven jaar geleden dat president Ben Ali werd verjaagd, het eerste staatshoofd dat ten val kwam in de Arabische Lente.
Amerikaanse acteur doneert 1,5 miljoen uit onvrede over loonsongelijkheid
Zondag, 00:18 NOS nieuws

De Amerikaanse acteur Mark Wahlberg doneert 1,5 miljoen dollar aan Time's Up, de beweging die opkomt voor slachtoffers van seksueel misbruik. Dat geld kreeg Wahlberg aan salaris omdat hij opnieuw moest komen opdraven voor opnames van de film All the money in the world.

De nieuwe opnames waren nodig omdat acteur Kevin Spacey uit de film werd gehaald vanwege beschuldigingen van seksueel misbruik. Actrice Michelle Williams, die een ongeveer even grote rol heeft in de film als Wahlberg en ook opnieuw scènes moest opnemen, kreeg daarvoor volgens Amerikaanse media maar 1000 dollar. Dat verschil leidde tot grote verontwaardiging.

"Ik steun de strijd voor eerlijke betaling voor 100 procent", zegt Wahlberg. Hij doneer het geld aan Time's Up uit naam van Williams.

Tien dagen

De rol van Spacey in de film werd overgenomen door Christopher Plummer. Het kostte tien dagen om alle scènes waarin Spacey zat opnieuw op te nemen. De film ging in december in première.

De belangen van Wahlberg en Williams worden beiden behartigd door het agentschap William Morris Endeavor, dat ook 500.000 dollar zal doneren aan Time's Up. "De discussie over de ongelijkheid moet doorgaan en daarin is ook voor ons een rol weggelegd", zegt het agentschap in een verklaring.
Volkswagen schenkt bijna 200 miljoen aan getroffen klanten
Zaterdag, 13:48 AutoBlog
Compensatie. Het laatste woord is ook in 2018 nog niet gesproken over het dieselschandaal. Nog steeds zit Volkswagen gevangen in rechtszaken die gaande zijn. Het merk heeft immers auto’s over de hele wereld rijden. Deze schikking heeft betrekking op Canadese eigenaren van een getroffen Volkswagen, Audi of Porsche-product. Het concern gaat in totaal 290,5 miljoen […]


Recidivist Lionel Messi betaalde 12 miljoen euro achterstallige belastingen
Vrijdag, 21:30 Skynet
Lionel Messi betaalde eind 2016 12 miljoen euro aan achterstallige belastingen om nieuwe problemen met de fiscus te vermijden. Dat concludeerde het Duitse blad Der Spiegel uit documenten van Football Leaks.


Nummerplaatscanners brachten in 2017 bijna 2 miljoen euro in het laatje
Vrijdag, 19:06 Skynet
De fiscus heeft via het gebruik van nummerplaatscanners bijna 2 miljoen euro aan boetes, waaronder ook verkeersboetes, kunnen recupereren voor de schatkist. Dat heeft Belga vernomen bij de FOD Financiën.


Digitale marketingspecialist Qualifio haalt 3 miljoen euro op
Vrijdag, 17:00 De Tijd
16:26 De marketingstart-up Qualifio uit Louvain-la-Neuve heeft een eerste kapitaalronde achter de rug. Het bedrijf wil zijn omzet verdrievoudigen tegen 2020.


Stad investeert 10 miljoen in jeugdwerk
Vrijdag, 17:00 Gazet v. Antwerpen

27 jeugdorganisaties in Antwerpen krijgen samen bijna 10 miljoen euro van de stad. Ze zullen meewerken aan de realisatie van de stedelijke doelstellingen.
Cipiersstakingen kostten 15 miljoen sinds 2013
Vrijdag, 01:24 De Tijd
01:05 Het kostte de politie sinds 2013 al 15,8 miljoen euro om stakende cipiers te vervangen door agenten. In 2016 alleen al zijn daarvoor zo?n 17.000 politiemensen ingezet.


EU wil 486 miljoen euro investeren in supercomputer-initiatief
Donderdag, 13:30 Tweakers
De Europese Commissie heeft bekendgemaakt van plan te zijn 486 miljoen euro te investeren in het zogenaamde EuroHPC-project, dat de aanschaf van supercomputers behelst. De EU verwacht eenzelfde bedrag van de dertien lidstaten die aan het project deelnemen.


Recordjaar Zoo en Planckendael, met meer dan twee miljoen bezoekers
Donderdag, 11:36 Gazet v. Antwerpen

De Zoo van Antwerpen en Planckendael ontvingen in 2017 een recordaantal bezoekers. Planckendael klokte af op net iets meer dan 1 miljoen, een stijging van 5% ten opzichte van 2016. In de Zoo kwamen 1,1 miljoen dierenliefhebbers op bezoek, een toename van 10% vergeleken met 2016.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be