NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties


In de kijker
- Geld lenen zonder vragen
- Top3 Vlaamse datingsitesMiddleton

2News.be / Trefwoorden / Middleton

Kate Middleton schrijft emotionele brief over het moederschap
Gisteren, 11:42 Gazet v. Antwerpen
De Britse Kate Middleton, die in april beviel van haar derde baby, heeft zopas laten weten dat ze het heerlijk vindt om mama te zijn. Dat deed ze in een emotionele brief naar aanleiding van de Children?s Hospice Week, een initiatief dat de aandacht vestigt op palliatieve zorg voor kinderen.


Kate Middleton draagt jas voor de vierde keer en ontpopt zich tot recyclagekoningin
Zondag, 14:24 Gazet v. Antwerpen
Kate Middleton maakte niet van de gelegenheid gebruik om een nieuwe outfit voor het huwelijk van haar schoonbroer te kopen. Integendeel zelfs. Ze maakte haar opwachting in een wollen jas van Alexander McQueen, die ze de voorbije jaren al drie keer droeg tijdens een publieke verschijning. Op sociale media werd dit positief ontvangen, maar ook kritiek bleef niet uit. Niet iedereen bleek er immers mee opgezet dat Kate wit droeg.


Prins William en Kate Middleton vieren hun huwelijksverjaardag met leuke foto
30 April, 10:06 Gazet v. Antwerpen
Al zeven jaar delen prins William (35) en Kate Middleton (36) lief en leed met elkaar en dat mocht wel eens in de bloemetjes gezet worden. Daarom postte Kensington Palace op Instagram een leuke foto van hen twee op hun huwelijksdag om hen te feliciteren.


Prins William en Kate Middleton tonen zoontje

Onder luid applaus en massale persbelangstelling hebben prins William en Kate Middleton maandag het St. Mary?s Hospital in Londen verlaten samen met hun kersverse zoon. Eerder die ochtend beviel de hertogin van Cambridge van haar derde kindje.
Piekfijne Kate Middleton toont haar baby met de glimlach: ?Maar ze voelde zich wellicht niet op en top?
24 April, 16:06 Gazet v. Antwerpen

Maandagmiddag beviel Kate Middleton van haar derde kindje, een paar uur later toonde ze de kleine prins al aan de wereldpers. Ze zag er stralend uit in een rode jurk en elk haartje lag perfect. Maar of ze haar ook goed voelde? Dat valt volgens gynaecologe Isabelle Dehaene, verbonden aan het UZ Gent, en Paulien De Smet van blog Mama Baas te betwijfelen.
Kate Middleton in ziekenhuis om te bevallen
Kate Middleton, de echtgenote van de Britse prins William, verblijft sinds vanochtend in de kraamkliniek om te bevallen van haar derde kind. Dat meldt het Britse koningshuis op Twitter.


Kate en Wiliam naar ziekenhuis voor bevalling derde kind
23 April, 10:06 NOS nieuws

Kate, de vrouw van de Britse prins William, is in het ziekenhuis opgenomen voor de bevalling van hun derde kind. Het Twitteraccount van Kensington Palace meldt dat het echtpaar vanochtend vroeg met een auto naar het St. Mary's ziekenhuis in Londen is gereden.

De hertogin van Cambridge ligt daar op de afgesloten Lindo-vleugel, waar ze ook haar kinderen prins George (4) en prinses Charlotte (2) op de wereld zette. Kate is in een vroeg stadium van de bevalling, meldt de woordvoerder.

Spanning

Bij het Londense ziekenhuis verzamelden zich de afgelopen dagen al fans van het Britse koningshuis. Zij wachten in spanning op de komst van het derde kind van Kate en William.

Vanwege de aanstaande geboorte deed Kate het de afgelopen tijd al wat rustiger aan. Zo was ze dit weekend afwezig op het verjaardagsfeest voor koningin Elizabeth, die 92 werd.

Prins William, die de titel hertog van Cambridge draagt sinds zijn trouwerij met Kate in 2011, is de oudste zoon van prins Charles en prinses Diana. Hij is tweede in de lijn voor troonopvolging. Plek nummer vijf is voor het kind dat nu geboren zal worden, na de oudere broer en zus.
Pippa Middleton in verwachting van eerste kindje
22 April, 07:42 Gazet v. Antwerpen

Pippa Middleton (34) is in verwachting van haar eerste kind, zo melden Britse media. Haar oudere zus Kate, de hertogin van Cambridge die zelf hoogzwanger is, zou ?dolgelukkig? zijn met het nieuws.
Het is bijna zover, ziekenhuis brengt alles in gereedheid voor bevalling Kate Middleton
10 April, 10:36 Gazet v. Antwerpen
Kate Middelton is uitgerekend voor april en dus wordt stilaan alles in gereedheid gebracht voor de bevalling. Het ziekenhuis waar ze haar derde kindje zal verwelkomen, is ondertussen begonnen met het nemen van maatregelen. Het heeft er dus alles van weg dat er snel iets op til zal zijn.


Hoogzwangere Kate Middleton laat zich nogmaals zien? in de supermarkt
4 April, 12:12 Gazet v. Antwerpen
De Britse Kate Middleton is ook maar een gewone vrouw, zo bewees ze afgelopen maandag. Toen ging ze zelf inkopen doen in een Waitrose-supermarkt in Norfolk en liet ze andere klanten vol verbazing achter.


Meghan Markle zal op haar huwelijk niet dezelfde tiara dragen als Kate Middleton
31 Maart, 12:48 Gazet v. Antwerpen
Op haar huwelijk zal Meghan Markle niet dezelfde tiara dragen als Kate Middleton, bericht Time. Queen Elizabeth leende de Cartier Halo tiara uit aan Kate in 2011 maar zal dat dit jaar niet opnieuw kunnen doen. Het sieraad ligt namelijk nog tot juni in een museum in AustraliŽ.


Schoonvader Pippa Middleton in beeld voor verkrachting minderjarige
31 Maart, 01:24 NOS nieuws

De Franse politie doet onderzoek naar de schoonvader van Pippa Middleton, de schoonzus van de Britse prins William. David Matthews wordt volgens bronnen bij justitie ervan beschuldigd in 1998 en 1999 een minderjarige te hebben verkracht.

David Matthews is de vader van de rijke bankier James Matthews, die in mei getrouwd is met Pippa Middleton. Zij werd wereldberoemd toen ze een van de getuigen was van haar zus Kate bij de koninklijke bruiloft met prins William, de kleinzoon en tweede in lijn voor opvolging van koningin Elizabeth.

David Matthews werd opgepakt tijdens een bezoek aan Frankrijk. Hij werd vastgehouden voor verhoor, maar later weer vrijgelaten. Volgens de Franse zender Europe 1 werd de klacht tegen Matthews ingediend in 2017. Details over de zaak zijn vooralsnog onbekend.
Details gelekt over de derde bevalling van Kate Middleton
29 Maart, 14:00 Gazet v. Antwerpen

In april zal de Britse Kate Middleton bevallen van haar derde kindje. En daaraan gaat, net als bij haar twee andere zwangerschappen, heel wat planning aan vooraf. Geen enkel detail wordt over het hoofd gezien. Dat heeft een anonieme bron verklapt aan entertaintmentblad Us Weekly.
GET THE LOOK. Hoogzwanger in de stijl van Kate Middleton
27 Maart, 12:12 Gazet v. Antwerpen

De Britse Kate Middleton zal in april bevallen van haar derde kindje. Vorige week verscheen ze in aanloop naar haar zwangerschap voor de laatste keer in het openbaar en droeg ze een zwarte skinny en hoge hakken. Aanstaande mama?s: zo kopieer je haar stijl.
Kate Middleton laat zich een laatste keer zien voor de bevalling
23 Maart, 13:36 Gazet v. Antwerpen
De Britse Kate Middelton zal in april bevallen van haar derde kindje. Om zich voor te bereiden, trekt ze zich vanaf nu terug uit de schijnwerpers. Afgelopen donderdag zag de wereld haar voor het laatst met bolle buik in het openbaar.


Kate Middleton en Meghan Markle krijgen eigen emoji's
22 Maart, 09:24 Gazet v. Antwerpen
Fans van de Britse koninklijke familie kunnen binnenkort gebruikmaken van emoji's van Meghan Markle en Kate Middleton. In de aanloop naar het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle in mei zal een Amerikaans technologiebedrijf immers een aantal koninklijke emoji's lanceren met de beide vrouwen in de hoofdrol.


Emotioneel weerzien voor Kate Middleton

De Britse Kate Middleton, die momenteel hoogzwanger is van haar derde kindje, had eerder deze week een emotionele ontmoeting. Ze zag de vrouw terug die haar hielp om prinses Charlotte ter wereld te brengen en die reŁnie leverde mooie beelden op.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be