NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Microsoft

2News.be / Trefwoorden / Microsoft

Canonical en Microsoft maken op Azure gerichte kernel voor Ubuntu Cloud Images
Vrijdag, 21:42 Tweakers
Canonical en Microsoft hebben samengewerkt om een op Azure gerichte Ubuntu-kernel te ontwikkelen. Ze maken bekend dat de nieuwe, kleinere kernel vanaf deze week standaard aanwezig is in Cloud Images van Ubuntu 16.04.


Microsoft brengt Progressive Web Apps naar de Windows Store
Vrijdag, 16:18 Tweakers
De Windows Store van Microsoft krijgt volgend jaar Progressive Web Apps die kunnen draaien in de Edge-browser. Microsoft gaat actief op zoek naar Progressive Web Apps van hoge kwaliteit, om ze via de Store te kunnen distribueren.


Microsoft ook lid van Coalition for Better Ads
Vrijdag, 11:42 Emerce
Microsoft is het volgende grote bedrijf dat zich aansluit bij de Coalition for Better Ads, een internationaal initiatief om de meest storende internetreclames van de markt te weren.


Microsoft opent flagship store in Londen
Vrijdag, 09:54 Emerce
Microsoft opent een flagship store in Regent Street in Londen, niet ver van de Apple Store. Geruchten daarover deden eerder deze week al de ronde.


Microsoft en Facebook leggen met succes trans-Atlantische 160Tbit/s-kabel
Vrijdag, 09:42 Tweakers
Facebook, Microsoft en infrastructuurbedrijf Telxius hebben met succes een onderzeese hogecapaciteitskabel gelegd tussen het Amerikaanse Virginia en het Spaanse Bilbao. De kabel biedt een bandbreedte van 160Tbit/s en is onder andere voor clouddiensten bedoeld.


Britse retailer: 4g-versie Microsoft Surface Pro komt in december uit
Donderdag, 14:30 Tweakers
Een Britse retailer claimde op zijn site dat de 4g-versie van de Microsoft Surface Pro in december uitkomt. De webwinkel vroeg 145 pond, omgerekend momenteel ongeveer 165 euro, extra voor de 4g-variant ten opzichte van de reguliere Surface Pro met dezelfde specs.


Microsoft lanceert nieuwe Windows 10-preview met extra Cortana-functie
Woensdag, 12:18 Techzine
Microsoft heeft een nieuwe previewversie van Windows 10 voor pc’s uitgebracht. In de aankondiging valt te lezen dat spraakassistent Cortana er een nieuwe mogelijkhed bij krijgt. Microsoft omschrijft voor deze Insider Preview Build met nummer 16291 ook een aantal andere aanpassingen, verbeteringen en fixes. In deze versie van Windows 10, ook wel de Fall Creators […]


Apple en Microsoft werken aan oplossing voor problemen met e-mail in iOS 11
Woensdag, 11:48 Tweakers
Gebruikers van de Mail-app in iOS 11 die een e-mailadres van Outlook.com, Office 365 of Exchange Server 2016 gebruiken, kunnen geen e-mails vesturen. Apple en Microsoft erkennen het probleem en zeggen met een oplossing te komen.


Microsoft brengt Forza Motorsport 7-demo uit voor Xbox One en Windows 10
Dinsdag, 19:18 Tweakers
Microsoft brengt op dinsdag een demo uit van Forza Motorsport 7 voor de Xbox One en Windows 10. Spelers kunnen in de demo racen met een Porsche 911 GT2 RS, een vrachtwagen van Mercedes-Benz en met de Nissan Nismo GT-R LM.


Microsoft vraagt patent aan voor nieuw type vingerafdrukscanner
Dinsdag, 10:06 Techzine
Microsoft heeft een interessant patent aangevraagd. De technologiegigant wil het patent krijgen op een nieuwe soort vingerafdruktechnologie. Het zou de bedoeling zijn dat gebruikers hun vingerafdruk kunnen laten scannen, zonder dat ze de scanner daadwerkelijk hoeven aan te raken. In de patentaanvraag (PDF) omschrijft Microsoft hoe de technologie werkt. Het toont een mobiel apparaat met […]


BMW en Microsoft: de auto als digitaal kanaal
Dinsdag, 08:00 Emerce
Een auto lijkt al lang geen voertuig alleen meer. De auto belooft je inmiddels een ?digitale ervaring?, het is een platform. Maar wat betekent dat concreet? In ieder geval dat de auto een nieuw digitaal ?touchpoint? is waarop bedrijven hun klanten kunnen bereiken. Dat vertelt Dieter May, SVP Digital Services & Business Models bij BMW Group.


Microsoft houdt op 3 oktober evenement rondom Windows Mixed Reality
18 September, 22:00 Tweakers
Microsoft heeft bekendgemaakt dat het op 3 oktober in San Francisco een evenement organiseert dat geheel draait om Windows Mixed Reality. Het bedrijf uit Redmond heeft gezegd dat er op evenement duidelijk wordt wat de volgende stap van het bedrijf wordt.


Microsoft heeft patent verkregen voor herkennen van vingerafdruk boven scherm
18 September, 20:12 Tweakers
Microsoft heeft een patent verkregen op een technologie waarmee een elektronisch apparaat in staat is om de vingerafdruk te scannen, terwijl de vinger zich niet op het scherm of een scanknop bevindt, maar zweeft boven het scherm.


Microsoft test nieuw design voor OneDrive op Android
18 September, 17:42 Techzine
Microsoft probeert momenteel een nieuw ontwerp voor de Android-versie van OneDrive, zo blijkt uit een†Google+-bericht†van het bedrijf. Microsoft heeft daarvoor een update uitgerold naar verschillende gebruikers van de dienst, waarin een ander user interface te zien is dan we gewend zijn van de Android-applicatie van OneDrive. De grootste aanpassing is de afwezigheid van het traditionele […]


Microsoft bouwt eigen elektriciteitscentrale voor zijn datacenters
18 September, 14:06 Techzine
De vraag naar dataopslag over de hele wereld zorgt ervoor dat ook het energieverbruik toeneemt. Onder meer Microsoft en Google vestigen datacenters in Dublin, waar nu een tekort aan energie dreigt te ontstaan vanwege de locaties. Om een mogelijk tekort te voorkomen, zal Microsoft een elektriciteitscentrale voor zijn datacenters bouwen. Deze elektriciteitscentrale zal zich vestigen […]


Microsoft Edge passeert grens van 330 miljoen-apparaten
15 September, 12:48 Techzine
De primaire webbrowser van Microsoft, ook wel bekend als Microsoft Edge, wordt gebruikt door meer dan 330 miljoen Windows 10-apparaten. Charles Morris, hoofd van Microsoft Edge, maakte de mijlpaal bekend tijdens†Microsoft Edge Web Summit 2017. Bij de vorige Microsoft Edge Web Summit werd er nog een aantal van 150 miljoen apparaten bekendgemaakt, betrekking hebbend op […]


'Microsoft komt met Intelligent Delivery om op hdd-ruimte Xbox te besparen'
15 September, 12:18 Tweakers
Microsoft werkt naar verluidt aan technologie met de naam Intelligent Delivery voor zijn Xbox-consoles. Het doel van de techniek is om games in stukken te verdelen en alleen de delen die de gebruiker echt nodig heeft, te installeren. Dit zou flinke besparingen in opslag opleveren.


Microsoft Visual Studio Code voorzien van ingebouwde kleurenkiezer
11 September, 18:25 Techzine
Visual Studio Code (VSCode) heeft een update gekregen, waardoor de dienst een stuk eenvoudiger te gebruiken moet zijn. De cross-platform editor van Microsoft kent voortaan namelijk een ingebouwde kleurenkiezer, waardoor je de exacte kleur kunt kiezen die gewenst is. Het bedrijf bespreekt de nieuwste versie van VSCode in een blog. Door deze nieuwe functie hoef […]


Microsoft brengt app add-ins naar Outlook voor Android
11 September, 14:48 Techzine
Microsoft heeft het plannen van taken, maken van notities en antwoorden op e-mails in Android eenvoudiger gemaakt. Dat is althans de bedoeling. Gebruikers van Android met een Outlook.com- en commerciŽle Office 365-account kunnen voortaan bijvoorbeeld eenvoudig reageren met grappige gifjes. Add-ins van third party-apps komen namelijk naar het mobiele besturingssysteem van Google. Dat laat Microsoft […]


Microsoft neemt Vlaamse start-up onder zijn vleugels
12 September, 13:36 De Tijd
13:08 Gentse start-up Manual.to krijgt 500.000 dollar steun van Microsoft via acceleratorprogramma dat 'springplank naar wereldwijd publiek is'.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be