NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Microsoft

2News.be / Trefwoorden / Microsoft

Gerucht: Microsoft ontkoppelt Cortana en zoekfunctie Windows
Vandaag, 11:12 Tweakers
Microsoft zou de zoekfunctie van Windows willen lostrekken van Cortana. Dat claimt Windows Central op basis van informatie van insiders. In plaats daarvan zouden gebruikers de digitale assistent aantreffen in het Actiecentrum.


Machinelearningmodellen Alibaba en Microsoft scoren hoger dan mens in leestest
Gisteren, 12:24 Tweakers
Machinelearningmodellen van Alibaba en Microsoft behaalden een hogere score dan mensen in een test voor begrijpend lezen. Het is voor het eerst dat de menselijke score in deze test wordt overtroffen door een model.


Microsoft voegt 'do not disturb'-modus toe aan Windows 10
Zondag, 09:24 Tweakers
Microsoft heeft binnen het Insider-programma een soort 'do not disturb'-modus gebouwd voor Windows 10. De functionaliteit, die Microsoft Quiet Hours noemt, stelt de gebruiker in staat om tussen vooraf ingestelde tijden geen notificaties of andere onderbrekingen te ontvangen.


Microsoft brengt PowerShell Core 6.0 uit voor Windows, MacOS en Linux
Vrijdag, 12:54 Tweakers
Microsoft maakt de stabiele versie zijn crossplatformversie van PowerShell breed beschikbaar. PowerShell Core 6.0, zoals de versie heet, is opensourcesoftware die niet alleen te gebruiken is op Windows, maar ook op MacOS en Linux.


Microsoft maakt Fall Creators Update beschikbaar voor alle Windows 10-gebruikers
Donderdag, 21:54 Tweakers
Microsoft maakt Windows 10 versie 1709, oftewel de Fall Creators Update, beschikbaar voor alle systemen die in aanmerking komen voor de update. Zo krijgen de Enterprise- en Pro-edities van Windows 10 de update op 18 januari.


Microsoft voegt end-to-end-encryptie via Signal-protocol toe aan Skype
Donderdag, 19:30 Tweakers
Microsoft heeft een nieuwe functie met de naam Private Conversations aan Skype toegevoegd. Het bedrijf heeft voor het invoeren van de beveiligde privéchats samengewerkt met Open Whisper Systems, dat het Signal-protocol ontwikkelde.


Microsoft verlengt vader- en moederschapsverlof met zes weken: ?De work-life balance is een belangrijke factor om talent aan te trekken?
Donderdag, 02:36 Gazet v. Antwerpen

De krapte op de arbeidsmarkt dwingt grote bedrijven om met extra aantrekkelijke voorwaarden te zwaaien. Microsoft gunt haar Belgische werknemers voortaan zes weken vaderschapsverlof. De technologiereus volgt daarmee het voorbeeld van andere giganten die geboorteverlof gebruiken om nieuw talent te rekruteren.
Microsoft erkent: pc's en laptops met oude Windows trager na noodzakelijke update
Woensdag, 14:36 Volkskrant
Heeft u een pc of laptop met Windows 7 of 8? Goede kans dat deze na de laatste veiligheidsupdates van Microsoft merkbaar trager wordt. Microsoft zelf waarschuwt hiervoor. Net als andere softwarebedrijven is Microsoft genoodzaakt updates uit te brengen voor zijn software als gevolg van de Spectre- en Meltdown-lekken in processors. Vorige week werd bekend dat hackers gevoelige data kunnen onderschep


Microsoft gunt Belgische werknemers extra moederschaps- en vaderschapsverlof
Woensdag, 14:00 Gazet v. Antwerpen

Technologiereus Microsoft gaat wereldwijd zijn werknemers meer verlof gunnen. In België trekt het bedrijf de regelingen op voor moederschaps, vaderschaps- en adoptieverlof op. Dat zegt een woordvoerster van het bedrijf. Werknemers zullen ook extra verlof kunnen nemen om voor een ziek familielid te zorgen.
Zes weken betaald partnerverlof bij Microsoft Nederland
Woensdag, 12:12 NOS nieuws

Werknemers van Microsoft Nederland krijgen zes weken betaald partnerverlof in plaats van de wettelijke twee dagen. Ook wordt het zwangerschaps- en bevallingsverlof verlengd van zestien naar twintig weken.

Werknemers van het techbedrijf mogen bovendien vier weken onbetaald verlof opnemen om te zorgen voor naaste familieleden die ernstig ziek zijn. En mensen die een kind adopteren, krijgen zes in plaats van vier weken onbetaald verlof.

Thuis

Het bedrijf wil dat de werknemers de tijd krijgen die ze nodig hebben om "thuis volledig aanwezig" te zijn en te zorgen voor "mensen die het meest voor ze betekenen", schrijft Microsoft op LinkedIn.

Vorig jaar werd al bekend dat partners van zwangere vrouwen bij ING een maand betaald met verlof kunnen. Het kabinet gaat het partnerschaps- en adoptieverlof uitbreiden.
Microsoft stopt mainstream-support Windows 8.1
Woensdag, 18:54 Tweakers
Microsoft is gestopt met de mainstream-ondersteuning van Windows 8.1. Dat gebeurde volgens planning op dinsdag. Wel is er nog verlengde ondersteuning voor het besturingssysteem tot 2023, zo laat Microsoft weten.


Microsoft patcht aangevallen Office-lek in nieuwe patchronde
Woensdag, 10:30 Tweakers
Microsoft heeft als onderdeel van een nieuwe patch tuesday-patchronde een lek in Office gedicht dat actief werd gebruikt door aanvallers. In totaal dichtte het Redmondse bedrijf 56 lekken, waarvan het er 16 aanduidt als kritiek.


Intel wil alle Meltdown- en Spectre-patches voor eind januari uitbrengen
9 Januari, 08:06 Tweakers
Intel heeft op de CES bekendgemaakt dat het al zijn Meltdown- en Spectre-patches voor het einde van deze maand wil uitbrengen voor cpu's van maximaal vijf jaar oud. Zoals de chipfabrikant eerder al bekend had gemaakt, krijgen 90 procent van zijn processors deze week nog patches.


Microsoft stopt verkoop van Kinect-adapter voor Xbox One S, One X en Windows
3 Januari, 12:42 Tweakers
Microsoft is gestopt het maken en het verkopen van de Kinect-adapter voor de Xbox One S, de One X en Windows. In oktober vorig jaar werd de productie van de Kinect zelf al gestopt. Bij de release van de One S haalde Microsoft de Kinect-poort van de console.


Microsoft wil patent voor uitklapbaar dockingstation met VoIP-speakerfunctie
1 Januari, 15:42 Tweakers
Microsoft heeft een patent aangevraagd voor een uitklapbaar dockingstation voor smartphones. Het accessoire kan worden aangesloten op de pc en dient als een regulier station voor telefoons en als onafhankelijke speaker voor het gebruik van VoIP-programma's.


Microsoft-platform Andromeda duikt mogelijk op in Windows Store
30 December 2017, 10:36 Tweakers
Microsoft lijkt te werken aan de introductie van Andromeda-compatibele apps in de Windows Store. Dat zou blijken uit een nieuwe platformaanduiding bij de Store-pagina's die is opgemerkt door Windows Central. Het platform wordt nu nog aangeduid als '8828080'.


Wintel is ten einde: het is uit tussen Microsoft en Intel
30 December 2017, 06:24 Tweakers
De twee-eenheid Microsoft en Intel is niet meer. Microsoft dook afgelopen jaar opzichtig het bed in met Qualcomm om Windows-pc's met ARM-chips te maken. Intel hint op rechtszaken.


Microsoft: smartphone heeft dubbel scherm nodig vanwege kleinere bezels
26 December 2017, 11:36 Tweakers
Smartphones hebben in de toekomst een dubbel scherm nodig als gebruikers een groter display willen. Dat is noodzakelijk, omdat door de kleinere bezels van recente telefoons het scherm in de huidige behuizing niet veel groter meer kan, betoogt Microsoft in een patentaanvraag.


Microsoft en Fujitsu gaan samen aan kunstmatige intelligentie werken
24 December 2017, 13:18 Tweakers
Microsoft en Fujitsu hebben te kennen gegeven dat zij gaan samenwerken op het gebied van kunstmatige intelligentie. De diensten worden gebouwd op Microsofts 365-platform en zijn vermoedelijk vooral gericht op bedrijven.


Microsoft Exchange Server 2010 SP3 Rollup 19
21 December 2017, 12:30 Tweakers
Microsoft heeft al weer de negentiende Rollup voor het derde service pack van Exchange Server 2010 vrijgegeven. Service Pack 3 werd uitgegeven in februari 2013. De mainstream ondersteuning vanuit Microsoft eindigde in januari 2015, maar de verlengde ondersteuning loopt nog tot januari 2020. In deze verlengde periode worden alleen beveiligings- en tijdzone-updates doorgevoerd. Het bijbehorende KB-artikel met nummer 4035162 vermeldt dat een beveiligingslek verholpen is die kon optreden in een coëxistentie omgeving van Exchange 2010 en Exchange 2016.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be