NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Microsoft

2News.be / Trefwoorden / Microsoft

Microsoft voegt nu al controversiële functie toe aan Redstone 5
Gisteren, 18:48 Techzine
Microsoft heeft een nieuwe build uitgebracht van Redstone 5. Het gaat om build 17623, die een verandering doorvoert waar niet iedereen even blij mee zal zijn. De functie zorgt ervoor dat meer mensen gedwongen gebruik maken van de Edge-browser. De build is op 16 maart uitgerold naar mensen die zich in de Skip Ahead-ring bevinden […]


Nvidia kondigt RTX voor realtime raytracing aan
Gisteren, 18:18 Tweakers
Nvidia heeft tijdens de Game Developers Conference RTX aangekondigd, dat realtime raytracing mogelijk maakt op Volta-gpu's. De techniek werkt in combinatie met DXR, een door Microsoft ontwikkelde uitbreiding op DirectX 12.


Microsoft brengt bèta van Edge voor iPad uit
Zaterdag, 09:54 Tweakers
Microsoft heeft een vroege versie uitgebracht van zijn Edge-browser voor de iPad. Een beperkte groep heeft toegang gekregen tot de bètaversie, maar het lijkt er vooralsnog niet op dat alle functionaliteit is ingebouwd.


Microsoft test openen van Mail-links met Edge in nieuwe Redstone 5-build
Vrijdag, 20:42 Tweakers
Microsoft test een functie in de nieuwe Redstone 5-build, waarbij links in e-mails vanuit de Mail-app altijd worden geopend in Edge. De nieuwe build, met nummer 17623, introduceert ook andere vernieuwingen, zoals het heif-formaat voor afbeeldingen.


Microsoft richt divisie voor cloudgaming op
Vrijdag, 08:06 Tweakers
Microsoft heeft een nieuw bedrijfsonderdeel opgericht die zich gaat bezighouden met het leveren en ontwikkelen van Azure-clouddiensten aan gamebedrijven. Het bedrijf hint erop dat het ook aan het streamen van games werkt.


Nieuw Microsoft bug bounty programma met 250.000 dollar beloning
Donderdag, 18:48 Techzine
Microsoft heeft een nieuw bug bounty programma gelanceerd. Binnen dat programma biedt de techgigant zo?n 250.000 dollar voor mensen die nieuwe side-channel aanvallen ontdekken. Dat in het licht van bedreigingen die voortkomen uit de Spectre en Meltdown-kwetsbaarheden. Het programma zal slecht korte tijd blijven bestaan, omdat het gaat om een aantal nieuwe bedreigingen die Microsoft […]


Microsoft ziet botnets als één van de grootste cyberdreigingen
Donderdag, 09:48 Techzine
Microsoft heeft de 23e editie van zijn Security Intelligence Report (SIR) gepubliceerd, een verslag dat klanten inzicht biedt in actuele cyberbedreigingen. Hierbij valt te denken aan gevaren zoals exploits, kwetsbaarheden, malware en web-based aanvallen. Deze uitvoering van het SIR bevat informatie uit de periode januari 2017 tot en met januari 2018. Eén van de grootste […]


Microsoft start tijdelijk bugbountyprogramma voor lekken als Meltdown en Spectre
Donderdag, 09:18 Tweakers
Microsoft heeft bekendgemaakt dat het een tijdelijk bugbountyprogramma in het leven roept om beloningen tot een kwart miljoen dollar uit te loven voor de ontdekking van lekken als Meltdown en Spectre. Eerder zette Intel een vergelijkbare stap.


Polycom komt met nieuwe mogelijkheden voor AWS en Microsoft Teams
Woensdag, 18:12 Techzine
Polycom laat aan Techzine weten over uitbreiding van de relaties met Microsoft, Amazon Web Services, Zoom en BlueJeans. Dit leidt tot nieuwe mogelijkheden waardoor de Polycom Trio-klanten voorzien moeten worden in de beste samenwerking op verschillende platformen. Zo ondersteunt Polycom Trio voortaan Microsoft Teams bij vergaderopties en telefoongesprekken in de Teams-app voor smartphones. Dit is […]


Microsoft stopt met compatibiliteitscheck voor av-suite bij Windows-updates
Woensdag, 11:06 Tweakers
Microsoft controleert niet langer of gebruikers een up-to-date antivirussuite draaien voordat updates via Windows Update geïnstalleerd kunnen worden. Microsoft begon met die check toen Spectre-updates problemen bleken te veroorzaken bij sommige software.


?Microsoft opent twee nieuwe datacenters in Duitsland?
13 Maart, 15:48 Techzine
Microsoft is van plan om twee nieuwe cloud-datacenters in Duitsland te openen, zo beweren bronnen uit de industrie tegenover de publicaties Handelsblatt en WirtschaftsWoche. Het zou gaan om een investering die meer dan 100 miljoen euro kost. De twee datacenters zijn gericht op de Azure-klanten van Microsoft. Zij kunnen door de nieuwe locaties hun data in Duitsland […]


Microsoft breidt Rewards-programma uit naar Nederland
13 Maart, 08:42 Tweakers
Microsoft heeft zijn Rewards-programma uitgebreid naar Nederland, waardoor het inmiddels in 21 landen beschikbaar is. Het programma laat deelnemers punten verdienen met verschillende acties, zoals browsen in Edge en aankopen doen bij Microsoft.


Microsoft Teams krijgt diverse AI-functies
12 Maart, 13:24 Techzine
Een jaar geleden lanceerde Microsoft de dienst Teams. De zakelijke berichtenapp heeft volgens het bedrijf nu 200.000 organisaties die gebruik maken van de dienst. Om nog meer klanten te werven, heeft Microsoft vandaag een reeks nieuwe door kunstmatige intelligentie voortgedreven functies onthuld. Om precies te zijn heeft Microsoft drie nieuwe functies toegevoegd aan Teams. Het […]


Antwerpse 'butler voor elke werknemer' verleidt Microsoft
9 Maart, 18:12 De Tijd
17:53 De app die alle personeelsgerelateerde transacties binnen een bedrijf bundelt wordt gelinkt aan de kantoorsoftware Office 365 en het cloudplatform Azure van de Amerikaanse reus.


Microsoft stopt met Outlook Web Apps voor iOS en Android
9 Maart, 15:48 Techzine
Microsoft heeft besloten om te stoppen met de Outlook Web Apps (OWA) voor iPhone, iPad en Android. In plaats daarvan wil het bedrijf dat gebruikers de standalone Outlook-app downloaden en installeren. Dat is volgens Microsoft een ?prijswinnende app? en dus moeten gebruikers vanaf april 2018 overschakelen. De OWA?s functioneerden in essentie als een middenweg tussen […]


Microsoft Visual Studio 2017 15.6.1
9 Maart, 15:18 Tweakers
Microsoft heeft versie 15.6.1 van Visual Studio 2017 uitgebracht. Deze populaire programmeerontwikkelomgeving beschikt over handige opties om het programmeren in onder andere Visual C++, Visual Basic, C#, F#, Python, en R makkelijker te maken. De hele waslijst met veranderingen van de 2017-uitgave kun je nalezen in de bijbehorende releasenotes. De wijzigingen van deze uitgave zien er als volgt uit:


Kali Linux beschikbaar in de Microsoft Store
8 Maart, 15:00 Techzine
Kali Linux is voortaan te vinden in de Microsoft Store. Deze distributie draait op Windows Subsystem for Linux (WSL), een feature uit de Fall Creators Update van vorig jaar. Hierdoor is het mogelijk om verschillende Linux-distributies boven op Windows 10-installaties te draaien. De Linux-uitvoering focust zich op security en is gebaseerd op Debian. Vooral offensieve […]


Microsoft introduceert machinelearningplatform in volgende Windows 10-versie
8 Maart, 12:42 Tweakers
Microsoft heeft op een evenement voor ontwikkelaars aangekondigd dat de volgende grote Windows-update, die eind maart of in april moet uitkomen, een machinelearningplatform bevat. Dit werkt aan de hand van nieuwe api's, die de naam WinML dragen.


Microsoft detecteerde groot aantal aanvallen met coinminingmalware in Rusland
8 Maart, 10:54 Tweakers
Microsoft heeft bekendgemaakt dat het eerder deze week ongeveer 400.000 infectiepogingen met een trojan heeft gedetecteerd en geblokkeerd, die een coinminer aan boord had voor de cryptovaluta Electroneum. Ongeveer zeventig procent van de pogingen vond in Rusland plaats.


Microsoft-miljardair vindt eerste gezonken vliegdekschip op zeebodem
6 Maart, 11:28 NOS nieuws

Bijna 76 jaar nadat het in de Tweede Wereldoorlog tot zinken was gebracht, is het Amerikaanse oorlogsschip USS Lexington teruggevonden. Onderzoekers ontdekten het wrak op de zeebodem ruim 800 kilometer uit de oostkust van Australië.

Op onderwaterbeelden is duidelijk een boordkanon te zien en een naamplaat van het vliegdekschip. Ook brengen de onderzoekers een vliegtuig dat aan boord was in beeld.

De USS Lexington, bijgenaamd Lady Lex, was het eerste vliegdekschip in de geschiedenis dat zonk. Het schip werd bij de Slag in de Koraalzee in mei 1942 getroffen door Japanse bombardementen.

De Amerikaanse marine besloot uiteindelijk om het zwaarbeschadigde schip expres tot zinken te brengen. 216 opvarenden vonden de dood, maar 2770 bemanningsleden konden door andere Amerikaanse oorlogsschepen uit het water worden gehaald.

De onderwateronderzoekers werken in opdracht van miljardair Paul Allen, met Bill Gates een van de oprichters van softwarebedrijf Microsoft. "Ik ben verguld dat we deze eer kunnen bewijzen aan de USS Lexington en aan alle dappere mannen die op haar hebben gediend", zegt hij in een verklaring. "Als Amerikanen zijn wij iedereen dank verschuldigd die ons land hebben gediend en nog steeds dienen."

De Amerikaanse marine verloor bij de Slag in de Koraalzee nog twee andere schepen, maar wist wel de opmars van de Japanners in de Grote Oceaan te stoppen. Het was bovendien de eerste zeeslag tussen vliegdekschepen én de eerste waarin de tegenstanders elkaar niet in het vizier hadden. De strijd werd via de lucht gevoerd.

De 65-jarige Allen is de zoon van een WO2-veteraan en kocht een speciaal schip om historische scheepswrakken te zoeken. Hij vond al eerder oorlogsschepen in de diepzee, zoals vorig jaar de USS Indianapolis. Dat was het schip dat de eerste atoombom vervoerde die op Japan werd gegooid. Op de terugweg werd het geraakt door een Japanse onderzeeër.

De miljardair is niet alleen geïnteresseerd in oorlogsschepen, hij is ook eigenaar van een museum vol met militaire vliegtuigen en rijdend materieel. Verder stak hij onlangs 125 miljoen dollar in de verbetering van kunstmatige intelligentie en bouwde hij zijn Stratolaunch, een enorm vliegtuig dat in de toekomst ruimtevaart gemakkelijker moet maken.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be