NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Michel

2News.be / Trefwoorden / Michel

Donderdag, 18:54 Skynet Belgie
Vakbonden gaan op 16 mei betogen tegen pensioenbeleid regering-Michel

Op 16 mei gaan de vakbonden ACV, ABVV en ACLVB samen betogen in Brussel, zo raakte dinsdag bekend. De actie kadert in het protest tegen de pensioenhervormingen van de regering-Michel.
Michel: "Iran en Saoedie-Arabië zouden meer rol moeten spelen"
Zondag, 14:30 Skynet
Eerste minister Charles Michel zei deze middag in het VTM Nieuws begrip te hebben voor de raketaanval op Syrië, maar wil nu snel een dialoog. "Een politiek initiatief is van cruciaal belang om meer kansen te geven aan een duurzame oplossing. Zelfs met landen waarmee we niet spontaan akkoord gaan, zoals Rusland, denken we dat het belangrijk is toch een dialoog open te houden." Volgens hem moeten nu ook landen als Saoedi-Arabië en Iran meer een rol spelen.


De nutteloze maanden van Michel
Zondag, 13:00 De Tijd
12:36 Met het Paasakkoord sloot premier Charles Michel (MR) een niet-aanvalspact in de federale regering. Maar het is de vraag of er nog veel regeringsbeslissingen zullen volgen, nu de politiek in verkiezin...


CD&V en Open Vld scharen zich achter Michel
14 April, 15:24 De Tijd
15:18 Open Vld en CD&V laten in een reactie op de bombardementen van de VS, Groot-Brittanië en Frankrijk op Syrische doelwitten weten zich achter premier Charles Michel te scharen.


Premier Charles Michel heeft begrip voor gezamenlijke aanval VS, Frankrijk en GB
14 April, 10:54 Skynet
De Belgische eerste minister Charles Michel heeft vanochtend begrip opgebracht voor de aanvallen van de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Frankrijk tegen vermoedelijke gifgasfaciliteiten in Syrië. Dat meldt hij op Twitter.


Satudarah-leider Michel B. is terug in Nederland
14 April, 10:36 NOS nieuws

De 53-jarige Michel B. is door de Oostenrijkse autoriteiten overgeleverd aan Nederland. Het Satudarah-kopstuk kwam gisteravond laat aan. Het Openbaar Ministerie verdenkt B. ervan leiding gegeven te hebben aan een criminele organisatie die zich bezighoudt met onder meer afpersing, drugshandel en witwassen. Ook wordt hij vervolgd wegens wapenbezit.

B. komt uit Enschede, maar woont in Duitsland. Hij stond maandenlang op de nationale opsporingslijst tot hij in Oostenrijk werd aangehouden. B. probeerde zijn uitlevering nog via de rechter te voorkomen, maar slaagde daar niet in.

Naast Michel B. worden nog vier andere Satudarah-bestuursleden vervolgd. Het proces begon twee weken geleden. De vier werden, ondanks bezwaren van justitie, vrijgelaten. Ze blijven wel verdachte. Zo lang de zaak loopt mogen zij zich niet met de club bezighouden, zich op straat vertonen in clubkleding of naar het buitenland. Op 19 juni wordt de zaak vervolgd met een regiezitting.
Vrouw premier Michel opgeroepen om te getuigen over F-16-gate
13 April, 07:24 Skynet Belgie
Amélie Derbaudrenghien is uitgenodigd om gehoord te worden in het parlement over het F-16-dossier. Ze is defensieadviseur van minister van Begroting Sophie Wilmès (MR), en de eega van premier Charles Michel. Die laatste kan er niet mee lachen, schrijft De Tijd vandaag.


Vrouw premier Michel opgeroepen om te getuigen over F-16-gate
13 April, 01:36 De Tijd
01:00 Amélie Derbaudrenghien is uitgenodigd om gehoord te worden in het parlement over het F-16-dossier. Ze is defensieadviseur van minister van Begroting Sophie Wilmès (MR), en de eega van premier Charles ...


Michel Moortgat brengt VS-ervaring in bestuur Lotus
10 April, 10:00 De Tijd
09:39 De ceo van de brouwerij Duvel Moortgat wordt voorgedragen als nieuwe onafhankelijke bestuurder bij koekjesbakker Lotus. Moortgat vervangt Dominique Leroy.


Betere begroting dankzij de regering-Michel?
6 April, 14:42 De Tijd
14:18 Minister van Financiën Johan Van Overtveldt (N-VA) betwist dat de begroting onder de regering-Michel nauwelijks gezonder is geworden, zoals De Tijd eerder schreef. Een paar verduidelijkingen.


Broers Ronald en Michel Mulder deelnemer én toernooidirecteur bij WK inlineskaten
25 Maart, 22:24 Volkskrant
Ronald en Michel Mulder zijn zaterdag gepresenteerd als de directeuren van het eerste WK inlineskaten in Nederland. De 32-jarige tweeling is van plan op het eigen kampioenschap te strijden om de medailles. 'Toen we voor deze functie gevraagd werden, was mijn eerste reactie: maar ik wil zelf ook meedoen op de WK', zegt Ronald Mulder in Heerde. Op de skeelerbaan van die gemeente, een kleine twintig


Begroting nauwelijks gezonder onder Michel
24 Maart, 07:54 Skynet
De besparingen die de regering-Michel in deze regeerperiode heeft gedaan, zijn grotendeels tenietgedaan door belastingverlagingen. Dat blijkt zaterdag uit berekeningen van De Tijd.


Paul Marchal reageert op penitentiair verlof Michel Lelièvre: ?Niet verrast?

Michel Lelièvre, de vroegere handlanger van Marc Dutroux, heeft begin deze maand voor het eerst de gevangenis mogen verlaten voor een dag en een nacht. Dat bevestigt zijn advocate Benjamine Bovy. ?Lelièvre kreeg verlof om zich voor te bereiden op zijn definitieve vrijlating?, meldt VTM NIEUWS. Hij moest zich wel aan een aantal voorwaarden houden. Zo moest hij bijvoorbeeld wegblijven uit onze provincie. Paul Marchal, de vader van Dutroux-slachtoffer An Marchal, reageert niet verrast op het nieuws.
Michel Lelièvre heeft gevangenis 36 uur mogen verlaten

Om zich voor te bereiden op zijn vrijlating heeft Michel Lelièvre (46) eerder deze maand voor het eerst in vijf jaar de gevangenis mogen verlaten. Dat meldt VTM Nieuws. Binnen drie jaar heeft de ex-kompaan van Marc Dutroux zijn straf uitgezeten.
Michel Lelièvre, vroegere handlanger van Marc Dutroux, was 36 uur op vrije voeten
22 Maart, 19:24 Skynet Belgie
Michel Lelièvre, de vroegere handlanger van Marc Dutroux, heeft begin deze maand voor het eerst in vijf jaar de gevangenis verlaten. Dat bevestigt zijn advocate Benjamine Bovy. Lelièvre kreeg een dag en nacht verlof om zich voor te bereiden op zijn definitieve vrijlating, meldt VTM NIEUWS.


Michel: 'Eerst duidelijkheid, pas dan beslissing over gevechtsjets'
22 Maart, 14:48 De Tijd
14:24 Pas als alle informatie op tafel ligt, wil premier Charles Michel (MR) een beslissing nemen over de aankoop van nieuwe gevechtsvliegtuigen.


"Premier Michel nam na herdenkingsmoment tijd voor nabestaanden"
22 Maart, 13:54 Skynet
Premier Charles Michel heeft na het eerste herdenkingsmoment op de luchthaven de tijd genomen om in het Sheraton Hotel de nabestaanden te spreken. Dat laat zijn woordvoerder weten. Meteen na het eerste herdenkingsmoment op de luchthaven van Zaventem om 7.58 uur volgde er kritiek van de slachtofferverenigingen, omdat ze niet akkoord waren met het verloop ervan. Brussels Airport laat weten dat alle plechtigheden er zijn gekomen na ruim overleg met de slachtofferverenigingen.


Premier Michel legt bloemen neer aan monument slachtoffers aanslagen
22 Maart, 10:54 Skynet
Na het eerbetoon aan de slachtoffers van de aanslag in Maalbeek vandaag heeft premier Charles Michel bloemen neergelegd aan de monument voor de slachtoffers van aanslagen in België en in het buitenland.


Het gaat niet goed met Michel van den Brande: ?The Sky is the Limit?-ster in allerijl opgenomen in ziekenhuis

Michel van den Brande heeft zware problemen met zijn gezondheid, zo laat hij zelf op zijn Facebookpagina weten. De man is met helse pijnen en bloed in zijn longen naar het ziekenhuis gebracht.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be