NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Meylemans

2News.be / Trefwoorden / Meylemans

Schattig: zien we deze jonge fan van Kim Meylemans in 2034 terug op de Winterspelen?
18 Februari, 14:24 Gazet v. Antwerpen

Kim Meylemans heeft met haar prestaties op de Olympische Winterspelen in Pyeongchang duidelijk een aantal Belgische harten veroverd. Dat blijkt uit dit filmpje van Lars, amper drie jaar oud, die vol overgave door het huis snelt op zijn slee met wieltjes. ?Hij moest en zou hetzelfde doen als haar?, luidde het bij zijn familie. Zien we op de Olympische Winterspelen van 2034 een volwassen Lars terug? Als we deze video zien, zou het zomaar kunnen...
Ondanks snelste run blijft Meylemans veertiende, goud voor Yarnold
17 Februari, 14:48 Skynet Sport
Kim Meylemans is vandaag op de veertiende plaats geŽindigd in het skeleton op de Olympische Winterspelen in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang. De 21-jarige Meylemans zette na vier runs in het Olympic Sliding Centre een totaaltijd van 3:29.70 neer. Daarmee was onze landgenote 2.42 seconden trager dan de Britse Lizzy Yarnold, die haar olympische titel verlengde.


Kim Meylemans zet haar voorlopig snelste run neer, maar blijft veertiende
17 Februari, 13:30 Skynet
Skeletoni Kim Meylemans heeft vandaag in haar derde run op de Olympische Winterspelen in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang de dertiende tijd gerealiseerd. Met een chrono van 52.34 zette de 21-jarige Limburgse haar voorlopig snelste tijd neer op deze Winterspelen. In de tussenstand blijft ze veertiende.


OS 2018 - Kim Meylemans staat na twee skeletonruns op de veertiende plaats
16 Februari, 14:48 Skynet Sport
Kim Meylemans staat na de twee skeletonruns van vandaag op de Winterspelen in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang op de veertiende plaats.


Jorik Hendrickx en Kim Meylemans moeten vrijdag kleur bekennen
15 Februari, 14:48 Skynet Sport
Zes Belgen komen morgen in actie op de Winterspelen in Pyeongchang. Het is vooral uitkijken naar kunstschaatser Jorik Hendrickx en skeletoni Kim Meylemans.


OS 2018 - "Ben niet tevreden", zegt Kim Vanreusel na eerste run van reuzenslalom
15 Februari, 05:06 Skynet
Kim Vanreusel zette donderdag op de Winterspelen in Pyeongchang de 41e tijd neer in de eerste run van de reuzenslalom. Ze was bijna zeven seconden trager dan de Italiaanse Manuela Moelgg. Na afloop was Vanreusel niet erg tevreden over haar race.


OS 2018 - Kim Meylemans legt klacht neer tegen supersnelle Britse pakken
14 Februari, 10:00 Skynet Sport
Enkele dagen voor de start van de olympische skeletoncompetitie bij de vrouwen, is er beroering ontstaan over de nieuwe, hoogtechnologische pakken waarmee de Britten aantreden. Die zouden hen een enorm tijdsvoordeel opleveren tijdens de runs. Kim Meylemans, die BelgiŽ vertegenwoordigt in Pyeongchang, stapte samen met enkele concurrentes naar de internationale federatie om klacht neer te leggen. Zij vragen dat de zaak wordt onderzocht.


OS 2018 - Kim Meylemans houdt moed erin ondanks moeilijke voorbereiding
14 Februari, 10:00 Skynet Sport
Kim Meylemans kon in de voorbije trainingsruns op de olympische skeletonbaan niet overtuigen. Met de start van de competitie voor de deur, blijft ze strijdvaardig. "Als ik geen foutjes maak, dan speel ik mee."


Dit hebt u gemist op de Winterspelen: spektakel in de halfpipe, Meylemans is moedig en (alweer) geen Belgische skidames
14 Februari, 07:48 Gazet v. Antwerpen

Op de Winterspelen in Pyeongchang zijn ze vannacht Belgische tijd aan dag vijf begonnen. Die startte niet zo vlot want na veel getwijfeld werd de slalom bij de vrouwen uitgesteld. Gelukkig was er de halfpipecompetitie bij de mannen, die zorgde voor een groots spektakel met Shaun White als winnaar.
OS 2018 - Kim Meylemans houdt moed erin ondanks moeilijke voorbereiding
14 Februari, 06:18 Skynet
Kim Meylemans kon in de voorbije trainingsruns op de olympische skeletonbaan niet overtuigen. Met de start van de competitie voor de deur, blijft ze strijdvaardig. "Als ik geen foutjes maak, dan speel ik mee."


Ophef over Britse skeletonpakken: Kim Meylemans en co. dienen klacht in

Het spel zit op de wagen: enkele skeleton-naties hebben een klacht ingediend tegen de Britten. Onder hen ook de Neeroeterse Kim Meylemans. Er is namelijk controverse over de pakken van de Britten op de Olympische Winterspelen.
Tijden vallen zwaar tegen, Belgische medaillehoop Kim Meylemans baalt na moeilijke trainingsdag: ?Nog veel werk?
13 Februari, 08:24 Gazet v. Antwerpen

Kim Meylemans werkte dinsdag haar tweede trainingsdag af op de olympische skeletonbaan. Die verliep niet zoals gewenst.
Kim Meylemans heeft ?rust in het hoofd? na eerste trainingen

Kim Meylemans heeft woensdag haar eerste trainingsruns afgewerkt op de baan van het Olympic Sliding Center in Pyeongchang. In de bittere koude sleede de skeletoni twee behoorlijke afdalingen, zo vertelde ze na afloop.
Kim Meylemans: "Heb mijn ticket voor Pyeongchang beet"
12 Januari, 16:48 Skynet Sport
Kim Meylemans is gekwalificeerd voor de Olympische Winterspelen in Pyeongchang. Dat bevestigt ze vandaag in een reactie op haar Facebookpagina na de wereldbekermanche skeleton in Sankt Moritz.


Belgische skeletonster Kim Meylemans heeft ticket voor Winterspelen in Pyeongchang beet

Kim Meylemans is gekwalificeerd voor de Olympische Winterspelen in Pyeongchang. Dat bevestigt ze vrijdag in een reactie op haar Facebookpagina na de wereldbekermanche skeleton in Sankt Moritz.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be