NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Mensen

2News.be / Trefwoorden / Mensen

Deze tien mensen vormen samen het gedicht ?Honger?: ?De ultieme belichaming van poëzie?
Gisteren, 22:18 Gazet v. Antwerpen

Ik vind het een hele eer dat mensen mijn versregels op hun lichaam willen meedragen?, zegt Antwerps stadsdichter Maarten Inghels. In Studio Palermo in Antwerpen lieten zaterdag tien mensen een regel van zijn nieuwste stadsgedicht Honger op hun lichaam tatoeëren.
Man schiet zeven mensen neer in kerk Tennessee
Gisteren, 20:30 NOS nieuws

Een man heeft het vuur geopend op mensen in een kerk in de Amerikaanse staat Tennessee. De politie van Nashville zegt dat minstens zeven gewonden naar het ziekenhuis zijn gebracht. Hoe ze eraan toe zijn, is niet bekendgemaakt.

De gealarmeerde politie schoot de dader neer. Hij is aangehouden. Over zijn motief kan de politie nog niets zeggen.

De plaatselijke brandweer schrijft op Twitter dat alle mensen naar een ziekenhuis in de omgeving zijn gebracht en dat de meeste slachtoffers volwassenen zijn.
Heel veel mensen rijden met een auto in de verkeerde kleur
Gisteren, 20:12 AutoBlog
Jij ook? Het Nederlandse wagenpark en kleuren. Heel spannend is het niet. Wat moeten de buren immers niet denken van een gele of groene auto. Om nog maar te zwijgen over de restwaarde, of het feit dat autofabrikanten bij sommige modellen überhaupt geen spannende kleuren aanbieden. Wellicht rij je een occasion en is de kleur […]


IN BEELD. 12.000 mensen bezoeken Van Hool
Gisteren, 18:42 Gazet v. Antwerpen
Bijna 12.000 mensen brachten vandaag een bezoek aan Van Hool. De bekende autobus- en bedrijfswagenfabriek zette de deuren wagenwijd open ter gelegenheid van haar zeventigste verjaardag.


Bijna dertig mensen gaan na jobdag van De Lijn naar huis met contract
Gisteren, 16:00 Skynet
Op de jobdag van De Lijn gisteren in Sint-Niklaas en Grimbergen hebben 27 mensen een contract ondertekend, 26 buschauffeurs en één technicus. In totaal kwamen 186 mensen een kijkje nemen. "De jobdagen zijn voor de meeste mensen een eerste kennismaking. We hadden niet verwacht dat er zoveel interesse zou zijn", zegt woordvoerster Astrid Hulhoven vandaag.


Opinie op Zondag - Sarah Sluimer: 'Lieve rechtse mensen, hier een tip vanuit onverwachte hoek'
Gisteren, 10:18 Volkskrant
Prikkelende opinies op een dag dat u er tijd voor heeft: de Volkskrant presenteert elke zondag twee bijdragen van een vaste club van zeven auteurs. Later vandaag historicus Geerten Waling, nu eerst schrijver Sarah Sluimer. Dat afschuwelijke Amsterdam dreigt een conglomeraat te worden van beste reizigers, LHBTQIADHD-ers, glutenvrije sojaseks, pispotten voor iedereen en z'n moeder en verwijfde kinde


Hervorming Franse arbeidswet - Opnieuw tienduizenden mensen op straat tegen arbeidshervorming Macron
Zaterdag, 20:12 Skynet
In de Franse hoofdstad Parijs zijn zaterdag volgens de Franse media opnieuw tienduizenden mensen op straat gekomen om te protesteren tegen de arbeidshervorming van president Emmanuel Macron. Initiatiefnemer is Jean-Luc Mélenchon, de leider van de links-radicale partij La France Insoumise.


Meer dan 14.000 bewoners vluchten voor mogelijke vulkaanuitbarsting op Bali
Zaterdag, 13:36 Skynet
Op het Indonesische vakantie-eiland Bali houden de autoriteiten er rekening mee dat een uitbarsting van de vulkaan Mount Agung nakend is. De meer dan 3.000 meter hoge Mount Agung laat zich al dagen opmerken door een verhoogde activiteit. Meer dan 14.000 bewoners van dorpen in de buurt hebben al hun huizen verlaten.


?Mensen zijn altijd de zwakste schakel'
Zaterdag, 01:12 De Tijd
01:00 Nu cybercriminaliteit zo welig tiert, wilden we wel eens weten hoe het met onze eigen digitale defensie is gesteld. Zes hackers namen de proef op de som. ?Het paswoord van uw collega is KLOTEJOB.?


?Mensen liggen al lang niet meer in hangmatten'
Zaterdag, 01:12 De Tijd
01:04 Het Belgische systeem beschermt de middenklasse tegen verarming. Vooralsnog. Want de ongelijkheidsdruk neemt gevaarlijk toe, waarschuwt armoedespecialist Bea Cantillon.


Spelen voor NAC, maar dan als e-gamer: 'Ook naar ons kijken miljoenen mensen'
Vrijdag, 18:36 NOS nieuws

Ze verdienen misschien lang niet zoveel als de 'echte' voetballers en worden waarschijnlijk ook niet zo vaak herkend op straat, maar toch tellen ze echt mee: e-spelers bij eredivisieclubs. Gamers die onder contract staan bij bijvoorbeeld Ajax, PSV en Feyenoord strijden sinds dit jaar in het spel FIFA tegen elkaar in de E-Divisie.

Eredivisieclubs zijn verplicht om mee te doen aan de game-variant van de competitie. Ook NAC, dat vorig seizoen promoveerde. Er is alleen één probleem: de Bredase club heeft nog geen e-sporter.

Op 12 oktober begint de E-Divisie weer en daarom mogen de beste FIFA-spelers uit de regio vandaag laten zien wat ze kunnen. Zestien gamers nemen het één voor één op tegen de professionele e-speler van Heracles Almelo: Bryan Hessing.

Hessing speelt al vier jaar FIFA op professioneel niveau. Begin dit jaar werd de E-Divisie door de Eredivisie CV gelanceerd en sindsdien speelt hij voor Heracles Almelo.

Een droom die uitkomt, zegt de 27-jarige Hessing. "Ik ben ooit gescout voor de jeugdclub, maar uiteindelijk werd ik het niet. Het is toch wel vet dat ik nu jaren later tóch onder contract sta bij Heracles."

De e-speler is een van de weinigen in Nederland die zich er fulltime mee bezighoudt. "Bij veel clubs is het vrijwilligerswerk, maar ik word gewoon betaald." Hij voelt zich ook geen buitenbeentje bij de club. "Ik word net als iedere speler behandeld en krijg alles wat zij ook krijgen."

Dat Heracles Almelo de E-Divisie erg serieus neemt, blijkt wel uit het feit dat er naast Hessing ook een e-jeugdteam is. "Er staan zes spelers klaar die mij kunnen opvolgen als ik stop."

Transfers

Er begint daarnaast een kleine 'transfergekte' te ontstaan in de E-Divisie. Zo verhuurt Ajax een van zijn gamers volgend seizoen aan Sparta Rotterdam en neemt FC Utrecht een e-speler over van Excelsior.

Zover is het bij NAC nog niet. De nieuwe gamer van de club krijgt ook niet betaald, maar dat maakt de aspirant e-sporters niets uit. Zo gaat het de 21-jarige Ryan Struijk vooral om de bekendheid.

Voor Struijk is FIFA niet zomaar een hobby. "Ik heb aan heel veel grote toernooien meegedaan en ook zelf georganiseerd." Er gaat geen dag voorbij dat hij het spel niet speelt.

De vacature bij NAC was dus een mooie kans. "Ik vind het mooi hoe de e-sport steeds bekender wordt. Er kijken miljoenen mensen naar. Ik zou daarom best een club willen vertegenwoordigen."

Andere spelers

Zijn favoriete spelers om mee te spelen komen uit Real Madrid, en niet NAC of een andere Nederlandse club. Maar dat is niet zo vreemd in de e-sportwereld. "Iedereen speelt met spelers van andere clubs, want je moet kiezen voor de allerbeste spelers. Anders win je niet"

In de E-Divisie stellen de gamers daarom hun eigen clubs samen en hoeven ze niet de spelers van de club voor wie ze uitkomen te kiezen. "De spelers in het spel zijn zo goed als de spelers in het echte leven."

Volgende week komt FIFA 18 uit en daar zit NAC - dankzij het promoveren - ook weer in. Floris Deijkers (18) is daar blij mee. "Ik heb in een voorproefje van de game gespeeld met de club, heel vet."

Het spel is zijn lust en zijn leven. "Ik game heel veel thuis, maar ik vind het ook leuk om buiten te voetballen hoor", lacht hij. "FIFA kan je alleen altijd spelen: als het regent en ook als de zon schijnt."

Deijkers is een groot fan van de E-Divisie. "Ik kijk heel graag naar de livestreams van de wedstrijden. Je leert er namelijk super veel van, zoals trucjes die de spelers gebruiken om te kunnen winnen."

Boyd Melgert droomt ook van een plek als e-sporter bij NAC. De 19-jarige gamer heeft al ooit eens mogen proeven van het spelen voor de club. "Toen ik 13 was zat ik in de jeugdopleiding, maar dat is verder niks geworden."

Zijn passie voor voetbal kan hij tegenwoordig kwijt in FIFA. "Ik speel het al heel lang en ben er best goed in. Daarom zou het wel mooi zijn als ik ooit toch onder contract kan komen bij een club."

Maar Boyd, Ryan en Floris zullen nog even moeten wachten. Menno Bouhuijzen mag namelijk vanaf 12 oktober als e-sporter uitkomen voor NAC Breda.
Inkomen Nederlandse huishoudens blijft toenemen omdat steeds meer mensen een baan hebben
Vrijdag, 12:36 Volkskrant
Het totale inkomen van de Nederlandse huishoudens blijft toenemen. Net als in het eerste kwartaal groeide het reële beschikbare inkomen in het tweede kwartaal met 2,1 procent. Dat komt vooral doordat er meer mensen aan het werk zijn en zzp'ers hun omzet zagen stijgen. Dat heeft statistiekbureau CBS vandaag bekendgemaakt. Er vallen geen uitspraken te doen over de groei van het inkomen van de versch


Identificatiemissie uit Soedan - "Behandelen wij mensen zo?" (Milquet)
Donderdag, 22:31 Skynet
De voormalige cdH-voorzitster Joëlle Milquet, tegenwoordig Brussels parlementslid, vindt het federale beleid ten aanzien van vluchtelingen problematisch. "We moeten menselijker zijn", zei ze donderdagavond in 'Jeudi en Prime' op de franstalige openbare omroep RTBF.


Mensen zonder papieren verzetten zich tegen ontruimingsbevel
Donderdag, 22:12 Gazet v. Antwerpen

La Voix des Sans-Papiers, het collectief van mensen zonder papieren die het Hotel Astrid sinds 13 september bezetten, verzet zich tegen het ontruimingsbevel. Een deurwaarder maakte dinsdagochtend het ontruimingsbevel over aan de sans-papiers in het hotel. De sans-papiers moeten het pand in het centrum van Brussel ten laatste op maandag 25 september verlaten.
Bosbranden op Gran Canaria: vlammen van 20 meter hoog
Woensdag, 23:12 NOS nieuws

Het vakantie-eiland Gran Canaria wordt geteisterd door hevige bosbranden. Zo'n 400 inwoners van de plaatsen Las Lagunetas, Cueva Grande en Caleretas zijn geëvacueerd. Ook zijn meerdere wegen afgesloten. Het is onduidelijk of er slachtoffers zijn gevallen.

Volgens het bestuur op het Spaanse eiland zijn duizend hectare natuur verwoest en wordt een veelvoud daarvan bedreigd. Er worden vlammen van 20 meter hoog gezien.

Volgens lokale media grijpen de vlammen snel om zich heen vanwege de droogte en de sterke wind. Het lokale bestuur spreekt van "agressief vuur".
Steenrijk, Straatarm pakt juiste toon met mensen die gelukkig zijn met wat ze hebben
Woensdag, 22:36 Volkskrant
Geen arme-mensensafari in 'Steenrijk, Straatarm', maar positieve relativering. Een verademing. Dinsdag zaten er twee families aan weerszijden van Matthijs van Nieuwkerk bij De Wereld Draait Door. Links het gezin Kinsbergen, rechts vader, moeder, zoon en dochter Welsing. 'We gaan het hebben over de kloof tussen arm en rijk', zei Van Nieuwkerk. In dit geval liep de kloof dwars door het midden van de


Antwerps verkeersinfarct brengt bedrijven in problemen: ?Wij zijn er al 19 mensen door kwijt?
Woensdag, 20:06 Gazet v. Antwerpen

Het havenbedrijf DHL Global Forwarding heeft in het voorbije jaar maar liefst negentien personeelsleden verloren door de fileproblemen. Bij DP World Antwerp, eveneens op Linkeroever, gaat het om ?veel medewerkers?. Het maakt duidelijk hoe nijpend het mobiliteitsprobleem in de Antwerpse haven is.
Twitter gaat in mobiele app populaire verhalen tonen die mensen delen
Woensdag, 08:48 Tweakers
Twitter heeft een nieuwe functionaliteit voor de Android- en iOS-app geïntroduceerd, waarmee gebruikers artikelen krijgen te zien die populair zijn bij andere gebruikers die worden gevolgd.


Orkaan Maria spaart Sint-Maarten, raast op Puerto Rico af
Woensdag, 04:30 Volkskrant
Orkaan Maria is in de nacht van dinsdag op woensdag voorbij Sint-Maarten getrokken, op het eerste gezicht zonder al te veel schade aan te richten. De orkaan neemt in het Caribisch gebied nog steeds in kracht toe. Orkaan Maria is al een orkaan van de vijfde categorie en extreem gevaarlijk. Volgens het Amerikaanse National Hurricane Center geven de laatste metingen met een Hurricane Hunter-vliegtuig


Verdreven Rohingya over hun erbarmelijke vlucht: 'Zwakke mensen moesten we achterlaten langs de weg'
Woensdag, 02:06 Volkskrant
Bangladesh vangt meer dan 400 duizend verdreven Rohingya uit Myanmar op. Die zijn wanhopig. 'Ik denk niet dat we ooit nog kunnen terugkeren.' De boerka kan het verdriet en de angst van Hamida Begum niet verhullen. Haar houding en haar ogen spreken boekdelen. Hamida hurkt in de schaduw van een kleine sikkelvormige vissersboot die op het strand staat geparkeerd. Met precies zo'n bootje is zij twee w

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be