NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties


In de kijker
- Geld lenen zonder vragen
- Top3 Vlaamse datingsitesMeisje

2News.be / Trefwoorden / Meisje

Meisje (16) doodgereden door bus waar ze net van afstapte
Vandaag, 18:00 Gazet v. Antwerpen

In het Waalse Heusy, bij Verviers, is een meisje van zestien vanmiddag omgekomen nadat ze werd aangereden door een bus van de Waalse vervoersmaatschappij TEC.
Werkmannen moeten ruim een meter diep graven om bedolven meisje (9) te bevrijden: ?Ze ademde al niet meer?
Gisteren, 03:18 Gazet v. Antwerpen

Een 9-jarig meisje heeft haar leven te danken aan het snelle optreden van enkele werkmannen. Ze raakte bedolven onder het zand toen ze een tunnel aan het graven was op het strand van Nieuwpoort. De werkmannen konden haar net op tijd uitgraven en reanimeren.
18-jarig meisje op bromfiets aangereden op dubbelrichtingfietspad
Woensdag, 19:24 Gazet v. Antwerpen
Een 18-jarig meisje op een bromfiets is woensdagochtend aangereden op het dubbelrichtingfietspad langs de Bredaseweg in het Ravelse kerkdorp Weelde-Station. Het slachtoffer raakte daarbij lichtgewond.


Wandelaars treffen babylijkje aan in Brussels park: ?Slachtoffer is prematuur geboren meisje?

Het levenloze lichaampje dat gisteren aangetroffen werd in park in Schaarbeek was prematuur geboren, dat meldt het parket. Over de identiteit van de ouders heeft het parket ?geen enkele piste?.
Daarom is dit zevenjarig meisje nu al een ster op Instagram
19 Mei, 13:12 Gazet v. Antwerpen
De Japanse Coco Hamamatsu heeft op zevenjarige leeftijd al 554.000 volgers op Instagram verzameld. Haar populariteit dankt ze aan haar eigenzinnige modestijl, geïnspireerd door de kledingwinkel van haar ouders in Harajuku, waardoor ze nu al door velen als een succesvolle influencer beschouwd wordt.


Ouders 2-jarig meisje kapot van verdriet: ?Mawda lag in mijn armen toen ze geraakt werd?
19 Mei, 03:36 Gazet v. Antwerpen

?Al wat we wilden was een veilige thuis voor onze kinderen?. De ouders van Mawda Shawri (2), de kleine Koerdische kleuter die stierf door een kogel na een politie achtervolging, zijn verpletterd van verdriet. ?Het maakt het alleen maar erger, dat er eerst gelogen werd over de dood van onze dochter, en dat er vervolgens niemand excuses heeft aangeboden.?
Vermist meisje (5) duikt op bij familie in Litouwen
18 Mei, 16:48 NOS nieuws

Het 5-jarige meisje Deimante wordt niet langer vermist. De politie heeft informatie dat ze bij haar familie in Litouwen verblijft.

Het meisje werd zondagmiddag door haar biologische moeder werd ontvoerd in Maastricht. Volgens de politie is het meisje niet in gevaar.

Het OM probeert samen met Bureau Jeugdzorg om met de familie in contact te komen. Het Openbaar Ministerie buigt zich over de ontvoering, Bureau Jeugdzorg bekommert zich over de zorg voor de kleuter.

Volkstuintjes

Het meisje was zondag met haar pleegmoeder bij volkstuintjes in Maastricht. Daar werd ze door haar biologische Litouwse moeder meegenomen in een auto.

De politie hield er al rekening mee dat haar moeder het meisje mee zou nemen naar Litouwen. Daarom werd er een internationaal opsporingsbericht voor zowel moeder als kind verstuurd.
Meisje mogelijk door politiekogel gedood tijdens achtervolging in Bergen
18 Mei, 13:36 Skynet Belgie
Het tweejarige Iraaks-Koerdische meisje dat in de nacht van woensdag op donderdag bij een politieachtervolging stierf in een busje vol illegalen in Maizières werd geraakt door een kogel. Dat heeft de autopsie gisterenavond uitgewezen, zo meldt Eric Delhaye, de procureur des Konings van Doornik. Mogelijk gaat het om een verdwaalde politiekogel.


Meisje (2) dat stierf in busje vol illegalen mogelijk getroffen door verdwaalde kogel
18 Mei, 12:00 Gazet v. Antwerpen

Het kleine meisje dat in de nacht van woensdag op donderdag stierf in een busje vol illegalen dat werd achtervolgd door de politie, werd mogelijk getroffen door een verdwaalde kogel. Dat zeggen Waalse media. Het parket heeft het bericht nog niet bevestigd.
Mama van meisje met zeldzaam syndroom getuigt: ?Vroeger gaven we haar eten, nu kiest Emma wat ze eet?
18 Mei, 03:36 Gazet v. Antwerpen

Emma (6) uit Zwijndrecht heeft het syndroom van Rett waardoor haar ontwikkeling op vroege leeftijd is gestopt. Zo kan het meisje niet praten. In Vandaag over een Jaar vertelde mama Katrien (35) donderdag hoe ze met haar dochter leerde communiceren dankzij een spraakcomputer.
Politie onderschept bestelwagens met vluchtelingen, twee jaar oud meisje komt om
17 Mei, 17:42 Skynet
Een politiewagen heeft vanochtend vanaf Namen op de E42 een verdachte bestelwagen achtervolgd en die, nadat de ordehandhavers schoten hadden gelost, ter hoogte van Maisières in Henegouwen tot stilstand gebracht. Het voertuig had dertig Koerden, van wie 26 volwassenen, aan boord, meldde het parket van Doornik. Een twee jaar oud meisje overleed vervolgens in de ambulance.


Kind (3) komt om bij wilde achtervolging van bestelwagen met illegalen

Een kind van drie jaar is afgelopen nacht omgekomen bij een verkeersongeval met een busje vol illegalen. Het voertuig sloeg op de vlucht voor een politiecontrole, werd kilometers achtervolgd om uiteindelijk nabij Nimy-Maisières, bij Bergen, te botsen. In het busje zaten 26 volwassenen en drie kinderen.
George en Charlotte bruidsjonker en -meisje
17 Mei, 00:18 Skynet Buitenland

Prins George en prinses Charlotte, de oudste twee kinderen van de Britse prins William en zijn vrouw Catherine, zijn zaterdag zoals verwacht bruidsjonker en -meisje tijdens het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle.
Twee afgeplakte pagina's van dagboek Anne Frank ontcijferd

Er zijn nieuwe pagina's openbaar gemaakt van het dagboek van Anne Frank. Het zijn twee pagina's die door de 13-jarige Anne zelf waren afgeplakt met papier. Met behulp van nieuwe digitale technieken is het gelukt om die pagina's alsnog te ontcijferen.

Het Anne Frank Huis doet permanent onderzoek naar het Joodse meisje, haar dagboeken en haar ontwikkeling. De afgeplakte pagina's zijn in samenwerking met het Huygens Instituut voor Nederlandse Geschiedenis en het NIOD bestudeerd en nu alsnog bekendgemaakt.

De twee pagina's, 78 en 79, komen uit het eerste bekende roodgeruite dagboekje dat Anne Frank heeft geschreven. Op de linkerpagina staan een paar 'schunnige' moppen en op de rechterpagina geeft ze antwoord op de vraag wat ze zou antwoorden als iemand een jong meisje om seksuele voorlichting zou vragen.

Volgens de onderzoekers vertellen de pagina's meer over Anne Frank als meisje, tiener en schrijfster. Ze laten goed zien welke ontwikkeling Anne als jong meisje doormaakt en ze zijn op te vatten als een voorzichtige poging om meer te schrijven dan een dagboek: realiteit en fictie lopen door elkaar en ze schrijft zeer open en onbevangen, onder meer over seksualiteit.

Een van de meest gelezen boeken

Anne Frank schreef haar dagboek tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het Joodse meisje zat samen met haar ouders en zus ondergedoken in een achterhuis aan de Prinsengracht in Amsterdam, totdat ze in 1944 werden verraden en gearresteerd. Anne stierf uiteindelijk in het concentratiekamp Bergen-Belsen.

Haar dagboek heet ook Het Achterhuis. Het werd na haar dood uitgebracht en is een van de meest gelezen boeken ter wereld. Sinds 2009 staat het boek op de Werelderfgoedlijst voor documenten van UNESCO.
Meisje (5) vermist, weggehaald bij pleegouders

Een meisje van vijf is bij haar pleegmoeder weggehaald door haar Litouwse biologische moeder. Ze zijn in een onbekende zilverkleurig auto vertrokken. Het kind was met haar pleegmoeder bij volkstuintjes aan de Crijnsruwe in Maastricht.

Deimante Zasytyte werd rond 18.30 uur meegenomen. De politie in Limburg is dringend op zoek naar het meisje en sluit niet uit dat de moeder het kind meeneemt naar het buitenland. Vooralsnog is geen Amber Alert uitgegaan, omdat er geen sprake is van een levensbedreigende situatie.

De kleuter heeft een lichtgebruinde huid en zwarte krullen. Ze droeg een roze vest en een blauwe broek met bloemen. Haar moeder is een dikke vrouw met lang blond haar en een bril. Ze werd vergezeld door een man met zwarte kleding.
Meisje van 14 omgekomen bij ongeluk in Barneveld
12 Mei, 19:12 NOS nieuws

In Barneveld is een meisje van 14 jaar omgekomen bij een verkeersongeluk. Ze zat op de fiets toen ze in botsing kwam met een motorrijder.

De botsing was op de Stationsweg. Het meisjes overleed ter plekke aan haar verwondingen, meldt de politie. De motorrijder raakte lichtgewond.

Over de toedracht van het ongeluk is nog niets bekend.
Moeder van ontvoerde Insiya krijgt brief van Máxima

De moeder van het ontvoerde meisje Insiya heeft een reactie gekregen van koningin Máxima op een emotionele videoboodschap die ze gisteren stuurde. Nadia Rashid deed daarin een oproep aan Máxima om haar te steunen.

Koningin Máxima laat via de Rijksvoorlichtingsdienst weten dat ze meeleeft met de wanhopige moeder. "Het is - in het bijzonder op Moederdag - verschrikkelijk wanneer een moeder en haar kind tegen hun wil niet bij elkaar kunnen zijn. Dat gemis is schrijnend", meldt Máxima.

Ontvoering

In de video vraagt Rashid of Máxima haar zaak onder de aandacht wil brengen. "Ik schrijf u deze brief van moeder tot moeder, van vrouw tot vrouw, van mens tot mens." Ook vertelt Rashid dat ze voor de tweede keer alleen zal zijn op Moederdag.

Insiya werd in september 2016 op 2-jarige leeftijd gekidnapt uit de woning van haar oma in Amsterdam. Het meisje werd meegenomen naar India, waar haar vader woont. Rashid probeert haar dochter terug te krijgen, maar het gerechtshof in Den Haag oordeelde eerder dit jaar dat de Nederlandse rechter niet bevoegd is om in deze kwestie te oordelen.

Een rechtbank in India had eerder besloten dat Insiya eind maart terug moest naar haar moeder, maar de vader van het kind, een rijke zakenman, vecht dat besluit aan.
Weer meisje in India verkracht en vermoord, de derde in een week

In India is voor de derde keer in een week tijd een meisje verkracht en in brand gestoken. Dat doet de woede over de vele verkrachtingen van jonge meisjes in India verder oplaaien.

Dit keer is het slachtoffer een meisje van 16 dat stierf nadat ze was overgoten met brandstof en in brand was gestoken in haar huis in het district Sagar in de deelstaat Madhya Pradesh. Volgens de politie werd ze vermoord toen ze tegen haar aanvaller zei dat ze haar familie zou vertellen over de verkrachting. De 28-jarige dader is aangehouden.

Eerder deze week waren er twee soortgelijke zaken. Een meisje van 17 verkeert nog steeds in kritieke toestand nadat ze in brand was gestoken door een man wiens toenaderingspogingen ze zou hebben afgewezen.

Moslims en hindoes

Daarvoor werd een ander 16-jarig meisje levend verbrand nadat haar ouders bij dorpsoudsten hadden geklaagd dat ze was verkracht.

De publieke woede over verkrachting in India laaide op in januari, toen een meisje van 8 in Bangalore werd verkracht en vermoord. Het slachtoffer was lid van een islamitische nomadengroep. Acht hindoe-mannen werden gearresteerd. Tot woede van veel Indiërs liepen twee ministers van de hindoe-partij BJP mee in een mars voor de verdachten.

In 2012 ontstond in India grote ophef over de groepsverkrachting van en moord op een jonge vrouw in een bus in Delhi. Vier daders kregen de doodstraf, maar daartegen loopt nog een hoger beroep. De zaak leidde tot nieuwe wetten tegen verkrachting.
Toen Amy nog een vrolijk Joods meisje was
11 Mei, 10:42 De Tijd
10:24 Amy Winehouse was meer dan een veel te jong gestorven zangeres met een grote hang naar zelfdestructie en verslavingen. Een expo in Brussel vertelt een ander verhaal: dat van een Joods meisje uit Londe...


Indiaas meisje verkracht en levend verbrand
7 Mei, 12:48 Skynet
Een zeventienjarig Indiaas meisje is vrijdag verkracht en levend in brand gestoken nadat de dader haar met brandstof had overgoten. Zo meldt de lokale Indiase politie. Dit is het tweede gelijkaardig incident in enkele dagen tijd.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be