NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Meghan

2News.be / Trefwoorden / Meghan

Meghan Markle wint rechtszaak van halfzus Samantha: klacht rond ?schadelijke leugens? kan nooit meer voor rechter worden gebracht
13 Maart, 00:02 HLN.BE
Meghan heeft de rechtszaak gewonnen die haar halfzus Samantha tegen haar had aangespannen. Samantha beweerde dat Meghan ?kwaadaardige, kwetsende en schadelijke leugens? had verspreid in een interview dat zij en prins Harry aan Oprah Winfrey gaven, meldt de Britse krant ?The Mirror?.


Meghan Markle heeft nieuwe podcast-deal beet na breuk met Spotify
14 Februari, 00:02 HLN.BE
Meghan Markle (42) is binnenkort weer te horen in een eigen podcast. Het nieuws komt er acht maanden nadat Spotify haar podcast ?Archetypes? liet vallen omdat er niet genoeg luisteraars waren. Dit keer slaat ze de handen in elkaar met Lemonada Media.


William en Kate zijn klaar met drama rond Harry en Meghan: "Ze kijken niet meer achterom en gaan door?
28 December 2023, 00:57 HLN.BE
Hoewel het in de meest recente afleveringen van de Netflixserie ?The Crown? nog koek en ei is tussen prinsen William (41) en Harry (39), lijkt de realiteit juist het tegenovergestelde te zijn. Volgens een bron die dicht bij het koppel staat, zouden William en Kate een punt gezet hebben achter alle drama met Harry en Meghan. ?En ze kijken niet meer achterom?, klinkt het.


?Meghan Markle in vermomming? duikt weer op tijdens feestje van koning Charles
20 Oktober 2023, 00:02 HLN.BE
Karl Jenkins (79), die tijdens de kroning van koning Charles viraal ging als ?Meghan Markle in vermomming?, is weer opgedoken op een koninklijk feestje. Jenkins was te gast op een receptie in Buckingham Palace, die werd georganiseerd om iedereen die meewerkte aan de kroning te bedanken.


Dit wil Charles als verjaardagscadeau van Harry & Meghan: ?Archie & Lilibet moeten aanwezig zijn?
17 Augustus 2023, 00:02 HLN.BE
De Britse koning Charles viert dit najaar zijn 75ste verjaardag en dat gaat natuurlijk gepaard met heel wat feestelijkheden. Maar wat Charles het allerliefst wil? Vieren met zijn familie, vooral dan met zijn kleinkinderen. Dit is wat de Britse vorst als verjaardagscadeau wil van Harry & Meghan.


Harry en Meghan gaan in samenwerking met Netflix boek verfilmen
9 Augustus 2023, 00:10 NU.NL - Film
Prins Harry en zijn vrouw Meghan gaan in samenwerking met Netflix het boek Meet Me at the Lake verfilmen. Zij hebben met Archewell Productions de filmrechten gekocht.


Harry en Meghan nemen de leiding van Archewell over nadat topvrouw de stichting verlaat
6 December 2022, 00:00 HLN.BE
Prins Harry (38) en Meghan Markle (41) hebben hun handen vol. Naast de release van hun Netflixdocu op 8 december nemen de hertog en hertogin van Sussex nu ook de leiding over van Archewell. Het nieuws komt er nadat er bekendraakte dat Mandana Dayani, die tot voor kort aan het hoofd van de stichting stond, ermee stopt.


Meghan Markle uit kritiek op populaire serie ?How I Met Your Mother?: ?Het heeft een effect op vrouwen met psychische problemen?
12 Oktober 2022, 00:03 HLN.BE
In de nieuwste aflevering van haar Spotify-podcast ?Archetypes? heeft Meghan Markle (41) uitgehaald naar tv-shows als ?How I Met Your Mother? en ?Scrubs?. Zo spreekt ze over hoe vrouwen onder meer door die series vaak onterecht worden omschreven als ?gek?.


Queen Elizabeth overleden - William, Harry, Catherine en Meghan bedanken publiek bij Windsor
11 September 2022, 00:05 Skynet Buitenland
De Britse prinsen William en Harry en hun echtgenotes Catherine en Meghan hebben zaterdag bij Windsor Castle gesproken met het toegestroomde publiek. Het viertal nam ook een kijkje bij de voor het hek neergelegde bloemen en las kaartjes die mensen daarbij geschreven hadden.


Queen Elizabeth overleden - William, Harry, Catherine en Meghan bedanken publiek bij Windsor
11 September 2022, 00:04 Skynet
De Britse prinsen William en Harry en hun echtgenotes Catherine en Meghan hebben zaterdag bij Windsor Castle gesproken met het toegestroomde publiek. Het viertal nam ook een kijkje bij de voor het hek neergelegde bloemen en las kaartjes die mensen daarbij geschreven hadden.


Gekiekt! Lachend dochtertje van Harry en Meghan op haar verjaardag
7 Juni 2022, 00:00 HLN.BE
Lilibet, het dochtertje van prins Harry en Meghan Markle, vierde zaterdag haar eerste verjaardag. Dat werd gevierd in Frogmore Cottage, de woning op het terrein van Windsor waar Harry en Meghan verblijven wanneer ze in het Verenigd Koninkrijk zijn.


Netflix schrapt door Meghan Markle bedachte serie Pearl
2 Mei 2022, 00:05 NU.NL - Film
De Netflix-serie Pearl die werd ontwikkeld door Meghan Markle, de vrouw van prins Harry, is door de videostreamingsdienst geschrapt. Dat meldt entertainmentsite Deadline zondag.


Wolven met bananen, het haar van Meghan Markle en een pleidooi om groener te leven: dit zijn de meest bizarre acts op het Songfestival
16 Maart 2022, 00:03 HLN.BE
Nu de veertig deelnemende landen allemaal gekozen hebben wie hen mag vertegenwoordigen op het Songfestival, is het ook tijd om pronostiekjes te maken. Wie wint? Wie bengelt onderaan? En wie doet vooral mee om zo veel mogelijk op te vallen? Onze Songfestivalvrouw worstelde zich door alle inzendingen en geeft u deze week haar ongezouten mening. Vandaag: de grootste weirdo?s.


Nieuwe Harry en Meghan-film shockeert: "Wie dacht dat dit een goed idee was?"
7 September 2021, 00:06 Skynet Buitenland
De film 'Harry & Meghan: Escaping the Palace' moet nog uitkomen, maar zorgt nu al voor heel wat opschudding bij fans van de voormalige hertog en hertogin van Sussex. De trailer doet namelijk heel erg denken aan een auto-ongeluk dat prins Harry maar al te goed kent.


Eerste trailer van nieuwe film Harry en Meghan belooft veel drama: ?Niet alle sprookjes hebben een goede afloop?
24 Juni 2021, 11:45 HLN.BE
Fans hebben alvast een voorproefje gekregen van de aankomende film over prins Harry en zijn vrouw Meghan. De Amerikaanse producent en tv-zender Lifetime heeft woensdag de eerste trailer gedeeld.


Meghan Markle gebruikt enkel koninklijke titel geboorteakte van zoon
1 Februari 2021, 11:14 Skynet
De geboorteakte van de de kleine prins Archie, zoon van Meghan Markle en prins Harry, heeft voor enige controverse gezorgd. De Britse royals hebben namelijk de voornaam van Markle laten schrappen in een nieuwe wijziging van het document. Een ongeziene zet, zo luidt het onder kenners.


Naam Meghan Markle staat niet meer op geboorteakte van Archie: ?Niet op haar vraag?
1 Februari 2021, 14:18 Gazet v. Antwerpen

De naam van Meghan Markle staat niet langer op de geboorteakte van Archie Mountbatten-Windsor. Op het certificaat hebben haar voornamen Rachel en Meghan plaatsgemaakt voor de titel ?Hare Koninklijke Hoogheid The Duchess of Sussex?. Geruchten doen de ronde dat de voormalige actrice verantwoordelijk is voor de aanpassing, maar dat ontkent haar woordvoerder.




Meghan komt niet mee met prins Harry tijdens bezoek aan het VK: ?Ze willen onrust voorkomen?
30 Januari 2021, 10:00 HLN.BE
Prins Harry (36) zal binnenkort eindelijk nog eens een bezoekje brengen aan het VK, om zijn grootmoeder te zien. Zijn echtgenote, hertogin Meghan (39), zal echter in de Verenigde Staten blijven.


Naaister van trouwjurk Meghan Markle: ?De koninklijke familie heeft haar gebroken?
29 Januari 2021, 09:42 HLN.BE
Wist Meghan Markle (39) wel goed waar ze aan begon, toen ze in het huwelijksbootje stapte met de Britse prins Harry (36)? Volgens Chloe Savage, een professionele borduurster die de trouwjurk van Meghan voor haar rekening nam, heeft de hertogin ?de rol verkeerd ingeschat.? Dat vertelt de naaister in een interview met Insider, waarbij ze ook haar medelijden uit. ?De koninklijke familie heeft eerder al mensen gebroken, het deed prinses Diana instorten.?


ROYALS. Harry en Meghan worden steeds argwanender en er is een nieuwe puppy
27 Januari 2021, 14:06 Gazet v. Antwerpen

De kleine George, Charlotte en Louis zijn ongetwijfeld dolblij, want papa William en mama Kate hebben een nieuwe puppy in huis genomen. Er is een leuke oude foto van koningin Elizabeth opgedoken en prins Albert poseerde met zijn gezin voor een nieuw statieportret. Een overzicht van het wel en wee in de Europese koningshuizen.







Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn