NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Meeuws

2News.be / Trefwoorden / Meeuws

Tom Meeuws (sp.a): ?De strijd tegen huisjesmelkers is gestopt?
31 Januari, 02:24 Gazet v. Antwerpen

Doet Antwerpen genoeg tegen huisjesmelkers? Na het ongeval op de Paardenmarkt is de discussie losgebarsten. Uit cijfers van 2017 blijkt dat in dossiers waarin de verhuurder een huurwaarborg in cash vraagt, slechts 21% van de panden gecontroleerd is. Het bewijs dat de strijd tegen huisjesmelkerij is stilgevallen, vindt sp.a. ?Klopt niet?, klinkt het bij de stad.
"Samen" stopt - Meeuws maakt slechte beurt (peiling)
20 Januari, 07:24 Skynet
Antwerps sp.a-voorzitter Tom Meeuws heeft na de ontwikkelingen van deze week geen goede beurt gemaakt. Hij kan volgens 60 procent van de Antwerpse kiezers geen rol meer spelen in de lokale politiek. Dat blijkt uit een peiling van iVOX in opdracht Gazet Van Antwerpen bij 882 stemgerechtigden.


"Samen" stopt - Mogelijk interne audit op komst na bekendraken informatie over Tom Meeuws
19 Januari, 18:12 Skynet
Er komt mogelijk een interne audit na het vrijkomen van informatie over een overeenkomst tussen De Lijn en huidig sp.a-politicus Tom Meeuws. Daarover berichtte Gazet Van Antwerpen. De Lijn bevestigt dat er daar plannen voor zijn.


Sp.a-voorzitter Tom Meeuws stuurt interne mail: ?Haal niet uit naar Groen?
19 Januari, 02:18 Gazet v. Antwerpen

Hoewel Groen de stekker uit Samen getrokken heeft, wil de Antwerpse sp.a niet belanden in een oorlog met zijn voormalige partner. Dat blijkt uit een interne mail van sp.a-voorzitter Tom Meeuws.
Meeuws gaf Van Besien toestemming om ontslag aan te kondigen
17 Januari, 18:54 Skynet Belgie
De Antwerpse sp.a-voorzitter Tom Meeuws heeft Groen-boegbeeld Wouter Van Besien zelf toestemming gegeven om aan te kondigen dat Meeuws zijn ontslag zou aanbieden als kandidaat op de stadslijst Samen. Dat heeft Meeuws verklaard tijdens het programma De Wereld Vandaag op Radio 1. Dat Meeuws het had over zijn "goede vriend Wouter" lijkt aan te geven dat er tussen beiden geen bruggen zijn opgeblazen.


RECONSTRUCTIE. Drie maanden na de euforie stopt Samen: Meeuws blijkt te zware ballast voor Groen
17 Januari, 13:06 Gazet v. Antwerpen

Wouter Van Besien (Groen) en Tom Meeuws (sp.a) moesten een sterke tandem vormen in de race naar het stadhuis. Maar de tandem op de Samen-lijst is al snel lekgereden door het onbehouwen optreden van de sp.a-kopman. Groen besliste woensdagvoormiddag na een crisisberaad de samenwerking Een reconstructie.
Verkiezingen18 - Meeuws biedt ontslag aan, maar partijbestuur weigert
17 Januari, 02:06 Skynet Belgie
Antwerps sp.a-voorzitter Tom Meeuws heeft zoals verwacht zijn ontslag aangeboden als kopstuk van Samen, maar het partijbestuur heeft dat ontslag niet aanvaard. Dat is dinsdagavond gebleken na meer dan vier uur vergaderen. De Antwerpse sp.a plaatst zich "ten volle achter zijn kopman" en wil "met Samen niet meedoen aan de moddercampagne die volop bezig is".


Crombez laakt beschadingsoperatie Meeuws en haalt uit naar Descheemaecker
16 Januari, 21:54 Gazet v. Antwerpen

Sp.a-voorzitter John Crombez heeft dinsdagavond in het VRT-programma ?De Afspraak? in harde bewoordingen de beschadigingsoperatie tegen het Antwerpse kopstuk Tom Meeuws aan de kaak gesteld. Hij viseerde daarbij onomwonden de voorzitter van de raad van bestuur van De Lijn, Marc Descheemaecker.
Samen-kopstuk Meeuws opnieuw onder vuur, Van Besien laat hem niet vallen
16 Januari, 11:30 Skynet Belgie
Antwerps sp.a-voorzitter en Samen-kopstuk Tom Meeuws ligt opnieuw onder vuur, ditmaal omwille van de omstandigheden van zijn vertrek als directeur bij De Lijn Antwerpen in 2015. De kranten De Morgen en Het Laatste Nieuws en het weekblad Dag Allemaal stellen dat "verschillende bronnen binnen De Lijn" zeggen dat Meeuws moest opstappen wegens financieel geknoei. Samen-lijsttrekker Wouter Van Besien (Groen) distantieert zich voorlopig niet van Meeuws.


Van Besien laat Meeuws niet vallen na berichten over financieel gesjoemel

Groen-kopstuk Wouter Van Besien laat Antwerps sp.a-boegbeeld Tom Meeuws niet vallen nu die weer in opspraak komt. ?Dit gaat niet over wat we met Antwerpen willen doen, maar over het verleden van personen?, zegt Van Besien die samen met Meeuws met de lijst Samen naar de gemeenteraadsverkiezingen trekt.
Tom Meeuws opnieuw in opspraak
16 Januari, 08:42 De Tijd
08:08 Tom Meeuws, de voorzitter van sp.a Antwerpen, is opnieuw in opspraak gekomen na berichten dat hij bij De Lijn moest opstappen na financieel geknoei. Hij ontkent dat.


Dit zijn de goede voornemens van Bieke Ilegems, Tom Meeuws en andere bekende koppen

Hebt u al voornemens gemaakt? Of hebt u ze al gebroken nog voor het jaar goed en wel begonnen is? Onderstaande sportlui, politici, showbizzfiguren en andere prominenten uit onze regio (en daarbuiten) gunnen ons een blik in wat zij verwachten van het pas begonnen 2018. En omdat we het zo lief vragen, kijken ze nog eens terug naar 2017 ook. Want wie leert uit het verleden, wacht ongetwijfeld een betere toekomst.
Meyrem Almaci wijst Tom Meeuws terecht: ?Wouter Van Besien is de kopman van Samen, laat dat duidelijk zijn?
11 December 2017, 02:37 Gazet v. Antwerpen

In het VTM-journaal zondagmiddag moest Groen zich opnieuw verweren over de samenwerking met Antwerps sp.a-kopman Tom Meeuws. Die had zich wat ongelukkig uitgedrukt in een discussie.
Tom Meeuws: "Ik ben kwaad op mezelf en heb veel spijt. Ik heb gedaan wat ik anderen ook zou verwijten"
6 December 2017, 22:42 Gazet v. Antwerpen
In een interview met VTM Nieuws komt Tom Meeuws (sp.a), mede-oprichter van de lijst Samen, voor het eerst uitgebreid terug op de vastgoedrel van de voorbije weken. "Ik heb heel veel spijt en ben kwaad op mezelf. Ik heb iets gedaan waar ik bij anderen ook kwaad om zou worden."


Sp.a-voorzitter Crombez: ?Tom Meeuws heeft inschattingsfout gemaakt?
29 November 2017, 22:00 Gazet v. Antwerpen

?Tom Meeuws heeft een inschattingsfout gemaakt?. Dat heeft sp.a-voorzitter John Crombez woensdagavond toegegeven in Terzake. Hij gaf toe verrast geweest te zijn door de zaak.
STANDPUNT. ?Ook al sluit de sp.a de rangen, het optreden van Tom Meeuws heeft de ambitieuze samenwerking tussen rood en groen geen deugd gedaan?
29 November 2017, 05:12 Gazet v. Antwerpen

De lijst Samen blijft bestaan. De plooien tussen lijsttrekker Wouter Van Besien en zijn sp.a-collega Tom Meeuws zijn glad gestreken. Back to business nu? Dat is de bedoeling, maar gemakkelijk zal het niet zijn. Ook al sluit de sp.a de rangen rond haar Antwerpse kopman, het optreden van Tom Meeuws heeft de ambitieuze samenwerking tussen rood en groen geen deugd gedaan.
Plooien tussen Van Besien en Meeuws gladgestreken: ?WhatsApp-verkeer met Land Invest was een inschattingsfout?
28 November 2017, 20:06 Gazet v. Antwerpen

In Antwerpen hebben de Samen-kopstukken Wouter Van Besien (Groen) en Tom Meeuws (sp.a) de plooien gladgestreken, na de heisa rond contacten tussen Meeuws en medewerkers van vastgoedontwikkelaar Land Invest, onder wie Erik Van der Paal. Dat meldt Samen dinsdagavond.
Van Besien vraagt duidelijkheid van Meeuws: ?Integriteit is essentieel?
27 November 2017, 17:18 Gazet v. Antwerpen

Antwerps Groen-fractieleider Wouter Van Besien gaat samenzitten met zijn Samen-collega Tom Meeuws (sp.a) om klaarheid te scheppen over diens banden met medewerkers van bouwpromotor Land Invest. Dat laat de Antwerpse Groen-afdeling maandag weten in een reactie op het nieuws dat Meeuws - vanuit zijn job als consultant - onder meer al eens met Land Invest-lobbyist Erik Van der Paal getafeld heeft. De voorbije weken kreeg het stadsbestuur onder leiding van burgemeester Bart De Wever (N-VA) vanuit Samen het verwijt te nauwe banden te hebben met bouwpromotoren.
Kartelpartner Groen blijft stil over banden van Tom Meeuws met projectontwikkelaars
27 November 2017, 08:54 Gazet v. Antwerpen

Binnen de Antwerpse kartellijst Samen blijft het stil over de rol die sp.a-voorzitter Tom Meeuws speelt in de vaudeville over de stedenbouwkundige vergunningen. Meeuws verweet het Antwerpse stadsbestuur dat het stedenbouwkundige vergunningen laat afkopen. Maar als consultant onderhoudt hij zelf goede contacten met projectontwikkelaars.
Tom Meeuws (sp.a): 'ja, ik ken ontwikkelaars, so what?'
26 November 2017, 14:18 De Tijd
13:46 De Antwerpse sp.a-voorzitter die de voorbije dagen hekelde dat vastgoedontwikkelaars het met een 'paaitaks' op akkoordjes gooien met het Antwerps stadsbestuur ziet er geen graten in dat hij heel wat o...

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be