NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Meeuws

2News.be / Trefwoorden / Meeuws

Tom Meeuws: ?Voor een autoluwe binnenstad, maar niet in de winter?
Gisteren, 14:18 Gazet v. Antwerpen

De sp.a-leden in Antwerpen hebben de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen met een grote meerderheid goedgekeurd. De geplaagde voorzitter Tom Meeuws blijft dus op plaats twee staan. ?Het is tijd voor inhoud?, zegt lijsttrekker Jinnih Beels.
Antwerps sp.a-congres geeft groen licht aan lijst met Beels en Meeuws
Zaterdag, 13:24 Skynet
Op een ledencongres heeft de Antwerpse afdeling van sp.a vandaag de lijst goedgekeurd voor de gemeenteraadsverkiezingen van oktober. Dat was in principe een formaliteit, maar gezien de ongewone situatie waarin de partijafdeling zich bevindt, was het toch nog afwachten of de leden hun partijbestuur zouden volgen. Lijsttrekker Jinnih Beels is immers een onafhankelijke kandidaat en nummer twee Tom Meeuws, de lokale partijvoorzitter, is het voorwerp van een gerechtelijk onderzoek.


Sp.a-lijst goedgekeurd in Antwerpen: Tom Meeuws blijft op tweede plaats staan
Zaterdag, 11:54 Gazet v. Antwerpen

De verkiezingslijst van sp.a Antwerpen is zaterdagmiddag op het ledencongres goedgekeurd. Antwerps sp.a-voorziiter Tom Meeuws blijft dus ondanks een gerechtelijk onderzoek op de tweede plaats staan.
Gaat Meeuws met gerust gemoed naar congres? ?JA?
Vrijdag, 03:30 Gazet v. Antwerpen

De tweede plek van Tom Meeuws op de Antwerpse sp.a-lijst staat intern niet ter discussie. De leden zullen zich op het congres zaterdag waarschijnlijk massaal achter hun Antwerpse voorzitter scharen, ondanks de verhalen van de afgelopen weken. ?Ga ik met een gerust gemoed naar het congres? Ja?, zegt Meeuws.
Antwerps boegbeeld Robert Voorhamme over de zaak-Meeuws: ?Dat we de underdog zijn, kan in ons voordeel werken?
17 April, 03:30 Gazet v. Antwerpen

Antwerps sp.a-voorzitter Tom Meeuws kreeg gisterenochtend de politie over de vloer voor een huiszoeking. Dit wijzigt niets aan zijn positie binnen sp.a. ?We beslisten om achter Tom te staan en de huiszoeking verandert daar niets aan?, zegt Antwerps boegbeeld Voorhamme.
Huiszoeking bij sp.a-kopstuk Tom Meeuws
16 April, 12:18 Skynet Belgie
Bij het Antwerpse sp.a-kopstuk Tom Meeuws is deze voormiddag een huiszoeking aan de gang. Dat melden verschillende media.


Huiszoeking aan de gang bij Tom Meeuws (sp.a)

Er is momenteel een huiszoeking aan de gang bij het Antwerpse sp.a-kopstuk Tom Meeuws.
Ouders Tom Meeuws (sp.a) bezorgd: ?Onze zoon is in korte tijd tien jaar ouder geworden?
14 April, 13:36 Gazet v. Antwerpen

?Tom is er de persoon niet naar om op te geven, hij zal snel zijn draai weer vinden?, dat zeggen de ouders van Antwerps s.pa-boegbeeld Tom Meeuws, Maaike Vangheluwe (76) en Eric Meeuws (83) uit Beveren aan de Krant van West-Vlaanderen. Ze liggen wakker van de mediastorm waarin hun zoon de voorbije weken terechtkwam.
Homans over gelekte affaire met Tom Meeuws: ?Leg het maar uit aan je kinderen?
7 April, 09:54 Gazet v. Antwerpen

De Antwerpse sp.a-voorzitter Tom Meeuws en N-VA-politica Liesbeth Homans stonden de voorbije dagen meer dan eens (ongewild) in de schijnwerpers nadat bekendraakte dat de twee een tijdlang een affaire hadden. Een persoonlijke kwestie die al langer bekend was in hun politieke kringen, maar pas algemeen geweten werd na een artikel van Knack. En vooral dat laatste zint Vlaams minister Homans niet. ?Dat de hele N-VA hem kapot wil om mijn verdriet te wreken, vier jaar na datum, is onzin. Maar op school was het nieuws. Leg het dan maar uit aan je kinderen,? zegt ze in Het Laatste Nieuws.
Rik Coppens tegen Walter Meeuws: "Er is maar één ding dat je niet kan, en dat is voetballen"
5 April, 22:24 Gazet v. Antwerpen
Urbain Spaenhoven en Marc De Mulder waren donderdagavond te gast in het atv-voetbalprogramma ?De Derde Helft?. Ze haalden er anekdotes op over de legendarische Rik Coppens, die drie jaar geleden overleed.


Knack verdedigt zich na uithaal van De Wever: ?Politieke relevantie van affaire Homans en Meeuws is overduidelijk?
1 April, 21:48 Gazet v. Antwerpen

Het weekblad Knack reageert zondagavond op de commotie die is ontstaan rond het artikel ?Waarom de N-VA Tom Meeuws kapot wil? en waarin diens buitenechtelijke relatie met Liesbeth Homans werd aangehaald. N-VA-voorzitter Bart De Wever noemde Knack zondagochtend nog een boulevardblad. Maar hoofdredacteur Bert Bultinck verdedigt de publicatie. ?Zonder informatie van ons artikel valt de heftigheid van de Antwerpse kiesstrijd niet te begrijpen?, klinkt het.
De Wever: ?Knack heeft zich op niveau gezet van boulevardblad en ik zal daar rekening mee houden?

?Knack heeft zich op het niveau gezet van een boulevardblad en daar zal ik rekening mee houden?. Dat heeft N-VA-voorzitter Bart De Wever gezegd in De Ochtend op Radio 1. Hij reageert daarmee op de hetze rond Tom Meeuws (sp.a) en Liesbeth Homans (N-VA).
Sp.a laat Tom Meeuws op kieslijst staan: ?Het is de Antwerpse afdeling die beslist, niet ik?

Volgens nationaal sp.a-voorzitter John Crombez zijn de ?goed opgezette aanvallen? schadelijk voor zijn partij. Maar Tom Meeuws van de Antwerpse kieslijst halen, doet hij niet.
Bart De Wever over saga Tom Meeuws: ?Ik ga me niet verlagen tot het niveau onder de gordel?
30 Maart, 13:24 Gazet v. Antwerpen

N-VA-voorzitter Bart De Wever ontkent dat Antwerps sp.a-voorzitter Tom Meeuws het slachtoffer is van een politieke afrekening door N-VA. Het door Knack gelegde verband met de stukgelopen relatie tussen Meeuws en N-VA-minister Liesbeth Homans noemt hij ?shockerend? en ?een trieste zaak?.
Homans: ?Mijn vroegere relatie met Meeuws heeft geen enkele politieke relevantie?

Vlaams viceminister-president Liesbeth Homans betreurt ?uitermate? dat een journalist van Knack haar stukgelopen relatie met Antwerps sp.a-kopstuk Tom Meeuws op de straatstenen heeft gegooid. Volgens de N-VA-minister heeft haar vroegere relatie met Meeuws ?geen enkele politieke relevantie?.
Meeuws gaat in tegenaanval: aanmaning en dagvaarding tegen De Lijn

Antwerps sp.a-kopstuk Tom Meeuws gaat in de tegenaanval tegen de beschuldigingen en heeft zelf een aanmaning en dagvaarding tegen De Lijn klaar. Dat laat hij in een reactie aan Belga weten.
Crombez laat Meeuws niet vallen: ?Zolang we niets weten, kunnen we niets zeggen?
29 Maart, 17:36 Gazet v. Antwerpen

Volgens sp.a-voorzitter John Crombez is het niet duidelijk waarover de beschuldigingen tegen Tom Meeuws gaan en is er dus ook geen reden hem aan de kant te zetten. Dat heeft de sp.a-voorzitter aan VRT en vtm gezegd. Crombez spreekt ook van een ?beschadigingsoperatie?.
Onderzoeksrechter aangesteld om zaak Tom Meeuws te behandelen
29 Maart, 17:24 Skynet Belgie
In het onderzoek naar Antwerps sp.a-voorzitter Tom Meeuws, na een aangifte van zijn voormalige werkgever De Lijn, is een onderzoeksrechter aangesteld. Dat bevestigt het Antwerpse parket. Het gaat dus momenteel om een volwaardig gerechtelijk onderzoek - geen opsporingsonderzoek.


"Onderzoek Tom Meeuws gaat over veel meer dan opknippen van facturen"
29 Maart, 09:00 Skynet Belgie
Het gerechtelijk onderzoek naar de Antwerpse sp.a-voorzitter Tom Meeuws gaat over meer dan enkel het opknippen van facturen. "Dat is een technisch elementje in de hele zaak", aldus Marc Descheemaecker, voorzitter van de raad van bestuur van De Lijn, in De Ochtend. "We hebben melding gemaakt van verschillende dossiers", aldus Descheemaecker. "Met grote verbazing hebben we begin dit jaar kennis genomen van kranteninterviews waarin Meeuws geen heel realistische kijk op de zaken schetste. Hij dreigde ook met klachten tegen De Lijn, wat ons toen sterk verbaasde omdat hij zelf de feiten gepleegd heeft."


Marc Descheemaecker: ?Er lopen meerdere dossiers tegen Tom Meeuws?
29 Maart, 08:36 Gazet v. Antwerpen

Het gaat in de klacht tegen voormalig De Lijn-directeur en sp.a-politicus Tom Meeuws niet alleen over het opknippen van facturen. Dat zegt De Lijn-voorzitter Marc Descheemaecker (N-VA) in een gesprek met De Ochtend op Radio 1.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be