NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Meeuws

2News.be / Trefwoorden / Meeuws

Jinnih Beels (Vooruit) spreekt voor het eerst over heisa Tom Meeuws: ?Wie constant oorlog wil blijven voeren, kan beter in de oppositie zitten?
28 Februari, 00:01 HLN.BE
Met de eedaflegging van Tatjana Scheck (Vooruit) op de gemeenteraad maandagavond is Tom Meeuws nu ook officieel schepen af in Antwerpen en wil Vooruit de heisa rond Meeuws zo snel mogelijk vergeten. Voor het eerst doet zijn ex-collega Jinnih Beels (Vooruit) dinsdagavond in Terzake haar mond open over de zaak en over de interne verdeeldheid van haar partij: ?Iedereen bij ons mag zijn mening verkondigen, maar laat die dan gebaseerd zijn op feiten en niet geruchten.?


?Mocroschepen?: Antwerps ex-schepen Tom Meeuws onder vuur na racistische taal over N-VA-collega
14 Februari, 00:02 HLN.BE
?De mocroschepen.? Zo omschreef ex-schepen Tom Meeuws (Vooruit) zijn N-VA-collega Nabilla Ait Daoud, die ook gewag maakt van verwijzingen naar Hitler en de nazi?s, twee weken geleden tijdens een vergadering. Ait Daoud was ?not amused? en klaagde de kwestie aan in een mail aan Vooruit Antwerpen. Dat schrijft ?Gazet van Antwerpen? en wordt bevestigd door de voorzitter van de Antwerpse socialisten.


Tom Meeuws over Hallo Politici: ?Mensen zijn blij dat ze een vraag kunnen stellen aan een politicus?
23 Mei 2018, 18:00 Gazet v. Antwerpen

Wie graag zelf eens een vraag zou stellen aan een politicus, kan terecht op het webplatform ?Hallo politici?. Dat probeert de burger dichter bij de politiek te brengen en omgekeerd. Soms ook letterlijk, door een ?Hallo Politici Pop-Up? te organiseren, waar je je prangende vragen in levende lijve kan stellen aan een politicus. Zoals deze middag in de Permeke Bibliotheek, met Tom Meeuws (sp.a) en Bart Staes (Groen).




Gewezen coryfeeën Ceulemans, Meeuws en Vandenbergh over de teloorgang van Lierse: ?Zo pijnlijk?
12 Mei 2018, 02:12 Gazet v. Antwerpen

In de sjieke tuin van Hotel Geerts in Westerlo werden we gisteren omringd door, op zijn zachtst gezegd, tonnen ervaring. Tien landstitels, zes Belgische bekers, drie Europese bekerfinales, vier Gouden Schoenen, zes titels van Belgisch topschutter, zes WK?s, 190 interlands en een EK-finale. Het gezamenlijke palmares van Jan Ceulemans, Walter Meeuws en Erwin Vandenbergh. Behalve WK-winst heeft dit gewaardeerde trio alles meegemaakt. Nu zelfs het verdwijnen van Lierse SK, de club waar deze Belgische voetbalgrootheden een hechte band mee hadden.




?Tom Meeuws, kom af met uw verf?, schreef onze man. Sp.a schiet daarop meteen in actie
3 Mei 2018, 14:06 Gazet v. Antwerpen

?Beste Tom Meeuws, kom maar af met uw verf.? Steven Vankerckhoven, nieuwsmanager bij Gazet van Antwerpen, riep woensdag in een column in deze krant de Antwerpse sp.a-topfiguur op om met verf naar de Statiestraat te trekken en er eigenhandig de verwijderde zebrapaden opnieuw te schilderen. Met succes want de Berchemse sp.a-afdeling ging nauwelijks een dag later op die oproep in.




Jinnih Beels: ?Tom Meeuws en ik staan samen in de frontlinie?
1 Mei 2018, 13:30 Gazet v. Antwerpen

?Tom en ik leiden de stoet, wij staan vandaag samen in de frontlinie.? Dat zegt Jinnih Beels, die de SP.A-lijst trekt bij de komende lokale verkiezingen, op de viering van de Dag van de Arbeid in Antwerpen. Afgelopen week werd gefronst omdat gedeputeerde Inga Verhaert zou speechen en niet een van de twee lokale kopstukken. Spijkers op laag water, vinden Beels en Meeuws.




Afvallingskoers voor rode 1 mei-speech: geen Meeuws, Beels noch Kherbache
27 April 2018, 14:42 Gazet v. Antwerpen

In tegenstelling tot vorig jaar zal Tom Meeuws in Antwerpen niet speechen op 1 mei. ?Hij trekt de lijst niet.? Beels kon evenmin speechen. ?Zij is geen lid van de sp.a.?




Tom Meeuws: ?Voor een autoluwe binnenstad, maar niet in de winter?
23 April 2018, 12:18 Gazet v. Antwerpen

De sp.a-leden in Antwerpen hebben de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen met een grote meerderheid goedgekeurd. De geplaagde voorzitter Tom Meeuws blijft dus op plaats twee staan. ?Het is tijd voor inhoud?, zegt lijsttrekker Jinnih Beels.




Antwerps sp.a-congres geeft groen licht aan lijst met Beels en Meeuws
21 April 2018, 11:24 Skynet
Op een ledencongres heeft de Antwerpse afdeling van sp.a vandaag de lijst goedgekeurd voor de gemeenteraadsverkiezingen van oktober. Dat was in principe een formaliteit, maar gezien de ongewone situatie waarin de partijafdeling zich bevindt, was het toch nog afwachten of de leden hun partijbestuur zouden volgen. Lijsttrekker Jinnih Beels is immers een onafhankelijke kandidaat en nummer twee Tom Meeuws, de lokale partijvoorzitter, is het voorwerp van een gerechtelijk onderzoek.


Sp.a-lijst goedgekeurd in Antwerpen: Tom Meeuws blijft op tweede plaats staan
21 April 2018, 09:54 Gazet v. Antwerpen

De verkiezingslijst van sp.a Antwerpen is zaterdagmiddag op het ledencongres goedgekeurd. Antwerps sp.a-voorziiter Tom Meeuws blijft dus ondanks een gerechtelijk onderzoek op de tweede plaats staan.




Gaat Meeuws met gerust gemoed naar congres? ?JA?
20 April 2018, 01:30 Gazet v. Antwerpen

De tweede plek van Tom Meeuws op de Antwerpse sp.a-lijst staat intern niet ter discussie. De leden zullen zich op het congres zaterdag waarschijnlijk massaal achter hun Antwerpse voorzitter scharen, ondanks de verhalen van de afgelopen weken. ?Ga ik met een gerust gemoed naar het congres? Ja?, zegt Meeuws.




Antwerps boegbeeld Robert Voorhamme over de zaak-Meeuws: ?Dat we de underdog zijn, kan in ons voordeel werken?
17 April 2018, 01:30 Gazet v. Antwerpen

Antwerps sp.a-voorzitter Tom Meeuws kreeg gisterenochtend de politie over de vloer voor een huiszoeking. Dit wijzigt niets aan zijn positie binnen sp.a. ?We beslisten om achter Tom te staan en de huiszoeking verandert daar niets aan?, zegt Antwerps boegbeeld Voorhamme.




Huiszoeking bij sp.a-kopstuk Tom Meeuws
16 April 2018, 10:18 Skynet Belgie
Bij het Antwerpse sp.a-kopstuk Tom Meeuws is deze voormiddag een huiszoeking aan de gang. Dat melden verschillende media.


Huiszoeking aan de gang bij Tom Meeuws (sp.a)
16 April 2018, 09:18 Gazet v. Antwerpen

Er is momenteel een huiszoeking aan de gang bij het Antwerpse sp.a-kopstuk Tom Meeuws.




Ouders Tom Meeuws (sp.a) bezorgd: ?Onze zoon is in korte tijd tien jaar ouder geworden?
14 April 2018, 11:36 Gazet v. Antwerpen

?Tom is er de persoon niet naar om op te geven, hij zal snel zijn draai weer vinden?, dat zeggen de ouders van Antwerps s.pa-boegbeeld Tom Meeuws, Maaike Vangheluwe (76) en Eric Meeuws (83) uit Beveren aan de Krant van West-Vlaanderen. Ze liggen wakker van de mediastorm waarin hun zoon de voorbije weken terechtkwam.




Homans over gelekte affaire met Tom Meeuws: ?Leg het maar uit aan je kinderen?
7 April 2018, 07:54 Gazet v. Antwerpen

De Antwerpse sp.a-voorzitter Tom Meeuws en N-VA-politica Liesbeth Homans stonden de voorbije dagen meer dan eens (ongewild) in de schijnwerpers nadat bekendraakte dat de twee een tijdlang een affaire hadden. Een persoonlijke kwestie die al langer bekend was in hun politieke kringen, maar pas algemeen geweten werd na een artikel van Knack. En vooral dat laatste zint Vlaams minister Homans niet. ?Dat de hele N-VA hem kapot wil om mijn verdriet te wreken, vier jaar na datum, is onzin. Maar op school was het nieuws. Leg het dan maar uit aan je kinderen,? zegt ze in Het Laatste Nieuws.




Rik Coppens tegen Walter Meeuws: "Er is maar één ding dat je niet kan, en dat is voetballen"
5 April 2018, 20:24 Gazet v. Antwerpen
Urbain Spaenhoven en Marc De Mulder waren donderdagavond te gast in het atv-voetbalprogramma ?De Derde Helft?. Ze haalden er anekdotes op over de legendarische Rik Coppens, die drie jaar geleden overleed.


Knack verdedigt zich na uithaal van De Wever: ?Politieke relevantie van affaire Homans en Meeuws is overduidelijk?
1 April 2018, 19:48 Gazet v. Antwerpen

Het weekblad Knack reageert zondagavond op de commotie die is ontstaan rond het artikel ?Waarom de N-VA Tom Meeuws kapot wil? en waarin diens buitenechtelijke relatie met Liesbeth Homans werd aangehaald. N-VA-voorzitter Bart De Wever noemde Knack zondagochtend nog een boulevardblad. Maar hoofdredacteur Bert Bultinck verdedigt de publicatie. ?Zonder informatie van ons artikel valt de heftigheid van de Antwerpse kiesstrijd niet te begrijpen?, klinkt het.




De Wever: ?Knack heeft zich op niveau gezet van boulevardblad en ik zal daar rekening mee houden?

?Knack heeft zich op het niveau gezet van een boulevardblad en daar zal ik rekening mee houden?. Dat heeft N-VA-voorzitter Bart De Wever gezegd in De Ochtend op Radio 1. Hij reageert daarmee op de hetze rond Tom Meeuws (sp.a) en Liesbeth Homans (N-VA).




Sp.a laat Tom Meeuws op kieslijst staan: ?Het is de Antwerpse afdeling die beslist, niet ik?
31 Maart 2018, 02:24 Gazet v. Antwerpen

Volgens nationaal sp.a-voorzitter John Crombez zijn de ?goed opgezette aanvallen? schadelijk voor zijn partij. Maar Tom Meeuws van de Antwerpse kieslijst halen, doet hij niet.







Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn