NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Meest


Damso is meest gestreamde Belgische muzikant
Vrijdag, 11:36 Gazet v. Antwerpen

Zijn muziek werd te vrouwonvriendelijke bevonden om het WK-lied van de Rode Duivels te mogen maken, maar toch was Damso vorig jaar het meest gestreamd. De omstreden rapper ontvangt daarom de Ultratop Streaming Award.
Afscheid van verongelukte stellingbouwer: ?Kenneth had de meest brute pech van de wereld?
Donderdag, 18:48 Gazet v. Antwerpen

Tientallen familieleden, vrienden en collega's namen donderdag in de aula van het crematorium Pontes in Turnhout afscheid van Kenneth Bauweraerts (38) uit Turnhout. De stellingbouwer kwam vorige week donderdag in Leuven om het leven na een val van een stelling van 15 meter hoog.
Stack Overflow-enquête: Rust blijft 'meest geliefde' programmeertaal
Woensdag, 16:30 Tweakers
Stack Overflow heeft de resultaten van zijn jaarlijkse enquête onder ontwikkelaars, studenten en onderzoekers bekendgemaakt. Daaruit is op te maken dat Rust nog steeds de 'meest geliefde' programmeertaal is, gevolgd door Kotlin.


10 meest waardevolle automerken op een rijtje
Dinsdag, 13:06 AutoBlog
Zou de Silberpfeil het dit jaar voor elkaar krijgen? In Nederland mogen ze misschien niet aan de leiding gaan op het gebied van verkopen, voor wat betreft de rest van de wereld maakt Mercedes-Benz korte metten met de concurrentie uit eigen land. Dit bleek al eerder uit de verkoopcijfers van 2017, maar een rapport van […]


Nieuws: Mercedes onttroont Toyota als meest waardevolle automerk
Maandag, 10:42 Auto55
Mercedes heeft een marktwaarde van ruim $ 40 miljard. En dan hebben we het niet over de omzetten, de eigendommen of de productie. Het gaat om niets meer dan de naam. Die waarde ging er volgens Brand Finance, dat zich in deze materie specialiseert, op één jaar met zo maar even 24% op vooruit. En dat heeft dan weer alles te maken met het afzetrecord van het bedrijf. Dat bouwde 2,3 mil...

Lees meer


Kopen? De meest krankzinnige Rolls-Royce ooit
10 Maart, 13:00 AutoBlog
Er is weinig overgebleven van de Silver Shadow. Het tunen van Rolls-Royces is op zich niets nieuws. In het verleden zagen we meermaals dat bedrijven als Mansory zich vergrepen aan de gigantische Britse sleeën, maar dit mogen we toch wel degelijk een unicum noemen. Veel anders hadden we ook niet hoeven verwachten van een Silver […]


Zeven jaar cel voor Shkreli, 'de meest gehate man in Amerika'
9 Maart, 21:48 NOS nieuws

Martin Shkreli, 'de meest gehate man van de Verenigde Staten', is veroordeeld tot zeven jaar cel. De bijnaam kreeg hij doordat zijn farmaceutische bedrijf in 2014 een aidsmedicijn kocht en de prijs daarvan onmiddellijk met 5000 procent verhoogde. De Daraprim-pil kostte eerst 13,50 dollar, maar Shkreli maakte er 750 dollar van.

Na veel commotie en kritiek verlaagde 'Pharma Bro' de prijs weer, maar van de naam 'meeste gehate man' kwam hij niet meer af.

De veroordeling tot zeven jaar heeft niets met dat schandaal te maken, maar met ordinaire fraude. Shkreli (34) werd schuldig bevonden aan het misleiden van investeerders. Hij stak hun geld in slechte beleggingen en probeerde de verloren miljoenen met een piramidespel-achtige zwendel terug te verdienen.

Bluffen en bedreigen

Tegen investeerders had hij gebluft dat hij 40 miljoen op de bank had staan, terwijl hij maar 300 dollar bezat.

Tijdens de rechtszaak leek Shkreli er alles aan te willen doen om zich ook bij de aanklager en de rechtbank gehaat te maken. Hij toonde geen enkel respect, hoorde allerlei beschuldigingen grijnzend aan en grossierde in forse commentaren, zoals hij eerder ook via sociale media wild om zich heen had geslagen.

Omdat hij Hillary Clinton bedreigde en een vrouwelijke journalist lastig viel, werd hij van Twitter gegooid. Het proces tegen hem noemde hij "een heksenjacht van epische proporties".

Op zijn gezicht timmeren

Over het grillige karakter van Shkreli zei zijn eigen advocaat dat hij zijn cliënt soms wel kon omhelzen, maar dat hij hem even later wel op zijn gezicht kon timmeren. De openbaar aanklager in het fraudeproces zette Shkreli in de rechtszaal neer als een meedogenloze manipulator en bedrieger.

Van Shkreli's bravoure was bij het aanhoren van het vonnis weinig meer over. Hij barstte in tranen uit, zei dat hij grote fouten heeft gemaakt en bood de gedupeerde investeerders excuses aan.

Zeldzaam hiphop-album

De zakenman werd vorig jaar al veroordeeld voor beleggingsfraude. De rechter eist dat hij 7,3 miljoen dollar terugbetaalt. Ook moet hij een uniek album van de hiphopgroep Wu-Tang Clan afstaan. Van dat album, Once Upon a Time in Shaolin, zou maar één exemplaar zijn gedrukt en Shkreli pochte sinds 2015 dat hij er zo'n 2 miljoen dollar voor heeft neergeteld.

Op zijn bezittingen is nog geen beslag gelegd, omdat Shkreli nog tegen de uitspraken in beroep kan gaan.
De meest luxueuze McDonalds heeft kreeft op het menu en kaarsjes op tafel
9 Maart, 17:00 Gazet v. Antwerpen
Denk je bij McDonald's aan ketchup in plastieken potjes, Big Macs op het menu en het gekende schreeuwerige interieur? In Maine in de Verenigde Staten eet je burgers in een statig huis, staan kaarsen op tafel, en bestel je zelfs kreeft.


Aero GT is de meest extreme straatlegale Morgan ooit.
9 Maart, 06:54 Autosport
Het was even wachten nadat Morgan in de winter van 2016-2017 een teaser van de Aero GT de wereld inslingerde, maar het resultaat mag er zijn. Op de Autosalon van Genève presenteerde de eigenwijze Britse sportwagenfabrikant het klapstuk uit de Aero 8 reeks, waarvan binnenkort de productie eindigt. De Morgan Aero GT verschijnt in een zeer beperkte oplage van 8 stuks, die allen reeds vergeven zijn.


Drie weken assisen: de tien meest frappante momenten van het proces tegen seriemoordenaar Renaud Hardy

Renaud Hardy heeft levenslang gekregen. Drie weken assisen zijn achter de rug. Een zwaar proces, voor de slachtoffers, de nabestaanden, de advocaten én de voorzitter. Jef Vermassen, één van de meest ervaren assisenpleiters van het land,noemde het proces-Hardy ?het gruwelijkste ooit?. Een terugblik in tien frappante momenten.
Wereldwijd gerespecteerde fotografe Sanne De Wilde opent op het Zuid expo rond albinisme: ?Ik wil het meest kwetsbare tonen?
8 Maart, 12:36 Gazet v. Antwerpen

Op het Zuid in Antwerpen loopt momenteel ?Snow White?, een tentoonstelling van de jonge fotografe Sanne De Wilde die kadert in haar gelijknamige, langlopende project rond mensen met albinisme waarmee ze al verschillende internationale fotoprijzen in de wacht sleepte.
Nieuws: SV Coupé is meest exclusieve Range Rover aller tijden
6 Maart, 14:42 Auto55
Zoals aangekondigd stelt Land Rover in Genève de Range Rover SV Coupe voor. Géén stijlstudie of concept car, maar een model dat je effectief kan kopen. Als je tenminste 10 miljoen oude Belgische franken opzij hebt staan. Land Rover profiteert van de wetgeving op kleine series om deze tweedeurs in een beperkte oplage (maximaal 999 stuks) te produceren.Historisch verantwoordDe Britten...

Lees meer


Nieuws: Senna GTR is meest extreme McLaren ooit
6 Maart, 11:42 Auto55
De Senna is het strafste wat McLaren in de catalogus heeft staan. Dat wil op zich al heel wat zeggen. Maar voor het circuit komt er zowaar nog iets sterkers aan. Net zoals dat destijds bij de P1 met de P1 GTR) het geval was. Voorlopig is dat nog een concept, maar de 75 definitieve exemplaren zullen niet veel meer van deze showcar verschillen.DownforceAan de aandrijflijn wordt niet e...

Lees meer


Dit zijn de meest betrouwbare occasions in 2018
3 Maart, 09:30 AutoBlog
Weet je in ieder geval waar je je hardverdiende pegels kwijt kunt. Wie in de markt is voor een tweedehands auto wil onverwachtse verrassingen het liefst zoveel mogelijk vermijden. Om deze reden produceren wij al enkele jaren aankoopadviezen voor allerlei occassions. Echter bestaan er ook voldoende kennisorganisaties die enkele jaren steken in één onderzoek. DEKRA […]


Dit waren de elf meest bepalende spelers van de Proximus League
3 Maart, 08:18 Skynet
Nu de reguliere competitie erop zit, is het de hoogste tijd om eens na te gaan wie nu precies de meest bepalende spelers van onze competitie waren. Deze tien spelers waren het vaakst rechtstreeks betrokken bij doelpunten van hun teams.


Toyota onthult meest thermisch efficiënte motor op aarde
2 Maart, 14:36 AutoBlog
Een knap staaltje werk uit het land van de rijzende zon. De ontwikkelaars van Toyota zijn al jaren bezig om uit te zoeken hoe ze hun motoren zo efficiënt mogelijk kunnen maken. Op dit vlak hebben ze recentelijk een gigantische doorbraak gemaakt. Toyota’s nieuwe Dynamic Force Engine is ongeveer tweemaal zo efficiënt als concurrende krachtbronnen […]


De meest besproken Oscarjurken aller tijden
2 Maart, 13:06 Gazet v. Antwerpen

Op zondag 4 maart worden de Oscars al voor de negentigste keer uitgereikt. De voorbije jaren was de uitreiking niet alleen een hoogmis van de film, maar ook van de mode. Getuige daarvan zijn de prachtige jurken die op de rode loper werden getoond. Deze creaties bereikten een iconische status en zijn in het geheugen gegrift. Een overzicht.
?Renaud Hardy behoort tot de meest gevaarlijke personen in de maatschappij?
28 Februari, 12:30 Gazet v. Antwerpen

Parkinson-medicatie en parafiele stoornissen, zoals sadisme en wurgseks: de gerechtspsychiaters hebben woensdag op het proces tegen Renaud Hardy de beklaagde bestempeld als een sadistische seksuele seriemoordenaar, die goed wist wat hij deed.
Cybercriminaliteit blijft meest voorkomende economisch misdrijf in België
22 Februari, 01:12 Skynet
Cybercriminaliteit blijft de meest voorkomende vorm van financieel-economische criminaliteit in België. De vaakst gebruikte technieken zijn phishing (66 pct), malware (56 pct) en netwerkscannen (16 pct). Dat blijkt donderdag uit de resultaten van de tweejaarlijkse Global Economic Crime and Fraude Survey van PwC. Het consultancybedrijf ondervroeg wereldwijd 6.300 ondernemingen, waarvan 62 Belgische.


Is dit het meest dramatische moment in de televisiegeschiedenis?
21 Februari, 21:54 Gazet v. Antwerpen

Groot Brittannië is in de ban van een KFC-crisis. Honderden Britse vestigingen van fastfoodketen Kentucky Fried Chicken hebben noodgedwongen hun deuren moeten sluiten door problemen met een leverancier. Het leverde alvast een hilarisch televisiefragment op, dat nu al kans maakt op de trofee ?meest dramatische tv-moment ooit?.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be