NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Mechelen

2News.be / Trefwoorden / Mechelen

KV Mechelen hoopt via rechter in eerste te blijven
Gisteren, 02:36 Gazet v. Antwerpen

Een week na de degradatie naar 1B onderzoekt KV Mechelen zijn juridische opties om in 1A te blijven. Het richt daarbij zijn pijlen op Moeskroen, de club die door een 4-0-nederlaag in Eupen mee het lot van Malinwa bezegelde. Eerste optie: het aanvechten van de licentie.
KV Mechelen heeft sportieve structuur klaar en kan aan heropbouw beginnen
Donderdag, 08:00 Gazet v. Antwerpen

Wat met Van Wijk? Welke spelers blijven, wie vertrekt, wie wil naar 1B komen? KV Mechelen heeft werk voor de boeg, maar de sportieve structuur is uitgetekend, iedereen weet wat gedaan. Rik Vande Velde is technisch directeur af en richt zich nu op de scouting.
KV Mechelen naar 1B: zo brachten de vorige degradanten het er vanaf
Woensdag, 14:54 Skynet
Sinds afgelopen zondag is het zeker: Malinwa speelt volgend seizoen in de Proximus League. Ondanks het feit dat de degradatie waarschijnlijk nog niet verteerd is, willen we hen wél welkom heten in 1B. En hen misschien ook een beetje waarschuwen, want meteen meespelen om de knikkers is niet evident. 
 Deel van fietssnelweg Mechelen-Leuven wordt gerenoveerd
Woensdag, 12:48 Gazet v. Antwerpen

Het jaagpad langs het kanaal Leuven-Dijle tussen de Trianonlaan en de Lotelingstraat in Mechelen wordt in een nieuw jasje gestoken. De werken starten op 19 maart en zullen een drietal maanden duren.
Mechelen wint Prijs Publieke Ruimte voor herinrichting van winkelwandelas
Dinsdag, 15:48 Gazet v. Antwerpen

De stad Mechelen heeft dinsdag tijdens het jaarlijkse Congres Publieke Ruimte in Gent de Prijs Publieke Ruimte gekregen voor de herinrichting van de centrale as tussen de Vijfhoek en de Grote Markt tot een wandelboulevard met pleintjes en aandacht voor groen, water, spelelementen en fietsvoorzieningen.
KV Mechelen dient (nog) geen klacht in en wil door met Van Wijk
Dinsdag, 02:36 Gazet v. Antwerpen

Dé vraag momenteel: onderneemt het bestuur van KV Mechelen nog iets tegen Eupen of Moeskroen, na de insinuaties over matchfixing? ?Voorlopig dienen wij geen klacht in?, zegt KV-voorzitter Johan Timmermans. De club heeft dan ook geen concrete aanwijzingen of bewijzen.
CEO van Jupiler Pro League reageert op commotie in Mechelen: ?Nu niet hele competitie in twijfel trekken?

Pierre François heeft maandag na de kalendervoorstelling van de play-offs in de Jupiler Pro League opgeroepen het competitieverloop niet in twijfel te trekken. Dat deed de CEO van de Pro League naar aanleiding van de verdachtmakingen die KV Mechelen, Eupen en Beerschot Wilrijk de afgelopen 24 uur lanceerden.
DISCUSSIE. Hoe kan Antwerpen jonge gezinnen in de stad houden?

De voorbije jaren trokken almaar meer jonge gezinnen weg uit de stad Antwerpen, naar de randgemeenten. Ze zoeken er betaalbare huizen, groen en een groter schoolaanbod voor hun kinderen. Voor de stad heeft dat zware gevolgen, onder meer op financieel vlak.
KV Mechelen vermoedt matchfixing: ?Heel België is toch een stukje gedegouteerd nu?
Maandag, 02:30 Gazet v. Antwerpen

De degradatiestrijd draaide uit op een wedstrijdje moddergooien. KV Mechelen, de verliezer, wijst naar Eupen en Moeskroen, die het onderling zouden hebben bedisseld. Eupen, de winnaar, reageert boos. Ook omdat KV verschillende van zijn spelers vooraf zou hebben benaderd voor volgend seizoen.
COMMENTAAR. De toekomst voor KV Mechelen en Beerschot Wilrijk kleurt boeiend
11 Maart, 21:42 Gazet v. Antwerpen

Net geen uur ver in KV Mechelen - Waasland-Beveren en Bandé scoort de 2-0. Het stadion ontploft, iedereen met een rood-geel hart ziet het wonder gebeuren. Zeker omdat 120 kilometer verderop, ergens diep in de Oostkantons, het op dat moment nog troosteloos 0-0 staat in de wedstrijd tussen Eupen en Moeskroen. Nog een half uur?
Drama voor KV Mechelen: Eupen maakt vier goals in slotfase en stuurt Malinwa naar 1B

De reguliere competitie in de Jupiler Pro League zit erop. Op de laatste speeldag werd er nog gestreden om de degradatie en Play-off 1. In Eupen kan er stevig gefeest worden, want de Panda?s redden dankzij een onwaarschijnlijke ommekeer. KV Mechelen leek een gouden zaak te doen toen het 2-0 voorkwam tegen Waasland-Beveren en Eupen lang op een 0-0 bleef steken. Maar op een kwartier tijd legde Eupen er drie tegen de touwen en won het met 3-0. Eupen blijft zo in de Jupiler Pro League en Mechelen zakt zo naar 1B. In de strijd om Play-off 1 gaan Standard en Genk aan de haal met de laatste tickets. Kortrijk en Antwerp vallen naast de top zes.
Antwerp greep naast Play-off 1? maar speelt dit seizoen nog twee Antwerpse derby?s tegen Beerschot Wilrijk

Beerschot Wilrijk greep maar net naast de promotie tegen Cercle Brugge. Een penalty net voor het einde van de reguliere speeltijd legde de wedstrijd in een definitieve plooi: de Vereniging won met 3-1. We krijgen volgend seizoen dus geen Antwerpse derby in de Jupiler Pro League, maar toch spelen beide clubs dit seizoen nog tweemaal tegen elkaar. Antwerp greep namelijk naast Play-off 1 en komt de Kielse ratten tegen in Play-off 2.
LIVE. Eerste supporters KV Mechelen komen aan, spanning is te snijden
KV Mechelen is 90 minuten verwijderd van diepe treurnis of van enorme opluchting en ontlading. Malinwa is verwikkeld in een bijzonder spannende degradatiestrijd met Eupen. Winnen tegen Waasland-Beveren lijkt een voorwaarde om het behoud te kunnen verzekeren en dan nog moeten de Kakkers hopen dat de Oostkantonners niet met zwaardere cijfers de maat nemen van Moeskroen. Waasland-Beveren is al zeker van deelname aan play-off 2. Voor de bezoekers staat er dus niet meer veel op het spel. De wedstrijd gaat van start om 14.30 uur.


Zo kan KV Mechelen zich redden, en plaatst Antwerp zich voor Play-off 1
11 Maart, 11:30 Gazet v. Antwerpen

Vanmiddag staat er nog heel wat op het spel op de laatste speeldag van de reguliere competitie in de Jupiler Pro League. KV Mechelen moet de degradatie vermijden en Antwerp maakt nog kans op Play-off 1. Voor de strijd begint, geven we u nog eens de mogelijke scenario?s mee.
Boskamp: "Ik vrees het ergste voor KV Mechelen"
11 Maart, 11:12 Skynet
Wie zakt naar 1B? Zondagavond valt het verdict voor KV Mechelen of AS Eupen.


Hoe KV Mechelen zijn belangrijkste match sinds de vereffening voorbereidde: ?Dit trekt op geen kloten, man!?
11 Maart, 02:30 Gazet v. Antwerpen

Club Brugge? Anderlecht? Het zal wel. Dit weekend draait het vooral om KV Mechelen. Dertig jaar na de zege in Europacup 2 dreigt de fiere traditieclub te degraderen. Een week lang nestelden we ons in het spoor van Malinwa. Niet omdat we van druk en stress houden, wel omdat er zó veel op het spel staat. ?Het is om mottig van te worden.?
Voka Mechelen-Kempen reageert op plannen Weyts: ?Veel te weinig echte verbeteringen aan wegennet?
9 Maart, 17:00 Gazet v. Antwerpen

De investeringen in grote verkeersassen schieten tekort. Dat zegt Voka ? Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen, in een reactie op de zopas voorgestelde grote werken aan ons wegennet voor 2018 door Ben Weyts (N-VA), Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken. ?Voor de regio Kempen gaat het enkel om structureel onderhoud en het vernieuwen van enkele brugvoegen, voor Mechelen staat er zelfs niets op de planning?, zegt Renilde Craps, gedelegeerd bestuurder.
Kunststad Mechelen bant papier en promoot zich digitaal
7 Maart, 14:24 Gazet v. Antwerpen
Mechelen is de eerste Vlaamse kunststad die afstapt van een papieren publicatie om zich te promoten. De nieuwe ?Ontdek Mechelen? is enkel nog digitaal beschikbaar in vijf talen.


Alle steun voor cruciaal duel: KV Mechelen voor vol huis tegen Waasland-Beveren

Het degradatieduel van zondag tussen KV Mechelen en Waasland-Beveren op de slotspeeldag van de reguliere competitie in de Jupiler Pro League is uitverkocht, zo laat KV Mechelen dinsdag weten.
Met nog 1 speeldag te gaan: ware thriller voor KV Mechelen, Antwerp mag nog (een beetje) hopen
3 Maart, 23:00 Gazet v. Antwerpen

KV Mechelen is, ondanks een 3-2 nederlaag tegen Standard, naar de vijftiende plaats gestegen. Eupen, dat 2-0 verloor op Antwerp, is de nieuwe hekkensluiter. Antwerp mag nog dromen van play-off 1 maar heeft wel een moeilijke verplaatsing naar Anderlecht op het programma.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be