NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Mathieu

2News.be / Trefwoorden / Mathieu

Het verrassende duet van Mathieu Terryn en Dries Mertens en de grappige imitatie van Matteo Simoni: dit was de tweede aflevering van ?Sergio over de grens?
17 Januari, 00:02 HLN.BE
In ?Sergio over de grens? stond er dinsdagavond een heus feestmaal op het programma. Sergio Herman (53) bracht al zijn gasten - Tom Waes (55), Matteo Simoni (36), Dries Mertens (36), Mathieu Terryn (30), Maaike Cafmeyer (50), Frank Lammers (51) en Dina Tersago (45) - samen aan tafel op Ibiza. Hij serveerde hen zeven gerechten, die gebaseerd waren op de zeven culinaire reizen die ze dit seizoen hebben gemaakt. Het werd een aflevering vol verrassende duetten, meesterlijke imitaties en plezier.


KIJK. ?Kom, we duwen er zo?n megaspeld in?: Mathieu van der Poel gaf Average Rob en Arno The Kid laatste aanmoedigingen voor Turbo Cross
10 Januari, 00:26 HLN.BE
Het begon met een wild idee om tussen Mathieu van der Poel en de andere profs aan de start van een veldrit te staan, het mondde uit in een Turbo Cross voor de ogen van 26.000 toeschouwers in Diegem. Average Rob en Arno The Kid blikken in hun nieuwste YouTubevideo met veel voldoening en dankbaarheid terug op hun crossavontuur. ?Trots om te kunnen zeggen dat we een klein beetje veldritgeschiedenis hebben geschreven.?


Ook Mathieu (53), Xavier (49) en Shanti (23) dodelijke slachtoffers van de aanslagen: wie zijn ze?
27 Juli 2023, 00:03 HLN.BE
Het hof is duidelijk: de aanslagen in Brussel eisten geen 32, maar 35 dodelijke slachtoffers. Het zijn Mathieu (53), Xavier (49) en Shanti (23) die aan het lijstje werden toegevoegd. Zij overleden in de jaren na de terreuraanslagen als gevolg van zelfdoding, een kanker die niet langer behandeld mocht worden en euthanasie. Maar altijd was er een link met 22 maart 2016. ?Toen de dokters daardoor zijn kankerbehandeling moesten stopzetten, was hij razend.? Dit is hun verhaal.


Na-Tourcriterium Aalst - Mathieu van der Poel wint 86e editie
25 Juli 2023, 00:04 Skynet
Mathieu van der Poel (Alpecin-Deceuninck) heeft maandag het eerste na-Tourcriterium in ons land gewonnen. De 28-jarige Nederlander was in Aalst sneller dan zijn teamgenoot en groenetruidrager Jasper Philipsen. De Italiaan Giulo Ciccone vervolledigde in de bollentrui het podium.


Mathieu van der Poel had "niet de bedoeling om van zo ver alleen te zitten"
18 Juni 2023, 00:03 Skynet Belgie
Met een aanval op 37 kilometer van de eindmeet zette leider Mathieu van der Poel (Alpecin-Deceuninck) zaterdag de Baloise Belgium Tour helemaal naar zijn hand. "Het was wel niet de bedoeling om daar ineens alleen te zitten. Maar het ging heel snel en blijkbaar zat iedereen op de limiet."


24H Le Mans: Nick Tandy en Mathieu Jaminet vervoegen Felipe Nasr op derde Porsche 963
1 April 2023, 00:07 Autosport
Porsche Team Penske zet in de 24 Heures du Mans drie Hypercars in, naast de twee vaste wagens in het WEC komt er daar een derde Porsche 963 aan de start. Tot nu toe was enkel Felipe Nasr bevestigd als rijder op deze derde wagen. Nu kennen we ook de namen van zijn twee teamgenoten, Nick Tandy en Mathieu Jaminet.

Lees meer: 24H Le Mans: Nick Tandy en Mathieu Jaminet vervoegen Felipe Nasr op derde Porsche 963


Bronzen Eli Iserbyt: ?Ik ga de podiumfoto printen, laten signeren door Wout en Mathieu en boven mijn bed hangen?
6 Februari 2023, 01:17 HLN.BE
Na een duel met Lars van der Haar was Eli Iserbyt de uitverkorene om naast de twee tenoren op het podium te staan op het WK veldrijden.


RECONSTRUCTIE. Zo won Mathieu van der Poel het mentale steekspel van Wout van Aert
6 Februari 2023, 01:16 HLN.BE
Wout van Aert werd op het WK veldrijden in Hoogerheide verslagen door Mathieu van der Poel, maar nog meer door de verrassing. De Nederlander stuurde aan op het scenario waar Van Aert al een hele cross op hoopte: een sprint. Het bracht onze landgenoot in de war. ?Ik ben daardoor vergeten mijn sprint te rijden.? Een reconstructie van waar het verkeerd is gelopen.


Mathieu van der Poel laat morgen rug behandelen
6 Januari 2023, 00:02 Skynet Sport
Mathieu van der Poel kreeg tijdens de wedstrijd in Koksijde opnieuw last van zijn rug en had daardoor geen kracht meer in de benen. "Dit is frustrerend", vertelde de Nederlander van Alpecin-Deceuninck. "Hopelijk blijft het bij deze ene keer. Morgen laat ik me opnieuw behandelen."


Mathieu van der Poel rondt knappe solo af in Antwerpen, Van Aert is 2e bij rentree
5 December 2022, 00:00 Skynet Sport
Mathieu van der Poel (Alpecin-Deceuninck) heeft in Antwerpen de achtste wereldbekermanche veldrijden van het seizoen op zijn naam geschreven. Wout van Aert eindigde op de tweede plaats in de Scheldecross bij zijn rentree in het veld.


Mathieu van der Poel hervat in WB-cross van Hulst
21 November 2022, 00:01 Skynet Sport
Mathieu van der Poel werkte vandaag zijn eerste training in het veld af van het nieuwe cross-seizoen. De Nederlander wordt over een week opnieuw verwacht in competitie in de Wereldbeker in het Nederlandse Hulst. Van der Poel vertoefde de voorbije weken in Spanje om zich klaar te stomen voor het nieuwe veldritseizoen. Vorig jaar reed hij slechts twee crossen, in zijn laatste wedstrijd, Heusden-Zolder, stapte hij vroegtijdig af na een val en blessure. Daardoor verscheen hij niet in het veld afgelopen seizoen en startte ook zijn seizoen op de weg met vertraging.


Nu wat vakantie voor Mathieu van der Poel, dan naar Spanje om Giro voor te bereiden
19 April 2022, 00:02 HLN.BE
Mathieu van der Poel (27) heeft een paar dagen vakantie. En daar gaat hij van genieten, zegt hij. Later deze week gaat het alweer richting Spanje, waar Van der Poel gaat trainen met het oog op zijn volgende doel. De perfectionist in Christoph Roodhooft heeft dan weer iets gevonden waar hij zijn tanden in wil zetten: hoe komt het dat ?MvdP? een beter gevoel had op de kasseien dan het asfalt?


Mathieu van der Poel voelt zich klaar voor een hoofdrol in de Vlaamse klassiekers: ?Ik haal mijn gewenste niveau?
30 Maart 2022, 00:02 HLN.BE
?I am ready.? Hij zei het in het Engels, tegen de verzamelde internationale media. Drie woorden waarmee Mathieu van der Poel (27) niets aan de verbeelding overliet. Knallen, zal hij. Morgen in Dwars door Vlaanderen. Zondag in de Ronde van Vlaanderen. En ver daarna.


Mathieu van der Poel maakt pas rentree in het veldrijden als hij pijnvrij is
31 December 2021, 00:00 Skynet Sport
Mathieu van der Poel werd bij zijn rentree in Dendermonde van 26 december tweede na Wout van Aert. In de Superprestigecross van Heusden-Zolder, daags nadien, stapte hij voortijdig af met een rugblessure. Daarop schrapte hij enkele crossen van zijn voorziene programma zoals de Azencross van Loenhout en de wereldbekercross van komende zondag op 2 januari 2022 in het Nederlandse Hulst. Wanneer de wereldkampioen terug in actie komt, is nog niet duidelijk.


Adrie van der Poel gokt dat Mathieu pas na drie crossen meedoet voor winst: ?Top vijf in eerste veldrit is haalbaar?
19 December 2021, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Geen Wereldbekermanche in Rucphen voor Mathieu van der Poel. Knieproblemen, weet u wel. De wereldkampioen maakt volgende week in Dendermonde zijn rentree in het veld. Meteen meedoen voor de zege wordt echter geen sinecure, aldus papa Adrie.




Mathieu van der Poel voor WK: ?Het is sowieso een risico om met Wout van Aert naar de streep te rijden?
25 September 2021, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Mathieu van der Poel is naar eigen zeggen klaar om ?een rol van betekenis te spelen? tijdens de WK wegrit van zondag. Dat het een lange en zware koers zal worden en dat van Aert de topfavoriet is, ziet ook hij. Maar ook andere namen maken kans.




Mathieu van der Poel kampt met rugproblemen en brak hoogtestage af
18 Augustus 2021, 00:01 Skynet Sport
Mathieu van der Poel kampt in aanloop naar de WK mountainbike met rugproblemen. Om die reden heeft hij vorige week een hoogtestage in het Italiaanse Livigno afgebroken. Dat bevestigt een woordvoerder van zijn ploeg Alpecin-Fenix.


SHOWBITS. Mathieu toont z'n coronakapsels en Dina bedankt het ziekenhuispersoneel voor goede zorgen zoontje
3 Februari 2021, 18:25 HLN.BE
The show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV?s en celebs de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.


De nieuwe plannen van de onvermoeibare Mathieu van der Poel
2 Februari 2021, 04:37 Gazet v. Antwerpen

De vierde wereldtitel in het veld is binnen. De pizza waarop hij zichzelf trakteerde, is verteerd. Het crossseizoen zit erop voor Mathieu van der Poel. Maar een dag later wenken alweer nieuwe doelen. Zo gaat dat als je alles kan. Het voorjaar, de Tour, de Spelen? Van der Poel heeft er nu al zin in. ?Ik ben helemaal niet moe. En door corona kan ik toch niks doen. Ik kijk nu al uit naar mijn eerste wegkoers.?




LIVE WK VELDRIJDEN. Wout versus Mathieu: wie kroont zich tot koning van het veld in de koningin der badsteden?
31 Januari 2021, 10:30 HLN.BE
Wie pakt zijn vierde regenboogtrui? Wout van Aert en Mathieu van der Poel staan voor een koninklijk duel in Oostende om de wereldtitel veldrijden. U volgt het van start tot aankomst allemaal live op deze pagina.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn