NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Massale

2News.be / Trefwoorden / Massale

NYT: massale vertrek adverteerders kost X naar verwachting tot 75 miljoen dollar
28 November 2023, 00:01 Tweakers
Meer dan honderd adverteerders hebben zich naar verluidt teruggetrokken van X, nadat er onlangs in een rapport werd gesteld dat het platform advertenties van grote bedrijven naast 'pronazicontent' plaatste. Deze massale terugloop zou X dit jaar tot 75 miljoen dollar kunnen kosten.


Massale interesse in Yeezy-sneakers ondanks breuk Adidas en Ye
26 Juli 2023, 00:04 NU.NL - Economie
Sneaker-liefhebbers hebben de afgelopen tijd voor 508 miljoen euro Yeezy-sneakers besteld bij adidas. Het gaat om sportschoenen die over zijn na de breuk tussen het Duitse sportmerk en rapper en modeontwerper Ye, die vroeger Kanye West heette.


Groot deel van Reddit op zwart door massale protesten van fora
18 Juni 2023, 00:13 NU.NL - Tech
Op het grote discussieplatform Reddit gaan groepen met tientallen miljoenen leden maandag en dinsdag op zwart. Deze subreddits protesteren tegen nieuw beleid van het platform dat appontwikkelaars met torenhoge kosten opzadelt.


8 December 2022, 00:36 Volkskrant
Promes ontketent massale vechtpartij bij Zenit-Spartak, zes rode kaarten
28 November 2022, 00:03 NU.NL - Sport
Quincy Promes is zondag de aanstichter geweest van een stevige vechtpartij bij de Russische klassieker tussen FC Zenit en Spartak Moskou. Het massale opstootje leidde tot maar liefst zes rode kaarten.


19 Mei 2022, 00:02 De Tijd
ACV lanceert petitie voor "massale aanwerving" van spoorpersoneel
17 Februari 2022, 00:35 Skynet Economie
De spoorwegen kampen met een gebrek aan personeel en er moet dringend aangeworven worden bij zowel spoorwegmaatschappij NMBS als spoornetbeheerder Infrabel. Dat zegt de christelijke vakbond ACV-Transcom. Hij start donderdag in verschillende stations met een petitiecampagne om die boodschap aan de regering kracht bij te zetten.


Noodkreet van bewoners na massale bomenkap langs Merksemse wijk: ?Verlaag snelheid op Ring tegen lawaaihinder?
17 Januari 2022, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Bewoners van de wijk Rietschoorvelden in Merksem vragen om de snelheid op een stuk van de Antwerpse Ring te verlagen. Sinds een grote kaalkap in de berm is er veel meer geluidsoverlast in de wijk. In die berm komt een tijdelijke nieuwe Ringweg tijdens de Oosterweelwerken. Deze zomer worden er alvast geluidsschermen geplaatst.




WZC De Berk organiseert collectieve screening na massale corona-uitbraak
10 Januari 2022, 00:01 Gazet v. Antwerpen

In woonzorgcentrum De Berk breidt de corona-uitbraak verder uit. Omdat nu ook twee bewoners van leefgroep Koraal een positieve zelftest aflegden en twee medewerkers besmet blijken te zijn, organiseert het Meerhoutse woonzorgcentrum maandag een collectieve screening van alle bewoners, medewerkers en vrijwilligers.




Massale toeloop op versnelde boosterprik voor leerkrachten in vaccinatiecentrum Dendermonde : "Lang aanschuiven, maar dankjewel aan de vrijwilligers die dit mogelijk maken?
17 December 2021, 00:00 HLN.BE
Er staat een lange wachtrij aan het vaccinatiecentrum in Dendermonde. Zo?n 500 inwoners schuiven er op deze doordeweekse donderdagavond aan om hun boosterprik te krijgen. Het gaat om mensen die met kinderen of kleuters werken, bijvoorbeeld leerkrachten of kinderverzorgers. Het is de vierde avond op rij dat zij de kans krijgen voor een versnelde boosterprik, maar het is drukker dan anders. Burgemeester Piet Buyse (CD&V) legt bij HLN LIVE uit wat er aan de hand is.


Cuba staat kleine private bedrijven toe na massale protesten
11 Augustus 2021, 00:03 NU.NL - Economie
De autoriteiten op Cuba hebben kleine en middelgrote private bedrijven gelegaliseerd op het door communisten bestuurde eiland. De al in februari aangekondigde verandering is versneld doorgevoerd, nadat er vorige maand in het land massale protesten tegen de regering waren uitgebroken.


Coronavirus - Mallorca verstrengt toegangsregels na massale besmetting van studenten
29 Juni 2021, 00:03 Skynet
Mallorca verstrengt de toegangsregels voor grote groepen, nadat een duizendtal studenten besmet raakte met het coronavirus tijdens eindejaarsreizen op het eiland. Reizigers die in groep reizen moeten voortaan een negatieve PCR-test voorleggen of bewijzen dat ze volledig gevaccineerd zijn, meldde de regionale overheid van de Spaanse Mediterrane regio maandag in Palma.


Massale vaccinatie van Antwerpse jongeren vanaf woensdag
26 Juni 2021, 00:00 Gazet v. Antwerpen

De stad Antwerpen roept alle jongeren vanaf 16 jaar op om zich vandaag vrijdag, zaterdag of zondag in te schrijven via de Qvax-website voor hun vaccin. Zij krijgen dan maandag al een uitnodiging om zich woensdag te laten vaccineren. ?Wacht zeker niet tot na de vakantie?, zegt Els van Doesburg (N-VA), schepen van Gezondheidszorg.




Opnieuw massale protesten in Myanmar, internet doet het weer
7 Februari 2021, 12:16 NOS nieuws

In Yangon, de grootste stad van Myanmar, zijn voor de tweede opeenvolgende dag tienduizenden mensen de straat opgegaan om te protesteren tegen de militaire staatsgreep van afgelopen maandag. Ze vroegen om de vrijlating van de gekozen leider Aung San Suu Kyi.

De betogers trokken vanuit verschillende delen van de stad op naar een pagode in het centrum. Ze riepen lezen als "Lang leve moeder Suu" en "Weg met de militaire dictatuur". Velen waren in het rood gekleed, de kleur van de partij van Suu Kyi. Zij is sinds de coup niet meer in het openbaar gezien. Voor zover bekend heeft ze huisarrest.

Politie blijft afzijdig

De politie was massaal aanwezig en stond in linie, maar trad niet op tegen de demonstranten. Sommige betogers gaven bloemen aan leden van de ordetroepen. De protesten zijn de grootste in het Aziatische land sinds die van 2007, waarmee democratische hervormingen werden afgedwongen.

Intussen wordt gemeld dat het internet dat door de militaire machthebbers was afgesloten weer is hersteld. In de dagen na de staatsgreep waren onder meer sociale media als Twitter, Instagram en Facebook niet bereikbaar.

Ook buiten Yangon, de vroegere hoofdstad, zijn er protesten, maar die zijn wel veel kleiner.




Kremlin noemt massale demonstraties marginaal, maar pakt betogers hard aan
25 Januari 2021, 21:02 Volkskrant
Door het hele land hebben de Russische autoriteiten rechtszaken aangespannen tegen deelnemers van de grootste anti-Poetinprotesten in jaren. De meeste van de 3,7 duizend arrestanten moeten hun deelname aan het protest van afgelopen zaterdag bekopen met geldboetes of korte celstraffen, maar een kleine groep kan jarenlang achter de tralies belanden.


Twee jaar na massale betoging maakt Rise for Climate balans op: ?Doelstellingen zijn gezet, maar acties moeten volgen?
24 Januari 2021, 18:30 HLN.BE
Twee jaar na de Rise for Climate-betoging die op 27 januari 2019 70.000 mensen op de been bracht in Brussel, maken de initiatiefnemers van die klimaatbetoging een aarzelend hoopvolle balans op. De beweging heeft door hun acties op zowat alle politieke niveaus verandering teweeggebracht, maar waakzaamheid blijft geboden.


Massale arrestaties na protest pro-Navaly
23 Januari 2021, 17:36 De Tijd
17:57 Bij betogingen voor de vrijlating van oppositieleider Aleksej Navalny zijn zaterdag in de Russische hoofdstad Moskou dan 1.600 betogers opgepakt, waaronder ook echtgenote Joelia Navalny,


Na de uitbraak in Oostende: wat weten we over de Zuid-Afrikaanse variant?
23 Januari 2021, 16:54 Gazet v. Antwerpen

De Zuid-Afrikaanse variant van het coronavirus waart rond in een ziekenhuis, woonzorgcentrum en revalidatiecentrum in Oostende. Het lijkt een kwestie van tijd voor ook elders in ons land gevallen gesignaleerd worden. Maar hoeveel zorgen moeten we ons daarom maken? En is die variant echt besmettelijker dan het ?normale? coronavirus?




Na massale testing in Edegem: ?Besmette leerling bleek superverspreider te zijn?
21 Januari 2021, 18:18 Gazet v. Antwerpen

Een van de vijf besmette leerlingen van basisschool OLFA Elsdonk in Edegem blijkt een superverspreider te zijn. Dat bevestigt burgemeester Koen Metsu (N-VA) op donderdag. Het kindje is asymptomatisch, maar had heel veel virus in de neus.




QAnon-aanhangers teleurgesteld na inauguratie, geen massale arrestaties: ?We zijn erin geluisd?
20 Januari 2021, 21:48 HLN.BE
Veel volgelingen van de QAnon-beweging lijken vandaag bedrogen uit zijn gekomen. Die dag had de ?Great Awakening? moeten worden waarop Democratische leiders zouden worden gearresteerd wegens het runnen van een pedofielennetwerk, maar er gebeurde niets.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn