NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Maserati

2News.be / Trefwoorden / Maserati

Van der Horst Motorsport met Maserati MC20 naar Fanatec GT2 European Series
Zondag, 00:02 Autosport
Gerard van der Horst wisselt dit jaar het geweer van schouder. De Nederlandse zakenman gaat naar de Fanatec GT2 European Series met een Maserati GT2 MC20, samen met de zeer ervaren Jeroen van den Heuvel. Het tweetal zal een AM-duo vormen.

Lees meer: Van der Horst Motorsport met Maserati MC20 naar Fanatec GT2 European Series


Maserati presenteert nieuwe GranCabrio
4 Maart, 00:01 Autozine
Maserati presenteert de GranCabrio. De GranCabrio is een nieuwe, open versie van zijn coup?-tweelingbroer, de GranTurismo. De nieuwe cabriolet van Maserati wordt gemaakt Italie en treedt in de voetsporen van de GranTurismo.


SpaItalia viert 110de verjaardag van Maserati
11 Februari, 00:04 Autosport
Tijdens de winter wordt meestal de basis gelegd voor ontzettend mooie projecten later in het jaar. Daarom haalt DG Sport nu al alles uit de kast om van de 21ste editie van SpaItalia, het evenement bij uitstek aan het begin van de zomer, een spetterend feest te maken. In het zog van een passend gevierde jubileumeditie volgt nu al een eerste aankondiging die de harten van liefhebbers van Italiaanse bolides sneller zal doen slaan: SpaItalia 2024 viert dit jaar, onder andere, de 110de verjaardag van Maserati !

Lees meer: SpaItalia viert 110de verjaardag van Maserati


Maserati ontvouwt toekomstplan 2024
29 Januari, 00:00 Autozine
Maserati rolt een duurzaam winstgevend groeiplan uit voor de lange termijn, gericht op een consistente merk- en productevolutie. Het aanbod van Maserati is 100% ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Itali? en bedient meer dan 70 landen over de hele wereld met een exportpercentage van 86%. Modena blijft het kloppende hart van het Huis van de Drietand, dat al meer dan 80 jaar gevestigd is in de historische fabriek aan de Viale Ciro Menotti.


Maserati MC20 GT2 is eindelijk een Ferrari-alternatief
9 Januari, 00:02 AutoBlog

Heb jij liever deze Maserati MC20 GT2 of een ‘echte’ Ferrari? In de categorie ‘ingetogen supercars’ staat de Maserati MC20 hoog bovenaan. Ondanks dat het een Italiaanse supercar met middenmotor is, is de MC20 behoorlijk vrij van drama en esthetische ongein. Als je ‘m in het echt ziet is het ook ietwat lastig om in […]

Dit artikel Maserati MC20 GT2 is eindelijk een Ferrari-alternatief verscheen eerst op Autoblog.nl.




Maserati GranTurismo Trofeo ? test en video
2 Januari, 00:01 AutoBlog

Een bekend profiel, maar de Maserati GranTurismo Trofeo uit deze test is wel compleet vernieuwd. Ongetwijfeld maak ik er bij Maserati geen fans mee, maar je hoeft ook weer niet heel veel fantasie te hebben om te zien dat je vrijwel dezelfde auto als youngtimer kan kopen. Gezien de technische wijzigingen (waaronder een volledig elektrische […]

Dit artikel Maserati GranTurismo Trofeo – test en video verscheen eerst op Autoblog.nl.




Autoblog-lezer koopt een Maserati voor naast zijn Bentley
30 November 2023, 00:01 AutoBlog

Dit artikel Autoblog-lezer koopt een Maserati voor naast zijn Bentley verscheen eerst op Autoblog.nl.




Maserati onthult MC20 Notte
15 November 2023, 00:00 Autozine
Maserati introduceert de MC20 Notte, een in een gelimiteerde oplage gebouwde versie van de MC20. De MC20 Notte is een ode aan de racegeschiedenis van het merk met de drietand. De MC20, die sportiviteit en luxe combineert en die teruggaat naar de supercar-roots van Maserati, wordt nu uitgebreid met de Edizione Notte.


Maserati Quattroporte wordt 60 jaar
1 November 2023, 00:00 Autozine
Op 30 oktober 1963 opende de Turijnse Autosalon, destijds ??n van de grootste autotentoonstellingen ter wereld, de deuren voor zijn 45e editie. Op de stand van Maserati maakte de Quattroporte zijn debuut. Nu viert Maserati we de 60e verjaardag van de luxueuze sedan, die uiteindelijk een nieuw pad zou banen voor zes generaties.


Paul Ricard: Maserati GT2 direct op pole
9 Oktober 2023, 00:01 Autosport
In de eerste kwalificatie, waar de Am rijders tegen elkaar uitkomen, zette Leonardo Gorini de nieuwe Maserati MC20 GT2 meteen op de pole. PK Carsport wacht een moeilijke taak, Peter Guelinckx (Audi R8 LMS GT2) kwam in zijn sessie niet verder dan de tiende tijd, Stienes Longin klokte wel een derde tijd in de tweede kwalificatie. Nicolas Saelens (KTM X-Bow) komt niet aan de start na een zware crash in de vrije training.

Lees meer: Paul Ricard: Maserati GT2 direct op pole


Paul Ricard: Maserati GT2 maakt debuut met LP Racing
2 Oktober 2023, 00:01 Autosport
Volgende week lonkt de finale van de GT2 European Series, maar het zal ook het debuut zijn van de gloednieuwe Maserati MC20 GT2. De wagen, die nog voor het eerst aan het publiek getoond werd tijdens de Crowdstrike 24 Hours of Spa, zal gerund worden door vaste waarde LP Racing.

Lees meer: Paul Ricard: Maserati GT2 maakt debuut met LP Racing


70 jaar geleden: Juan Manuel Fangio?s overwinning met Maserati tijdens de Italiaanse Grand Prix
18 September 2023, 00:02 Autosport
Er zijn zeventig jaar verstreken sinds de Italiaanse Grand Prix op 13 september 1953, waarin Juan Manuel Fangio zijn eerste en enige overwinning van het seizoen vierde in de laatste race op Monza, achter het stuur van zijn Maserati A6GCM.

Lees meer: 70 jaar geleden: Juan Manuel Fangio?s overwinning met Maserati tijdens de Italiaanse Grand Prix


Maserati presenteert met MCXtrema de krachtigste Maserati ooit
21 Augustus 2023, 00:02 Autosport
Maserati presenteerde een nieuwe GT, de MCXtrema. Deze ultra car is niet gebouwd voor enige competitie noch voor het gebruik op de weg, maar is met zijn 730 pk wel de krachtigste wagen ooit door Maserati gebouwd.

Lees meer: Maserati presenteert met MCXtrema de krachtigste Maserati ooit


Supercar van Alfa wordt Maserati (maar dan sterker)
25 Juli 2023, 00:02 AutoBlog

De nieuwe supercar van Alfa Romeo zal dus gewoon een Maserati zijn. Met (heel veel) meer power. Kijk, Alfa Romeo is al een beetje ons lievelingsmerk. Dus alles wat ze doen, vinden we tof. De logica is echter ver te zoeken. Waar het merk bij gebaat is, is een PHEV stationwagon op basis van de […]

Dit artikel Supercar van Alfa wordt Maserati (maar dan sterker) verscheen eerst op Autoblog.nl.




24H Spa: Maserati stelt MC20 GT2 voor
1 Juli 2023, 00:02 Autosport
Vrijdag op de middag stelde Maserati zijn nieuwe MC20 GT2 voor in de paddock van het circuit van Spa-Francorchamps. Die wagen moet het beroemde Italiaanse merk terugbrengen naar het circuit en mag gezien worden als de waardige opvolger van de MC12 GT1 die de 24 hours of Spa verschillende malen won tussen 2005 en 2010. Autosport was aanwezig op de presentatie en kon spreken met oud-winnaar en testpiloot Andrea Bertolini.

Lees meer: 24H Spa: Maserati stelt MC20 GT2 voor


Maserati kondigt einde Trofeo-modellen aan
13 Mei 2023, 00:01 AutoBlog

Maserati kondigt het einde aan voor de toffe Trofeo-modellen. Jammer, man! Gevoelsmatig hebben we maar relatief kort kunnen genieten van de V8 uit de Maserati Trofeo-modellen. Het is een van […]

Dit artikel Maserati kondigt einde Trofeo-modellen aan verscheen eerst op Autoblog.nl.




Maserati onthult nieuwe GranTurismo 2023
22 April 2023, 00:00 Autozine
Maserati onthult de nieuwe GranTurismo. De eerste exemplaren zijn exclusieve GranTurismo Launch Edition PrimaSerie 75th Anniversaries. Om het belang van het model voor de historie van Maserati te benadrukken, werden ook drie andere versies onthuld: de GranTurismo One Off Prisma en Granturismo One Off Luce, ontworpen door Maserati Centro Stile, en tenslotte de Granturismo One Off Ouroboros, ontstaan uit de inspiratie van straatcultuur-pionier Hiroshi Fujiwara, tevens vriend van het huis met de drietand.


De Maserati MC20 GT2 in detail
8 Maart 2023, 00:02 Autosport
Maserati staat klaar om de gloriedagen van de GT-kampioenschappen te doen herleven, met een prachtige nieuwe auto die is ontworpen om in de voetsporen te treden van zijn voorganger, de succesvolle MC12. Het merk kan bogen op een lange en succesvolle autosporthistorie van bijna een eeuw.

Lees meer: De Maserati MC20 GT2 in detail


Dit is het interieur van de nieuwe Maserati Granturismo
24 Januari 2023, 00:12 AutoBlog

De buitenkant hebben we al uitvoerig gezien, maar de binnenkant nog niet. Tot nu dus, want dit is het interieur van de nieuwe Maserati Granturismo. De nieuwe Maserati Granturismo is […]

Dit artikel Dit is het interieur van de nieuwe Maserati Granturismo verscheen eerst op Autoblog.nl.




Maserati Grecale Trofeo ? rijtest en video
24 Januari 2023, 00:12 AutoBlog

Na de Levante is de Maserati Grecale de tweede SUV van het beroemde Italiaanse merk. De Levante heeft Maserati geen windeieren gelegd. Net zoals het bij Porsche is gegaan, trekken […]

Dit artikel Maserati Grecale Trofeo – rijtest en video verscheen eerst op Autoblog.nl.







Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn