NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Markle

2News.be / Trefwoorden / Markle

Ukip-leider breekt met vriendin na racistische uitlatingen over Meghan Markle
Dinsdag, 00:36 Skynet Buitenland
Na haar racistische uitlatingen over Meghan Markle, de verloofde van prins Harry, heeft Henry Bolton, de leider van de eurofobe Britse partij Ukip, gebroken met zijn vriendin. De 25-jarige Jo Marney had in een reeks sms'jes aan een vriend Markle, die aan moederszijde Afro-Amerikaanse roots heeft, op racistische wijze beledigd. Ze was daarvoor al uit de partij gezet.


UKIP-leider dumpt vriendin na racistische opmerkingen
Maandag, 11:06 De Tijd
10:24 De vriendin van Henry Bolton beledigde onder meer de verloofde van de Britse prins Harry.


Halfzus Meghan Markle smeekt haar om vergiffenis en hoopt alsnog op huwelijksuitnodiging
Zondag, 12:18 Gazet v. Antwerpen

Dat niet iedereen even hoog oploopt met de kersverse verloofde van prins Harry bleek al voor de verloving. Samantha Grant (53), de halfzus van actrice Meghan Markle, maakte in het verleden al enkele venijnige opmerkingen aan het adres van Markle en schreef zelfs een boek. Toch hoopt Grant dat Markle haar kan vergeven en dat ze uitgenodigd wordt op het huwelijk van het jaar.
Deze kleur lippenstift is weer helemaal in dankzij Meghan Markle

Niet alleen de kledingstijl van Meghan Markle, tegenwoordig beter bekend als de verloofde van de Britse prins Harry, wordt wereldwijd beoordeeld en gekopieerd. Ook haar naturelle make-up inspireert heel wat vrouwen en doet de verkoop van zachte lipstick kleuren weer helemaal opleven.
Het kapsel van Meghan Markle staat in het middelpunt van de belangstelling op Twitter
11 Januari, 14:36 Gazet v. Antwerpen
Als de Amerikaanse Meghan Markle in het openbaar verschijnt aan de arm van prins Harry, analyseert de pers haar volledige look. De Britse krant The Daily Mail is duidelijk geen fan van haar kapsel tijdens een bezoek aan een radiozender, maar krijgt ongelijk op de sociale media.


Meghan Markle stopt met sociale media
10 Januari, 15:30 Skynet Buitenland

Ze bedankte haar volgers in een verklaring.
Prins Harry en Meghan Markle maken hun eerste officiŽle uitstap van 2018
10 Januari, 14:36 Gazet v. Antwerpen
De Britse prins Harry en zijn verloofde Meghan Markle zijn voor het eerst dit jaar samen verschenen in het openbaar. Op de gemeenschappelijke agenda: een bezoekje aan een radiozender in Londen.


Meghan Markle is plots niet langer op Instagram en Facebook te vinden
10 Januari, 09:12 Gazet v. Antwerpen
Op 19 mei wordt Meghan Markle een lid van de Britse koninklijke familie na haar huwelijk met Harry en dan zal haar leven ook officieel een nieuwe weg in slaan waar duidelijk geen sociale media bijhoort. De voormalige actrice was vroeger heel actief op onder meer Instagram, maar heeft nu al haar accounts verwijderd.


Aanstaande Britse royal Meghan Markle stopt met sociale media
9 Januari, 23:00 NOS nieuws

Meghan Markle, de verloofde van de Britse prins Harry, heeft haar accounts op Instagram, Facebook en Twitter afgesloten. Volgens Kensington Palace bedankt de voormalige actrice iedereen die haar de afgelopen jaren heeft gevolgd.

Markle, die onder meer bekendheid kreeg door haar rol als Rachel Zane in de Amerikaanse televisieserie Suits, was populair op sociale media. Op Instagram had ze 1,9 miljoen volgers en op Twitter waren dat er ruim 350.000. Haar Facebookpagina had ruim 800.000 likes.

Volgens de officiŽle lezing sluit de aanstaande van prins Harry haar accounts omdat deze al enige tijd niet meer in gebruik zijn, maar waarschijnlijk is haar huwelijk met Harry de echte reden. Leden van het Britse koninklijk huis plaatsen zelden persoonlijke berichten op sociale media. Berichten over de koninklijke familie worden veelal geplaatst door communicatieteams van de familie.

Hertog van York doet het zelf

De uitzondering op die regel is de tweede zoon van koningin Elizabeth, prins Andrew, de hertog van York. Andrew plaatst zo nu en dan zelf een bericht op de officiŽle sociale mediakanalen, dat hij dan ondertekent met de afkorting 'AY'.

In april vorig jaar sloot Meghan Markle haar online lifestylemagazine The Tig, waarin ze schreef over eten, mode en reizen. Direct na die sluiting maakten Britse gokkantoren bekend dat er massaal weddenschappen werden afgesloten over een mogelijke koninklijke verloving, die eind vorig jaar ook werd bekendgemaakt. Het stel trouwt in mei.
Gaf Meghan Markle dit grappige cadeau aan de Queen?
8 Januari, 14:36 Gazet v. Antwerpen
De Amerikaanse Meghan Markle vierde Kerstmis met haar toekomstige schoonfamilie en ook bij de royals worden er traditiegetrouw cadeautjes uitgedeeld. De verloofde van prins Harry had volgens de geruchten een wel heel bijzonder geschenkje in petto voor de Queen.


Toekomstige schoonzus van Meghan Markle gearresteerd op oudejaarsavond
6 Januari, 13:42 Gazet v. Antwerpen
De toekomstige schoonzus van Meghan Markle werd op oudejaarsavond door de politie van Oregon gearresteerd, nadat ze in een dronken bui de halfbroer van Meghan aangevallen had. Hoewel het contact tussen de broer en zus al langere tijd verwaterd was, zal dit wapenfeit er ongetwijfeld niet tot bijdragen dat Thomas Markle een uitnodiging voor het huwelijksfeest van het jaar zal ontvangen.


Zoveel zal de bruiloft van Meghan Markle en prins Harry het Verenigd Koninkrijk opleveren
4 Januari, 17:18 Gazet v. Antwerpen
Het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle belooft een flinke opsteker voor de Britse economie te worden. De grote toestroom van toeristen voor het evenement van het jaar zou volgens het financieel nieuwsbedrijf Reuters wel eens 560 miljoen euro kunnen opleveren. Goed nieuws dus voor de Britse schatkist.


Elke dag wordt Sarah tegengehouden voor selfies omdat ze zo sterk op Meghan Markle lijkt
4 Januari, 13:42 Gazet v. Antwerpen

Ze is een jaar jonger dan Meghan Markle, ook actrice en begaan met het goede doel. Maar haar voornaamste gelijkenis is met Meghan is uiteraard haar uiterlijk. Elke dag wordt Sarah ettelijke keren tegengehouden omdat mensen een selfie willen met de verloofde van prins Harry.
Deze jurk is het bewijs dat Meghan Markle niet alleen onbetaalbare mode in haar kast heeft hangen
2 Januari, 15:36 Gazet v. Antwerpen

Meghan Markle, de Amerikaanse verloofde van prins Harry, droeg op kerstdag een peperdure outfit. Alleen al haar jas kostte 1.113 euro. Maar onder de creatie school een wijnrode jurk met een veel lager prijskaartje, zo blijkt nu.
Deze gekke kant van Meghan Markle zag je nog niet
29 December 2017, 14:00 Gazet v. Antwerpen
De Britse koninklijke familie wordt weleens stijf genoemd, maar Meghan Markle is dat allesbehalve. Op de kerstplechtigheid stak de verloofde van prins Harry zelfs haar tong uit. Nu circuleren beelden van het moment op internet.


Meghan Markle zou de perfecte nieuwe Bondgirl geweest zijn
29 December 2017, 10:24 Gazet v. Antwerpen
De producers van de James Bond-films geven toe dat ze hun oog hadden laten vallen op Meghan Markle als nieuwe Bondgirl. Ze was een grote kanshebber voor de rol maar die plannen werden opgeborgen toen ze de vriendin van prins Harry werd.


Halfzus Meghan Markle boos over uitspraken prins Harry
28 December 2017, 15:18 Skynet Buitenland

Meghan heeft volgens halfzus Samantha een hele grote familie die er altijd voor haar was.
Halfzus van Meghan Markle reageert ontzet op opmerking van prins Harry: "Ze heeft al een familie"
28 December 2017, 15:00 Gazet v. Antwerpen
Tijdens een interview op Radio 4 sprak prins Harry lovende woorden over zijn eerste kerst met zijn verloofde en de koninklijke familie. Een opmerking over haar familie zette echter kwaad bloed bij de halfzus van Meghan Markle. Hij noemde de Windsors 'de familie die ze nooit had', maar volgens Samantha heeft Meghan altijd al een warm huiselijk nest gekend.


Niet alle bekende vrienden van Harry en Meghan mogen van Britse regering naar huwelijk komen
26 December 2017, 13:18 Gazet v. Antwerpen

Prins Harry zal het op zijn huwelijk met Meghan Markle mogelijk zonder twee goede vrienden moeten stellen. De Britse regering heeft hem namelijk verzocht ze niet uit te nodigen om geen diplomatiek conflict uit te lokken. Nochtans zijn Barack en Michelle Obama nauwelijks omstreden figuren te noemen.
Zo duur is de kerstoutfit van Meghan Markle (en waarom haar hoed het mikpunt is van spot)
26 December 2017, 11:30 Gazet v. Antwerpen
De Amerikaanse Meghan Markle woonde maandag voor het eerst Kerstmis bij de Britse royals bij. Ze liep aan de arm van prins Harry en droeg een camelkleurige jas met bruine accessoires. En die look was peperduur, een overzicht.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be