NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Markle

2News.be / Trefwoorden / Markle

Meghan Markle en prins Harry op de lijst van 100 meest invloedrijke personen ter wereld
Gisteren, 10:06 Gazet v. Antwerpen
Het Amerikaanse weekblad Time maakte opnieuw een lijst met de honderd invloedrijkste mensen ter wereld. Tussen de iconen, leiders en artiesten staan ook Meghan Markle en prins Harry.


Broer van Meghan Markle hoopt nog altijd op uitnodiging voor huwelijk (maar zijn nieuwste uithaal in de Britse tabloids zal niet echt helpen)
Donderdag, 17:18 Gazet v. Antwerpen

De halfbroer van Meghan Markle hoopt naar eigen zeggen nog altijd dat hij uitgenodigd wordt voor het huwelijk van zijn halfzus met de Britse prins Harry, vandaag over een maand. Hoe zijn nieuwste uithaal in de Britse tabloids hem daarbij moet helpen, is niet helemaal duidelijk: ?Meg wil zijn zoals prinses Diana, maar ze is niet zo oprecht.?
Meghan Markle breekt net voor haar huwelijk nog een regeltje
Donderdag, 13:06 Gazet v. Antwerpen
De Britse Prins Harry ging woensdag naar een Commonwealth-evenement in Londen en nam zijn aanstaande Meghan Markle mee. Daarmee brak het koppel nog eens een regeltje. De traditie van het koninklijke protocol schrijft namelijk voor dat enkel officiŽle wederhelften mee mogen naar zo?n belangrijk gebeuren.


Hier gaat de huwelijksreis van prins Harry en Meghan Markle naartoe
Dinsdag, 11:54 Gazet v. Antwerpen
Na het sprookjeshuwelijk van prins Harry en Meghan Markle volgt ongetwijfeld ook een droomreis en Travel + Leisure weet alvast waar die naartoe gaat: NamibiŽ. In het zuidelijke Afrikaanse land zullen ze naar verluidt in alle rust van hun wittebroodsweken kunnen genieten.


Aan deze strikte regel moeten vrouwen zich houden op het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle

Op zaterdag 19 mei stappen prins Harry en Meghan Markle in het huwelijksbootje. De vrouwelijke genodigden zullen allemaal te zien zijn met een hoed, inclusief Kate Middleton en de Queen. De Britse etiquette eist immers dat dames op een trouwplechtigheid een hoofddeksel dragen.
Prins Harry en Meghan Markle willen geen huwelijkscadeaus
De Britse prins Harry en zijn aanstaande Meghan Markle willen niet dat gasten op hun huwelijksfeest - op zaterdag 19 mei - cadeautjes meebrengen. De tortelduifjes hebben liever dat genodigden een bijdrage leveren aan een goed doel dat ze een warm hart toedragen.


Ex-collega geeft Meghan Markle verrassend huwelijkscadeau
8 April, 11:42 Gazet v. Antwerpen

Het huwelijk van prins Harry en actrice Meghan Markle vindt pas midden mei plaats, toch heeft collega-acteur Patrick J. Adams al een cadeautje gekocht voor het verliefde paar.
De eerste jongen die Meghan Markle ooit kuste, vertelt hoe ze hem dumpte na flater in de bioscoop
7 April, 12:54 Gazet v. Antwerpen

Dat het leven van Meghan Markle sinds haar verloving met prins Harry grondig onder de loep genomen wordt, is een understatement. Nu haalde de Britse tabloid The Daily Mail Joshua Silverstein van onder het stof, het eerste liefje van de Amerikaanse actrice.
Daarom woonde Meghan Markle de paasviering met de koninklijke familie niet bij
5 April, 09:48 Gazet v. Antwerpen
Meghan Markle zou tijdens het paasweekend enkele dagen naar haar moeder in Los Angeles afgereisd zijn. Dat beweert althans de koninklijke correspondent van het televisieprogramma Good Morning America. Volgens hem wilde de bruid haar huwelijksplannen aan haar moeder voorleggen.


?Ze was gefascineerd door prinses Diana?: biografie komt met nieuwe weetjes over Meghan Markle
2 April, 14:00 Gazet v. Antwerpen

Toen Meghan Markle van haar eerste echtgenoot wilde scheiden, liet ze hem dat weten per post. En toen ze een jong meisje was, droomde ze ervan prinses Diana te zijn. In een voorpublicatie van zijn boek ?Meghan Markle: a Hollywood Princess? deelt biograaf Andrew Morton een paar veelbetekenende details over het leven van Harry?s toekomstige bruid.
Meghan Markle zal op haar huwelijk niet dezelfde tiara dragen als Kate Middleton
31 Maart, 12:48 Gazet v. Antwerpen
Op haar huwelijk zal Meghan Markle niet dezelfde tiara dragen als Kate Middleton, bericht Time. Queen Elizabeth leende de Cartier Halo tiara uit aan Kate in 2011 maar zal dat dit jaar niet opnieuw kunnen doen. Het sieraad ligt namelijk nog tot juni in een museum in AustraliŽ.


Van theekopjes tot borden: prins Harry en Meghan Markle hebben nu hun eigen servies
26 Maart, 15:48 Gazet v. Antwerpen
De hype rond het huwelijk van de prins Harry en voormalig actrice Meghan Markle bereikt een nieuw hoogtepunt: fans van het Britse koningshuis kunnen nu een servies kopen dat helemaal in het teken staat van hun grote dag. Dat heeft het Royal Collection Trust, die wordt beheerd door de Queen, maandag aangekondigd.


Meghan Markle geeft hint over babyplannen
25 Maart, 12:48 Gazet v. Antwerpen
Tijdens een werkbezoek in Belfast op vrijdag sprak Meghan Markle zich uit over de gezinsuitbreidingsplannen van het koppel. Toen ze samen met lokale ondernemers in gesprek waren, vertelde ze na de voorstelling van hun collectie van babyproducten het volgende: "Ik ben zeker dat wij op een bepaald moment het volledige pakketje nodig zullen hebben".


Op huwelijksreis? Prins Harry en Meghan Markle doen het vůůr hun grote dag
23 Maart, 13:00 Gazet v. Antwerpen
Koppels die op trouwen staan, zijn in aanloop naar hun huwelijk druk in de weer met van alles en nog wat te regelen. De Britse prins Harry en zijn Meghan Markle willen vooral ontspannen aan hun grote dag beginnen en trekken net ervoor naar het buitenland voor een pre-moon. Een trend volgens wedding planners in Groot-BrittanniŽ, maar hoe zit het bij ons?


Kate Middleton en Meghan Markle krijgen eigen emoji's
22 Maart, 09:24 Gazet v. Antwerpen
Fans van de Britse koninklijke familie kunnen binnenkort gebruikmaken van emoji's van Meghan Markle en Kate Middleton. In de aanloop naar het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle in mei zal een Amerikaans technologiebedrijf immers een aantal koninklijke emoji's lanceren met de beide vrouwen in de hoofdrol.


?t Is beslist: Prins Harry en Meghan Markle verklappen wie hun bruidstaart zal maken
De Britse prins Harry en Meghan Markle hebben gekozen wie hun bruidstaart zal maken. Dat heeft Kensington Palace dinsdag bevestigd via de sociale media. De gelukkige is Claire Ptak van de Londense bakkerij Violet Cakes.


Pikante foto?s opgedoken van Meghan Markle
Er zijn topless vakantiefoto?s opgedoken van de Amerikaanse ex-actrice Meghan Markle. Of de beelden echt zijn wordt momenteel volop onderzocht. Dat schrijft de Britse pers.


Verloofd zijn met een prins is duur: wie betaalt de designeroutfits van Meghan Markle?
17 Maart, 14:36 Gazet v. Antwerpen

Sinds ze verloofd is met prins Harry, zou Meghan Marke al 22.000 euro aan nieuwe kleren hebben uitgegeven. Want telkens ze in het openbaar verschijnt naast prins Harry, moet ze een nieuwe outfit aan.
Meghan Markle en de Queen voor het eerst in het openbaar samen
13 Maart, 09:30 Skynet Buitenland
De Amerikaanse actrice Meghan Markle (36), de verloofde van de Britse prins Harry, is voor het eerst samen met koningin Elizabeth II (91) in het openbaar verschenen. Samen met andere leden van de koninklijke familie woonden ze ter gelegenheid van de Gemenebestdagen een misviering bij in Westminster Abbey in Londen.


Meghan Markle straalt tijdens eerste officiŽle uitje met de Queen
13 Maart, 09:12 Gazet v. Antwerpen
Meghan Markle werd samen met haar verloofde prins Harry verwacht voor een kerkdienst voor Commonwealth Day in Westminster Abbey en dat in het gezelschap van de Queen. Meteen goed voor haar eerste officiŽle verplichting met de Britse koninklijke familie. Ze was met een blauwe jurk en witte jas opvallend sober gekleed. Enkel de baret die ze droeg, sprong er wat uit.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be