NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Marc


Marc Coucke maakt weg vrij voor redding voetbalclub KV Oostende
9 Februari, 00:01 De Tijd
21:35 Om een faillissement te vermijden mikt de bewindvoerder bij de noodlijdende tweedeklasser KV Oostende nadrukkelijk op een overname. Die is weer wat realistischer nu ex-eigenaar Marc Coucke bereid is w...


RECONSTRUCTIE. Hoe omstreden keuze eerst goed uitdraaide en Marc Overmars van Antwerp erg snel een betere club maakte
10 Januari, 00:28 HLN.BE
Op dinsdag 21 maart 2022 werd Marc Overmars (49) werd voorgesteld als Directeur Voetbalzaken bij Antwerp. Overmars? aanstelling was omstreden en gewaagd, maar in no-time werd Antwerp er op sportief vlak wel beter van. ?Straf hoe snel hij zijn stempel kon drukken.? Een reconstructie hoe de Nederlander dat voor elkaar kreeg.


Is beroep mogelijk? En hoe moet het verder met Antwerp? Alles wat u moet weten over de schorsing van Marc Overmars
10 Januari, 00:26 HLN.BE
Marc Overmars (50) kan zijn functie van directeur voetbalzaken bij Royal Antwerp FC niet langer uitoefenen. De schorsing die de Nederlander kreeg vanwege grensoverschrijdend gedrag in zijn tijd bij Ajax wordt wereldwijd doorgevoerd. Dat liet de FIFA aan het kamp-Overmars weten. Hoe moet het nu verder met Antwerp en zijn technische baas? Kan de Nederlander nog in beroep gaan? Vijf vragen en antwoorden.


Jupiler Pro League - Schorsing Marc Overmars wereldwijd doorgevoerd
10 Januari, 00:02 Skynet Belgie
De nationale schorsing van Marc Overmars vanwege grensoverschrijdend gedrag tijdens zijn periode als technisch directeur bij Ajax, wordt mondiaal doorgevoerd. Dat kwam het Nederlandse dagblad NRC te weten na mailverkeer met de Wereldvoetbalbond FIFA. Daarmee kan Overmars zijn huidige functie als technisch directeur van landskampioen Antwerp (voorlopig) niet langer uitoefenen.


Jupiler Pro League - Schorsing Marc Overmars wereldwijd doorgevoerd
10 Januari, 00:01 Skynet Sport
Marc Overmars kan voorlopig zijn functie als technisch directeur van landskampioen Antwerp niet meer uitoefenen. De Wereldvoetbalbond FIFA heeft de nationale schorsing die hij kreeg om grensoverschrijdend gedrag tijdens zijn periode bij Ajax wereldwijd overgenomen. Dat bevestigde een woordvoerder van de Nederlandse voetbalbond KNVB, na eerdere berichtgeving van het Nederlandse dagblad NRC.


Marc Coucke bouwt belang in Mithra stevig af
17 Oktober 2023, 00:07 Skynet Economie
Marc Coucke heeft het belang dat hij in het Luikse farmabedrijf Mithra aanhoudt via zijn holding Alychlo stevig afgebouwd. Dat blijkt vrijdagavond nabeurs uit een transparantieverklaring die Mithra publiceerde.


Oschersleben: Alsnog podium voor Goossens na niet-conforme auto winaar Ghirelli
25 September 2023, 00:02 Autosport
Marc Goossens kwam gisteren, bij de eerste manche van de EuroNASCAR Pro in Oschersleben, als vierde over de meet. De Kempenaar zou echter alsnog de punten van de derde plaats krijgen, nadat de Team Bleekemolen Chevrolet Camaro van eerdere winnaar Vittorio Ghirelli tijdens de technische controle niet-conform werd bevonden. De Italiaan verliest daardoor niet enkel zijn zege, maar ook de leiding in de tussenstand. Hij werd uiteindelijk als vierde geklasseerd, terwijl de zege naar Paul Jouffreau ging, voor Tobias Dauenhauer en Marc Goossens. De Fransman is zo de allereerste rijder die op dezelfde dag een manche wint in de eerste en de tweede klasse van het EK NASCAR.

Lees meer: Oschersleben: Alsnog podium voor Goossens na niet-conforme auto winaar Ghirelli


Marc Degryse ziet dat middelen geen probleem zijn bij Anderlecht: ?Zou Thorgan toch ook niet eens naar zijn broer bellen??
7 September 2023, 00:00 HLN.BE
De zomermercato zit erop voor de Belgische clubs, met een flinke paukenslag wat Anderlecht betreft. Paars-wit weekte op de laatste dag van de transferperiode nog Thorgan Hazard (30) los bij Borussia Dortmund. Een zet die van ambitie getuigt volgens onze analist Marc Degryse. ?Met deze groep geef je ook aan de buitenwereld het signaal dat je wil meedoen met de grote jongens.?


Sterk rijderskwartet voor PK Carsport BMW M2 CS Racing bij 24H Zolder
14 Augustus 2023, 00:00 Autosport
Als regerend Belcar-kampioen en uittredend winnaar van de 24 Hours of Zolder, trekt PK Carsport ook in 2023 vol ambitie naar het traditionele hoogtepunt van het seizoen. Het Limburgse team betwist de 24 Hours of Zolder met twee wagens en mikt daarbij op de zege in zowel de GT-categorie als bij de toerismewagens. Om die ambities kracht bij te zetten, zocht PK Carsport voor de BMW M2 CS Racing #24 versterking in de vorm van Tom Boonen, Koen De Wit en viervoudig en regerend Europees kampioen NASCAR Alon Day. Dat drietal flankeert bij de Limburgse etmaalrace vaste rijder Matisse Lismont, terwijl een blessure Junior Planckaert helaas aan de kant houdt.

Lees meer: Sterk rijderskwartet voor PK Carsport BMW M2 CS Racing bij 24H Zolder


Valencia: Podium voor Marc Goossens, gedeelde derde plaats met Anthony Kumpen in tussenstand
12 Mei 2023, 00:03 Autosport
Voor zijn fulltime terugkeer naar de NASCAR Whelen Euro Series, zijn laatste volledige seizoen dateert van 2017, kan Anthony Kumpen (PK Carsport) tevreden terugblikken op de openingsmanche die doorging op het Circuit Ricardo Tormo. Kumpen eindigde tweemaal in de top tien, als zevende in de eerste race en als vierde in de tweede race. In de puntenstand bezet onze landgenoot de derde plaats, ex-aeqo met Marc Goossens (CAAL Racing), die als achtste finishte in de eerste wedstrijd en pakte een podiumplaats in race 2.

Lees meer: Valencia: Podium voor Marc Goossens, gedeelde derde plaats met Anthony Kumpen in tussenstand


Huisanalist Marc Degryse: ?Wat mij betreft is de competitie voor Anderlecht voorbij?
17 April 2023, 00:01 HLN.BE
De Conference League kan nog een ?mooie troostprijs? zijn, maar volgens Marc Degryse zit de competitie er wel zo goed als op voor Anderlecht. Onze huisanalist keek naar de topper tussen Racing Genk en RSCA, waar hij vertrouwensboosts en problemen vaststelde. ?Achtste, negende of tiende: we gaan toch in geen van die gevallen zeggen dat het seizoen van Anderlecht geslaagd is??


12H Spa: Nathan Vanspringel met MARC Cars Mustang V8
1 April 2023, 00:04 Autosport
Al vanaf vorig jaar komt Nathan Vanspringel uit in de Hundred Series by BGDC voor het VDS Racing Adventures team. Hij bestuurt er samen met Raphael van der Straten de imposante MARC Cars Focus V8. Vanspringel debuteert echter volgende maand ook in de 24H Series ter gelegenheid van de 12 Hours Spa, ook daar met VDS Racing Adventures en Raphael van der Straten, maar de wagen wordt de MARC Cars Mustang V8.

Lees meer: 12H Spa: Nathan Vanspringel met MARC Cars Mustang V8


Marc Goossens met Sven van Laere in de NASCAR Whelen Euro Series
28 Maart 2023, 00:02 Autosport
We zien dit jaar Marc Goossens terug in de NASCAR Whelen Euro Series en wat meer is bij een van de topteams CAAL Racing. Goossens zal de Camaro met het nummer 56 besturen in de EuroNASCAR PRO, maar wat meer is, diezelfde wagen komt uit in de EuroNASCAR 2 met Sven van Laere.

Lees meer: Marc Goossens met Sven van Laere in de NASCAR Whelen Euro Series


?Thuisfront, het zou kunnen dat ik later thuis ben?: de ''historische'' zege door de ogen van Marc Coucke
17 Maart 2023, 00:00 HLN.BE
?History in Villarreal?. Met die boodschap ging Marc Coucke live op Instagram na de stunt van Anderlecht in de Conference League. De eigenaar beleefde de prestatie vanop de eerste rij. En hij liet zijn volgers dus meegenieten van het feestgedruis. ?De kortste weg naar Europa is langs Europa.?


Rally van Haspengouw: Marc Timmers wint de Master Cup na de sortie van Roger Hodenius
1 Maart 2023, 00:03 Autosport
Het is niet de gewoonte, maar deze keer speelde de strijd voor de overwinning in de Master Cup, voorbehouden voor piloten die hun 50ste verjaardag al gevierd hebben, zich af net buiten de Top 10. Lange tijd leek Roger Hodenius op weg naar de eerste overwinning van het seizoen, maar op de allerlaatste proef ging de Nederlander van de baan, waardoor Marc Timmers als winnaar op het podium werd gevierd. Een podium waar hij 33 jaar geleden ook op stond in Haspengouw.

Lees meer: Rally van Haspengouw: Marc Timmers wint de Master Cup na de sortie van Roger Hodenius


Rally van Haspengouw: Marc Timmers gaat voor goud
23 Februari 2023, 00:01 Autosport
Ook in 2023 kunnen piloten die de 50 jaar bereikt hebben, strijden voor de BRC Master Cup, waarvoor alle resultaten behaald in de 13 manches op de kalender mee zullen tellen. In deze Rally van Haspengouw is titelverdediger Jimmy D'hondt niet van de partij, hoewel het zijn thuisrally is, terwijl Jos Verstappen forfait moest geven. Maar, er staan nog snelle routiniers aan de start.

Lees meer: Rally van Haspengouw: Marc Timmers gaat voor goud


Marc Degryse ziet het somber in voor Club Brugge en Scott Parker: ?Ik heb niet het gevoel dat het nog goed komt?
20 Februari 2023, 03:59 HLN.BE
Nog altijd niet gewonnen voor eigen publiek en ook in de Brugse derby bleef Club onder Scott Parker steken. Onze huisanalist Marc Degryse zag dat blauw-zwart de wet van de sterkste moest ondergaan tegen groen-zwart. Daarbovenop vraagt hij zich af hoe ver het geduld van voorzitter Bart Verhaeghe zal dragen als de huidige situatie blijft aanhouden. ?Als je vandaag moet vaststellen dat Club Brugge, met het beschikbare materiaal, niet klaar was om deze derby te spelen, dan heb je toch echt wel een heel groot probleem.?


Onderzoek naar corruptie van een Golfstaat - Marc Tarabella blijft van vrijheid beroofd en verschijnt zaterdag voor onderzoeksrechter
11 Februari 2023, 00:05 Skynet
Europarlementslid Marc Tarabella, wiens parlementaire onschendbaarheid vorige week opgeheven werd, blijft vrijdagavond van zijn vrijheid beroofd, nadat hij eerder op de dag verhoord was in het kader van het onderzoek naar corruptie in het Europees Parlement. Tarabella zal zaterdagochtend opnieuw voor de onderzoeksrechter verschijnen, zo meldt een woordvoerder van het federaal parket aan Belga, die daarmee een bericht van de krant Le Soir bevestigt.


Marc Goossens driver coach en teammanager van RedAnt Racing
24 Januari 2023, 00:07 Autosport
Na enkele jaren als Program Manager bij Belgium Racing gaat Marc Goossens zich vanaf heden meer met de begeleiding van piloten bezighouden voor RedAnt Racing, maar de snelle man uit Geel neemt ook het teammanagement van het Oost-Vlaamse raceteam op zich met het oog op de verdere groei van de formatie van de ondernemersfamilie Redant.

Lees meer: Marc Goossens driver coach en teammanager van RedAnt Racing


Topcardioloog Pedro Brugada spreekt zich uit over gezondheidstoestand Marc Overmars: ?Het getal nul bestaat helaas niet in de geneeskunde?
20 Januari 2023, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Een hartaanval zoals Marc Overmars (49) net voor de jaarwisseling kreeg, is altijd schrikken voor de persoon in kwestie en de rest van de familie. Een serieuze wake-upcall ook, waar niemand met zekerheid aan ontsnapt, al kun je de kans op een infarct danig verkleinen. Nu de directeur van Royal Antwerp FC blijvende schade aan zijn hart opliep, roepen enkele vragen voor cardioloog Pedro Brugada ? een autoriteit onder de hartspecialisten ? zich op.







Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn