NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Makkelijk

2News.be / Trefwoorden / Makkelijk

Kia en Hyundai veel te makkelijk te stelen
29 Maart 2023, 00:04 AutoBlog

Het is heel erg makkelijk om een Kia en Hyundai te stelen. Dat kan niet de bedoeling zijn. Heibel en onrust bij de Zuid-Koreaanse automerken Kia en Hyundai. De auto’s […]

Dit artikel Kia en Hyundai veel te makkelijk te stelen verscheen eerst op Autoblog.nl.




Leider RWDM zet RSCA Futures met vier doelpunten makkelijk opzij
19 Maart 2023, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Leider RWDM heeft zaterdagavond op de vierde speeldag van de Promotion Play-offs in de Challenger Pro League zijn titelambities in de verf gezet. Op bezoek bij de beloften van Anderlecht won de ploeg van Vincent Euvrard met 0-4. RWDM zet zo alweer een stap om volgend seizoen in hetzelfde stadion tegen de A-kern van Anderlecht te spelen in de hoogste afdeling.




Krezip-drummer gaat optreden met U2: fans maken het hem nu al niet makkelijk
19 Februari 2023, 00:42 NU.NL - Muziek
Van Krezip naar U2. Drummer Bram van den Berg gaat optreden met de Ierse band van Bono, nadat hij jarenlang op het podium heeft gestaan met Jacqueline Govaert. Hij vervangt een van de oprichters van U2 en daar wrijft het bij de fans.


20 Januari 2023, 00:08 Volkskrant
De Supercopa is voor Barcelona: Catalanen rekenen makkelijk af met een onmachtig Real Madrid, Gavi grote uitblinker
16 Januari 2023, 00:02 HLN.BE
In minder dan een helft was de Spaanse Supercopa gespeeld. Robert Lewandowski, Gavi en Pedri velden het lot van een matig Real Madrid. Benzema scoorde in het slot nog tegen. Aan een ontgoochelde Thibaut Courtois lag het niet in Riyad: hij moest zich drie keer omdraaien in 70 minuten. Geen prijsje bij in de bagage.


Red Panthers winnen makkelijk op WK hockey en lijken op weg naar 1/8ste finales
7 Juli 2022, 00:00 Gazet v. Antwerpen

De Belgische hockeyvrouwen (FIH 5) hebben woensdag in het Spaanse Terrassa hun derde en laatste groepsduel op het WK met 3-0 gewonnen van Japan (FIH 11). De Red Panthers eindigen zo goed als zeker tweede in hun groep.




Card Shark - Valsspelen is niet makkelijk
24 Juni 2022, 00:01 Tweakers
Card Shark is een spel dat niet draait om kaartspellen, maar om hoe je zo effectief mogelijk kunt valsspelen bij het kaarten. Dat is lastiger dan je denkt.


Onverwachte maar verhoopte kus in ?Thuis?, al wordt het niet makkelijk
23 Juni 2022, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Een onverwacht beeld woensdagavond in ?Thuis?, maar wel eentje waar de fans blij mee zullen zijn. Twee legendarische personages hadden het zo gezellig samen dat er zelfs een kus viel.




Lifehack: Zo neem je makkelijk telefoongesprekken op
25 April 2022, 00:08 NU.NL - Tech
Wil je terugluisteren wat je met iemand hebt afgesproken of snak je naar de stem van je geliefde? Met deze tips neem je voortaan je telefoongesprekken op.


Lifehack: Zo deel je makkelijk je wifiwachtwoord met gasten
18 November 2021, 00:11 NU.NL - Tech
Als je vrienden over de vloer hebt, is het wel zo gastvrij om je wifiwachtwoord met ze te delen. Met deze tips lukt dat in een handomdraai.


Lifehack: Zo ruim je makkelijk en snel je Gmail op
27 Oktober 2021, 00:08 NU.NL - Tech
Ooit leek de opslagruimte in je e-mailbox oneindig groot, maar die ruimte kan snel gevuld raken, zeker als je veel berichten met attachments krijgt toegestuurd. Met deze tips ruim je je inbox van Gmail snel en makkelijk op.


Halle Berry vecht tegen beeld dat haar leven makkelijk is vanwege haar uiterlijk
22 September 2021, 00:07 NU.NL - Film
Halle Berry vecht al haar hele leven tegen het beeld dat ze een makkelijk leven heeft vanwege haar uiterlijk. Dat vertelt de 55-jarige actrice in The New York Times.


Amstel Gold Race mikt op compact parcours: 'Dat is makkelijk af te sluiten'
3 Februari 2021, 14:21 NU.NL - Sport
Leo van Vliet gaat er vooralsnog van uit dat de Amstel Gold Race dit jaar wel kan worden verreden. De koersdirecteur mikt daarbij op een wedstrijd over een compact parcours van zo'n 18 kilometer.


Hoe komt het dat je wagen veel minder lang meegaat dan vroeger? En wat kan je zelf doen om de levensduur ervan te verlengen? Onze auto-expert geeft advies
3 Februari 2021, 13:06 HLN.BE
Auto?s zijn als wasmachines, ze gaan niet zo lang meer mee als dertig jaar geleden. Toch kan je de levensduur van je auto wel degelijk verlengen. ?En dat is makkelijker dan je denkt?, weet onze auto-expert Joost Bolle. Hij vertelt wat je allemaal kan doen om langer van je wagen te kunnen genieten.


OnlyFans groeit explosief, maar is er geld mee verdienen wel zo makkelijk?
30 Januari 2021, 05:16 NU.NL - Tech
Het online platform OnlyFans is het afgelopen jaar explosief gegroeid. Maar wat is het eigenlijk en kun je er echt zoveel geld mee verdienen als wordt beweerd?


Zo lang mogelijk in je huis wonen? Met deze tips zorg je voor een huis dat je makkelijk aanpast
29 Januari 2021, 10:24 HLN.BE
Wil je ook op je oude dag nog van je woning blijven genieten? Dan wacht je best niet tot dan om je huis of appartement aan je toekomstige noden aan te passen. Met deze tips van bouwsite Livios zorg je voor een levenslange woonst, of je nu zelf ontwerpt en bouwt of koopt en renoveert.


25 Januari 2021, 21:00 Gazet v. Antwerpen
Tottenham haalt het al bij al makkelijk bij hekkensluiter Sheffield
17 Januari 2021, 16:06 HLN.BE
Tottenham is weer (even) vierde in de Premier League na een makkelijke overwinning bij Sheffield United. De Spurs kwamen vroeg op voorsprong bij de hekkensluiter na een doelpunt van Aurier. Kane, McGoldrick en Ndombele zorgden voor de 1-3-eindstand.


Wekenlang in een schaatsbubbel: 'Zou dit ook makkelijk maanden volhouden'
15 Januari 2021, 10:48 NU.NL - Sport
Sinds maandag is er in Friesland een schaatsbubbel in de aanloop naar het gecombineerde EK allround en sprint van komend weekend in Thialf. De meeste Nederlandse toppers zullen in totaal vijf weken onder strenge voorwaarden alleen in een hotelkamer leven, maar hebben dat graag over voor de kans om in dit coronaseizoen toch nog internationale toernooien te rijden.


David Goffin stoomt door naar kwartfinales in Antalya
9 Januari 2021, 12:12 Gazet v. Antwerpen

David Goffin (ATP 16) heeft zich zaterdag eenvoudig geplaatst voor de kwartfinales van het ATP-toernooi in het Turkse Antalya (hard/361.800 euro).







Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn