NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Maes


WK atletiek U20 - Hoogspringster Merel Maes wordt vijfde
7 Augustus 2022, 00:05 Skynet
Met een sprong over 1m88 is de 17-jarige Merel Maes zaterdag in het Colombiaanse Cali vijfde geworden op het WK atletiek U20. Maes ging bij haar eerste pogingen over 1m70 en 1m75, maar had er op 1m80, 1m85 en 1m88 twee nodig. Op 1m91, indoor haar persoonlijk record (outdoor 1m88), ging het drie keer fout.


Alexander Maes ontbindt contract bij Lierse en tekent bij Hades
1 Februari 2022, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Einde verhaal voor Alexander Maes bij Lierse. De middenvelder werd twee weken geleden definitief naar de B-kern verwezen omwille van een disciplinaire schorsing en kwam maandag tot een akkoord met de Pallieters om zijn lopende overeenkomst te ontbinden. Maes heeft ook meteen een nieuwe werkgever gevonden: amateurclub RC Hades.




Alken-Maes sluit brouwerij van Affligem-bier in Opwijk
20 Januari 2022, 00:05 Skynet Economie
Alken-Maes wil de brouwerij in Opwijk sluiten waar het de abdijbieren van Affligem brouwt. Die boodschap kondigde de Belgische dochter van Heineken woensdag aan tijdens een ondernemingsraad, zo klinkt het in een persbericht. Er werken elf mensen, Alken-Maes wil hen een andere functie aanbieden.


DE BLIK VAN BISTIAUX. ?Het ontslag van Maes? De resultaten van een ploeg beginnen bij de som van het aanwezige talent?
18 September 2021, 00:02 Gazet v. Antwerpen

De volle 23 jaar lang was Paul Bistiaux bij Royal Antwerp FC de bekendste en kleurrijkste clubsecretaris van het land. Vandaag is hij elke vrijdag online de vaste columnist voor Gazet van Antwerpen.




Verbazing alom na bekerduel: Maes vroeg Overmeire om naar STVV te komen
4 Februari 2021, 10:42 Gazet v. Antwerpen

Verbazing alom tijdens de persconferentie na afloop van het bekerduel tussen Lokeren-Temse en STVV. Toen de moderator vroeg of er nog vragen waren voor Kilian Overmeire, nam Peter Maes zowaar het woord. ?Ik heb nog een vraag voor Kili?, zei Maes, die zich tussen de aanwezige journalisten had opgesteld. ?Waarom ben je niet naar STVV gekomen toen ik je gebeld heb??, klonk de verrassende vraag.




LIVE. KV Kortrijk maakt kansen niet af, Suzuki zet STVV net voor rust op 0-2
20 Januari 2021, 16:54 HLN.BE
? Guldensporenstadion (16u30) ? Ref: Lawrence Visser ? Kortrijk heeft 29 punten, STVV 23 ? Kanaries op zoek naar zes op zes


Lotto-Soudal slechts met zes renners in Dwars door Vlaanderen: Nikolas Maes zegt ziek af
28 Maart 2018, 12:00 Gazet v. Antwerpen

Geen Nikolas Maes bij Lotto-Soudal, woensdag aan de start van de 73e Dwars door Vlaanderen in Roeselare. De 31-jarige is ziek en moet daardoor forfait geven.




Het doodsvonnis van de cv-ketel is geveld: over drie jaar praktisch verboden
28 Maart 2018, 00:36 Volkskrant
Het uitsterven van de cv-ketel is op de agenda gezet: op donderdag 31 december 2020 wordt de allerlaatste in Nederland geplaatst. Per 2021, dus al over twee jaar en acht maanden, wordt de standaard cv-ketel verboden. Eenmaal aan het eind van zijn levensduur kan hij dan alleen nog worden vervangen door een warmtepomp, zonnewarmte, stadsverwarming of een hybride systeem (half cv-ketel, half warmtepo


Beerschot Wilrijk vangt bot en speelt terugmatch zonder Maes
10 Maart 2018, 13:18 Skynet Sport
Alexander Maes speelt vanavond niet in de terugmatch van de finale van de Proximus League. Beerschot Wilrijk probeerde in extremis om hem alsnog speelgerechtigd te krijgen, maar dat lukte niet.


Beerschot Wilrijk vraagt om uitstel in disciplinair dossier Maes: ?Nalatigheid van de KBVB?
10 Maart 2018, 11:42 Gazet v. Antwerpen

Advocaat Johnny Maeschalck heeft zaterdagochtend ter zitting van de Geschillencommissie Hoger Beroep van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) namens Beerschot Wilrijk gevraagd om uitstel in de tuchtprocedure tegen middenvelder Alexander Maes. Het sterke pleidooi van de gerenommeerde sportadvocaat om uitstel viel uiteen in twee delen.




1B-finale tussen Beerschot Wilrijk en Cercle Brugge dreigt procedureslag te worden

Het ziet ernaar uit dat de finale van de Proximus League tussen Beerschot Wilrijk en Cercle Brugge uitdraait op een procedureslag. Inzet is de schorsing van Alexander Maes.




Kogel is door de kerk: Maes is er niet bij tijdens de terugwedstrijd!
6 Maart 2018, 16:48 Skynet Sport
Maandag kreeg Alexander Maes nog een schorsingsvoorstel van 2 wedstrijden van het Bondsparket. De club ging daartegen in beroep en kon een strafvermindering afdwingen voor de Geschillencommissie.


Bondsparket wil Alexander Maes twee speeldagen schorsen

Beerschot Wilrijk is 90 minuten verwijderd van promotie naar de hoogste voetbalklasse. In de o zo belangrijke terugwedstrijd tegen Cercle Brugge zullen de Mannekes waarschijnlijk geen beroep kunnen doen op Alexander Maes. Het Bondsparket wil de middenvelder twee matchen schorsen na zijn rode kaart.







Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn