NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Maes


Beerschot Wilrijk vangt bot en speelt terugmatch zonder Maes
10 Maart, 14:18 Skynet Sport
Alexander Maes speelt vanavond niet in de terugmatch van de finale van de Proximus League. Beerschot Wilrijk probeerde in extremis om hem alsnog speelgerechtigd te krijgen, maar dat lukte niet.


Beerschot Wilrijk vraagt om uitstel in disciplinair dossier Maes: ?Nalatigheid van de KBVB?

Advocaat Johnny Maeschalck heeft zaterdagochtend ter zitting van de Geschillencommissie Hoger Beroep van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) namens Beerschot Wilrijk gevraagd om uitstel in de tuchtprocedure tegen middenvelder Alexander Maes. Het sterke pleidooi van de gerenommeerde sportadvocaat om uitstel viel uiteen in twee delen.
1B-finale tussen Beerschot Wilrijk en Cercle Brugge dreigt procedureslag te worden

Het ziet ernaar uit dat de finale van de Proximus League tussen Beerschot Wilrijk en Cercle Brugge uitdraait op een procedureslag. Inzet is de schorsing van Alexander Maes.
Kogel is door de kerk: Maes is er niet bij tijdens de terugwedstrijd!
6 Maart, 17:48 Skynet Sport
Maandag kreeg Alexander Maes nog een schorsingsvoorstel van 2 wedstrijden van het Bondsparket. De club ging daartegen in beroep en kon een strafvermindering afdwingen voor de Geschillencommissie.


Bondsparket wil Alexander Maes twee speeldagen schorsen

Beerschot Wilrijk is 90 minuten verwijderd van promotie naar de hoogste voetbalklasse. In de o zo belangrijke terugwedstrijd tegen Cercle Brugge zullen de Mannekes waarschijnlijk geen beroep kunnen doen op Alexander Maes. Het Bondsparket wil de middenvelder twee matchen schorsen na zijn rode kaart.
Blessure-update van onder de Spaanse zon: hoe is het met Maes, Messoudi, Dom en co?
22 Februari, 21:12 Skynet Sport
Terwijl België verkleumt onder een stevige winterprik, beleeft Beerschot Wilrijk een deugddoende stage onder de Spaanse zon. Een ideale manier voor Brys en co om de batterijen op te laden voor de finalematchen tegen Cercle Brugge én een extra impuls voor de jongens die gehavend uit de strijd kwamen tegen OH Leuven.


OS 2018 - Sam Maes behoudt uitzicht op top 30 in slalom
22 Februari, 09:48 Skynet Sport
Met hangen en wurgen haalde Sam Maes het einde van de eerste run in de olympische slalom. De jonge Antwerpenaar leek even één van de vele opgevers te zullen worden, maar hij herstelde zich net op tijd en kon zijn run alsnog afmaken. Het leverde hem de 37e chrono op, op ruim vijf seconden van de Noor Henrik Kristoffersen.


Spannende tweestrijd in combiné, topfavoriet Hirscher laat het liggen op de slalom

De Olympische Winterspelen naderen stilaan hun slotakkoord, en dat zorgt nog voor enkele spannende gevechten om de medailles. In het alpineskiën is een spannende tweestrijd aan de gang tussen Lindsey Vonn en Mikaela Shiffrin. Op de slalom bij de mannen viel een immense verrassing te rapen: topfavoriet Marcel Hirscher overleefde zijn eerste run namelijk niet en zal dus geen derde gouden plak rapen in Pyeongchang.
OS 2018 - Sam Maes 32e in reuzenslalom
18 Februari, 10:00 Skynet Sport
Sam Maes is zondag op de Winterspelen in het Zuid-Koreaanse Pyeonchang 32e geworden in de reuzenslalom. De 19-jarige Antwerpenaar zette in zijn eerste run op de piste in Yongpyong met 1:13.29 de 38e tijd neer. In zijn tweede run was hij 38 honderdsten sneller (1:12.91), goed voor de 31e tijd.


OS 2018 - "Tevreden maar ik mis nog kracht", zegt Sam Maes na openingsrun in reuzenslalom
18 Februari, 05:12 Skynet Belgie
Sam Maes had zondag enkele minuten nodig om te bekomen van zijn eerste run in de reuzenslalom. De 19-jarige Antwerpenaar was diep moeten gaan op het erg uitdagende parcours van het Yongpyong Alpine Centre.


Dit hebt u gemist op de Winterspelen: knappe reuzenslalom van Sam Maes, Noren blijven medailles winnen

Het was zondagnacht alweer een drukke bedoening op de Winterspelen in Pyeongchang. Zo werkte Sam Maes zijn reuzenslalom af, was er de spectaculaire finale van de slopestyle in het freestyleskiën bij de mannen en trainden onze Belgische tweebobs met wisselend succes.
OS 2018 - "Neem Marjolein niets kwalijk", zegt Sam Maes na rechtszaak om olympisch ticket
14 Februari, 10:00 Skynet Sport
Met zijn negentien lentes is alpineskiër Sam Maes een van de jongste atleten van Team Belgium in Pyeongchang. "Dat ik hier nu al ben, motiveert mij enorm om ooit de aansluiting met de wereldtop te kunnen maken", zegt hij.


Sam Maes is vergevingsgezind na rechtszaak om olympisch ticket: ?Neem Marjolein niets kwalijk?

Met zijn negentien lentes is alpineskiër Sam Maes een van de jongste atleten van Team Belgium in Pyeongchang. ?Dat ik hier nu al ben, motiveert mij enorm om ooit de aansluiting met de wereldtop te kunnen maken?, zegt hij.
?José Francisco Cevallos zal teammaats beter maken?, voorspelt Lokeren-coach Maes

Dinsdag werd de nieuwe aanvallende middenvelder van Sporting Lokeren, José Francisco Cevallos Junior, in het Daknamstadion voorgesteld. ?Hij liet onmiddellijk een goede indruk op mij na?, verklaarde Peter Maes, trainer van de Waaslanders.
De opmerkelijke carrière van Alexander Maes (25): ?Ik was in vrije val, tot Beerschot Wilrijk me oppikte?
27 Januari, 16:12 Gazet v. Antwerpen

Als het van Alexander Maes afhangt, sluit Beerschot Wilrijk na de één op zes vanavond weer aan met de overwinning tegen Tubeke. Het zou hem wat vertrouwen geven, dat hij goed kan gebruiken wanneer hij drie dagen later zijn diploma probeert af te dwingen tijdens de verdediging van zijn bachelorproef.
Ook Alken-Maes heeft nu alcoholvrij biertje
25 Januari, 22:48 Gazet v. Antwerpen

Alken-Maes heeft donderdag zijn eerste volledig alcoholvrije pils voorgesteld. De Maes 0,0% vol. alc. komt er ruim een jaar na dat van zijn grootste concurrent, AB InBev. Maar dat van Maes is wel minder calorierijk, zegt de nummer twee op de Belgische markt.
Alpijns Skiër Sam Maes vervoegt de Olympische delegatie voor Winterspelen PyeongChang

Het Belgisch Olympisch Comité heeft donderdag skiër Sam Maes als twintigste atleet toegevoegd aan de selectie voor de Winterspelen in PyeongChang.
Kevin Maes uit Hovewacht in Thailand proces af: ?Er zijn drugszaken die belangrijker zijn dan mijn proces?
27 December 2017, 09:30 Gazet v. Antwerpen

Kevin Maes uit Hove stond in april van dit jaar in Thailand terecht voor de moord op de nieuwe partner van zijn ex-vriendin.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be