NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Maanden

2News.be / Trefwoorden / Maanden

Parket eist opnieuw 2 jaar en 40 maanden cel tegen beweerde relschoppers 25 november
Vrijdag, 11:18 Skynet
Het Brusselse parket heeft vandaag opnieuw celstraffen van 2 jaar en 40 maanden gevorderd tegen twee mannen die betrokken geweest zouden zijn bij de rellen van 25 november 2017 aan de Naamsepoort en op de Louizalaan. De rechtbank had beide dossiers eerder al in beraad genomen maar besloot de dossiers te heropenen omdat ze de dossiers gezamenlijk wilde behandelen en omdat er nieuwe burgerlijke partijen waren opgedoken. Er zal nu uitspraak zijn op 20 april.


WhatsApp oplichter krijgt 18 maanden
Woensdag, 14:18 Emerce
Een man die betrokken was bij twaalf gevallen van oplichting met WhatsApp heeft 18 maanden onvoorwaardelijk gekregen.


Pech voor Quick Step: ervaren Dries Devenyns is maanden out na rugoperatie
Woensdag, 12:48 Gazet v. Antwerpen

Quick-Step Floors zal het enkele maanden zonder Dries Devenyns moeten doen. De Oost-Vlaming, die zondag door rugpijn niet meer aan de start van de slotrit van Parijs-Nice kwam, werd dinsdag geopereerd aan een hernia.
Elke en Mario betalen duizenden euro voor adoptiekind dat niet komt: ?Maanden in therapie geweest?
Woensdag, 02:36 Gazet v. Antwerpen

Als een adoptieprocedure nergens toe leidt, blijven kandidaat-ouders met een emotionele én financiële kater achter. De Vlaamse ombudsman pleit voor een solidariteitsfonds.
Stallone Limbombe lijkt aan laatste maanden bij Antwerp bezig: ?Ik verwacht hier niet veel meer?
Maandag, 02:30 Gazet v. Antwerpen

Stallone Limbombe (26) is bij Antwerp dé man van de jongste weken. In Anderlecht scoorde hij voor de tweede week op rij. Toch ziet het ernaar uit dat de sterkhouder volgend jaar niet meer bij Antwerp speelt. ?Het moet van twee kanten komen.?
Man krijgt 42 maanden cel voor uitwerpselen aan muren
9 Maart, 21:12 Gazet v. Antwerpen

Willy I. (64) uit Turnhout is veroordeeld tot 42 maanden cel, waarvan de helft effectief. Hij smeerde onder meer zijn uitwerpselen uit in de politiecel.
Keniaanse president en oppositieleider leggen al maanden durend conflict bij
9 Maart, 14:18 Skynet
De Keniaanse president Uhuru Kenyatta en oppositieleider Raila Odinga, die beiden claimen president van Kenia te zijn, hebben vandaag een uitzonderlijke gezamenlijke persconferentie belegd. Ze beloofden hun verschillen opzij te leggen. "We zijn tot een vergelijk gekomen", zei Kenyatta. "Vanaf vandaag starten we een proces om ons volk samen te brengen. Dit betekent een nieuw begin voor ons land." Kenyatta noemde Odinga zijn "broer". De verzoening komt er net voor de Amerikaanse Buitenlandminister Rex Tillerson deze namiddag in de hoofdstad Nairobi landt.


Fusie Persgroep en Medialaan - Voorbije maanden al tientallen ontslagen geweest bij De Persgroep - personeel erg ongerust
9 Maart, 00:18 Skynet Economie
De directie van De Persgroep Publishing (DPP), uitgever van onder meer Humo, De Morgen en Het Laatste Nieuws, heeft de voorbije maanden al tientallen mensen laten vertrekken bij diverse diensten. Er heerst grote ongerustheid bij het personeel over de toekomst van het bedrijf. Dat zegt Tijs Hostyn van de bediendevakbond LBC donderdagmiddag.


Transavia piloten zijn na maanden onderhandelen af van instabiele werkroosters
8 Maart, 22:49 Volkskrant
Luchtvaartmaatschappij Transavia en pilotenvakbond Vereniging Nederlandse Verkeersvliegers (VNV) hebben na maanden onderhandelen een principe-akkoord bereikt over een nieuwe cao. Daarmee is een tweede staking bij de luchtvaartmaatschappij van de baan. Met de nieuwe afspraken krijgen de vijfhonderd piloten volgens de VNV 'meer grip op hun privéleven'. Het voornaamste bezwaar hadden de vliegers name


Inbrekers die binnendrongen in huis waar 11-jarig meisje alleen was krijgen 30 maanden cel
8 Maart, 02:24 Gazet v. Antwerpen

De twee inbrekers die in het huis van de 11-jarige Noa in Beerse binnendrongen, zijn elk veroordeeld tot dertig maanden cel. Noa was alleen thuis en verstopte zich voor de dieven. Ze maakte achteraf een stripverhaal om het incident te verwerken.
Tot 40 maanden cel voor geweld tegen homo's op Damrak
9 Maart, 15:12 NOS nieuws

Twee mannen van 28 en 26 jaar oud die afgelopen zomer twee homoseksuele mannen op het Damrak mishandelden, moeten respectievelijk 3 jaar en vier maanden en 2 jaar en vier maanden de cel in. De twee zijn door de rechtbank in Amsterdam veroordeeld voor zware mishandeling.

Een man van 23 die ook betrokken was bij de mishandeling van een van de slachtoffers, maar een minder grote rol speelde, wordt 4 maanden opgesloten. De grove aanval van de mannen op de toevallige passanten schokte afgelopen zomer veel mensen.

'Homo's doodmaken'

De twee slachtoffers liepen in juni samen met twee vrienden door het centrum van Amsterdam naar het Centraal Station. Een van de vrienden was gekleed als dragqueen.

In een straat waar veel homobars zijn, kwam het eerst tot een scheldpartij. Zonder aanleiding riep de 28-jarige man tegen het viertal dat het niet was toegestaan om homoseksueel te zijn en dat hij homo's wilde doodmaken. Verder gebeurde er niets, maar een eind verderop werden de twee mannen ineens aangevallen.

Videootje als bewijs

Ze werden geslagen en tegen het hoofd geschopt en dat ging ook door toen ze al op de grond lagen. Een van de mannen was kort bewusteloos. Volgens de rechtbank staat vast dat ze het doelwit waren vanwege hun geaardheid. De aanvallers hebben dat steeds ontkend.

Maar volgens de rechtbank is dat de enige conclusie die getrokken kan worden uit de scheldpartij die aan het geweld vooraf ging en uit een video die de daders kort na het incident maakten. Ze zeggen daarin lachend dat hun slachtoffers homoseksueel zijn.
Vrouw ontkent dat ze werd verkracht, maar rechtbank gelooft haar niet: beklaagde veroordeeld tot 40 maanden cel
6 Maart, 16:12 Gazet v. Antwerpen

De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft de Nederlander Akkrame B. veroordeeld tot 40 maanden cel omdat hij zijn ex-vriendin in oktober 2017 zou hebben verkracht. De 26-jarige vrouw beschuldigde haar ex, maar zei tijdens het proces dat ze het verhaal over de verkrachting had verzonnen, omdat ze die bewuste avond ruzie had gehad met haar ex-vriend. De rechtbank gelooft haar niet.
40 maanden cel voor overvaller die nieuwe feiten pleegt na doorknippen van enkelband
5 Maart, 17:06 Gazet v. Antwerpen

De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft Bilal E.K. uit Wommelgem veroordeeld tot veertig maanden cel voor een inbraak en een autodiefstal. De 22-jarige man zit momenteel een gevangenisstraf van tien jaar uit voor een reeks overvallen.
Bestuurder remt vlak voor truck om wraak te nemen, en moet 12 maanden zijn rijbewijs inleveren
4 Maart, 18:48 Gazet v. Antwerpen

Een 53-jarige Britse man wilde vorig jaar wraak nemen op een vrachtwagenchauffeur omdat hij ?de weg te veel inpalmde? en haal de truck in om dan verschillende keren bruusk te remmen. Hoewel de trucker op tijd kon vertragen en er geen ongeval werd veroorzaakt, mocht de bestuurder het toch gaan uitleggen aan een rechter. Door zijn wraakactie is hij nu voor minstens een jaar zijn rijbewijs kwijt, moet hij een fikse boete betalen en hangt er hem een voorwaardelijke celstraf boven het hoofd.
Neymar met succes geopereerd: begin van lange revalidatie richting WK

De operatie van Paris Saint-Germain-speler Neymar is ?zonder problemen? verlopen. Dat heeft de Braziliaanse voetbalbond CBF zaterdag laten weten.
Na zes maanden raakt deze mama toch de babykilo's kwijt: "Ik begon met weer ontbijt in te plannen"
2 Maart, 11:54 Gazet v. Antwerpen
Jessica Gray is een populaire voedingsdeskundige op sociale media en vertelt op Instagram over hoe ook zij problemen had om die babykilo's kwijt te raken. "Het is pas toen het geen obsessie meer was, dat ik begon af te vallen."


Operatie Neymar vindt zaterdag plaats, Braziliaan zal zo'n drie maanden out zijn
1 Maart, 14:00 Skynet
Neymar is vandaag in Rio de Janeiro aangekomen. Samen met hem ook de dokter van de Seleçao, Rodrigo Lasmar, die hem zal opereren. Die verklaarde dat de operatie zaterdag zal plaatsvinden. De onbeschikbaarheid van Neymar wordt geschat op 2,5 à 3 maanden. De Braziliaan riskeert zo zonder (veel) matchritme in juni naar het WK te moeten trekken.


Nog 13 maanden tot de Brexit: gevecht om elke punt en komma is begonnen
28 Februari, 20:18 Volkskrant
Het uit elkaar gaan van Groot-Brittannië en de Europese Unie krijgt het karakter van een venijnige vechtscheiding. Sinds het begin van de Brexit-onderhandelingen was al duidelijk dat de twee partijen moeilijk tot akkoorden kunnen komen, maar woensdag bleken ze het zelfs niet meer eens te zijn waarover ze het eerder eens waren geworden. De stemming is zo slecht en de resterende onderhandelingstijd


Cocaïnevangst in haven stevent af op nieuw recordjaar: douane trof al 14 ton coke in 2 maanden tijd aan
28 Februari, 20:18 Gazet v. Antwerpen

Het ziet er naar uit dat ook 2018 een recordjaar zal worden als het op cocaïnevangst aankomt. Na twee maanden heeft de douane al veertien ton onderschept.
Wie vanaf juli rijbewijs haalt, moet na zes maanden verplicht terug naar de les
28 Februari, 19:24 Skynet
Wie vanaf 1 juli zijn autorijbewijs haalt, moet zes maanden later verplicht terug naar de rijles. De cursus van 3,5 tot 4 uur zal wellicht bestaan uit een groepsgesprek en een rijvaardigheidscursus op een afgesloten terrein. Het Vlaams Parlement heeft vandaag het decreet rond dat verplichte 'terugkommoment' goedgekeurd. Enkel oppositiepartij Vlaams Belang onthield zich bij de stemming.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be