NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Link


HEMA gaat door het stof na covertekst die link legt tussen baby's en seks
13 Februari, 00:02 NU.NL - Economie
HEMA haalt zijn Baby Magazine uit de filialen, nadat het bedrijf "de plank volledig heeft misgeslagen" met een tekst op de voorpagina. Op de cover staat 'alles voor jou en je baby: van speen tot seksspeeltje'. De winkelketen biedt "oprechte excuses" aan voor die formulering.


AMD stopt met gamestreamingapp Link
27 Januari, 00:01 Tweakers
AMD stopt met zijn Link-app voor Android en iOS. Die app maakte het mogelijk om te streamen op een lokaal netwerk. Volgens AMD zijn er inmiddels genoeg alternatieven beschikbaar om dat te doen.


Fusiegesprekken Antwerpse watermaatschappijen Pidpa en water-link "on hold"
1 December 2023, 00:01 Skynet Belgie
De Antwerpse watermaatschappij Pidpa zet de fusiegesprekken met sectorgenoot water-link "on hold". Dat deelt Pidpa donderdagavond mee, na een raad van bestuur waarop de beslissing viel. "Voor de bestuurders van Pidpa is er op dit moment een onvoldoende vertrouwensbasis om tot een constructieve samenwerking te komen op basis van gelijkwaardigheid, in het belang van de klanten, de medewerkers en de aangesloten steden en gemeenten", klinkt het.


Microsoft brengt iOS-ondersteuning uit voor Phone Link voor notificaties op pc
27 April 2023, 00:00 Tweakers
De Phone Link-app voor Windows 11 krijgt vanaf woensdag een update voor iOS-ondersteuning. Met de update kunnen iPhone-gebruikers hun smartphone koppelen aan een Windows 11-pc, om op die pc notificaties te ontvangen, iMessage-berichten te sturen en om te bellen.


Magneetvissers halen wapen uit Damse Vaart, gerecht onderzoekt mogelijke link met Bende Van Nijvel
9 Januari 2023, 00:02 HLN.BE
Het gerecht onderzoekt of het wapen dat magneetvissers afgelopen weekend uit de Damse Vaart haalden, gelinkt is aan de Bende van Nijvel. Dat bevestigt het federaal parket.


Belfius ontkent link tussen bank en gelekte gegevens van klanten die online aangeboden worden: ?Geen veiligheidsproblemen?
27 December 2022, 00:03 Gazet v. Antwerpen

Er is geen link tussen Belfius en de gelekte gegevens van klanten die volgens DataNews online worden aangeboden op een forum voor datalekken. Dat zegt de chief technology officer van de bank, Bram Somers, maandagavond. ?Dit bevestigt dat er geen veiligheidsproblemen zijn bij Belfius.?




KakaoTalk verwijdert link naar betaaloptie nadat Google updates blokkeerde
15 Juli 2022, 00:00 Tweakers
De Zuid-Koreaanse chatapp KakaoTalk verwijdert een link naar een eigen betaalpagina, omdat Google updates van de app in de Play Store afkeurde. Google is strenger gaan controleren dat apps alleen betalingen aanbieden via Google Pay.


VIDEO: Renault OpenR Link infotainmentreview, met kracht van Google!
8 Mei 2022, 00:04 AutoBlog

Van voorgaande R-Link-infotainmentsystemen van Renault werden we niet heel vrolijk. Het nieuwe OpenR Link-systeem is een heel ander verhaal. Google-systeem! Renault heeft geluisterd naar alle kritiek op voorgaande R-Link-systemen. Het zag er bij het voorlaatste systeem nog best oke uit – denk bijvoorbeeld aan Easy Link – maar over R-Link waren we echt minder te […]

The post VIDEO: Renault OpenR Link infotainmentreview, met kracht van Google! appeared first on Autoblog.nl.




Quest 2-concurrent Pico Neo 3 Link voor standalone-VR komt naar Europa
15 April 2022, 00:00 Tweakers
De standalone-VR-headset Pico Neo 3 Link komt naar Europa. Deze headset moet gaan concurreren met de Meta Quest 2. Pre-orders beginnen op vrijdag 15 april, zo laat het bedrijf weten. De Neo 3 Link krijgt een adviesprijs van 449 euro.


Parket ziet geen link tussen dader van mensaanval en islamistische organisaties
10 November 2021, 00:04 Skynet
In het onderzoek naar de man die maandag in het Franse Cannes een politieagent neerstak "in naam van de profeet", is het momenteel niet mogelijk om "een link te leggen met een islamistische organisatie". Dat meldt het parket van Grasse dinsdag.


Nieuwe wireless bridges van D-Link voor 5 km en 20 km
21 Augustus 2021, 00:08 Techzine
D-Link komt met wireless bridges om slecht bereikbare gebieden online te krijgen. Aparte stroomleidingen zijn niet nodig. D-Link heeft twee nieuwe netwerkoplossingen, bedoeld voor de echt lange afstand. De nieuwe 5 km Long Range Wireless AC Bridge (DAP-3711) en 20 km Long Range Wireless AC Bridge (DAP-3712) zijn ontworpen om ?zeer flexibele, stabiele en snelle […]


Een op vijf klachten bij Unia heeft link met coronacrisis
2 Februari 2021, 08:15 Skynet
Unia heeft in de eerste helft van de coronacrisis 32 procent meer oproepen gekregen, waarvan veel rechtstreeks gekoppeld waren aan corona. Unia schat dat een vijfde van de klachten coronagerelateerd is, schrijven Het Nieuwsblad en Het Belang van Limburg.


Cercle Brugge heeft er genoeg van en zet Kylian Hazard uit kern
19 Januari 2021, 14:30 Gazet v. Antwerpen

Cercle Brugge bevindt zich als voorlaatste met 4 op 36 in nauwe schoentjes, maar zet wel sterspeler Kylian Hazard uit de kern. Coach Paul Clement deelde dat mee op een persconferentie. Het klikte duidelijk niet tussen Hazard en de Engelse staf. De broer van Eden en Thorgan nam het niet zo nauw met de discipline en werd in november al eens drie weken uit de selectie gezet. Dit tot groot ongenoegen van de fans en zelfs een stroming binnen het management.




?Autostrade? van drinkwaternet verbindt Pidpa en Water-Link in De Lek
18 Januari 2021, 15:24 Gazet v. Antwerpen

Het kruispunt van de Liebiglaan met de Hans Memlingstraat in wijk De Lek is momenteel herschapen in een werf en zal een week lang niet bruikbaar voor het verkeer. Zeker tot en met vrijdag 22 januari stoppen arbeiders van Pidpa er gigantische leidingen in de grond. ?De buizen hebben een diameter van 1,2 meter. We noemen ze de ?autostrade? van het drinkwaternet?, zegt Pidpa-woordvoerder Alain T?Syen.




Britse variant nu 200 keer vastgesteld in Nederland, link met Verenigd Koninkrijk ontbreekt vaak
17 Januari 2021, 09:06 HLN.BE
In Nederland zijn inmiddels iets meer dan 200 gevallen van de Britse variant van het coronavirus vastgesteld. Dat bevestigt het RIVM na vragen van de krant het Algemeen Dagblad. Dat is ongeveer een verdubbeling van het aantal gevallen vergeleken met een week geleden. Toen stond de teller nog op 96 stuks. Gevreesd wordt dat de Britse variant veel besmettelijker is dan de bestaande variant van het coronavirus.


D-Link toont USB-adapters voor 2,5Gbit/s-ethernet en Wi-Fi 6
12 Januari 2021, 13:13 Tweakers
D-Link kondigt een USB-C-naar-2,5Gbit/s-ethernetadapter aan. De adapter kan bijvoorbeeld gebruikt worden om laptops te voorzien van een snelle ethernetpoort. Ook komt het bedrijf met een Wi-Fi 6-adapter met USB-A-poort.


TP-Link breidt smarthomelijn uit met slimme videodeurbel en beveiligingscamera
11 Januari 2021, 21:00 Tweakers
TP-Link breidt zijn assortiment van Kasa-producten voor smarthometoepassingen uit met onder andere een slimme videodeurbel, een slimme beveiligingscamera voor buiten en een dimmer met een bewegingssensor.


TP-Link kondigt Archer- en Deco-routers met Wi-Fi 6E-ondersteuning aan
11 Januari 2021, 19:48 Tweakers
TP-Link heeft de Deco X76 Plus, Deco X96 en de Archer AX206 aangekondigd. In de drie gevallen gaat het om driebandige routers met ondersteuning voor Wi-Fi 6E. De Deco's zijn meshrouters, de Archer is een high-endrouter met acht antennes en 10Gbit/s-ethernet.


Brandstichter vat zelf vuur: mogelijk link met drugsmilieu en Mr. Noodles
11 Januari 2021, 04:18 Gazet v. Antwerpen

Bij een brandstichting in Wilrijk heeft de dader vermoedelijk zelf serieuze brandwonden opgelopen. Toen de man een wagen in brand stak, sloeg de vlam over op zijn kleren. Hij vluchtte daarna weg. Politie en parket onderzoeken of er een link is met het drugsmilieu.




D-Link introduceert bewakingscamera's met Alexa- en Assistant-ondersteuning
29 Mei 2018, 15:36 Tweakers
D-Link komt met drie bewakingscamera's voor thuisgebruik die spraakbediening via Amazon Alexa en Google Assistant ondersteunen. Ook hebben de camera's ifttt-integratie. Beelden kunnen lokaal worden opgeslagen, of in de cloud van D-Link.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn