NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Line


11 Maart, 00:00 Autozine
Sophia Floersch keert terug bij VAR, dat line-up compleet heeft
20 December 2023, 00:00 Autosport
Van Amersfoort Racing heeft de line-up voor komend seizoen compleet. De Nederlandse formatie liet vandaag weten dat Sophia Floersch het team zal vervoegen in de Formule 3, waar ze afgelopen seizoen nog voor PHM Racing in uitkwam. Eerder werden Tommy Smith en Noel Leon al bevestigd bij VAR.

Lees meer: Sophia Floersch keert terug bij VAR, dat line-up compleet heeft


Songfestival-deelnemer Joost Klein in line-up van populair festival Sziget
15 December 2023, 00:05 NU.NL - Muziek
Joost Klein, die Nederland vertegenwoordigt op het Eurovisie Songfestival, is volgend jaar een van de artiesten die optreedt op het Hongaarse festival Sziget. Ook Sam Smith, Fred again.. en Martin Garrix staan in de line-up.


Gulf 12H: Ferrari stuurt twee stevige line-ups
3 December 2022, 00:02 Autosport
Zoals gisteren gemeld, zijn er al drie constructeurs die line-up's bekendgemaakt hebben voor de Gulf 12 Hours op 11 december 2022. De volgende in de lijn is Ferrari, dat ook zijn Pro-bezettingen wereldkundig maakte. Twee van de zes wagens die AF Corse zal inzetten tijdens dit evenement zijn Pro-bolides, overigens wederom met steun van Francorchamps Motors.

Lees meer: Gulf 12H: Ferrari stuurt twee stevige line-ups


Line lanceert NFT marktplaats
13 November 2022, 00:01 Emerce
LineNext, het onderdeel voor niet-uitwisselbare tokens (NFT) van de Japanse berichtenapp LineNext, heeft een consumer-to-consumer (C2C) -marktplaats gelanceerd op het NFT-platform DOSI. Hier kunnen gebruikers wereldwijd NFT's kopen en verkopen.


Tweede Beste Zangers Live in april in Ahoy, hele line-up van dit jaar doet mee
5 September 2022, 00:06 NU.NL - Muziek
De tweede editie van Beste Zangers Live, een concert waarbij deelnemers van het televisieprogramma optreden, vindt op 1 april 2023 plaats in Rotterdam Ahoy. Alle deelnemers van het huidige vijftiende seizoen, onder wie Nielson, Blanks en Roxeanne Hazes, treden op tijdens het evenement.


Een boot van 40 meter breed en rijdende tribunes: dit mogen we verwachten van ?Red Star Line: De Gouden Horizon?
30 Augustus 2022, 00:01 HLN.BE
Studio 100 is klaar een nieuwe stunt. Na ?Daens? en ?40-45? vaart dit voorjaar een boot van 40 meter lang door het ?Pop Up Theater? bij het nieuwe spektakelstuk ?Red Star Line?: De gouden horizon?. ?De verwachtingen van de mensen liggen torenhoog,? lacht Gert Verhulst. ?Ik hou me enkel met het creatieve bezig, maar dit kost heel veel geld en ik ben al een paar in het bureau geroepen bij diegenen die de centjes beheren.?


PK Carsport met zeer sterke line-up naar 24 Hours of Zolder
13 Augustus 2022, 00:04 Autosport
Dit weekend staat met de 24 Hours of Zolder het traditionele hoogtepunt van het Belcar Endurance Championship op het programma. De PK Carsport Audi R8 LMS GT2 van Peter Guelinckx, Bert Longin en Stienes Longin trekt als leider in de BK-tussenstand naar de roemruchte Limburgse etmaalrace en het trio krijgt voor de loodzware klassieker versterking van niemand minder dan officieel Audi Sport-rijder Dries Vanthoor, terwijl ook Nicolas Saelens present tekent. De ambities van het team zijn daarmee meteen duidelijk: de overwinning!

Lees meer: PK Carsport met zeer sterke line-up naar 24 Hours of Zolder


Panasonic kondigt volledige 2022-line-up met oled- en lcd-televisies aan
13 Mei 2022, 00:00 Tweakers
Panasonic heeft zijn volledige 2022-line-up met oled- en lcd-televisies aangekondigd. Het bedrijf komt met vijf nieuwe oledtelevisies en verschillende lcd-tv's met schermdiagonalen van 42 tot 77". Prijzen en releasedata zijn nog niet bekend.


Do vervangt Glennis Grace tijdens Beste Zangers Live
9 Mei 2022, 00:08 NU.NL - Muziek
Do vervangt later deze maand Glennis Grace tijdens Beste Zangers Live in Rotterdam. De organisatie maakte maandag via Facebook bekend Grace uit de line-up te schrappen.


Windows Terminal wordt default command line voor Windows 11
19 December 2021, 00:07 Techzine
Wanneer eindgebruikers in Windows 11 een command line willen gebruiken, wordt de standaardoptie Windows Terminal. Ook worden alternatieven ondersteund. Met het standaard maken van Windows Terminal als de applicatie voor de command line, komt er een eind aan het verplichte gebruik van Windows Console Host of het commando conhost.exe. In Console Host openden zich altijd […]


Pinkpop voegt 28 namen toe aan line-up 2022, heeft goede hoop voor 51e editie
16 December 2021, 00:05 NU.NL - Muziek
Pinkpop heeft woensdag 28 nieuwe namen aan de line-up toegevoegd. Greta Van Fleet, Tones and I en De Staat zijn de meest in het oog springende nieuwe acts op de 51e editie van het festival. De organisatie blijft positief over het doorgaan van het evenement in 2022, ondanks de blijvende onzekerheid rondom het coronavirus.


DS 7 Crossback nu ook als Black Line
7 September 2021, 00:03 Autozine
De DS 7 Crossback is tijdelijk leverbaar als Black Line. Deze is standaard voorzien van een aantal populaire opties, zoals een met Basalt Black leder bekleed interieur, DS Active LED Vision (led-verlichting met zes verlichtingsmodi), parkeersensoren voor en achter, achteruitrijcamera, metallic lak en aluminium pedalen. Glanzend zwarte accenten op decarrosserie, zoals de DS Wings en grille, de dakrails, de omlijsting van de ruiten en van de achterlichten, maken deze exclusieve uitvoering compleet.


Artiesten toegevoegd aan line-up Dutch Grand Prix: dj's komen betaald draaien
1 September 2021, 00:07 NU.NL - Muziek
Het entertainmentprogramma van de Dutch Grand Prix is aangepast, laat een woordvoerder maandagmiddag aan NU.nl weten. Naast Davina Michelle, die op 5 september het Wilhelmus ten gehore brengt, zal ook een aantal dj's een show geven tijdens het race-evenement. Zij worden betaald voor hun optreden.


Ford introduceert Mondeo ST-Line X Wagon
31 Augustus 2021, 00:01 Autozine
Ford introduceert de Mondeo Wagon in ST-Line X-uitvoering. Deze exclusieve versie is standaard voorzien van lederen bekleding, Panorama Pack, Driver Assistance Pack en Winter Pack. De waarde van deze opties bedraagt 4.845 euro, maar de meerprijs is 2.300 euro. Deze Mondeo is voorzien van een hybride aandrijflijn van 140 kW (187 pk), eCVT-automaat en hergebruik van remenergie voor effici?ntie en rijcomfort


Spec Ops: The Line-regisseur en Nine Inch Nails-gitarist starten gamestudio
15 Augustus 2021, 00:01 Tweakers
Gameregisseur Cory Davis en Nine Inch Nails-gitarist Robin Finck hebben een nieuwe gamestudio opgericht. De nieuwe studio heet Eyes Out en werkt aan een nog onaangekondigde singleplayerhorrorgame.


Hyundai i20 N Line nu te bestellen
3 Augustus 2021, 00:03 Autozine
De Hyundai i20 is voortaan ook leverbaar als N Line. De N Line onderscheidt zich van de reguliere i20 met zijn extra sportieve uitstraling van zowel exterieur als interieur. Zo wordt de speciale voorbumper benadrukt met een grijze karakterlijn direct onder de grille, voor een sportievere uitstraling. Op de in zwart uitgevoerde grille prijkt een N Line-embleem. Het grillepatroon is gepnspireerd op de stijl van een geblokte finishvlag.


KISS-zanger Paul Stanley ziet band niet in originele line-up terugkeren
21 Juli 2021, 00:05 NU.NL - Muziek
Volgens Paul Stanley (69) is het onmogelijk om de originele leden van de Amerikaanse rockband KISS weer bij elkaar te brengen. Dat zegt de zanger van de band in een interview met SiriusXM.


Nieuws: Hyundai Tucson op sneakers
28 Januari 2021, 08:36 Auto55
Hyundai heeft van de nieuwe Tucson nu ook de N-Line voorgesteld. Dat is een opsmukpakketje dat geen technische aanpassingen omvat en je kan combineren met alle bestaande motorversies, de instapdiesel uitgezonderd.Hyundai Tucson N-LineDe sportieve outfit omvat een nieuwe grille die (nog) wat breder en hoger is dan die van het standaardexemplaar, een andere bumper met grotere luchtinl...

Lees meer


.Adv - ASUS ROG-line-up voor 2021: evolutie, maar ook verrassingen
13 Januari 2021, 07:07 Tweakers
Onder de naam Republic of Gamers (ROG) maakt ASUS al sinds jaar en dag hoogwaardige gaminglaptops. De line-up voor 2021 bevat een groot aantal updates, waaronder betere schermen en koeling. Opvallend is daarnaast de komst van een uitgesproken portable convertible 13-inchlaptop met mobiele externe gpu en adapter.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn