NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties


In de kijker
- Geld lenen zonder vragen
- Top3 Vlaamse datingsitesLimiet

2News.be / Trefwoorden / Limiet

EK atletiek - Reneť Eykens loopt limiet en derde Europese jaarprestatie, ook Arnaud Art mag naar Berlijn
Zondag, 19:30 Skynet
Renťe Eykens is zondag in het Duitse Rehlingen onder de limiet voor het EK atletiek in Berlijn gedoken op de 800 meter. De halvefinaliste van de Olympische Spelen in Rio won haar wedstrijd in 2:00.92, de derde Europese jaarprestatie. In het Franse Cergy-Pontoise kwalificeerde Arnaud Art zich met een sprong over 5m60 eveneens voor het EK in het polsstokspringen.


EK atletiek - Isaac Kimeli loopt na 5.000 meter nu ook limiet voor de 1.500 meter

Isaac Kimeli is zaterdag in het Duitse Karslruhe onder het minimum voor het EK in Berlijn gedoken op de 1.500 meter. Hij snelde naar de winst in een persoonlijk record van 3:37.05. De gevraagde tijd voor Berlijn is 3:38.10, het persoonlijk record van Kimeli stond op 3:37.66.
Eline Berings duikt ruim onder limiet voor EK in Berlijn
Zaterdag, 16:12 Gazet v. Antwerpen

Eline Berings heeft zich zaterdag op de Vlaamse atletiekkampioenschappen in Deinze geplaatst voor het EK in Berlijn in augustus. Ze won de 100 meter horden in 13.04, de gevraagde tijd was 13.12. De chrono van Berings brengt haar op de zesde plaats op de Europese jaarlijst.
Philip Milanov is bij eerste outdoorcompetitie meteen goed voor EK-limiet

Discuswerper Philip Milanov heeft dinsdag in Herentals de limiet voor het EK atletiek in Berlijn geworpen. De Bruggeling kwam tot 64m09, de gevraagde afstand was 63m50.
Isaac Kimeli en debutant Robin Hendrix slopen EK-limiet 5.000 meter

Isaac Kimeli (24) en zijn trainingsmaatje Robin Hendrix (23) hebben zich donderdagavond in Los Angeles (vrijdagochtend in BelgiŽ) voor het EK atletiek in Berlijn geplaatst op de 5.000 meter. Kimeli klokte een persoonlijk record van 13:24.92, Hendrix liep nooit eerder de 5.000 meter en debuteerde in 13:29.57. Het minimum stond op 13:39.19.
Peter Callahan strandt op zucht van EK-limiet op 1.500 meter

Peter Callahan heeft vrijdagavond de 1.500 meter op de Stanford Invitational in de Verenigde Staten gewonnen. De 26-jarige Amerikaanse Belg, die internationaal voor BelgiŽ uitkomt, klokte 3:38.41 en strandde zo op slechts 31 honderdsten van de limiet voor het EK in Berlijn in augustus.
Mogelijk wettelijke limiet voor straling antennes
27 Maart, 10:24 NOS nieuws

Het ministerie van Economische Zaken overweegt om wettelijk vast te leggen hoeveel elektromagnetische straling zendmasten maximaal mogen afgeven. In een internetraadpleging zal het ministerie vragen of hier behoefte aan is. De straling levert mogelijk een gevaar op voor de volksgezondheid.

Het ministerie wijst erop dat er vanaf 2020 een 5G-netwerk wordt aangelegd in Nederland. Daardoor zal het aantal antennes in de "directe leefomgeving" toenemen. Een woordvoerder van het ministerie zegt dat het kan gaan om antennes die in bushokjes of lantaarnpalen zijn verwerkt.

Er is al een Europese aanbeveling voor de maximale hoeveelheid straling die antennes mogen afgeven. Nederland houdt zich daaraan, zegt een woordvoerder van Economische Zaken, maar de limieten liggen niet vast.

De internetconsultatie gaat een week of acht duren. Het ministerie wil nog voor de zomer aan de Tweede Kamer melden wat het gaat doen om het 5G-netwerk mogelijk te maken.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be