NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Lijn


Akkoord gesloten tussen directie en vakbonden bij De Lijn in Vlaams-Brabant
22 Januari, 00:05 Skynet Economie
Er is een akkoord gesloten tussen de directie en vakbonden bij openbaarvervoersmaatschappij De Lijn in Vlaams-Brabant. Dat meldt vakbond ACOD vrijdagavond. De staking wordt stopgezet, alle bussen rijden vanaf morgen/zaterdag normaal gezien weer normaal.


Staking bij onderaannemer van De Lijn in Antwerpse zuidrand opgeschort
15 Januari, 00:03 Skynet Economie
De staking die woensdag was uitgebroken bij een onderaannemer van De Lijn in Edegem en Tisselt, wordt vanaf zaterdag opgeschort. Dat zegt de socialistische vakbond ABVV. Er zullen weer bussen uitrijden voor zover die technisch in orde zijn.


"Het is 5 voor 12": protest in provinciehoofdsteden tegen nieuwe plannen De Lijn
9 Januari, 00:08 Skynet Economie
In de vijf provinciehoofdsteden is vandaag/zaterdag actiegevoerd tegen de nieuwe vervoersplannen van openbaarvervoermaatschappij De Lijn. Exact om 5 voor 12 's middags luidden de actievoerders symbolisch luide bellen. In Leuven lokte het protest een vijftigtal personen.


31 December 2023, 00:03 Tweakers
De Lijn moet ook na Nieuwjaar nog ritten schrappen wegens personeelstekorten
28 December 2023, 00:24 Skynet Economie
De Lijn zal ook na Nieuwjaar nog ritten structureel uit de dienstregeling moeten schrappen wegens personeelstekorten. Het gaat om ritten in de regio's Antwerpen, Leuven en Mechelen, zo meldt de vervoersmaatschappij vrijdagavond.


Personeelstekort is ondergeschikt aan voertuigproblematiek bij De Lijn, hekelt vakbond
28 December 2023, 00:23 Skynet Economie
Openbaarvervoermaatschappij De Lijn zal ook na Nieuwjaar nog ritten structureel uit de dienstregeling moeten schrappen wegens personeelstekorten. Het gaat om ritten in de regio's Antwerpen, Leuven en Mechelen, zo meldde de vervoersmaatschappij vrijdagavond. De christelijke vakbond ACV Openbare Diensten is niet opgezet met de communicatie, omdat te weinig bussen het probleem zijn en niet zozeer te weinig personeel.


Coronavirus - Aantal besmettingen met coronavirus blijft laag, maar zit in stijgende lijn
14 December 2023, 00:04 Skynet Economie
Het aantal besmettingen met het coronavirus in ons land blijft op een laag niveau, maar zit wel in stijgende lijn. Dat blijkt woensdag uit het nieuwste rapport van professor arbeidsgeneeskunde Lode Godderis (IDEWE-KU Leuven), dat het aantal besmettingen in de verschillende economische sectoren met elkaar vergelijkt.


?Het is kiezen tussen de pest en de cholera?: De Lijn vraagt om aanbod tijdelijk af te bouwen tot capaciteitsproblemen opgelost zijn
10 November 2023, 00:02 HLN.BE
De Lijn vraagt om tijdelijk te mogen snoeien in het aanbod omdat de vervoersmaatschappij het beloofde aanbod door problemen met materiaal en personeel niet altijd op een betrouwbare manier kan voldoen. Dat heeft directeur-generaal van De Lijn Ann Schoubs donderdag gezegd in het Vlaams Parlement. Zodra de capaciteitsproblemen zijn aangepakt, kan het aanbod volgens Schoubs opnieuw omhoog. Maar volgens Schoubs is er jaarlijks 100 miljoen euro extra nodig om de vloot en de infrastructuur op orde te krijgen.


Spontane actie bij De Lijn Antwerpen "opgevolgd door helft van chauffeurs"
1 November 2023, 00:07 Skynet Economie
De stakingsactie bij De Lijn in de provincie Antwerpen is maandagochtend opgevolgd door zowat de helft van de bus- en trambestuurders die hadden moeten uitrijden. Dat zeggen vakbonden ACOD en ACV op basis van een interne bevraging. De Lijn zelf zegt voorlopig geen cijfers kwijt te kunnen, gezien het spontane karakter van de actie.


Nog rest van de dag hinder door stakingsactie bij De Lijn Antwerpen
1 November 2023, 00:07 Skynet Economie
In de hele provincie Antwerpen blijft er nog de rest van de dag zware hinder bij De Lijn, vanwege een spontane stakingsactie. Dat bevestigen De Lijn en de vakbonden. Dinsdag stoppen de acties, in afwachting van een extra ondernemingsraad op 8 november waar de vakbonden meer uitleg hopen te krijgen over het sluiten van verschillende stelplaatsen.


NU+ | Hoe de lijn tussen fictie en realiteit steeds vager wordt in The Creator
4 Oktober 2023, 00:06 NU.NL - Film
Wat als kunstmatige intelligentie (AI) zich tegen de mens keert? In de film The Creator zijn mens en robot verwikkeld in een heftige strijd. NU.nl spreekt regisseur Gareth Edwards over zijn nieuwste sciencefictionfilm die soms gevaarlijk dicht bij de realiteit komt.


Port of Antwerp-Bruges: "facturatie is in lijn met prestaties van medewerker"
11 Juli 2023, 00:04 Skynet Economie
Volgens de Port of Antwerp-Bruges is de halvering van de afgesproken facturatie "in lijn met de effectieve prestaties van de medewerker". Dat zegt de haven in een reactie op het nieuws van een adviseur die voor Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) de havendossiers doet en twee jaar op de loonlijst van de haven stond.


Collega?s hebben begrip voor sprint Philipsen, minder voor keuzes parcoursbouwer: ?Waarom lag de laatste 200 meter niet in rechte lijn??
4 Juli 2023, 00:01 HLN.BE
Wow. Dat ging maar net goed. Ei zo na haakten Jasper Philipsen en Wout van Aert in volle spurt in elkaar. Van Aert moest in de remmen. VAR-moment in de Tour, zo leek het. ?Maar het was niet Jaspers schuld, wel die van UCI en ASO?, klonk het ridderlijk bij Jumbo-Visma. ?Waarom lag die laatste 200 meter niet in rechte lijn??


Hinder door spontane staking bij onderaannemer van De Lijn in stelplaats Tisselt
24 Juni 2023, 00:03 Skynet Economie
De dienstverlening bij De Lijn ondervindt vrijdag hinder door een spontane staking bij een onderaannemer in de stelplaats in Tisselt, een deelgemeente van Willebroek. Dat is vernomen van een woordvoerder van de openbaarvervoermaatschappij. Volgens onderaannemer Keolis zullen er vrijdag vanuit Tisselt geen bussen meer uitrijden, maar zal de dienstverlening zaterdag weer normaal verlopen.


NetApp introduceert ASA block storage-lijn, biedt ransomware-garantie
17 Mei 2023, 00:07 Techzine
NetApp kondigt een reeks nieuwe producten en programma’s aan. Het bedrijf introduceert een nieuwe productlijn genaamd NetApp ASA (All-Flash SAN Array), voor block storage dat databeschikbaarheid voor 99,9999 procent garandeert. Daarnaast kunnen klanten rekenen op een uitgebreide herstelgarantie op ransomware-aanvallen. Block storage is momenteel de snelste storage-oplossingen voor organisaties met mission critical-workloads. Deze vorm van […]


Kaartje2go start b2b-lijn
8 April 2023, 00:00 Emerce
Kaartje2go zoekt met een nieuw, apart team samenwerkingsverbanden op de zakelijke markt in Nederland en Duitsland.


DE LAATSTE RECHTE LIJN IN 4DE PROVINCIALE C. Hofstade mag na gouden weekend champagne al koel zetten
5 April 2023, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Nog even de batterijen opladen tijdens het paasweekend om nadien nog drie weken te knallen. Ook in vierde provinciale C gaan we de laatste rechte lijn van de competitie in. Na afgelopen weekend lijkt Hofstade op weg naar de titel, al blijven Weerde, Eppegem B en zelfs SC Keerbergen op de loer liggen om het minste foutje af te straffen.




Karel Sabbe in laatste rechte lijn: ultraloper op weg om zestiende finisher in 35 jaar van ultrazware Barkley Marathons te worden
17 Maart 2023, 00:00 HLN.BE
De diepe bossen van Tennessee in de Verenigde Staten vormen deze week het decor voor de bruutste, meest eigenaardige hardloopwedstrijd ter wereld. Met een landgenoot in de hoofdrol. Slaagt Karel Sabbe, een tandarts uit Gent en houder van een aantal wereldrecords in het ultralopen, er als 16de in 35 jaar tijd in om de wedstrijd uit te lopen?


Video | De Ligt brengt geweldig redding op de lijn voor Bayern tegen PSG
9 Maart 2023, 01:14 NU.NL - Sport
Bekijk hier de belangrijke redding van Matthijs de Ligt tegen PSG in de Champions League.


Staking openbare diensten - Meer dan de helft van bussen en trams De Lijn rijdt uit
9 Maart 2023, 00:21 Skynet Economie
De Lijn zal vrijdag door de staking bij de openbare diensten gemiddeld maar 57 procent van de ritten kunnen uitvoeren. Dat meldt de Vlaamse openbaarvervoermaatschappij woensdag.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn