NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Lierse

2News.be / Trefwoorden / Lierse

D-Day op het Lisp: ultieme redding, of Beerschot-scenario voor Lierse?
Vandaag, 03:30 Gazet v. Antwerpen

Het is D-day op het Lisp. Vandaag moet de overname van Lierse rond zijn als de club nog aanspraak wil maken op een licentie. Er zijn nog gesprekken lopende met twee partijen, maar als die vandaag niet uitmonden in een akkoord is het gedaan met profvoetbal in Lier.
?Lierse heeft overnemer gevonden?
Gisteren, 15:30 Gazet v. Antwerpen

De kogel is door de kerk: Lierse heeft woensdag een definitieve overnemer gevonden. Ex-voetballer van Waregem David Nakhid neemt de club van De Pallieters over, weet Sporza. Donderdag verschijnt de voetbalclub voor het Belgisch Arbitragehof voor de Sport (BAS).
Eén dag voor de BAS-deadline zou er een nieuw 'wit konijn' opgedoken zijn bij Lierse
Gisteren, 07:24 Skynet
Ten laatste op donderdag 26/04 moét Lierse haar dossier richting het Belgisch Arbitragehof voor de Sport gestuurd hebben als het nog kans wil maken op een licentie én een verlengd verblijf in de Proximus League. Maar ondanks de nakende deadline is er nog steeds geen officieel akkoord met de potentiële overnemers.


Twaalfde man schreeuwt Lierse naar tweede overwinning in play-offs: man van de match zat in de tribune
Maandag, 11:18 Gazet v. Antwerpen

Mégan Laurent maakte tegen Waasland-Beveren de enige treffer van de avond, maar de man van de match zat in de tribune. De twaalfde man van Lierse zorgde op de Freethiel voor een fantastische sfeer in het bezoekersvak. ?Het begint haast surreëel te worden?, zegt Yoni Buyens.
LIVE. Waasland-Beveren of Lierse: wie kruipt uit het dal?
Vanavond staat het duel tussen Waasland-Beveren en Lierse op het programma, ofwel: de twee geslagen ploegen in Play-off 2A. Thuisploeg Waasland-Beveren kon nog geen enkele van zijn vier vorige duels winnen, Lierse doet met 3 op 12 niet veel beter. De bezoekers gingen deze week nog met 1-4 onderuit tegen leider Zulte Waregem en ook de twijfels blijven nog steeds rond de toekomst van Lierse hangen. Wie knoopt aan met een overwinning? Volg het hier LIVE vanaf 20u!


Koreaanse 'sterke man' geeft Tubize en 1B niet op: "Lierse heeft het 'unfair' gespeeld"
Zaterdag, 17:00 Skynet
Na de sportieve degradatie was het voor de Tubize-fans bang afwachten hoe de Koreaanse eigenaars zouden reageren op de terugval uit het profvoetbal. Maar een week na de beslissende verliespartij tegen Union laat Chankoo Shim dan toch in zijn kaarten kijken. De Koreaan toont zich strijdvaardig.


Mooi zo! Fans Zulte Waregem steken Lierse-fans een hart onder de riem
18 April, 14:36 Skynet
Rivaliteit hoort - tot een bepaald niveau - bij het voetbal, maar nu en dan heerst ook wel eens respect tussen verschillende clubs. Dat leverde onderstaande mooie beelden op, toen de fans van Zulte Waregem luidkeels 'LIERSE' scandeerden na de wedstrijd.


Lierse-speler was eerst bijna dood en dan bijna zijn been kwijt na operatie aan meniscus
18 April, 09:30 Gazet v. Antwerpen

Eerst bijna dood en daarna bijna zijn been kwijt. En dat voor een simpele operatie aan de meniscus die hem normaal vier tot zes weken van de voetbalvelden zou houden. Dat Jonas Vinck ? rechtsachter van tweedeklasser Lierse ? sinds zijn optreden bij de beloften afgelopen maandag weer voetballer is, mag een klein mirakel genoemd worden. ?De dokters zeiden dat ik een kruis moest maken over mijn carrière.?
LIVE. Geplaagd Lierse ontvangt leider Zulte Waregem in Play-off 2A
Lierse wacht nog steeds op verlossend nieuws over een mogelijke overname, maar intussen moet er gewoon gevoetbald worden. Ook vanavond, ditmaal tegen Zulte Waregem. Dat is de leider in Play-off 2A. Als Lierse de drie punten kan thuishouden tegen Essevee, nadert het tot op één punt. Dat zou een sportieve opsteker zijn, in afwachting van het extrasportieve groene licht. Volg de wedstrijd hier LIVE vanaf 20u30!


Vinck én Camargo maken langverwacht wederoptreden bij Lierse
17 April, 08:00 Skynet
Andrei Camargo en Jonas Vinck zijn weer voetballer! De twee rechtsachters maakten maandagavond hun wederoptreden bij de beloften van van Lierse


Brouwer stuurt deurwaarders naar Lisp om recette van Lierse - KV Kortrijk in beslag te nemen
14 April, 22:00 Gazet v. Antwerpen

Luttele dagen nadat het een zoveelste financiële injectie van eigenaar Wadi Degla op rekening kreeg gestort, bezochten zaterdag deurwaarders het Lisp ter gelegenheid van de thuismatch tegen Kortrijk. Naast de in beslag genomen recette werd ook de drankvoorraad gecontroleerd en het aanwezige materiaal keurig opgeschreven. Het deurwaardersexploot zou er gekomen zijn op vraag van de brouwer van de Pallieters.
LIVE. Breit Lierse vervolg aan knappe prestatie op OH Leuven?
14 April, 19:36 Gazet v. Antwerpen
Tegen de verwachtingen in boekte het geplaagde Lierse op de vorige speeldag in Play-off 2A een onverwachte 1-2 overwinning op het veld van OH Leuven. Zaterdag ontvangen de Pallieters in het eigen Herman Vanderpoortenstadion KV Kortrijk. Schreeuwt trainer Colpaert zijn troepen opnieuw naar een verdiende winst? Vanaf 20 uur hoeft u niets van de felbevochten strijd te missen.


Proximus League - Union veroordeelt Tubeke tot amateurklasse
14 April, 00:06 Skynet
In play-off III is de degradatiestrijd beslist. Tubeke leed op de vierde speeldag een 0-1 nederlaag tegen Union Sint-Gillis en kan de laatste plaats niet meer ontlopen.


Lierse ontvangt dan toch Egyptisch geld

Eén dag nadat het voor de Licentiecommissie bot had gevangen, zag Lierse wel de beoogde extra financiële bijdrage van Wadi Degla toekomen
Lierse krijgt (zoals verwacht) geen licentie: club geeft tekst en uitleg
11 April, 16:24 Skynet Sport
Lierse SK heeft geen licentie gekregen voor het seizoen 2018-2019. De licentiecommissie heeft de aanvraag van Lierse ontvankelijk, maar ongegrond verklaard. Hierdoor moet de club - zoals verwacht - hopen op het BAS om alsnog in het profvoetbal actief te kunnen blijven.


SK Lierse moet proflicentie voor BAS afdwingen
11 April, 16:24 Skynet Sport
De Licentiecommissie van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) kende voor volgend seizoen geen proflicentie toe aan SK Lierse. De club uit de Proximus League (1B) is op zoek naar een nieuwe eigenaar. Zolang die niet gevonden is, kan de continuïteit van SK Lierse niet verzekerd worden en voldoet de club niet aan de licentievoorwaarden.


Lierse krijgt geen licentie voor volgend seizoen

De licentiecommissie heeft zich woensdag uitgesproken over het toekennen van een licentie voor volgend seizoen aan Lierse SK. De Pallieters vangen achter het net, maar ze zullen met een nieuw dossier naar het Belgisch Arbitragehof van de Sport (BAS) trekken.
Prijs voor overname Lierse blijft zakken
11 April, 10:00 Gazet v. Antwerpen

Lierse voerde de voorbije dagen nog doorgedreven gesprekken met zijn vier kandidaat-over­nemers, maar een definitieve deal lijkt de eerste uren nog niet in de maak. Niettemin bleef de over­nameprijs op het Lisp ook de jongste dagen nog verder zakken.
Egyptische Pasen houdt betalingen Wadi Degla op; (sommige) Lierse-spelers verliezen hun geduld
11 April, 07:54 Skynet
Lierse heeft nog altijd geen cent extra ontvangen van eigenaar Wadi Degla. De Egyptenaren zouden wel al een 'bevestiging van de intentie tot betaling' gegeven hebben aan de 'Pallieters', maar de bankrekening werd nog niet gespekt.


Supportersorgaan Lierse Voor Altijd polst streekclubs over mogelijke fusie
9 April, 12:18 Gazet v. Antwerpen

Het overkoepelende supportersorgaan Lierse Voor Altijd had mede als doel klaar te staan bij een eventuele vereffening van de Pallieters. In die context polste de vereniging een aantal omliggende clubs om bij dat noodscenario mee op de kar van geel-zwart te springen en een fusie aan te gaan. Die moet uiterlijk voor 1 juni rond zijn. Met name bij Lyra, Nijlen en Oosterzonen werd naar verluidt al aangeklopt. ?Ik heb die verhalen ook gehoord, maar die vraag komt dus van Lierse Voor Altijd en niet van de huidige beleidsmensen van Lierse?, verklaarde Roel Rymen.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be