NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Licentie

2News.be / Trefwoorden / Licentie

'ZTE kan mogelijk Google Android-licentie verliezen'
18 April, 09:36 Tweakers
Het in de Verenigde Staten opgelegde verbod aan bedrijven om componenten aan ZTE te leveren, betekent mogelijk ook dat de Chinese smartphonefabrikant geen Android met Google-apps meer op zijn smartphones mag installeren. ZTE zou in gesprek zijn met Google.


Ook hommeles in eerste amateurklasse: Rupel Boom stapt naar het BAS voor licentie
17 April, 19:06 Gazet v. Antwerpen

Rupel Boom heeft een arbitrageprocedure ingeleid bij het Belgische Arbitragehof voor de Sport (BAS) om zo alsnog zijn licentie voor de hoogste amateurklasse binnen te rijven. Dat meldt het BAS op zijn website. Rupel Boom verdedigt zijn dossier op woensdag 2 mei.
Proximus League - Union veroordeelt Tubeke tot amateurklasse
14 April, 00:06 Skynet
In play-off III is de degradatiestrijd beslist. Tubeke leed op de vierde speeldag een 0-1 nederlaag tegen Union Sint-Gillis en kan de laatste plaats niet meer ontlopen.


Slechts twee teams uit hoogste amateurliga krijgen licentie voor het profvoetbal
11 April, 20:00 Skynet Sport
Van de vier teams uit de hoogste amateurliga die oorspronkelijk een licentie aanvroegen voor het profvoetbal, zijn er slechts twee die effectief een proflicentie gekregen hebben.


Lierse krijgt (zoals verwacht) geen licentie: club geeft tekst en uitleg
11 April, 16:24 Skynet Sport
Lierse SK heeft geen licentie gekregen voor het seizoen 2018-2019. De licentiecommissie heeft de aanvraag van Lierse ontvankelijk, maar ongegrond verklaard. Hierdoor moet de club - zoals verwacht - hopen op het BAS om alsnog in het profvoetbal actief te kunnen blijven.


Lierse krijgt geen licentie voor volgend seizoen

De licentiecommissie heeft zich woensdag uitgesproken over het toekennen van een licentie voor volgend seizoen aan Lierse SK. De Pallieters vangen achter het net, maar ze zullen met een nieuw dossier naar het Belgisch Arbitragehof van de Sport (BAS) trekken.
Licentienieuws stroom binnen: deze clubs bevestigden hun licentie 2018-2019!
11 April, 14:36 Skynet Sport
Naar jaarlijke gewoonte is april de licentiemaand bij uitstek. Heel wat clubs komen dan ook over de brug met de bevestiging dat hun licentie voor het komende seizoen in orde is.


A-licentie voor Telenet Giants Antwerp 2018-19 in EuroMillions League
10 April, 23:12 Gazet v. Antwerpen
Telenet Giants Antwerp kreeg van de licentiecommissie van de Pro League een A-licentie voor de campagne 2018-19 in de EuroMillions League.


Wadi Degla biedt Lierse steun in zoektocht naar licentie

Lierse is nog niet dood. De club verdedigde vanmiddag haar gammele licentiedossier en kreeg daarbij steun uit onverwachte hoek. Het overlatende Wadi Degla stelt zich garant voor het betalen van de kortetermijnschulden van de club.
Wat als Lierse een 'njet' krijgt van de licentiecommissie?
3 April, 13:42 Skynet
Lierse SK zit nog steeds in vieze papieren. De onderhandelingen rond een overname blijven aanslepen en de deadline voor het licentiedossier wordt nu wel heel krap.


Antwerp heeft licentie beet voor seizoen 2018-2019
23 Maart, 18:24 Gazet v. Antwerpen

?In eerste zit? heeft Antwerp zijn licentie te pakken voor het seizoen 2018-2019. ?Na een positief advies van de licentiemanager vorige vrijdag, werd de beslissing vandaag bestendigd door de licentiecommissie?, meldt de club op haar website.
KV Oostende maakt zich geen zorgen om licentie en rekent op ?wijsheid? commissie: ?Antwoorden zijn klaar?
22 Maart, 13:36 Gazet v. Antwerpen

KV Oostende heeft er alle vertrouwen in een licentie voor volgend seizoen te zullen krijgen van de licentiecommissie. Woensdag, bij een eerste behandeling van het dossier, kreeg de kustploeg een positief advies. ?Maar de licentiecommissie had nog een aantal bijkomende vragen. Begin april moeten deze vragen worden beantwoord?, laat de eersteklasser weten op zijn website.
Eupen en Oostende hebben hun licentie nog niet beet
22 Maart, 00:24 Gazet v. Antwerpen

Oostende en Eupen hebben in eerste instantie hun licentie voor komend seizoen nog niet beet. Dat weet Sporza.
Eddy Wauters haalt bakzeil, Antwerp haalt wellicht probleemloos licentie
20 Maart, 11:00 Gazet v. Antwerpen

Vandaag beslist de Licentiecommissie welke clubs hun proflicentie krijgen. Antwerp kreeg een positief advies en verwacht geen problemen. Eddy Wauters probeerde daar een stokje voor te steken, maar aangezien zijn bewuste brief aan de commissie al in rekening genomen was en er toch een positief advies kwam, krijgt de oud-voorzitter geen gehoor.
Russia Today dreigt Britse licentie te verliezen
13 Maart, 20:00 NOS nieuws

De Russische nieuwszender Russia Today (RT) verliest mogelijk zijn Britse licentie als de regering-May morgen maatregelen neemt tegen Rusland.

De Britse toezichthouder op de media, Ofcom, dreigde vandaag de vergunning van RT in te trekken. Ofcom zei dat het de gevolgen voor de uitzendlicentie van RT zal overwegen als premier May morgen vaststelt dat Rusland achter de zenuwgasaanval op Brits grondgebied zit.

Het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken reageerde direct fel. Een woordvoerder zei dat in dat geval de BBC en alle andere Britse media Rusland uitgezet worden. "Geen enkele Britse media-uiting zal dan nog werken in Rusland." Ook zei hij dat "je een kernmogendheid niet moet bedreigen".

Alternatieve invalshoeken

Russia Today (RT) is een nieuwsnetwerk dat wordt betaald door de regering-Poetin. Het zendt uit in honderd landen, met acht tv-kanalen, waaronder RT UK, dat vanuit Londen opereert. Naar eigen zeggen brengt RT verhalen die door de mainstream media worden genegeerd en komt het met alternatieve invalshoeken op nieuws, waaronder het Russische standpunt.

De Russische ambassade moet premier May voor het eind van de dag antwoorden op de vraag hoe de Russische ex-dubbelspion Skripa en zijn dochter in Salisbury met zenuwgas van het Russische leger aangevallen konden worden. Als er geen bevredigend antwoord komt, zal zij morgen in het Lagerhuis maatregelen tegen Rusland aankondigen.
TEDxBrussels verliest licentie na incident
6 Maart, 09:30 De Tijd
09:03 Op TEDxBrussels, een event vol sprekers rond de impact van innovatie maandagavond in Bozar, is een artieste tijdens haar optreden door de organisatie van het podium gehaald. Die organisatie verliest n...


Lierse bevestigt concrete overnameplannen: "Maar licentie in eerste zit wellicht niet haalbaar"
23 Februari, 07:24 Skynet
Speelt Lierse volgend jaar nog in de Proximus League of maken extra-sportieve zaken de traditieclub kapot? Donkere wolken pakken samen boven het Lisp, maar volgens CEO Jan Van Elst zouden er snel weer zonnestralen door het wolkendek kunnen komen.


Slechts vier amateurclubs vragen licentie aan voor 1B
13 Februari, 15:54 Skynet
Slechts vier clubs uit de eerste amateurklasse zullen een licentie aanvragen voor deelname aan de Proximus League (1B). Dat heeft Belga vandaag vernomen na een rondvraag bij de zestien clubs. Het gaat om leider Lommel SK, Dessel Sport, KMSK Deinze en Seraing.


Brussels Airport verlengt licentie Swissport en Aviapartner
8 Februari, 13:12 De Tijd
12:53 Bji gebrek aan concurrentie mogen de fel bekritiseerde bedrijven Swissport en Aviapartner opnieuw de bagage op Brussels Airlines afhandelen.


Revelatie in 1e amateur is duidelijk: "wij vragen geen licentie aan"
8 Februari, 10:30 Skynet
R. Knokke FC maakte behoorlijk wat indruk dit seizoen en speelde zelfs lang met het idee om volop mee te dingen naar promotie. Maar na een uitgebreide analyse besliste de club om geen licentie aan te vragen.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be