NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Leiding

2News.be / Trefwoorden / Leiding

24H Dubai: Eastalent Racing Team Audi R8 LMS GT3 EVO II aan de leiding na 6 uur racen
28 Januari, 00:00 Autosport
Zes uur ver in de 24 hours of Dubai ligt de Eastalent Racing Team Audi R8 LMS GT3 EVO II op kop van de race, onder meer vanwege een sterke prestatie van Gilles Magnus in zijn eerste stint. De wagen die Magnus deelt met Christopher Haase, Simon Reicher, Markus Winkelhock en Mike Zhou gaat de Herberth Motorsport Porsche 992 GT3 van Ralf Bohn, Daniel Allemann, Alfred Renauer en Robert Renauer vooraf.

Lees meer: 24H Dubai: Eastalent Racing Team Audi R8 LMS GT3 EVO II aan de leiding na 6 uur racen


La Liga - Girona geraakt niet voorbij Betis en biedt Real kans om mee aan de leiding te komen
22 December 2023, 00:00 Skynet Sport
Girona heeft donderdagavond op de achttiende speeldag van La Liga een puntendeling moeten toestaan op het veld van Betis. Na affluiten gaf het scorebord 1-1 aan in Sevilla.


BeNe-League - Wezet alleen aan de leiding na zege tegen Hubo
14 December 2023, 00:02 Skynet
Wezet heeft woensdagavond een inhaalwedstrijd van de dertiende speeldag in de BeNe-League, het Belgisch-Nederlands kampioenschap handbal, met 42-29 gewonnen van Hubo.


Virtual 24H Zolder: Arnage Competition leidt stevig na een kalme nacht
13 December 2023, 00:01 Autosport
De ochtend daalt neder op de Virtual 24 Hours of Zolder. Na een chaotische zaterdagnamiddag verliep de nacht toch enigszins wat rustiger. Vooraan is het nog steeds de Arnage Competition GT3 Lamborghini die de plak zwaait en tevens ook al zeker van de titel is. Op dit moment liggen zij net iets voor op de BOUTSEN VDS by UNDERCUT #RED Audi die nog een pitstop te goed heeft.

Lees meer: Virtual 24H Zolder: Arnage Competition leidt stevig na een kalme nacht


LIVE ZESDAAGSE GENT. Wereldkampioenen Havik-Van Schip aan de leiding, Ghys: ?Maar het mag nog harder?
17 November 2023, 00:01 HLN.BE
Tot en met zondag vinden in wielertempel ?t Kuipke de ?Gentse Feesten indoor? plaats. De 82ste editie van de Gentse zesdaagse moet het dit jaar zonder publiekslieveling Iljo Keisse (op rennerspensioen) doen maar met bijvoorbeeld de Nederlandse wereldkampioenen ploegkoers Jan-Willem van Schip en Yoeri Havik is er mooi volk aanwezig. Ook wereldkampioene op de weg Lotte Kopecky maakt haar opwachting voor de tweedaagse op vrijdag en zaterdag bij de vrouwen elite.


Zandvoort: Feller en Drudi (Audi) winnen en pakken leiding in Sprint
16 Oktober 2023, 00:02 Autosport
Mattia Drudi en Ricardo Feller (Tresor Orange 1 Audi #40) konden vanaf de pole positie vanmiddag in Zandvoort de eerste wedstrijd van het weekend op hun naam schrijven. Hierdoor springt het duo over Raffaele Marciello en Timur Boguslavskiy (Akkodis Mercedes #88) naar de leiding in het Sprint-kampioenschap. Met morgen de kampioenschapsfinale in het vooruitzicht bedraagt het verschil slechts 2,5 punten.

Lees meer: Zandvoort: Feller en Drudi (Audi) winnen en pakken leiding in Sprint


Acropolis: Neuville pakt de leiding
11 September 2023, 00:02 Autosport
Thierry Neuville leidt vrijdagmiddag na drie van de vijftien proeven in de Rally van Griekenland, de tiende manche van het WRC. Hij gaat twee Toyota's vooraf.

Lees meer: Acropolis: Neuville pakt de leiding


24H Le Mans: Na 20H: Gevecht tussen Ferrari en Toyota om de leiding
16 Juni 2023, 00:03 Autosport
Met nog vier uur op de klok woedt er vooraan een duel voor de zege tussen Ferrari #51 en Toyota #8. De enige overgebleven Toyota had vanochtend de bovenhand maar enkele reparaties op de Japanse bolide brachten de Ferrari aan de leiding. Die verloor dan weer zijn voorsprong van een minuut toen tijdens een pitstop een volledige reset moest worden uitgevoerd om de 499P weer tot leven te wekken. James Calado (#51) heeft momenteel een voorsprong van slechts vier seconden op de Toyota #8 van Brendon Hartley.

Lees meer: 24H Le Mans: Na 20H: Gevecht tussen Ferrari en Toyota om de leiding


12H Monza: Scherer Sport PHX wint - Red Ant Racing pakt klassewinst
16 Juni 2023, 00:01 Autosport
Het werd nog een zeer drukke dag voor Red Ant Racing op zondag tijdens het tweede deel van de Hankook 12H Monza. Ayrton Redant, Arnold Neveling en Kai Rillaerts moesten vanuit een derde positie met een ronde achterstand zich een weg naar voren banen en dat in de laatste 5,5 uur. Met succes, want het trio won de 992-klasse en pakt zo ook de leiding over in het Europees kampioenschap. De algemene winst ging dan weer naar de Scherer Sport PHX Audi van Elia Erhart, Michael Doppelmayr en Pierre Kaffer. Al moesten zij wel voor die plaats vechten tot het einde van de wedstrijd.

Lees meer: 12H Monza: Scherer Sport PHX wint - Red Ant Racing pakt klassewinst


Challenger Pro League - Beveren rekent af met RSCA Futures en wipt voorlopig over RWDM naar leiding
9 April 2023, 00:00 Skynet Sport
SK Beveren heeft zaterdag op de zesde speeldag van de Promotion Play-off in de Challenger Pro League (tweede klasse) de punten thuisgehouden tegen de RSCA Futures, de beloften van RSC Anderlecht. Beveren won in het Freethielstadion met 4-1 en wipt voorlopig over RWD Molenbeek naar de leiding.


Lotto Volley League - Roeselare verslaat Maaseik met 3-1 en neemt leiding over
8 April 2023, 00:02 Skynet
Roeselare heeft vrijdag op de zevende speeldag in de Champion play-offs van de Lotto Volley League de topper tegen Maaseik gewonnen met 3-1. De setstanden waren 25-20, 19-25, 25-22 en 25-23.


Scheperkamp profiteert van grote misser Otterspeer en pakt leiding bij EK
8 Januari 2023, 02:37 NU.NL - Sport
Merijn Scheperkamp begint als leider aan de slotafstand van het EK sprint in Hamar. De 22-jarige schaatser won zaterdag de tweede 500 meter en nam de eerste plek in het klassement over van Hein Otterspeer. De routinier viel bijna in de laatste bocht en verloor veel tijd.


Bedeschi wint de zevende etappe van de Dakar, Morera behoudt de leiding in Dakar Classic
8 Januari 2023, 02:32 Skynet Sport
Eenzelfde scenario als bij de motoren doet zich voor in de Dakar Classic: elke dag is er een andere etappewinnaar. Op zaterdag was Paolo Bedeschi (Toyota) de beste. Het was een nipte zege, want Juan Morera (Toyota) volgde op slechts drie strafpunten. In de stand blijft de Spanjaard aan de leiding.


?Alibaba-CEO neemt directe leiding over cloudportfolio op zich?
2 Januari 2023, 00:07 Techzine
De CEO van de Chinese tech- en e-commercegigant Alibaba Daniel Zhang Yong neemt per direct de leiding over van de cloudactiviteiten van het bedrijf. De techgigant wil daarnaast de cloudactiviteiten komend jaar flink opschalen. Uit een gelekte interne e-mail, die is ingezien door de South China Morning Post, blijkt dat de Alibaba CEO per direct […]


Challenger Pro League - Beveren wipt naar leiding, Genkse beloften gaan onderuit tegen Brugse leeftijdsgenoten
10 December 2022, 00:06 Skynet
SK Beveren is vrijdagavond in de opener van de zeventiende speeldag in de Challenger Pro League naar de leiding gewipt na een klinkende 4-1 zege tegen RSC Anderlecht U23.


Harry en Meghan nemen de leiding van Archewell over nadat topvrouw de stichting verlaat
6 December 2022, 00:00 HLN.BE
Prins Harry (38) en Meghan Markle (41) hebben hun handen vol. Naast de release van hun Netflixdocu op 8 december nemen de hertog en hertogin van Sussex nu ook de leiding over van Archewell. Het nieuws komt er nadat er bekendraakte dat Mandana Dayani, die tot voor kort aan het hoofd van de stichting stond, ermee stopt.


Nieuwe Fluxys-leiding moet meer gas naar Duitsland sturen
1 December 2022, 00:02 De Tijd
20:09 De gasnetbeheerder Fluxys Belgium zet het licht op groen voor de bouw van een tweede gaspijpleiding tussen Desteldonk en Opwijk. Die moet toelaten meer gas naar Duitsland te exporteren.


Sweeck pakt dankzij tweede plaats leiding in WK-klassement
28 November 2022, 00:02 Skynet Belgie
Laurens Sweeck reed achter Mathieu van der Poel naar de tweede plaats in Hulst en dat leverde hem de leiderstrui op in de Wereldbeker. 'Dit klassement wil ik verdedigen", zegt hij.


Challenger Pro League - Beerschot pakt voorlopig de leiding na zege bij RSCA Futures
27 November 2022, 00:02 Skynet
Beerschot is voorlopig de nieuwe leider in de Challenger Pro League. De Ratten haalden het zaterdagavond op de vijftiende speeldag met 1-2 bij de RSCA Futures, de beloftenploeg van Anderlecht. Door de overwinning komt Beerschot alleen op kop met 29 punten. Beveren telt als nummer twee 28 punten, maar ontvangt zondag nog Lommel.


Charleroi klopt Bergen en komt voorlopig aan de leiding, nieuwe nederlaag voor Antwerp
7 November 2022, 00:01 Skynet Sport
In het Belgisch luik van de BNXT League stonden zondag drie wedstrijden op het programma. Charleroi en Oostende wonnen hun uitduels. Aalst pakte thuis de zege tegen Antwerp na een thriller.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn