NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Lanceert

2News.be / Trefwoorden / Lanceert

IBM lanceert data science-programma Cloud Private for Data
Gisteren, 19:24 Techzine
IBM kondigt de lancering van twee nieuwe data science- en kunstmatige intelligentie (AI)-oplossingen aan. Met Cloud Private for Data biedt het bedrijf een geïntegreerd platform voor data science, engineering en app-ontwikkeling. Daarnaast zal een groep consultants klaar staan om advies te geven over de onderwerpen. Door de introducties moeten bedrijven uiteindelijk sneller oplossingen realiseren. Het nieuwe […]


F1 lanceert eerste wereldwijde marketingcampagne ooit
Zaterdag, 20:00 Gazet v. Antwerpen
De Formule 1 heeft deze week haar eerste wereldwijde marketingcampagne ooit gelanceerd ...


Staatsbezoek Canada - Callebaut lanceert online leerplatform voor chocolatiers
Donderdag, 23:18 Skynet
Barry Callebaut, de Zwitserse chocoladegroep met Belgische en Franse roots, gaat een online leerplatform lanceren voor chocoladeprofessionals. Dat maakte het bedrijf donderdag bekend in Montréal tijdens een event van de Belgische voedingssector.


Misdaadauteur en oud-deelnemer Bart Debbaut lanceert thriller gebaseerd op tv-show: ?De Mol is een ontzettende mindfuck?
Donderdag, 02:36 Gazet v. Antwerpen

Negentien jaar geleden was misdaadauteur Bart Debbaut een van de tien kandidaten in de tweede reeks van De Mol. Hij viel als eerste af. De winnaar destijds was Marianne Dupont en Hugo Daemen was de saboterende mol. Nu heeft Debbaut een thriller geschreven met het succesvolle format als achtergrond. De ultieme vraag in De Mol blijft dezelfde: wie bedriegt hier wie?
Lanceert Serena Williams binnenkort beautymerk?
13 Maart, 09:48 Gazet v. Antwerpen
Het heeft er alle schijn van weg dat Serena Williams zich binnenkort op een nieuw avontuur zal storten en met een eigen beautymerk zal uitpakken. Ze treedt daarmee in de voetsporen van heel wat andere celebrities zoals de Kardashians en Rihanna.


TINC lanceert tweede kapitaalverhoging sinds beursgang
13 Maart, 08:36 De Tijd
08:23 Het infrastructuurfonds wil evenveel ophalen als bij de beursgang én de kapitaalverhoging van eind 2016, maar moet daarvoor steeds minder nieuwe aandelen uitgeven.


Disney lanceert cruise in Zuid-Europa
11 Maart, 16:18 Gazet v. Antwerpen

Goed nieuws voor wie graag op reis gaat én fan is van Disney. Vanaf de zomer van 2019 lanceert Disney Cruise Line haar eerste rondvaart in Zuid-Europa, met vertrek vanuit Italië.
Koenigsegg lanceert eigen Occasionlabel
9 Maart, 21:30 AutoBlog
Voor de prijsbewuste ‘Egg-shopper! We krijgen ze veel binnen: aanvragen van lezers die willen weten waar ze op moet letten bij een bepaalde occasions. De meest populaire is toch wel de Koenigsegg CCX. Omdat het best een zeldzame auto is en de techniek zich laat kenmerken als exotisch, wil je natuurlijk niet over een nacht […]


Stad lanceert vakantieopvang voor kinderen met een beperking
9 Maart, 17:36 Gazet v. Antwerpen

De stad Antwerpen gaat samenwerken met enkele zorgcentra om kinderen met een zorgbehoefte ook een leuk en kwalitatief vakantieaanbod te kunnen geven.
Groen lanceert drie nieuwe kandidaten
8 Maart, 20:24 Gazet v. Antwerpen
Groen stelt met Benjamin Van Wijnendaele (34), Lise Switsers (24) en Marianne Peeters (40) drie nieuwe kandidaten voor.


Brandwonden-patiënte en jonge mama lanceert kinderboek: ?Iedereen is mooi op zijn manier?
8 Maart, 16:12 Gazet v. Antwerpen

Evi Brosius (26) uit Beerse raakte bijna tien jaar geleden zwaar verbrand over haar hele lichaam. De jonge vrouw, intussen mama van twee kindjes, lanceert het kinderboek ?Mama's zijn de mooiste? om het thema van brandwonden bespreekbaar te maken bij kinderen.
Kroll Ontrack lanceert e-learning programma over data
8 Maart, 15:00 Techzine
Kroll Ontrack laat aan Techzine weten over de lancering van Ontrack Academy. Met dit gratis e-learning programma kan het kennisniveau over data binnen organisaties verbeteren. Volgens het data recovery bedrijf is voorlichting cruciaal om privacygevoelige data beter te beschermen en beheren. De eerste e-cursus van de Ontrack Academy bestaat uit zeven delen en gaat over […]


Luiks ziekenhuis lanceert oproep voor hersendonatie
7 Maart, 21:00 Gazet v. Antwerpen

Het Universitair Ziekenhuis van Luik heeft woensdag een oproep gelanceerd om hersenen te doneren voor wetenschappelijk onderzoek. Dankzij de donaties wordt het mogelijk om neurologische ziektes zoals Parkinson of Alzheimer beter te begrijpen, zegt professor Pierre Maquet van het CHU Liège.
Schoten lanceert veiligheidsknop voor ambtenaren: ?Agressieve burgers maken het hier soms te bont?
7 Maart, 18:00 Gazet v. Antwerpen

Onbeleefde en agressieve burgers maken het soms zo bont aan het gemeentelijk loket in Schoten, dat er een oproepsysteem op poten werd gezet voor ambtenaren die zich bedreigd voelen. Met een ?SOS-knop? wordt een collega opgeroepen die de zaak diplomatisch moet oplossen.
Coca-Cola introduceert fruitdrankje met alcohol
8 Maart, 22:49 Volkskrant
Voor het eerst in het 125-jarig bestaan van Coca-Cola komt het frisdrankenconcern met een drankje dat alcohol bevat. Het bedrijf brengt in Japan een variant op 'chu-hi' op de markt, een bruisend fruitdrankje gemengd met een lokale gedistilleerde drank. Het alcoholgehalte van chu-hi ligt tussen de 3 en 8 procent. Coca-Cola hoopt te kunnen profiteren van de explosieve groei die het drankje de afgelo


Facebook lanceert advertenties in Marketplace
7 Maart, 08:06 Emerce
Na Instagram, Messenger en expresartikelen heeft Facebook nu ook Marketplace opengezet voor adverteerders. Hiermee kunnen bedrijven straks met één druk op de knop bestaande advertenties in de tijdlijn ook binnen deze omgeving aan te bieden.


Hunkemöller lanceert eerste click & buy modeshow
7 Maart, 06:18 Emerce
Hunkemöller heeft deze week haar eerste click & buy modeshow in het Afas live gehouden. Bijzonder was dat de producten op de pagina onder de livestream getoond werden en meteen besteld konden worden.


Flixbus lanceert met 'Flixtrain' treinaanbod
6 Maart, 21:36 De Tijd
21:16 Het bedrijf achter de felgroene langeafstandbussen lanceert een treinaanbod.


Staatssecretaris Debaets lanceert eerste Belgische applicatie tegen straatintimidatie
6 Maart, 12:54 Skynet
Brussels staatsecretaris voor Gelijke Kansen Bianca Debaets (CD&V) zet met de applicatie "Blijf van mijn lijf" de strijd voort tegen seksuele intimidatie in de Brusselse straten. Samen met de vzw "Touche Pas A Ma Pote" ontwikkelde ze een app waarop vrouwen en mannen melding kunnen maken van straatintimidatie en omstanders kunnen mobiliseren.


Google lanceert Slack killer Hangouts Chat
5 Maart, 13:48 Emerce
Google heeft officieel zijn Slack-killer Hangouts Chat uitgebracht voor de zakelijke markt. Het is onderdeel van het G Suite, een pakket zakelijke diensten die minimaal 5 dollar per maand kost.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be