NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Kregen

2News.be / Trefwoorden / Kregen

Slechts twee spelers bij United kregen dit seizoen vaker geel dan Ten Hag
5 Maart, 00:05 NU.NL - Sport
Manchester United-manager Erik ten Hag heeft zondag zijn vierde gele kaart van dit Premier League-seizoen gekregen. De Nederlander had in de verloren stadsderby tegen Manchester City (3-1) commentaar op de scheidsrechter. Na afloop was hij nog steeds boos over de arbitrale beslissing.


Al meer dan 600.000 Vlamingen kregen jobbonus
27 Februari 2023, 00:02 De Tijd
14:53 In Vlaanderen hebben al 614.487 werkenden die niet meer dan 2.500 euro per maand verdienen, hun jobbonus ontvangen. Dat blijkt uit cijfers die Vlaams parlementslid Tom Ongena (Open VLD) heeft opgevraa...


Acteurs comedyserie Vrienden voor het leven kregen 'geen cent' voor herhalingen
15 Januari 2023, 00:06 NU.NL - Film
De acteurs van de RTL-comedyserie Vrienden voor het leven hebben nooit geprofiteerd van de jarenlange herhalingen van de serie. Volgens hoofdrolspeler Peter Lusse hebben ze er "geen rooie rotcent" voor kregen.


Werknemers kregen sinds jaren zeventig niet zo veel loonsverhoging als nu
5 December 2022, 00:02 NU.NL - Economie
De loonafspraken die dit jaar zijn gemaakt, zijn fors. Werknemers hebben er gemiddeld sinds begin jaren zeventig niet zo veel bij gekregen op hun loonstrookjes. "En de trend is nog steeds opwaarts", zegt een woordvoerder van werkgeversvereniging AWVN.


Klimaatactivisten al twee dagen vastgelijmd in VW-showroom: ?We kregen zelfs geen kom om te urineren?
21 Oktober 2022, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Een groep van negen wetenschappers voert al twee dagen lang een klimaatactie in de showroom van de Autostadt-fabriek van Volkswagen in het Duitse Wolfsburg. De actievoerders hebben zich vastgelijmd aan de vloer om de kwalijke gevolgen van de CO2-uitstoot van de autosector aan te kaarten. Ze zijn niet te spreken over de manier waarop Volkswagen hen behandelt: ?We kregen zelfs geen kom om op een fatsoenlijke manier ons gevoeg te doen.?




?Als Demir doorzet zijn wij failliet, terwijl we minder dan vijf jaar geleden vergunning kregen voor splinternieuwe stal en groen voorbeeldbedrijf waren?
30 Juni 2022, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Een twaalftal tractoren van landbouwers uit de omgeving verzamelde woensdag tussen 20 en 21u op de brug van de Kruisdreef over de E34 in Pulderbos om te protesteren tegen het stikstofakkoord. ?Als wat nu voorligt doorgaat, zijn wij failliet?, zegt Ann Christiaensen (40), die in 2018 een vergunning kreeg voor een splinternieuwe kalverstal in herbevestigd agrarisch gebied in Oostmalle.




Nederlandse bedrijven kregen in totaal 22,8 miljard euro aan loonsteun
18 April 2022, 00:03 NU.NL - Economie
Bedrijven hebben tussen maart 2020 en nu 22,8 miljard euro aan NOW-uitkering ontvangen, meldt uitvoeringsinstantie UWV donderdag. De overheid betaalt daarmee een deel van de loonkosten vanwege de coronacrisis. Woensdag sloot het NOW-loket, omdat het kabinet heeft besloten alle coronasteun stop te zetten.


Half miljoen zelfstandigen kregen corona-uitkering in 2020
11 November 2021, 00:03 NU.NL - Economie
Gemeenten hebben vorig jaar aan 501.000 mensen een zogeheten Tozo-uitkering gegeven, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) donderdag. Met de Tijdelijke overbruggingsmaatregel zelfstandige ondernemers (Tozo) wilde het kabinet zzp'ers tegemoetkomen in hun levensonderhoud tijdens de coronacrisis. Inmiddels is de maatregel afgeschaft.


Vooral bioscopen en theaters kregen sinds maart 2020 doorlopend overheidssteun
13 Oktober 2021, 00:03 NU.NL - Economie
Sinds de aanvang van de coronacrisis in maart/april 2020 hebben 26.000 bedrijven met meer dan twee personen in dienst de gehele periode waarin dat mogelijk was gebruikgemaakt van de steunmaatregelen van de overheid. Daaronder zijn vooral bioscopen, theaters en schouwburgen, zo meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) woensdag op basis van voorlopige cijfers.


Nederlandse bedrijven kregen bijna 7 miljard euro te veel aan loonsteun
11 Augustus 2021, 00:03 NU.NL - Economie
Nederlandse bedrijven ontvingen in een jaar tijd bijna 7 miljard euro te veel aan steun uit de NOW-regeling. Dat blijkt maandag uit schattingen van onderzoeksplatform Follow the Money (FTM). Bedrijven hebben nog tot 2026 de tijd om het te veel uitgekeerde geld terug te betalen.


Mountune Ford Focus ST is de RS die we nooit kregen
10 Augustus 2021, 00:02 AutoBlog

Van de huidige generatie Ford Focus komt geen RS, maar deze Mountune ST is een prima alternatief. Tuning met de goedkeuring vanuit een autofabrikant is top. Je kunt de garantie behouden en kunt rekenen op uitstekende service mocht er iets zijn. In het geval van een Ford kun je het beste terecht bij Mountune. Ze […]

The post Mountune Ford Focus ST is de RS die we nooit kregen appeared first on Autoblog.nl.




Rusthuizen kregen al 90 miljoen als compensatie voor leegstand
8 Februari 2021, 08:06 De Tijd
08:55 In 240 Vlaamse rusthuizen staat meer dan een op de tien kamers leeg. In 76 centra zelfs meer dan een op de vijf. Door de sterfgevallen in de coronacrisis dreigt het probleem alleen maar groter te word...


Burgemeester (49) en schepen (47) kregen nu al coronavaccin in rusthuis: ?Overschot die anders in vuilbak beland was?
1 Februari 2021, 17:24 HLN.BE
Burgemeester Jurgen Bauwens (49, CD&V), OCMW-voorzitter Tom Baert (47, N-VA) en gemeenteraadslid Annelies Fierens (37, Open Vld) hebben alle drie al een coronavaccin toegediend gekregen. Dat gebeurde vorige week in rusthuis ?t Heuverveld in Waasmunster, omdat ze zetelen in het bestuur van de vzw Samen Ouder. ?We waren hiervoor geen vragende partij, maar als bestuurders vergaderen we vaak in het rusthuis?, benadrukt Bauwens.


Zverev vindt dat toptennissers onterecht privileges kregen in Adelaide
30 Januari 2021, 08:11 NU.NL - Sport
Alexander Zverev vindt dat de organisatie van de Australian Open een fout heeft gemaakt door topspelers als Novak Djokovic en Rafael Nadal in Adelaide in quarantaine te laten gaan. De Duitser, die net als veel anderen direct naar Melbourne vloog, snapt wel dat meerdere tennissers daar verbolgen over zijn.


Bende van Nijvel-special van podcast de volksjury vanaf donderdag online: ?Van luisteraars kregen we te horen dat we hun vriendinnen in de lockdown zijn, dat doet echt deugd
26 Januari 2021, 15:44 HLN.BE
Luisteraars van de podcast de volksjury - met kleine letters - hebben komende donderdag met stip aangeduid in hun agenda. De eerste aflevering van hun langverwachte bende van Nijvel-special is dan te luisteren via de podcastkanalen. Op vier jaar tijd is ?de uit de hand gelopen interesse in true-crime? van Laura Scheerlinck en Silke Vandenbroeck een van de grootste Vlaamse podcasts geworden. Elke aflevering bereiken ze meer dan 25.000 luisteraars waarvan een aanzienlijk deel uit Nederland.


Niet Joe Exotic, maar wel Lil Wayne en anderen kregen nog gratie van Trump
20 Januari 2021, 11:49 Skynet
Donald Trump heeft zijn laatste uren als president van de Verenigde Staten gebruikt om nog aan een honderdtal mensen gratie te verlenen. Daarbij zitten onder andere omstreden ex-medewerkers zoals Steve Bannon, maar ook rappers zoals Lil Wayne. Joe Exotic van de Netflix-reeks 'Tiger King' had gehoopt op goed nieuws, maar moet in de gevangenis blijven.


Eerste vaccins in Meerhout voor WZC Ter Kempen
17 Januari 2021, 19:48 Gazet v. Antwerpen

De eerste coronavaccins op Meerhoutse bodem werden zaterdagmorgen toegediend in woonzorgcentrum Ter Kempen in de Smissestraat. In Ter Kempen verblijven vijftig ouderen met een cognitieve, mentale en/of psychische aandoening. Dinsdag krijgen de 74 bewoners van woonzorgcentrum De Berk hun vaccin toegediend.




Live: Omgekomen demonstranten Washington kregen beroerte en hartaanval
8 Januari 2021, 12:56 Volkskrant
Voor het eerst heeft Trump zich neergelegd bij de verkiezingsuitslag. Ondertussen stappen meer kabinetsleden op uit protest tegen de bestorming van het Capitool woensdag en Trumps rol daarin.


Minderjarigen in bestelwagen met Mawda kregen niet de verplichte bescherming

In de bestelwagen van de overleden Mawda zaten drie niet-begeleide minderjarige vreemdelingen. België is verplicht om hen bescherming te bieden en de Dienst Voogdij in te schakelen, maar dat is niet gebeurd. Dat schrijft De Morgen.




Syriëstrijders kregen 200.000 euro vanuit België
22 Mei 2018, 23:12 De Tijd
01:03 De voorbije jaren is vanuit ons land zeker 200.000 euro verstuurd om strijders in Syrië en Irak te helpen. Dat geld is vooral overgemaakt via diensten zoals Western Union.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn