NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Krant


Uw krant snuift de winterse sfeer op in Antwerpse binnenstad
Dinsdag, 03:31 Gazet v. Antwerpen

Winters plezier of ellendige kou. Het is maar hoe u het bekijkt. Hoewel niets verliep zoals gepland, was het toch vooral een vrolijk optimisme dat gisteren de bovenhand nam onder zij die zich de binnenstad in waagden. ?Niets aan te doen, hé?, werd er gelachen.
Spaanse krant noemt Francken ?neonazi-vriend?
Dinsdag, 03:31 Gazet v. Antwerpen
?Francken neemt verdedigers van de Holocaust in bescherming? en ?neemt deel aan huldigingen voor Hitler-bewonderaars?. De conservatieve Spaanse krant ABC, dagelijks goed voor zo?n half miljoen lezers, ging er gisteren stevig tegenaan op haar voorpagina, met foto?s van staatssecretaris Theo Francken (N-VA) en de afgezette Catalaanse minister-president Carles Puigdemont.


Theo Francken (N-VA) boos om beschuldigende voorpagina van Brusselse krant over Eurostadion
Vrijdag, 16:06 Gazet v. Antwerpen

Staatssecretaris Theo Francken (N-VA) is boos op de Brusselse krant La Dernière Heure. Die had op z?n voorpagina de schuld voor de misgelopen wedstrijden voor het EK Voetbal in 2020 bij N-VA gelegd.
Primeur voor poetsactie van uw krant: afvalcontainer met doorzichtige wanden
6 December, 02:18 Gazet v. Antwerpen

De redactie van Gazet van Antwerpen hield dinsdag een poetsactie. En dat gebeurde met een primeur: een doorzichtige afvalcontainer, die mensen bewust moet maken van hun afval.
Waarom de papieren krant de beste bescherming is tegen nepnieuws
30 November, 02:12 Volkskrant
'Dat zijn niet mijn zinnen, dat zijn die van Derk Jan Eppink!', schreeuwde ik. Daarna schrok ik wakker. Er bleek niets aan de hand: in de verkreukelde Volkskrant naast het bed waren de zinnen in mijn stuk nog gewoon van mij. Er waren geen passages toegevoegd, er waren geen happen uit genomen, niemand was gaan copy-pasten - zelfs de strekking van het stuk was niet veranderd. Ineens wist ik dat de p


Washington Post ontmaskert rechtse activiste die krant in diskrediet wilde brengen
28 November, 07:30 Volkskrant
The Washington Post heeft een rechtse activiste ontmaskerd die met een verzonnen verhaal naar de redactie was gestapt met de kennelijke bedoeling de krant in diskrediet te brengen. Het lijkt erop dat zij was gestuurd door Project Veritas, een producent van conservatieve propaganda die 'linkse' instituten probeert te ondermijnen. De undercover-activiste deed zich voor als een slachtoffer van Roy Mo


Jeroen Olyslaegers en uw krant organiseren woensdag een geefplein: ?Samen maken we de stad warmer?
27 November, 09:30 Gazet v. Antwerpen

Voor mensen die het niet breed hebben, is december een rotmaand, zo vindt schrijver Jeroen Olyslaegers. Daarom organiseert hij woensdagnamiddag samen met enkele vrienden en uw krant een speelgoedgeefplein ter hoogte van het Zuiderpershuis.
AD wil een 'sinterklaasbestand'
23 November, 03:42 NOS nieuws

Het AD roept op tot een 'sinterklaasbestand'. De krant heeft er vrijwel de hele voorpagina voor ingeruimd, waarop een grote mijter te zien is met daarin foto's van BN'ers die de oproep steunen.

Hoofdredacteur Hans Nijenhuis schrijft op de voorpagina dat zijn krant zich eigenlijk helemaal niet wil bemoeien met de discussie over de toekomst van het sinterklaasfeest en geen standpunt wil innemen. Maar hij wil wel dat de juiste discussie op de juiste plaats en tijd wordt gevoerd. "Als we nu eens samen afspreken elkaar niet te bestoken vanaf het moment dat Sint voet op Nederlandse bodem zet tot de dag na zijn vertrek? Dat is het enige wat we vragen: een sinterklaasbestand", schrijft Nijenhuis.

Vernielingen

Het AD zegt dat het niet veel tijd kostte om BN'ers te vinden die er ook zo over dachten. Zoals premier Mark Rutte: "We gunnen de kinderen allemaal de magie van 5 december. Je kunt in Nederland heel goed je mening laten horen zonder het feest voor de kinderen te verstoren of vernielingen aan andermans spullen aan te richten."

Ook mensen als Erica Terpstra, Karin Bloemen, Wilfred Genee en Lee Towers vinden dat de discussie over Zwarte Piet op een ander moment moet worden gevoerd, zodat de kinderen daar niet mee te maken krijgen.
Meer dan drie jaar cel voor hoofdredacteur van Turkse krant Cumhuriyet online
21 November, 14:00 Skynet
Hoofdredacteur Oguz Güven van de online-editie van het Turkse dagblad Cumhuriyet is wegens terreurpropaganda tot drie jaar en een maand cel veroordeeld, zo heeft de regeringskritische krant vandaag bericht. Een rechtbank in Istanboel bevond de journalist schuldig aan propaganda voor de Gülen-beweging en het verspreiden van verklaringen van terreurorganisaties. Güven zat in deze zaak in juni al een maand in voorarrest.


Britse krant zet Gent tussen de ?beste kerststeden van Europa?
19 November, 16:00 Gazet v. Antwerpen

?Minder druk dan Brugge en minder posh dan Antwerpen?: volgens de Britse krant The Guardian hoort Gent bij de tien beste steden van Europa om te gaan kerstshoppen.
De krant kan niet zonder advertenties, de lezer niet zonder waakzaamheid
18 November, 02:18 Volkskrant
Advertentieafdeling en redactie zijn strikt gescheiden werelden. Daar waar ze elkaar raken, schuurt het al snel. Bloedirritant vinden sommige lezers het: sla je de (digitale) krant open op de tablet, doemt er eerst reclame op die zich niet laat wegvegen. Een vermogensbeheerder, een musical - en vaak keert die adverteerder nog zo'n vier, vijf maal terug tijdens het bladeren door de krant. 'Op tv ze


President Trump haalt zwaar uit naar krant New York Times
15 November, 18:48 Gazet v. Antwerpen

De Amerikaanse president Donald Trump heeft woensdag in enkele tweets zwaar uitgehaald naar de krant New York Times.
Donald Trump haalt zwaar uit naar krant New York Times
15 November, 18:30 Skynet Buitenland
De Amerikaanse president Donald Trump heeft vandaag in enkele tweets zwaar uitgehaald naar de krant New York Times.


Op Curaçao leest nog maar ruim de helft van de bevolking een krant
10 November, 02:24 Volkskrant
Waarover hebben de media op Curaçao het? Ook over zichzelf: of de kranten op het eiland nog wel een toekomst hebben in dit Facebooktijdperk, leest onze correspondent Kees Broere. Voor iemand die van dagbladen houdt, lijkt het een zorgwekkend getal. Op Curaçao leest nog maar ruim de helft van de bevolking een krant, zo is onlangs uitgerekend. Maar hoe erg is het eigenlijk? Nederland, met zijn ooit


Gratis krant Metro slankt nieuwsdienst af
9 November, 22:12 De Tijd
21:47 De gratis krant Metro schrapt vier van zijn 20-banen op de nieuwsredactie.


Krant verdiept zich in bisschop Nicolaas
7 November, 02:29 Gazet v. Antwerpen

Het Sinterklaasfeest in Ekeren dat na het pensioen van Mariette Thyssen en Marcel Rycken dreigde te verdwijnen, wordt nu toch voortgezet door Karijn Van Campen van de Gezinsbond.
Krant verdiept zich in bisschop Nicolaas
7 November, 02:29 Gazet v. Antwerpen

Het Sinterklaasfeest in Ekeren dat na het pensioen van Mariette Thyssen en Marcel Rycken dreigde te verdwijnen, wordt nu toch voortgezet door Karijn Van Campen van de Gezinsbond.
Weer staan klinkende namen met belastingallergie in de krant, in al hun naakte gierigheid
6 November, 02:24 Volkskrant
ING is goeddeels gestopt met het verlenen van diensten aan Nederlandse trustkantoren (dat is de sector die onder meer brievenbusmaatschappijen voor buitenlandse bedrijven en vermogende particulieren beheert, ook wel bekend als de kamerplant-in-een-leeg-kantoortje-sector), zo werd afgelopen week bekend. Een woordvoerder repte in Het Financieele Dagblad desgevraagd van het risico dat ING wordt gebru


Peiling Catalaanse krant voorspelt dat separatisten absolute meerderheid kunnen verliezen
5 November, 13:30 Skynet
De huidige onafhankelijkheidsgezinde coalitie in Catalonië zou bij de vervroegde verkiezingen van 21 december mogelijk haar absolute meerderheid verliezen. Dat blijkt althans uit een peiling van de Catalaanse krant La Vanguardia.


Turkse krant: ?Peter Terryn organiseerde aanvallen op Turken in Brederodestraat?
3 November, 23:18 Gazet v. Antwerpen

De Turkse krant Takvim schrijft dat de Antwerpse activist Peter Terryn de gevechten in de Brederodestraat zelf heeft georganiseerd.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be