NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Kracht

2News.be / Trefwoorden / Kracht

Clubsport Racing op volle kracht voor het seizoen van 2024
17 Maart, 00:01 Autosport
Clubsport Racing, een ondertussen welgekende naam in het European Fun Cup-kampioenschap, gaat in 2024 voort in zijn gekende stijl: 'Harder, Better, Faster, Stronger...' Het team uit de Brusselse rand bevestigt zijn deelname aan het kampioenschap met de #114, de #415 en de #515.

Lees meer: Clubsport Racing op volle kracht voor het seizoen van 2024


Van 't Schip mist kracht en frisheid bij Ajax na Europese wedstrijden
12 Maart, 00:07 NU.NL - Sport
John van 't Schip baalt stevig van het puntenverlies dat Ajax zondag tegen Fortuna Sittard leed (2-2). De trainer merkt dat het Europese programma een zware wissel op zijn ploeg trekt.


Aardbeving met kracht van 6,7 voor Filipijnse kust
9 Januari, 00:03 Skynet
Voor de kust van de Filipijnen heeft zich dinsdagmorgen (lokale tijd) een aardbeving met een kracht van 6,7 voorgedaan. Dat heeft het Amerikaans geologisch instituut USGS meegedeeld.


European Chips Act is nu van kracht: wat betekent het?
23 September 2023, 00:05 Techzine
In april werd de European Chips Act eindelijk goedgekeurd. Een investering van 43 miljard euro dient ervoor te zorgen dat het continent competitiever wordt op het gebied van chipproductie. Sinds 21 september is de wetgeving officieel van kracht. Wat houdt het in? De Chips Act moet het marktaandeel van de EU omtrent chipproductie verdubbelen, van […]


WK atletiek - Bolingo met nieuw record naar finale: "Overwinning van mentale kracht en hard werken"
22 Augustus 2023, 00:02 Skynet
Cynthia Bolingo staat met een nieuw Belgisch record in de finale van de 400 meter op het WK in Boedapest. De beste Belgische loopster in de geschiedenis op de ronde scherpte haar record met 23 honderdsten aan tot 49.96. Met die historische chrono moest de Brusselse wachten tot na de andere twee halve finales voordat ze zeker was van een plaats in de finale.


Van Damme wil met sterke prestaties in Glasgow kandidatuur voor WK 2030 kracht bijzetten
19 Juli 2023, 00:08 Skynet Belgie
Tom Van Damme, de voorzitter van Belgian Cycling, hoopt dat enkele mooie resultaten begin volgende maand op het zogenaamde 'Super WK wielrennen' in Glasgow de Brusselse kandidatuur voor het WK wielrennen in 2030 kracht kunnen bijzetten.


Zwitsers dorp bedreigd door aardverschuiving: rode alarmfase van kracht
13 Mei 2023, 00:03 Skynet Buitenland
In Zwitserland hebben autoriteiten vrijdag de toegang verboden tot het dorp Brienz, in het zuidoosten van de Zwitserse Alpen. Aanleiding is een dreigende aardverschuiving op een deel van een berg.


?Op z'n Pogacars' naar tweede Rondetriomf op rij, Kopecky: ?Waar ik die kracht haal? Dat vraag ik me wel vaker af?
3 April 2023, 00:04 HLN.BE
?Oops, she did it again?. Voor het tweede jaar op rij won Lotte Kopecky (27) de Ronde van Vlaanderen. Drie weken na het pijnlijke verlies van broer Seppe, haalde ze uitzonderlijke kracht in zich naar boven. ?Wielrennen is mijn leven. Het laat me toe mijn hoofd vrij te maken. En dus ook de frustraties van me af te fietsen.?


Bijna twee weken na verwoestende aardbeving wordt Turkije opnieuw opgeschrikt door beving met kracht van 5,3
19 Februari 2023, 01:28 HLN.BE
Het zuidoosten van Turkije is deze avond opnieuw opgeschrikt door een aardbeving met een kracht van 5,3. Dat laat het seismologische instituut Kandili weten op Twitter. Het is niet duidelijk of er slachtoffers zijn gevallen en ook over eventuele schade is nog niets bekend.


Stakingsaanzegging van politievakbonden gaat van kracht, maar nog geen acties gepland
30 Januari 2023, 00:15 Skynet Economie
Een stakingsaanzegging die ingediend is door gemeenschappelijk front van de politievakbonden gaat vrijdag/vandaag van kracht en duurt nog tot 5 februari. Concrete acties zijn nog niet gepland en de stakingsaanzegging zal verlengd worden. De bonden eisen een loonsverhoging en een aanpassing van de eindeloopbaanregeling.


20 Januari 2023, 00:08 Volkskrant
Serie A - Napoli zet titelambities kracht bij met 5-1 winst in Italiaanse topper tegen Juventus
14 Januari 2023, 00:05 Skynet
Napoli heeft vrijdagavond in de opener van de 18e speeldag van de Serie A zijn titelambities kracht bijgezet met een overtuigende 5-1 zege in de Italiaanse topper tegen Juventus.


Grootste iPhone-fabriek in China draait bijna weer op volle kracht
6 Januari 2023, 00:10 NU.NL - Tech
De grootste iPhone-fabriek ter wereld, in de Chinese stad Zhengzhou, draait bijna weer op volle toeren. Het aantal verschepingen is voor 90 procent hervat, melden anonieme bronnen dinsdag aan persbureau Reuters.


Aardbeving met kracht van 6,4 op Filipijnen: ?We verwachten schade?
26 Oktober 2022, 00:02 HLN.BE
Een aardbeving met een magnitude van 6,4 is dinsdagavond (lokale tijd) geregistreerd in het noorden van de Filipijnen, op het eiland Luzon. Dat meldt het Amerikaanse seismologische instituut (USGS) op zijn website.


Aardbeving met kracht van 4,8 aan Frans-Zwitserse grens
11 September 2022, 00:05 Skynet Buitenland
In de buurt van Mulhouse, aan de Frans-Zwitserse grens, vond zaterdagavond een aardbeving plaats met een kracht van 4,8 op de schaal van Richter. Dat melden de lokale autoriteiten.


14 Juli 2022, 00:08 Volkskrant
VIDEO: Renault OpenR Link infotainmentreview, met kracht van Google!
8 Mei 2022, 00:04 AutoBlog

Van voorgaande R-Link-infotainmentsystemen van Renault werden we niet heel vrolijk. Het nieuwe OpenR Link-systeem is een heel ander verhaal. Google-systeem! Renault heeft geluisterd naar alle kritiek op voorgaande R-Link-systemen. Het zag er bij het voorlaatste systeem nog best oke uit – denk bijvoorbeeld aan Easy Link – maar over R-Link waren we echt minder te […]

The post VIDEO: Renault OpenR Link infotainmentreview, met kracht van Google! appeared first on Autoblog.nl.




Cristiano Ronaldo en zwangere partner Georgina verliezen ongeboren zoontje: ?Aankomende geboorte van ons dochtertje geeft ons de kracht om verder te gaan met hoop?
19 April 2022, 00:01 HLN.BE
Cristiano Ronaldo (37) en Georgina Rodriguez (28) hebben hun nog ongeboren zoontje verloren. Het koppel was in blijde verwachting van een tweeling. ?Alleen de aankomende geboorte van ons dochtertje geeft ons de kracht om verder te gaan met hoop.?


BRC: Pyck en Verlinde zetten ambities kracht bij
16 April 2022, 00:03 Autosport
Gilles Pyck en Benoit Verlinde hebben in de TAC Rally in Tielt meteen in hun kaarten laten kijken. Gilles Pyck opent bij de Juniors de jacht Tom Rensonnet terwijl Benoit Verlinde de beste start nam in de aantrekkelijke Renault Clio Cup.

Lees meer: BRC: Pyck en Verlinde zetten ambities kracht bij


Horeca en winkels willen open, al is het op halve (arbeids)kracht
14 Januari 2022, 00:04 NU.NL - Economie
Alle bedrijven en sectoren die wel open mogen zijn, hebben te maken met roosterproblemen als gevolg van de opgelopen besmettingscijfers en quarantaineverplichtingen. Evengoed willen de horeca en de winkels zo snel mogelijk weer open, al is het beperkt door de personeelstekorten. Dat zeggen brancheorganisaties INretail en Koninklijke Horcea Nederland (KHN) woensdag desgevraagd tegen NU.nl.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn