NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Kpn


KPN heeft oorzaak wifiproblemen Experia Box na maand nog niet gevonden
Dinsdag, 11:12 Tweakers
KPN is al een maand op zoek naar de oorzaak van de wifiproblemen waar klanten met een Experia Box V10 mee te maken hebben. Het bedrijf claimt inmiddels 'aanknopingspunten' gevonden te hebben, maar een oplossing laat nog op zich wachten.


Ook KPN, T-Mobile, Tele2, Zeelandnet en Caiw moeten The Pirate Bay blokkeren
12 Januari, 19:30 Tweakers
De rechter heeft bepaald dat ook de providers KPN, T-Mobile, Tele2, Zeelandnet en Caiw over moeten gaan tot blokkade van The Pirate Bay, net als eerder Ziggo en Xs4all na een actie van Brein. De blokkade moet binnen tien dagen actief zijn.


KPN verwerkt 65 procent meer data tijdens jaarwisseling
1 Januari, 10:54 Tweakers
KPN-klanten hebben rond de jaarwisseling aanzienlijk meer mobiele data verbruikt. Er werd 65 procent meer data verstookt in vergelijking met vorig jaar. De piek in het dataverbruik was volgens KPN om half een 's nachts.


KPN start uitrol van LTE-M netwerk voor Internet of Things
22 December 2017, 11:36 Emerce
KPN heeft op meerdere locaties in Den Haag en Rotterdam het nieuwe Internet of Things (IoT) netwerk LTE-M geactiveerd. LTE-M wordt uitgerold op het bestaande 4G netwerk en zal voor het einde van het eerste kwartaal van 2018 beschikbaar zijn in heel Nederland.


Gebruikers KPN Xperia Box v10 klagen al weken over wegvallende wifi
22 December 2017, 10:48 Tweakers
Veel gebruikers van de KPN Xperia Box v10 ervaren al een week wifi-problemen nadat KPN een firmware-update doorvoerde. KPN heeft de update bij een deel van de gebruikers teruggedraaid en adviseert de 5GHz-optie uit te schakelen.


KPN heeft voor de lente landelijk dekkend netwerk van opvolger 2g voor iot
21 December 2017, 13:42 Tweakers
De Nederlandse provider KPN zal binnen drie maanden een landelijk dekkend lte-m-netwerk hebben. De provider heeft de technologie op de eerste masten aangezet in Rotterdam en Den Haag. Lte-m zal draaien naast het al bestaande lora-netwerk.


KPN over de gevaren van intelligente internetapparaten
19 December 2017, 11:42 Tweakers
Apparatuur wordt steeds meer aan internet gekoppeld; in bedrijven, maar ook thuis kom je het vaker en vaker tegen. Van thermostaat, televisie en auto's tot controllers die je luxaflex op het juiste moment omhoog en omlaag laten gaan. Heel mooi, maar hoe zit het met de veiligheid?


T-Mobile neemt Tele2 over
15 December 2017, 07:12 NOS nieuws
Dat hebben de twee bedrijven vanochtend bekendgemaakt.


Ziggo nadert KPN in race voor marktleiderschap in vaste telefonie
14 December 2017, 00:00 Volkskrant
Ziggo is bezig concurrent KPN in te halen in de race voor het marktleiderschap in de vaste telefonie. Het verschil tussen de twee telecomgrootmachten bedraagt nog maar tweetienden van een procent. Ziggo heeft een marktaandeel van 41,4 procent, KPN bedient 41,6 procent van de markt. Aan het begin van het derde kwartaal was het verschil tussen de twee nog een half procent groter dan het nu is. Dat b


Ziggo haalt KPN in met vaste telefoon
13 December 2017, 11:42 Emerce
Ziggo heeft KPN bijna ingehaald in de strijd om de markt voor vaste telefonie. Met een marktaandeel van 41,4 procent is Ziggo de marktleider tot op 0,2 procentpunten genaderd, zo blijkt uit de nieuwste editie van het Dutch Fixed Telephony Market-rapport van onderzoeksbureau Telecompaper.


KPN-klanten kunnen via telefoonrekening betalen in App Store
12 December 2017, 08:24 Tweakers
Voor KPN-klanten is het mogelijk om in de App Store van Apple af te rekenen via hun telefoonrekening, wat ook wel wordt aangeduid als carrier billing. Ze kunnen op die manier maximaal 150 euro per maand besteden aan aankopen.


KPN blijft zich op kleine, binnenlandse overnames richten
7 December 2017, 20:24 Tweakers
KPN heeft geen plannen om grote buitenlandse overnames uit te voeren. Het bedrijf ontkent geruchten daartoe. Het bedrijf wil zijn positie op de Nederlandse glasvezel- en breedbandmarkt verstevigen met kleine overnames.


Proximus stijgt door overnamehonger KPN
7 December 2017, 13:42 De Tijd
13:17 Maximo Ibarra, de nieuwe CEO van de Nederlandse telecomgroep KPN, overweegt om buitenlandse overnames te doen. Proximus komt in het vizier en koerst hoger.


?KPN komt belofte snel internet niet na?
28 November 2017, 19:12 Emerce
KPN heeft zich niet aan zijn belofte gehouden om tenminste 85 procent van de Nederlandse huishoudens eind 2016 van zeer snel internet te voorzien. De Consumentenbond constateert dat KPN nu pas op ongeveer 62 procent zit.


?America Móvil wil belang KPN verkopen?
20 November 2017, 15:42 Emerce
America Móvil zou overwegen om haar belang van 21,4 procent in KPN te verkopen. Dat meldt Reuters, die zich baseert op uitspraken van CFO Carlos Garcia Morena op een bijeenkomst van Morgan Stanley.


KPN gaat techniek voor breedband in buitengebieden breder testen
1 November 2017, 17:48 Emerce
KPN gaat zijn vast/mobiele technologie, waarmee buitengebieden over breedband internet kunnen beschikken, op grotere schaal testen. In de komende maanden worden zo?n 2500 KPN-klanten benaderd om deze techniek in de praktijk te ervaren.


KPN wil combinatie van dsl en 4g testen bij 2500 klanten in het buitengebied
1 November 2017, 15:12 Tweakers
KPN is van plan om zijn test met een combinatie van dsl en 4g voor vast internet uit te breiden naar 2500 klanten. Begin dit jaar begon de provider met een test waarbij 4g wordt ingezet als 'snelheidsaanvulling' op een dsl-verbinding.


Bijna helft mobiele KPN-klanten combineert abo met vast internet en tv
26 Oktober 2017, 10:00 Tweakers
Bijna de helft van de klanten met een mobiel abonnement van KPN combineert dat met een vast abonnement bij dezelfde provider. Dat blijkt uit de kwartaalcijfers van KPN. Het lijkt er niet op dat de provider meer klanten heeft gekregen door de combinatie van abonnementen.


KPN verdient minder aan roamende vakantieganger
26 Oktober 2017, 08:42 NOS nieuws

Het verdwijnen van de roamingkosten voor internetten in de Europese Unie heeft telecombedrijf KPN afgelopen maanden tientallen miljoenen aan omzet gekost. De omzet van KPN daalde met 6,6 procent naar 1,6 miljard euro.

Al jarenlang kampt KPN met teruglopende omzetten. Vooral zakelijke klanten lopen weg of nemen minder diensten af.

Tegenover het vertrek van zakelijke klanten staat de komst van nieuwe consumenten die klant worden. Afgelopen kwartaal kwamen er 12.000 mobiele abonnees en 23.000 tv-klanten bij.

Roaming

Bovenop de omzetdaling kwam nu ook nog regulering vanuit de Europese Unie waardoor KPN vanaf juni veel minder verdient aan klanten die over de grens internetten. Eerder zei KPN al te verwachten dat het bedrijf daardoor 40 tot 50 miljoen euro aan omzet misloopt.

Vorige week kondigde topman Eelco Blok zijn vertrek aan. In april volgend jaar wordt hij opgevolgd door de Colombiaans-Italiaanse Maximo Ibarra.
Wegvallen roaming drukt resultaten KPN
26 Oktober 2017, 08:24 Emerce
De geschoonde omzet van KPN is in het derde kwartaal weer gedaald naar 1,6 miljard euro, versus 1,7 miljard vorig jaar. Ook het bedrijfsresultaat nam af, naar 636 miljoen euro, mede als gevolg van het opheffen van roamingkosten.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be