NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Koers


Vlaming Chris (43) zet als laatst overgebleven deelnemer aan zwaarste ultramarathon ter wereld koers naar poolcirkel: ?Tot 40 graden onder nul?
28 Februari, 00:01 HLN.BE
Vier dagen na de start van de 6633 Arctic Ultra, de zwaarste ultramarathon ter wereld in Canada, is onze landgenoot Chris Seynaeve (43) de laatste overgebleven deelnemer. Hij besloot dinsdagavond onze tijd om als enige nog veder richting poolcirkel te trekken. Zijn prestatie is extra straf omdat de regio het zwaarste weer in weken te verduren krijgt, met temperaturen die ?s nachts tot ? 40 graden oplopen.


Bitcoin-koers bereikt hoogste stand in bijna twee jaar tijd
3 Januari, 00:03 NU.NL - Economie
De bitcoin is voor het eerst sinds april 2022 weer meer dan 45.000 dollar waard. De koers van de cryptomunt steeg dinsdagochtend meer dan 4 procent. Dat komt waarschijnlijk door goede hoop over een gunstig besluit van een Amerikaanse toezichthouder.


Koers van verzekeraar ASR explodeert na deal over woekerpolissen
1 December 2023, 00:02 NU.NL - Economie
Beleggers zijn opgetogen over een deal die ASR heeft gesloten met claimorganisaties over de woekerpolisaffaire. De koers van het aandeel steeg donderdagochtend op de Amsterdamse beurs met 14 procent naar 42,66 euro.


Steven Defour en KV Mechelen uit elkaar, ex-Rode Duivel gaf zelf aan dat club best andere koers vaart
3 November 2023, 00:02 HLN.BE
Dan toch een ontslag. Steven Defour (35) is geen trainer meer van KV Mechelen. ?Iedereen heeft het belang van de club op de eerste plek gezet, Steven in het bijzonder?, klonk het bij de club. T2 Fred Vanderbiest neemt voorlopig over, de zoektocht naar een nieuwe T1 is gestart.


Koers van Japanse yen zakt naar het laagste niveau sinds juli 2008
2 November 2023, 00:03 NU.NL - Economie
De koers van de Japanse munt is dinsdag naar het laagste niveau sinds juli 2008 gezakt. Je krijgt nu ruim 160,50 yen voor 1 euro. Het terughoudende optreden van de Japanse centrale bank is de oorzaak van de daling.


We liggen op koers om klimaatdoel 2030 te halen, maar dan moet alles meezitten
20 September 2023, 00:01 NU.NL - Economie
Het Nederlandse klimaatdoel voor het jaar 2030 komt met de maatregelen van het demissionaire kabinet-Rutte IV een flinke stap dichterbij. Voor het eerst denkt het Planbureau voor de Leefomgeving dat de CO2-uitstoot in 2030 mogelijk 55 procent is gedaald.


26 Augustus 2023, 00:06 Volkskrant
Gifbeker voor Adyen niet leeg: koers daalt nog eens ruim 5 procent
23 Augustus 2023, 00:04 NU.NL - Economie
Beleggers willen nog steeds van hun Adyen-aandelen af. Op de Amsterdamse beurs zakte de koers maandagochtend zo'n 5,5 procent, nadat Adyen donderdag en vrijdag ook al flink minder waard was geworden.


Italiaanse autobouwer moet Philips weer in koers brengen
19 Augustus 2023, 00:01 De Tijd
21:27 De intrede van de Italiaanse ondernemersfamilie Agnelli in het kapitaal van Philips is illustratief voor de terugkeer van de referentieaandeelhouder en voor de rol die familiaal kapitaal speelt.


Jakobsen tweede in Ronde van Denemarken bij eerste koers sinds opgave in Tour
16 Augustus 2023, 00:04 NU.NL - Sport
Fabio Jakobsen is dinsdag tweede geworden in de openingsrit van de Ronde van Denemarken. Voor de Nederlander was het zijn eerste koers sinds zijn opgave in de Tour de France. In de Ronde van Burgos maakte Primoz Roglic zijn rentree.


Koers euro naar hoogste peil in zeventien maanden
19 Juli 2023, 00:05 Skynet Economie
De koers van de euro tegenover de dollar stijgt dinsdag naar het hoogste peil in anderhalf jaar tijd.


Deze lokale ondernemers geven tegengas bij al het geklaag over de koers: ?Natuurlijk is de Scheldeprijs een feest. Het mag zelfs nog groter worden.?
5 April 2023, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Geldt de Scheldeprijs nog wel als officieuze Schotense feestdag? Wie dezer dagen de commentaren op de sociale media leest, merkt vooral gezeur over de hinder die de koers veroorzaakt. Wij vonden een aantal ondernemers die ondanks de overlast, vaak ook voor hun eigen zaak, fervente supporters blijven van de spurtklassieker in eigen dorp.




Koers Bitcoin krijgt klappen door rechtszaak tegen Binance
29 Maart 2023, 00:00 Emerce
De koers van Bitcoin heeft een klap gekregen vanwege een op handen zijnde rechtszaak tegen handelsplatform Binance. Het bedrijf is aangeklaagd door de Amerikaanse Commodity Futures Trading Commission (CFTC). De toezichthouder verwijt Binance er een schijnnalevingsprogramma op na te houden.


KOERS KORT. Richard Carapaz is Ecuadoraans kampioen
13 Februari 2023, 00:00 HLN.BE
De 29-jarige wielrenner Richard Carapaz (EF Education-EasyPost) heeft zondag een leemte op zijn palmares opgevuld door het nationaal kampioenschap van Ecuador te winnen. In Tulcan bleef de olympische kampioen en ex-Girowinnaar (2019) na 178,8 kilometer de neven Jefferson Alveiro Cepeda (Caja Rural-Seguros RGA) en Jefferson Alexander Cepeda (EF Education-EasyPost) voor. Het is de eerste nationale titel op de weg voor Carapaz, het Ecuadoraans kampioenschap tijdrijden won hij vorig jaar wel al eens.


14 December 2022, 00:17 Volkskrant
Intel beweert op koers te liggen om marktleider te worden
8 December 2022, 00:39 Techzine
Intel VP Ann Kelleher suggereerde tijdens een persbijeenkomst in San Francisco dat de organisatie op koers ligt om marktleider te worden. Intel stond jarenlang aan de top, maar sinds de afgelopen tijd loopt het bedrijf achter op concurrenten. CEO Pat Gelsinger probeert de organisatie met man en macht op de been te krijgen. Intel is […]


KOERS KORT. Evenepoel en Kopecky ook Flandrien(ne) van het Jaar - Preben Van Hecke wordt ploegleider bij Alpecin-Deceuninck
19 Oktober 2022, 00:01 HLN.BE
Naast de Kristallen Fiets won Remco Evenepoel ook de Flandrien. Hij kreeg 72 punten meer dan Wout van Aert. Arnaud De Lie werd derde. Lotte Kopecky is voor de derde keer op rij Flandrienne van het Jaar. Ze komt zo naast recordhoudsters Grace Verbeke en Jolien D?hoore. Alec Segaert werd op het gala in Brugge verkozen tot Belofte van het Jaar en Ilan Van Wilder mag zich de beste ploegmaat van afgelopen seizoen noemen. De Internationale Flandrien(ne), de prijs voor de beste buitenlanders, ging naar Tadej Pogacar en Annemiek van Vleuten.


Dan toch nog een koers dit seizoen: Evenepoel showt regenboogtrui begin oktober in Binche
27 September 2022, 00:09 HLN.BE
Kersvers wereldkampioen Remco Evenepoel verschijnt op dinsdag 4 oktober aan de start van de Waalse semiklassieker Binche-Chimay-Binche, zo maakten de organisatoren maandag bekend.


Winstwaarschuwing FedEx, koers: -19%
18 September 2022, 00:02 Emerce
In de VS en internationaal worden er minder pakketjes verscheept door macroeconomische onzekerheid. FedEx merkt dat en moet een winstwaarschuwing geven.


Hockenheim 200: De 100 Series by BGDC zetten koers naar de Hockenheimring
17 September 2022, 00:03 Autosport
Ook voor de Hundred Series by BGDC 2022 is de zomervakantie definitief voorbij nu ze weer de piste zullen kiezen ter gelegenheid van de meeting van de Ultimate Cup Series, volgende zaterdag, 17 september, op de Hockenheimring. Met een dertigtal wagens op de startgrid voor een manche die zich strekt over 200 minuten, zal de strijd absoluut totaal zijn?

Lees meer: Hockenheim 200: De 100 Series by BGDC zetten koers naar de Hockenheimring





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn